Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5814104 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Operasyon yapılıyor demek bizi küçültmez ağladığımız falan da Yok çok güzel algı yapıyorsun konuyu başka yerlere çekiyorsun.sanki haksız 9 kişi kaldılar Allah Allah ya...fb aleyhine verilen bir tane pozisyon göster biz de bilelim onlara da vermedi derken ?

sana operasyon yapılırken rakibin karşında 9 kişi bırakılmaz
haksız 9 kişi kalmadılar öyle olsa fenere operasyon yapılmış olurdu
hak edene yapıştırdı kartı işde süreye kişiye forma rengine bakmadan
böyle operasyonmu olur. bir pozisyon vardı ceza sahasında ya gg yada tolgay
kayarak topa müdahale etti alperin kartlık pozisyonunu demiyorum başka
orda aslında ilk oyuncuya girdi sonra topa dokundu oyuncu itiraz ediyor
fırat hadi git işine der gibi elini salladı. hakem operasyon çekeceği zaman haraketlerinden belli olur
akşam fırat maçı yönetemedi kontrolü kaybetti dağıldı gitti işde
 o nedenlede son dakika penaltıyı veremedi beraberlik beni kurtarır dedi
 normalde daha maçın başında bir iki sarı kartla kontrol altına alırdı oyunu vermemeye çalışdı
sonra dağıldı arka arkaya çıkartmaya başladı. oyuncular maçın başında baktılar hakem
sallanıyor sonra hakemin üstüne oynamaya başladılar bunu bizimkilerde yaptı fenerde yaptı
daha top oyuna girmeden pepe nin ispanyola yaptığı haraket sarı değilmiydi
hakemin gözü önünde arkadan gitti girdi düşürdü. onu veremedi kontrolü kaybedincede olmadık yerde sarıyı gösterdi
fenerinde bir sürü hakem maduriyeti varken Beşiktaşa operasyon çekildi denmez
hakem kötüydü yetersizdi eyvallah ama bunun adını operasyon koyarsan olmaz.
on kişi oynarken sana gol atsınlar dokuz kişi kalsınlar yeneme sonrada hakem operasyon yaptı de
hadi canım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

eksik diyorsun oraya kadar gelen kalecileride ikinci sarıdan kızarmalıydı yani 7 kişiye düşmelilerdi.
Kaptan olduğu için olayları yatıştırmak için oraya gidebilir. Burada sarı kart gerekmez
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Daha maçın başı. Talisca febe ceza alanı önünde biçiliyor faul yok . Sonra top soldadonun önüne geldiğinde pepe göğsüyle diyelim soldada ya dokunuyor . Ve dikkat ettiniz mi anlaşmış gibi bütün febe yedek kulübesi sahaya girecekti neredeyse. Şenol hocamız pile soldado nun pepe ye yaptığı faullerin üç olduğunu parmağıyla hakeme gösterdi.
Maç boyunca tüm febe kulübesi her gereksiz pozisyonda hep birlikte kulübeden dışarı fırladı. Q7 ye hak vermiyorum ama anlıyorum. souza denilen haysiyet yoksunu q7 nin boğazına sarılıyor. Sonra q7 dirsek attıktan iki adım sonra hakeme bakarak kendini yere bırakıyor. Sonra q7 ne dedi bilemem ama herhalde ekmeğimle oynama demiştir.
Ben bazen olaylara profesyonelce değil mahalle maçında olsa nasıl olurdu diye bakıyorum . Souza yı kendi arkadaşları döverdi herhalde.
Sonuçta febe yedek kulübesinden anladığım kadarı ile zaten bu adamlar top oynamaya gelmemişlerdi

güzel tespitler ne kadar çirkef çipleri varsa sahaya sürmüşler volki ekici alper hasanali soldado ilk maçta oynamayan bu maça özel olarak hazırlanan çipler oldugu o kadar barizki üstüne dediğin gibi yedek kulübesi her saniye ayaktaydı ve yankut kocamal burda herkesi büküyorlar diye eyyam yapıyor ulan mal herkesi büksek sen ve avenen öle sürekli (...)₂ gibi sahaya dalabilirmiydiniz yankut
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

+1903

hep bu romantizm nedeniyle kıçımıza kaçıyor ya q7 atılırken orada josef ekici volki üçlüsünden en az ekici ve volki kızarırken josef sararmalıydı rakip 7-8 kişiye düşmeliydi şimdi bunların hiçbirini yapmayan hakem maçı manuple etmemiş iyi yönetmiş oluyor biz kötü oynamış oluyoruz son dakika penaltı verilmemiş galibiyet kaç mış biz kötü oynamış oluyoruz.  yaw biz neden hep iyi oynamak zorundayız arada sırada bizde kötü oynarken kazanalım. hakemler müsaade etse kazanacaz da nerdeeee. son 4-5 maçtır birer birer penaltılarımız es geçiliyor daha nesini savunuyorlar hakemlerin ben bu beşiktaş taraftarının romantizmine hayranım.
kimse iyi yönetti demiyor kötü yönetmekle operasyon yapmak aynı şey değildir.
hakem dağıldı kontrolü komple yitirdi. o penaltıyıda maçı berabere bitirip şişde yanmasın kebapda yanmasın
demek için vermedi. ben sıçtım bari durumu eşitleyeyim dedi. 2-1 olsaydı emin ol verirdi.

Çevrimiçi Necmi

güzel tespitler ne kadar çirkef çipleri varsa sahaya sürmüşler volki ekici alper hasanali soldado ilk maçta oynamayan bu maça özel olarak hazırlanan çipler oldugu o kadar barizki üstüne dediğin gibi yedek kulübesi her saniye ayaktaydı ve yankut kocamal burda herkesi büküyorlar diye eyyam yapıyor ulan mal herkesi büksek sen ve avenen öle sürekli (...)₂ gibi sahaya dalabilirmiydiniz yankut
aslında o lafı bize karşı gelecekte hakemleri kışkırtmak için söyledi ama
tersi herkese Beşiktaş bu sahada yenilmez mesajı verdi. Elimizden geleni yaptık
yenemedik kimse yenemez dedi resmen :D

Çevrimiçi Necmi

Q7 nin kırmızı posizyonunda Pepe yı iten Ekici de kırmızı gölmeliydi ayrıca Josef de kırmızı görmeliydi

Yani sadece o posizyonda biz 10 kişi kalırken Fb 8 kişi kalmalıydı

Bizden Q7 , Fbden de Ekici ve Josef tam 3 kırmızı kart çıkmalıydi o pozisyonda
quaresmanın kırmızısından önce pepe soldadoya faul yaptı hatta topu aldıktan sonrada durdu
hakem faulü verecek diye hakem devam deyince haraketlendi. aslında fauldü verse o olayların hiç
biri yaşanmazdı. tolgayı iten alperede sarı kart verdi direk kırmızı çıkartmadı ona neden tepki
göstermiyorsunuz. pozisyon aynı orda ikinci sarı kırmızı oluncamı görmezden geliniyor.
madem itmenin karşılığı kırmızı alper neden sarı ve neden kimse bir şey demiyor derdiniz
pozisyonu değerlendirmek değilki. en azından hakem hatalarında tutarlı :D

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş bilinçli olarak mı maç sonu röportajında bu maçı ve organizasyonu küçümser bir tavırdaydı yoksa bana mı öyle geldi. Konuşmaları ses tonu ve hatta kıyafeti bile sanki böyle bir tsyd kupası, hazırlık maçı muamelesi yapmış gibi geldi. 4 gün önceki maç için konuşmaları tavırları falan gayet ciddi iken dün bir rahatlık gözlemledim.

Çevrimiçi tolga1903

Bayern maçında 10 kişi kaldık düştüğümüz hal ortada hadi o bayern. İlk devre fener maçında eksik kaldık skor olarak geriye düştük. Rakip 10 kişi kalınca biz ya dağılıyoruz ya rakip kapanıyor açamıyoruz ya da işte dünkü gibi eksik rakipten gol yiyip bir de üzerine adamımız atılıyor. Düşmeyin yere o zaman kardeşim beceremiyorsanız fazla kişi oynamayı. Bu takım rakibi ne zaman bir kişi eksik kalsa saçmalıyor rahatlamamız rahat rahat gol goller bulmamız lazimken bir de gol yiyoruz. Ve bu saçmalığı konuşmak yerine hala hakem konuşulsun isteniyor. Ne yapacak 9 kişi bırakmış işte kötü niyetli yalancı tek amacı rakibi attırmak olan bu kadar fazla oyuncu grubunun maçını yönetmek kolay mı allah aşkına? Dirsek atmaya çalıştığı pozisyonda yüzünü tutarak burnu kırılmış süsü veren insanlar bunlar utanmalari arlanmalari yok. O yüzden hakemden daha suçlu birileri varsa o da bizim oyuncularımızdır saolsunlar herhangi maçta fazla kişi olmayı avantaj değil dezavantaja çevirdikleri için.

Çevrimdışı savaş altay

Trabzon maçında kanatlarda kimler oynamalı? Fikriniz nedir? Veya kanatsız çift forvet mi çıkmalıyız?
Merkez futbolu da oynamalıyız diye 1.5 senedir çırpınıyoruz fakat ısrarla sadece orta açıyoruz.
Rakip 2 kez eksik kaldı bizden sayıca hiç boş alan değerlendirme düşüncemiz olmadı Oğuzhan'ın
pası şiddeti iyi olsa harika atak idi mesela.

Ben bu haftadan itibaren kanatsız tamamen merkez futbolu oynanması taraftarıyım.Haftalar önce
fantezi kadromda merkez kadro kurmuştum, Ben zaten tamamen merkezciyim. Olmayacak ama gönül
istiyor işte. Bunu oynamıyorsan Love'ı da boşuna aldın demektir. Kanat ortası top rakip savunmadan
dağıldığında düşünülür beklerin yada fw'lerin toplar açar ortasını ya da yine set olarak yerleşirsin kısa
paslar ile atak sürekliliğin devam eder. Uyanlar var uymayanlar var ama eldekiler ile böyle.
Atak devamlılığını da fikrimce rakip stoperleri çıkartmazsan rakibin boyunu uzatarak sağlayabilirsin.
Babel de ön 2 linin birinde oynayabilir. Israrla sadece merkez hep merkez kısa ve dönenleri toplayabilen
bir oyun oynayabilirsin. Öndeki 3'lü beklerin ve orta sahanın en azından yaratıcı ara pası olmasa bile isabetli
pasları ile kendi aralarında organize olabiliyorsa ve fişi çekebiliyorsa ama dönenleri toplamakta sorun yaşıyorsan
Tolgay yerine Necip ile oynayabilirsin. Atiba önlerinde Necip-Medel arkalarında dizilir bu kez vb.
Geniş alanda oynamadan hem oyuncular belli bir alana sıkışır hem de rakip kapanıyorsa rakibi açamayız.
Bekler haric dağılan topları toplamak harici kimsenin çizgiye basmadığı ama oyunu yine geniş alanda oynayan bir Beşiktaş.
Ve artık Stoperlerin santranın 5 6 metre gerisine kadar çıkacak bu bir hucum planıdır. Denge oyunu değil.

Love          Negredo
                                                    Talisca

Tolgay
                                              Atiba     Medel

Adriano  Vida  Pepe   GG
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 14:45:23 savaş altay ]

Çevrimdışı kyiv

Bayern maçında 10 kişi kaldık düştüğümüz hal ortada hadi o bayern. İlk devre fener maçında eksik kaldık skor olarak geriye düştük. Rakip 10 kişi kalınca biz ya dağılıyoruz ya rakip kapanıyor açamıyoruz ya da işte dünkü gibi eksik rakipten gol yiyip bir de üzerine adamımız atılıyor. Düşmeyin yere o zaman kardeşim beceremiyorsanız fazla kişi oynamayı. Bu takım rakibi ne zaman bir kişi eksik kalsa saçmalıyor rahatlamamız rahat rahat gol goller bulmamız lazimken bir de gol yiyoruz. Ve bu saçmalığı konuşmak yerine hala hakem konuşulsun isteniyor. Ne yapacak 9 kişi bırakmış işte kötü niyetli yalancı tek amacı rakibi attırmak olan bu kadar fazla oyuncu grubunun maçını yönetmek kolay mı allah aşkına? Dirsek atmaya çalıştığı pozisyonda yüzünü tutarak burnu kırılmış süsü veren insanlar bunlar utanmalari arlanmalari yok. O yüzden hakemden daha suçlu birileri varsa o da bizim oyuncularımızdır saolsunlar herhangi maçta fazla kişi olmayı avantaj değil dezavantaja çevirdikleri için.

1 değil 2 değil 3 oldu. Kayseri 45 dakika eksik berabere, Akhisar maçında penaltı kaçıyor adamlar son dakikalarda 10 kişi kalıyor yine beraberlik, geçen sene son 5 dakika 2 eksik kalıyorlar yine skoru koruyamıyoruz ve bu sene yine rakip 20,25 dakika eksik bu durumu rakibe hissattiremiyoruz. Lens kötü, Quaresma sorumsuz eyvallah peki Gökhanın kötü oyununa ne demeli? Hücuma çıkarken topu ileri aktarmak yerine yan ve geri pas yaparken en az 4,5 defa kritik yerde pas hatası yaptı. Rakibe üstünlüğünü skor olarak hissattirememek alışkanlık oldu bizde. Şenol Güneşin buna acil çözüm üretmesi lazım. Rakip 10 kişi kalacak diye endişeleniyoruz neredeyse.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yediğimiz gol sayısında sıkıntı yok sadece çok kolay goller yiyoruz sorun orda
Abi sayi olarak da fazla zaten az gol atıyoruz. Lucescu zamanında da az atıyordun ama o seneyi 22 golle kapatmışız simdiki duruma bak. Kolay goller yemek ayri ama en az 4 5 tane daha az yemeliydik şu an durum cok farkli olurdu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

trabzon 1
genlerbirligi 3
basaksehir 0
alanya 3
göztepe 3
akhisar 1
malatya 3
gs 1
kayseri 3
osmanlı 3
sivas 3

ligin geri kalanı hakkında tahminim bu yönde. umarım yanılırım ama deplasmanlarda takım maalesef ümit vermiyor. çok kolay gol yiyoruz.

Çevrimdışı mertozlu

Negredo'nun golünü tekrar gördüm müthiş keyif aldım. Topu kontrol edişi, Volkan'ı yatırışı, en uygun noktaya gönderişi. Tamamen klas. Adam derbiler için yaşıyor resmen, istisnasız ya golü var ya da asisti.

Bir de keşke Quaresma oyuna hiç alınmasaydı, zaten derbiyi kurtaran adam olarak özgüven tavan üstü tavandı adamda, fbliler de onun üzerine oynayacaktı tabii ki. Hocam onu alacağına Love'ı alsaydı Negredo ile ikisini beraber görürdük en azından. Hayırlısı bakalım belki Trabzon'da görürüz.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 15:02:39 mertozlu ]

Çevrimdışı mertozlu

Bir şey eklemek isterim, trabzon maçını alalım, sonra fabriye izin verilsin gençler maçında tolga oynar, gitsin adam karısını görsün 33 haftalık hamileymiş ikiz bekliyorlar kadının dediğine göre zor bir hamilelik süreciymiş, Fabri'de etkileniyor görünüyor gidip kısa bi süre de olsa karısının yanında olması onun için de bizim için de iyi olacaktır kafası pek yerinde gelmedi bana.

Katılıyorum, süreci sıkıntılı belli ki. Kanarya Adalarında hastanede eşi, bi haftasonu gitsin gelsin. Kafasını veremiyor bu şekilde. Tolga idare eder Gençler maçını.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Kupa macı önemsiz diyenleri anlayamıyorum organizyon çöp olabilir ama ortada kupa varsa besiktas mücadele etmeli gecen 2 senede kupayı kazanbilirdik kupa sayımızı artırmamız lazım
sadece her sene lig koyalım yeter mantığı yanlış
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

saçma sapan 2 kırmızı kart anlamsız gereksiz saçma sapan ya

maç 2-2 bitti yine duygusallık tavan yapıyor

sen efsaneliği en çok hakedensin volkan ‚ yok olur böyle şeyler alper elinden geleni yaptın bilmem ne bilmem ne

neden maç 2-2 bitti çünkü

lens pası verse devre 2-1 bitse maç 5 olurdu o zaman da alper diye biri kalmazdı

aynı şekilde volkan atıldı 3-2 kaybetsek herkes volkan a giydiriyordu

ama şimdi 2-2 bitti hiçbir şeyi görmeyiz duygusallık tavan yaptı yine saçma sapan şekilde

futbol adına bir şey yapmıyoruz

yapmaya çalışmıyoruz bile

ne yazsak boş değişen veya değişecek bir şeyde yok

dün bir ara pası gördük nevrimiz döndü sevinçten

ama genele bakarsan ne oynadık sadece ilk yarı 4-5 tane pozisyonu var bjk nin attığı gol direkten dönen topu var

bizim 2 golümüz var ikincisinde şener topu kaleye bile vurmuyor

1 isabetli şut 2 golümüz var

böyle denk geldi başka açıklaması yok

yine oynayan rakip her şey onların insiyatifinde bizde top gelirse es kaza bir şeyler yaparız işte

hakem kararlarına girmeye gerek yok onu yaz yaz iki tarafada bir ton pozisyon var yaz yaz bitmez

Antudan onlarda burdaki gibi bir çoğu hakeme saydırıyor aklı başında yorum yapmış.

Çevrimdışı savaş altay

Abi sayi olarak da fazla zaten az gol atıyoruz. Lucescu zamanında da az atıyordun ama o seneyi 22 golle kapatmışız simdiki duruma bak. Kolay goller yemek ayri ama en az 4 5 tane daha az yemeliydik şu an durum cok farkli olurdu..
City ile en az gol yiyenlerdeniz. Kendi standart savunmamızın gerisindeyiz ama Lige göre hala iyisiyiz. Bazen çok da moral bozmamak lazım.
gs bizden 8 gol fazla atmış ve bizim hala net bir golcümüz yok ama onların var. Bizim gol bulmada sorunumuz var. Bu aç ortanı vurur birisi
taktiğinden vazgeçmedikçe Love'dan da pek bir verim alamayız. Şenol hoca Love'a göre bir sistem kurmadı henüz. Genelde bununla da ünlüdür.
Oyuncuya göre şekillendirir oyunu.

Çevrimdışı mertozlu

Kupa macı önemsiz diyenleri anlayamıyorum organizyon çöp olabilir ama ortada kupa varsa besiktas mücadele etmeli gecen 2 senede kupayı kazanbilirdik kupa sayımızı artırmamız lazım
sadece her sene lig koyalım yeter mantığı yanlış

Öyle. Türkiye Kupası yahu bu. İtalya Kupasında finale Juventus ve Milan çıktı, ikisi de Avrupa'da devam ediyor, niye elenmediler bilerek önceden? Beşiktaş'a bilerek maç kaybet demek ne kadar ayıp. Müzeler kupayla dolmalı, elinden geliyorsa neden kazanmayasın?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

quaresmanın kırmızısından önce pepe soldadoya faul yaptı hatta topu aldıktan sonrada durdu
hakem faulü verecek diye hakem devam deyince haraketlendi. aslında fauldü verse o olayların hiç
biri yaşanmazdı. tolgayı iten alperede sarı kart verdi direk kırmızı çıkartmadı ona neden tepki
göstermiyorsunuz. pozisyon aynı orda ikinci sarı kırmızı oluncamı görmezden geliniyor.
madem itmenin karşılığı kırmızı alper neden sarı ve neden kimse bir şey demiyor derdiniz
pozisyonu değerlendirmek değilki. en azından hakem hatalarında tutarlı :D
Abi Ekicinin sarısı vardı , Pepeyı itti , ikinci sarıdan Kırmızı

Josef , Q7 ye dirsek direkt kırmızı , Q7 - Josef ve Ekiciye yumruk 2 kere kırmızı :D

Yani o pozisyonda bizden 1 , Fbden de 2 kişinin kırmızı kart görmesi gerekiyordu ama sadece 1 kırmızı çıktı oda bize
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Negredo'nun golünü tekrar gördüm müthiş keyif aldım. Topu kontrol edişi, Volkan'ı yatırışı, en uygun noktaya gönderişi. Tamamen klas. Adam derbiler için yaşıyor resmen, istisnasız ya golü var ya da asisti.

Bir de keşke Quaresma oyuna hiç alınmasaydı, zaten derbiyi kurtaran adam olarak özgüven tavan üstü tavandı adamda, fbliler de onun üzerine oynayacaktı tabii ki. Hocam onu alacağına Love'ı alsaydı Negredo ile ikisini beraber görürdük en azından. Hayırlısı bakalım belki Trabzon'da görürüz.
3 maçtan fazla almazsa zaten sıkıntıda olmaz ikisi deplasman maçımız hangi deplasmanda quaresma
birşeyler yapmış burdaki maçta gençler maçı olsada olur olmasada olur dert olmaz
3 ten fazla alırsa sıkıntı olur.
Başak maçını quaresmasız oynamayı tercih ederim şahsen. quaresmanın eksikliği sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı mertozlu

Josef , Q7 ye dirsek direkt kırmızı , Q7 - Josef ve Ekiciye yumruk 2 kere kırmızı :D

Yani o pozisyonda bizden 1 , Fbden de 2 kişinin kırmızı kart görmesi gerekiyordu ama sadece 1 kırmızı çıktı oda bize

Ekici'nin sarısı olduğuna emin misin? tff kaynaklarına göre ilk sarıyı Pepe'yi ittiği için alıyor zaten. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=193358 dakika 54

Çevrimdışı mertozlu

3 maçtan fazla almazsa zaten sıkıntıda olmaz ikisi deplasman maçımız hangi deplasmanda quaresma
birşeyler yapmış burdaki maçta gençler maçı olsada olur olmasada olur dert olmaz
3 ten fazla alırsa sıkıntı olur.
Başak maçını quaresmasız oynamayı tercih ederim şahsen. quaresmanın eksikliği sıkıntı olmaz.

Evet abi ben de öyle düşünüyorum. Deplasmanlarda çok silik zaten, 3 maç alırsa onsuz oynamayı öğrenme anlamında da şerden hayır durumu olabilir. Umarım max 3-5 aralığında bir ceza alır.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Öyle. Türkiye Kupası yahu bu. İtalya Kupasında finale Juventus ve Milan çıktı, ikisi de Avrupa'da devam ediyor, niye elenmediler bilerek önceden? Beşiktaş'a bilerek maç kaybet demek ne kadar ayıp. Müzeler kupayla dolmalı, elinden geliyorsa neden kazanmayasın?
Aynen öyle bu sene Allah korusun şampiyonluk gitti en kötü ligde 2'inci ve sonrasında ziraat'ı koyarsak kimse takılmaz arkasına birde süper kupayı alırız sezonu kapatırız ,son iki senede şampiyon olduk bir süper kupayı alamadık ya çift kupa almanın önemi cok yüksek yd döneminde geride kaldık kupa sayılarında düzeltmemiz lazım bunları insallah şu ts macı ile cıkış yakalayıp ziraat macına kadar ligde iyi bir konuma geliriz sonrasında orda tarihi bir akşama çıkarız koyarsak zaten orda yıllarca unutulmaz
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

ekicinin nerde sarısı vardı zaten ittiği için sarı gördü. tek sarıda o sarısı olsa ikinci sarıdan kırmızı görür zaten

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ekici'nin sarısı olduğuna emin misin? tff kaynaklarına göre ilk sarıyı Pepe'yi ittiği için alıyor zaten. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macID=193358 dakika 54
Ozaman tamam :biggrinking:

Josef kırmızı ama :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: