Ya abi Allah aşkına daha ne yapabilir bir hakem operasyon fln yok diyorsun.medel verdi dediğin pozisyonda topal Tolgaya faul yapıyor Onu da görememişsin.souza kart görmeden maçı bitirdi sen hala quaresma onu yapmasa bunu yapmasa diyorsun.hakemin art niyetli olduğunu tekrar izah edeyim.bu tarz kontak olan pozisyonlar da birden fazla oyuncu olayların içinde olduğu zaman normal bir hakem kenara çekilir izler olaylar biter snr kime kart verecekse verir.adam daha pozisyon oldu koşarak bizim oyuncuyu attı.soldado hakemi çekiştirdi kart Yok volkan olay yerinde kart Yok Alper o pozisyondan önce 5 kere atılır kart Yok.son dk yüzde yüz penaltın verilmemiş görmüş gördüğü halde oynatmış Yok bu hakem operasyonu değilmiş.daha ne olacak operasyon olması için?nasıl bi pencereden bakıyorsun abi valla anlayamıyorum seni?
maçta bir sürü faul oldu her faule kart verilecek diye bir kuralmı varda ben bilmiyorum
sen tribünden hakeme ana avrat beş dakika söversen işde son dakikada penaltın görünmez.
alper beş defa atılırdı atılmadı tabi operasyon yapan hakemde 45 de atıverir değilmi. bir kere operasyon
yapacaksa ilk senden atar senin karşında rakibi demoralize etmez. senden iki tane atar sonra maç sonunda dengelemek
için rakipten oyuncu atar eşitler durumu adamlar 25 dakika 9 kişi oynadılar karşımızda ne operasyonundan
bahsediyorsun sen 9 kişi kalmış rakibi yeneme suçu hakeme bul hadi canım hep bunlardan kaybediyoruz zaten
maçın başından beri beni at diyen alperdi oda attı. volkana futbol hayatında bu güne kadar çıkmamış kartlar
çıktı. volkan bile şaşırdı kartı yiyince. hiç yaşamamışki pepenin düştüğü ve bomboş gole giden oyuncuyu ofsaytla kesti onun penaltıdan ne
farkı var hepimizde biliyoruz ofsayt olmadığını bize vermeyince operasyon peki rakibe vermeyince ne oluyor.
fırat hiç bir kararını bu güne kadar pozisyona göre vermiş bir hakem değilki hiç bir kulübünde adamı değildir.
bakarsan her kulübede aynı şeyleri yaptığını görürsün bir cüno değildir. eskiden beri cart diye kartını çıkartan bir hakemdi zaten
geçen sene bir bir kaldığımız maçta feneri dokuz kişi bırakanda bu değilmiydi saçma sapan kararlar verir maç bittiğindede iki takımda diğer takımı
kolladı der. fırat böyle bir hakem. oyunu kontrol edemez o nedenlede bunun maçlarında hep olay çıkar.
büyük maçları yönetmeyi bilmiyor. son derece dengesiz bir hakem. böyle olunca adı operasyon olmuyor.