Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5812113 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

iyi de abi yönetimde ne işi var bu adamın ? A.Ürkmezgil falan , bu nasıl bir yönetim kurulu.
Başkan rakipsiz girdi seçime, hiçbir baskı, oy kaygısı vs olmadan liste yapma şansı vardı.
Bu mudur yani koca camianın çıkarabileceği yönetim kurulu
Rakipsiz olduğu için böyle oluyor.

Çevrimiçi Necmi

iyi de abi yönetimde ne işi var bu adamın ? A.Ürkmezgil falan , bu nasıl bir yönetim kurulu.
Başkan rakipsiz girdi seçime, hiçbir baskı, oy kaygısı vs olmadan liste yapma şansı vardı.
Bu mudur yani koca camianın çıkarabileceği yönetim kurulu
valla bu kadar hassas gündemin yaşandığı ülkede bunlar yönetimdeyse
 vardır bir işleri. bunlar beğenmediğiniz isimler ama bu isimlerle engel çıkmadan stadı yaptık
üstüne iki senedir şampiyon oluyoruz. şimdi kimin ne işe yaradığını bilemem ortada başarı var
ve bu başarıda bu yönetimle geldi. bildiğim birşey varsa bu ülkede sadece sahada futbol oynayarak
kimse şampiyon falan olamaz.

Çevrimdışı Orhan_

Dünkü maçta Quaresma'nın yaptıklarını es geçip Lens'e saydıranları hayretle izliyorum. Yani önünde koca 45 dakika var ve diğerinin yaptığına zerre laf edilmiyor, haklı bulanı bile var. Allah akıl fikir versin. Bu ne biçim bir sevdaymış.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gol attıktan sonra 5 dk icinde niyeyse ya gol yiyoruz ya da pozisyon veriyoruz. 3 1 yendigimiz macta da vida gol attiktan 2 3 dakika sonra medel cizgiden cıkardı. Niye boyle oluyor anlamak güç. Her mac boyle ama istisnasız.

Quaresma pazar gunu 2 gol attıktan sonra dedim zaten bu performansını en yakin zamanda dengeler diye sagolsun yaniltmadı. Iste sırf bu yüzden lens i quaresmaya tercih ederim

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dünkü maçta Quaresma'nın yaptıklarını es geçip Lens'e saydıranları hayretle izliyorum. Yani önünde koca 45 dakika var ve diğerinin yaptığına zerre laf edilmiyor, haklı bulanı bile var. Allah akıl fikir versin. Bu ne biçim bir sevdaymış.
Tamam lens gol kacirdı ama bu 10 kisi takımdan gol yememiz gerektigi anlamina gelmiyor. Josef her zaman oldugu gibi bizim maclaeda kroos+casemiro+busquets gibi top oynadı. Şener de masallah daniel alves gibiydi dün. Hep bize boyle oynarlar zaten.

Çevrimiçi Necmi

Quaresma atilmasa pepe ya da medel atilacakti. Birisi kesin gidecekti bizden o mac tek kirmizi ile bitmezdi firat yonetirken, quaresmanin yumruk koymasi iyi oldu insallah korudorda falan da dalip agzina agzina vurmustur
En elestirilen oyuncu oynamasin zaten ayni caner gibi ceza alinca alkislayalim

Fernandao 1 mac ceza aliyorsa, quaresma da 3 mac ceza almalidir yani 2 mac souzaya koymaktan 1 mac ekiciye koymaktan. Sonra o ceza 2 ye iner gayet guzel ve iyi olur. Seneye vodafone arenada daha bi sinmis olacak fb.
3 maç alırsa büyük iş yapmış oluruz heleki ikiye inerse muazzam
normalde 5 maçtan aşağıya çıkmaz ceza ne koridoru sahada ekicinin
suratına direk çıkardı. fazla gündem etmediler onu sağlam yumruktu :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

şu kadar basit

Emin ol fb ile oynamasak bu pasi verirdi. Ama fb ye gol atmak istedigi icin yaptı dün o hareketi.

Çevrimdışı Ömer Kaan

bunlar beğenmediğiniz isimler ama bu isimlerle engel çıkmadan stadı yaptık
üstüne iki senedir şampiyon oluyoruz. şimdi kimin ne işe yaradığını bilemem ortada başarı var
ve bu başarıda bu yönetimle geldi.
Abi bence yanlış düşünüyorsun, güç zehirlenmesi yaşarlar ne olacağı belli olmaz, yöneticilik ateşten gömlektir isterse efsane olsun gerektiğinde koltuğun sallandığını hissetmeleri lazım.

Çevrimdışı tangaz

Eşinin son instagram postunu gördüm yarim yamalak çevirdim ikiz bebekler zaten prematüre ihtimali de varmış galiba eşimin yokluğu da zor geliyor diyor. Içim acıdı resmen adam kim bilir ne düşünüyor..

bişey olmaz benim kızımda prematüre doğdu şimdi sınıfının uzunları arasında ben o süreçte yarım gün kırıkkalede öğleden sonra akşama dek ankarada sonra tekrar kırıkkalede olacak şekilde süreci götürdüm öyle bu arkadaşlar gibi milyon yurolar da kazanmıyordum, eşim 4 ay hastanede yattı o süreci ben öyle götürdüm eşimin vücudunda başımıza gelmeyen komplikasyon kalmadı böbreklerden tut kalbe hiper tansiyona varana değin. ne çok büyütülüyor şu futbolcuların eşlerinin hamilelik işleri  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

şu golü atıyon neleri kaçıyorun be arkadaş  :bandit:

Çevrimdışı caner.eryigit

3 maç alırsa büyük iş yapmış oluruz heleki ikiye inerse muazzam
normalde 5 maçtan aşağıya çıkmaz ceza ne koridoru sahada ekicinin
suratına direk çıkardı. fazla gündem etmediler onu sağlam yumruktu :D
Yumruk falan Yok abi ne yumruğu.itti bence bir daha izle pozisyonu.

Çevrimdışı ekrembaser

Yok artık abi ŞAKA yapıyor olmalısın :alala:

Tolga’ya iyi kaleci demedim ayakları dışında fabriden iyi kaleci dedim yoksa ikisi de Beşiktaş’ın kalesinde durmamalı

Çevrimdışı tangaz

iyi bunları sayarken fener aleyhine olanlarıda say ama hakemin tetikçisi bu kadar dengeli yapmaz. fırat eyyamcı psliğin tekidir hatırlarsanız burda ali palabıyığa laf edilirken ben 3 isim verdim asla Beşiktaş maçlarında görmek istemem diye bunlarda bülo cüno ve fırattı. birileri Beşiktaşlı diye adını çıkarttılar Beşiktaşlı birinin ufak kızı fener formasıyla maçmı izler. gram sevmem hiç bir zamanda sevmedim. adamın yönettiği maçları kazanamıyoruz.
dediğim gibi fıratı savunacak falan değilim ama akşamki maçın operasyonla falan alakası yok.

fener aleyhine ne war??? ekici volki soldado atıf kaç defa karttan yırtmışlar penaltı verilmemiş q7 atılırken rakip 7 kişiye düşüp 7ye 10 oynanması gereken bir maç var ortada ve sen fener aleyhine olanlar diyorsun. şimdi bu açıklamanın şef sıkatın mini mini bir kuş açıklamasından ne farkı kaldı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ömer Kaan

bişey olmaz benim kızımda prematüre doğdu şimdi sınıfının uzunları arasında ben o süreçte yarım gün kırıkkalede öğleden sonra akşama dek ankarada sonra tekrar kırıkkalede olacak şekilde süreci götürdüm öyle bu arkadaşlar gibi milyon yurolar da kazanmıyordum, eşim 4 ay hastanede yattı o süreci ben öyle götürdüm eşimin vücudunda başımıza gelmeyen komplikasyon kalmadı böbreklerden tut kalbe hiper tansiyona varana değin. ne çok büyütülüyor şu futbolcuların eşlerinin hamilelik işleri  :alala:
Abi işte ben empati kurmaya çalışıyorum, keşke hepimiz senin kadar dirayetli olabilsek. Belli ki adam zor ustesinden geliyor, belki ben de kaldıramazdım cok tartisilir bu. Sen de haklı olabilirsin ama fabriyi haksız bulamam.

Çevrimdışı tangaz

Yumruk falan Yok abi ne yumruğu.itti bence bir daha izle pozisyonu.

ekiciye güzel yapıştırdı yumruğu ben 5 maç bekliyorum

Çevrimdışı Ömer Kaan

şu golü atıyon neleri kaçıyorun be arkadaş  :bandit:

Daha kolayını ts karşısında kaçırmıştı hayret bir şey.

Çevrimdışı tangaz

Abi işte ben empati kurmaya çalışıyorum, keşke hepimiz senin kadar dirayetli olabilsek. Belli ki adam zor ustesinden geliyor, belki ben de kaldıramazdım cok tartisilir bu. Sen de haklı olabilirsin ama fabriyi haksız bulamam.

empati kuracaksan tarlada doğurup bebeğini kundaklayıp sırtına sarıp çapa yapmaya dewam eden anadolu kadınını referans almanı öneririm. en lüks otel odası konforunda hastanelerdeler sayısız sağlık personeli ıkınsa noldu die gelip tetkiklerde bulunuyorlar şükredip sahaya çıkıp adam gibi konsantre olsunlar. şuan bu olanaklara sahiplerse yaptıgı işin hakkını versinlerki o olanaklar ellerinden kayıp gitmesin.

Çevrimdışı Ömer Kaan

empati kuracaksan tarlada doğurup bebeğini kundaklayıp sırtına sarıp çapa yapmaya dewam eden anadolu kadınını referans almanı öneririm. en lüks otel odası konforunda hastanelerdeler sayısız sağlık personeli ıkınsa noldu die gelip tetkiklerde bulunuyorlar şükredip sahaya çıkıp adam gibi konsantre olsunlar. şuan bu olanaklara sahiplerse yaptıgı işin hakkını versinlerki o olanaklar ellerinden kayıp gitmesin.
O zaman konu başka yere gider abi, bu adamlar niye bu kadar maaş alıyora kadar gideriz. Ayrıca haklısın sana bir lafim yok ancak fabriye bunu anlatmak mümkün müdür bilemem, o yüzden iki gün kafa izni verelim dedim yoksa kendisinin de bizim de başımızı yakar bu gidişle.

Çevrimdışı tangaz

tese maçında umarım şans da yanımızda olur ve ilk 60 dk yeterli skoru alırız dün oynanan 105 dk.lık gerilim filmi illaki fiziksel de etkilemiştir çocukları.

Çevrimdışı Ömer Kaan

tese maçında umarım şans da yanımızda olur ve ilk 60 dk yeterli skoru alırız dün oynanan 105 dk.lık gerilim filmi illaki fiziksel de etkilemiştir çocukları.
Atiba-Oguzhan alırsa alır maçı gerisinden çok beklentim yok ne yalan söyleyeyim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrar tekrar söylüyorum büyük takim şampiyonluğa oynayan takım bu kadar gol yemez yememeli. Belkide avrupanın sayılı defans hatlarindan birisi var diyoruz mac başına yediğimiz gol sayısı 1. Atamıyorsan en azından yeme biz bu sene atamadigimiz gibi fazlasıyla da yiyoruz. Hoca da izliyor bu durumu sene basindan beri.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Ya abi Allah aşkına daha ne yapabilir bir hakem operasyon fln yok diyorsun.medel verdi dediğin pozisyonda topal Tolgaya faul yapıyor Onu da görememişsin.souza kart görmeden maçı bitirdi sen hala quaresma onu yapmasa bunu yapmasa diyorsun.hakemin art niyetli olduğunu tekrar izah edeyim.bu tarz kontak olan pozisyonlar da birden fazla oyuncu olayların içinde olduğu zaman normal bir hakem kenara çekilir izler olaylar biter snr kime kart verecekse verir.adam daha pozisyon oldu koşarak bizim oyuncuyu attı.soldado hakemi çekiştirdi kart Yok volkan olay yerinde kart Yok Alper o pozisyondan önce 5 kere atılır kart Yok.son dk yüzde yüz penaltın verilmemiş görmüş gördüğü halde oynatmış Yok bu hakem operasyonu değilmiş.daha ne olacak operasyon olması için?nasıl bi pencereden bakıyorsun abi valla anlayamıyorum seni?

maçta bir sürü faul oldu her faule kart verilecek diye bir kuralmı varda ben bilmiyorum
sen tribünden hakeme ana avrat beş dakika söversen işde son dakikada penaltın görünmez.
alper beş defa atılırdı atılmadı tabi operasyon yapan hakemde 45 de atıverir değilmi. bir kere operasyon
yapacaksa ilk senden atar senin karşında rakibi demoralize etmez. senden iki tane atar sonra maç sonunda dengelemek
için rakipten oyuncu atar eşitler durumu adamlar 25 dakika 9 kişi oynadılar karşımızda ne operasyonundan
bahsediyorsun sen 9 kişi kalmış rakibi yeneme suçu hakeme bul hadi canım hep bunlardan kaybediyoruz zaten
maçın başından beri beni at diyen alperdi oda attı. volkana futbol hayatında bu güne kadar çıkmamış kartlar
çıktı. volkan bile şaşırdı kartı yiyince. hiç yaşamamışki pepenin düştüğü ve bomboş gole giden oyuncuyu ofsaytla kesti onun penaltıdan ne
farkı var hepimizde biliyoruz ofsayt olmadığını bize vermeyince operasyon peki rakibe vermeyince ne oluyor.
fırat hiç bir kararını bu güne kadar pozisyona göre vermiş bir hakem değilki hiç bir kulübünde adamı değildir.
bakarsan her kulübede aynı şeyleri yaptığını görürsün bir cüno değildir. eskiden beri cart diye kartını çıkartan bir hakemdi zaten
geçen sene bir bir kaldığımız maçta feneri dokuz kişi bırakanda bu değilmiydi saçma sapan kararlar verir maç bittiğindede iki takımda diğer takımı
kolladı der. fırat böyle bir hakem. oyunu kontrol edemez o nedenlede bunun maçlarında hep olay çıkar.
büyük maçları yönetmeyi bilmiyor. son derece dengesiz bir hakem. böyle olunca adı operasyon olmuyor.

Çevrimdışı tangaz

Tekrar tekrar söylüyorum büyük takim şampiyonluğa oynayan takım bu kadar gol yemez yememeli. Belkide avrupanın sayılı defans hatlarindan birisi var diyoruz mac başına yediğimiz gol sayısı 1. Atamıyorsan en azından yeme biz bu sene atamadigimiz gibi fazlasıyla da yiyoruz. Hoca da izliyor bu durumu sene basindan beri.

sene başından tut da 12-13. haftaya değin bundan iyiydi walla gese maçından sonra defansımız felaket resmen

Çevrimdışı kyiv

Nasıl yattığı yer rahat mı törenin acaba? Nerdeyse 1 sene olacak nasıl bir sakatlık bu? Bizi beceriksiz Lense ve sorumsuz Quaresmaya mahkum bıraktı.

Etiketler: