Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5812112 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Madem boyle onemsiz alsinlar yetersiz₁ rizayi o evrak gotursun
Onemli tabi besiktas yoneticisi adam be abi
Konusamayan basin sozcusu
Sef sikat adam
Baskani zaten elestiriyorum, hep ben ben ben eben ebeen dedigi icin isler karisti biz demeye basladi diyorum daha ne diyem
metini hiç sevmem herşeyden önce kafa yapıp uymuyor. ben öyle tiplere yolda selam vermem
ama sen hakettiğinden fazla değer veriyorsun bence. yeşillik işde zaten pasifize edildi. scoutmuş ne scoutu
kim ona oyuncu aldırır allah aşkına bizim Başkan o kadar safmı sence.
Başkan ne yapsın muhasebeninmi başına getirsin yada gönderip oyuncu pazarlığımı yaptırsın birşey yaptığı falan
yok haftada bir bjk tv de toplanırlar orda sorumlu ekip buna raporu sunar oda alır bu raporu başkana götürür
eğer önemli bir karar alınması gerekiyorsa bir sonraki toplantıya başkan katılırdı eskiden iletişimin başındayken
sonra iletişimin başına candaş geçtide sistemde karar verme mercihi başkandan candaşa geçti. gerçi o bile karar vermiyordur
gene nihayi kararı başkan veriyordur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga ayakları dışında bundan iyi kaleci bence
Yok artık abi ŞAKA yapıyor olmalısın :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu arada stad kapasitesi arttırılmış boş bıraktıkları en üst sıralara koltuk koymuşlar
buda 1300-1500 arası bir kapasite artışı demek oluyor
:ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bir şey eklemek isterim, trabzon maçını alalım, sonra fabriye izin verilsin gençler maçında tolga oynar, gitsin adam karısını görsün 33 haftalık hamileymiş ikiz bekliyorlar kadının dediğine göre zor bir hamilelik süreciymiş, Fabri'de etkileniyor görünüyor gidip kısa bi süre de olsa karısının yanında olması onun için de bizim için de iyi olacaktır kafası pek yerinde gelmedi bana.

Ya Babel formsuz, Q7 malum, Orkan gitmiş, Lens kayıp, Töre'nin yüzünü gören cennetlik. Nasıl yapacağız bu işi biz?
Çok basit ya kanatsız Baklava dizilimi ile oynayacağız yada çift forvet

Yada Mustafa - Negredo - Love üçlüsüneden birini kanada koyacağız

Ben Taliscayı Kanada koymayı tercih ederim oradan içe kat edip Şut atıyor

Love

Babel          Oğuzhan      Talisca                   

Atiba     Medel

Nasil ?

Çevrimiçi Necmi

Olur mu abi süre alamıyor adam kaç maç oynadi ki hem

En azından pozisyona giriyor illaki bir gün atar ( Lig bittikten sonra atar ancak )

Süre alamıyor dedikleri adam Hem ligde hemde kupada yeterince süre aldı ve süre aldığı her maçta Ağzımıza s.cti

Kaçırdığı her golün devamında biz topu kendi aglarimizdan çıkardık

Bu kaçırdığı Gollerde hep Maçın kırılma anlarindaki pozisyonlar atsa ya farka gidecek yada rahatlayacagiz ama yok , en azından pozisyona giriyor bu da bişey !!!!!
yok yanlış görmüşsün ağzımıza sıçan o değildi. ağzımıza sıçılırken o oyundan çıkarılmışdı zaten. :bandit:
takımı gol kaçıran oyuncu yakmaz esas on kişi bırakan yakar. golü atsa yada attırsa belki o anda maç kopacaktı
ama ondan sonrada bir 45 dakika oynandı. maçı kopartacakta çok fırsat ele geçerdi eksik kalmasaydık eğer bilmem farkındamısın. burda lense saldırıp quaresmanın üstünü örtmeyin isterseniz. şimdi burdaki dert lens
eleştirmek değil esas sıvayanı hasır altı etmeye çalışmak. bir gol kaçırmakla oyunun kaderi değişmez
ama 11 kişi dokuz kişi kalmış bir takıma karşı 25 dakika oynamak çok şeyi değiştirirdi.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Love

Atiba     Medel

Nasil ?
Atiba Medel benim için bilicin Atiba veli ikilisinden fazla farklı değil ayrıca Medel stoperde değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Love

Atiba     Medel

Nasil ?
böyle çıkarsak gol atamadan 2-3 tane yer döneriz.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Yok artık abi ŞAKA yapıyor olmalısın :alala:
Fabri futbolu bırakana kadar kalsın bizde. Macera aramaya ekstra masrafa da gerek yok, kaleci milleti 40'a kadar oynar. Ama bu aralar eşinin durumundan sebep galiba konsantrasyonunda bi dağınıklık var ne bileyim pozisyonlarda çabuk teslim oluyor gibi. Gerekirse bir hafta falan izin verilsin gitsin eşinin yanına ama kafayı toparlayıp gelsin. Şu anda ligimizin en iyi kalecisi durumunda severiz kendisini.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

valla pepe maç boyu rakibi gerdi profesyonelce takım gergin maç oynamayı öğrendi
böyle maçlar hep oynayacağız bu tecrübe gerekiyordu akşam gayet iyiydik quaresma sıçana kadar
o haraketi yapmasa bırak ilk vuran rakip karşılık vereceğine kendini yere at rakip kırmızı görsün
tolgay biraz buna ders versin. Ekiciyede sağlam çaktı orda kırmızıyı gördü birde iyice ortamı geriyor
başka oyuncularımızada kart göstertecekti allahta herkes quaresma değil rakibin üstüne oynadılar
volkanın kartınıda yeni açık alt göstertti. o an taraftar baskısı olmasa o kart çıkmazdı orda yeni açık
sağlam tepki verdi. rakibin gördüğü kartlar hep oyun dışı haraketlerden biz  pozisyon gereği gördük
takım gerilimi yönetmeyi öğrendi. Quaresma kendini tutsa parçalardık onları tam kıvama getirdik
adamlara dopink verdi beyfendi. taraftar ciddi baskı yaptı
aykutun maç sonu ağlamasından belli bu o gerçi tribüne oynayıp bundan sonraki maçlarımızı
yönetecek hakemlere ayar verme niyetiyle yaptı ama burda kimse maç kazanamaz lafı bizim işimize gelir
avrupa maçlarından sonra bir türk hocanın itirafıdır bu bu stad başka birşey olmuş diyor :D
geçmişde alışmışlardı sahaya etkisi olmayan goygoy cu tayfaya şimdi sahada can yakan taraftarla tanışıyorlar
alışık değiller bu baskıya
Adamlara Dopingi Quaresma değil Lens verdi suçluyu başka yerde arama

Rakip 10 kişi 2-1 öne geçecegiz ama beyfendı ne sut atıyor nede bomboş 2 arkadaşına pas atıyor, 10 metre arkasında gelen adam topu ayağından alıyor ve dönen topta 1-2 mağlup duruma düşüyoruz

Bu Herif adam olsaydı da biraz oynasaydı bak OYNASAYDI diyorum , Quaresma hiç oyuna girmeyecekti maç da farka gidecekti

10 kişi rakibe karşı soyunma odasına 2 -1 önde gitmek inanılmaz bir avantajdir

Burada insanlar 30 dakika bile dayanamadı Bu herife , Hoca 45 dakika iyi dayandı

En azından pozisyona giriyor illaki bir gün atacak diye dıye bugünlere geldik yetti artık!!

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Bir şey eklemek isterim, trabzon maçını alalım, sonra fabriye izin verilsin gençler maçında tolga oynar, gitsin adam karısını görsün 33 haftalık hamileymiş ikiz bekliyorlar kadının dediğine göre zor bir hamilelik süreciymiş, Fabri'de etkileniyor görünüyor gidip kısa bi süre de olsa karısının yanında olması onun için de bizim için de iyi olacaktır kafası pek yerinde gelmedi bana.
Benden önce yazmışsın kardeşim  :) Şöyle bi kafa izni vermek lazım kendisine.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi emre_1978

Dün gerginliği hem takım olarak hem de tribün olarak nispeten iyi idare ettik aslında, en azından geçen seneden daha akıllıydık.
Quaresma'nın aptallığına kadar diyeyim.

Fener futbol oynamaya çalışırsa başına ne geleceğini Pazar günü gördü, fabrika ayarlarına döndüler o yüzden.

Ortamı germe çabaları kendi içlerinde patladı aslında ama Quaresma sağ olsun 4 günde iki defa koyarak psikolojilerini tarumar edip kaosa sürükleme fırsatına izin vermedi.

Hareketlerine cevap vermek istiyorsan koyup geçeceksin, verilecek daha iyi bir cevap yok sahada.

Lens'e söyleyecek söz bulamıyorum, 150 promil alkollü gibi sahadaki hareketleri.
Quaresma'nın cezası, Babel'in formsuzluğu derken düzelir inşallah diye dua etmekten başka çare yok herhalde ama hiç umudum yok.

Hakemler pırlanta gibi çocuklar zaten, bir şey demeye gerek yok...
Hepsi pırlantaçocuğu, hiçbirini diğerinden ayırmıyorum.

Çevrimdışı underworld

talisca kanatta olmaz , sf de olmaz .
ya İF oynasın yada oynamasın.

Çevrimdışı tangaz

Fabri futbolu bırakana kadar kalsın bizde. Macera aramaya ekstra masrafa da gerek yok, kaleci milleti 40'a kadar oynar. Ama bu aralar eşinin durumundan sebep galiba konsantrasyonunda bi dağınıklık var ne bileyim pozisyonlarda çabuk teslim oluyor gibi. Gerekirse bir hafta falan izin verilsin gitsin eşinin yanına ama kafayı toparlayıp gelsin. Şu anda ligimizin en iyi kalecisi durumunda severiz kendisini.

fabrilik bişey yoktu ki dün yediği gollerde ilk golde pepe gg ortaklaşa ikramıdır allah var herifte klas vurdu top gidebileceği en iyi yere gitti fabri naapsın? ikinci golü belki önleyebilirdi ama orda da fabriye varana dek yazılacak tonla hata var sahada 2 sol bek var rakip 10 kişi ve sağbek gelip gol atıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

böyle çıkarsak gol atamadan 2-3 tane yer döneriz.
Tam tersini düşünüyorum

Atiba - Medel orta sahada savunma güvenliğini alırken  , Babel - Oğuzhan  ve Talisca ile bimbalayacagiz ha Forvette Negredo da olur sıkıntı yok

Ama bu ofans hattı iyi iş çıkarır

Çevrimdışı mylife1903

hakemin operasyonu olsa mesela lensin topla gittiği pozisyonda daha orta sahada topu rakipden sökerken faul verirdi. pozisyonun olmasını baştan engellerdi. yada medelin geri pas yaptığı pozisyonda ofsayt vermezdi adam karşı karşıya kaldı pepe düşene kadar çalmadı düdüğü düşünce bayrağa uydu yosa dikkat et pozisyonun içinde medelden çıktığını çok net görüyor. göre görede bizim penaltıyı vermedi bu hakem eyyamcı her zaman böyle operasyon olsa volkana o kart çıkmazdı. quaresmanın haraketide dibine kadar kırmızıydı. hiç aklamaya falan çalışmayın orda takıma kötülüğü yapan hakem değil quaresmaydı birde sonrasında oyunu geriyor ya bir kırmızı daha görseydik pepe volkana omuzu koyduğunda hakem sarı çıkartsa ne olacak ikinci sarıdan oda gidecek sırf quaresmayı uzaklaştırayım derken
hakemin operasyon yaptığı falan yoktu fırat budur işde hem kupa maçında neden yapsın operasyonu lehimizede aleyhimizede verdiği bir sürü yanlış karar var ama gördüğümüz hiç bir kartı haksız yere görmedik hepsi pozisyon gereğiydi fener bir alperin ilk kartı poziyon gereğiydi. operasyon olsa maçta diğer kartların hiç biri çıkmazdı emin ol.
lens golü atsa yada asisti yapsa maç orda bitecek döndü gol oldu pozisyon sonra quaresma saçmalamasa zaten 11 kişiyle çatılarını dağıtacağız biz kendi ayağımıza geleni tepmesek maçı alırız ne operasyonu. ayağına gelen fırsatı değerlendirme suçu hakeme bul. Bırakın artık bu ucuz fanatikliği. hakemin maç boyu yanlış kararla kestiği bir atağımız varmı ama rakibin kestiği atağı var. Bunları yaparken taraftar hakemin anasına sövüyordu. bende maçın tansiyonuyla hakeme tepki verdim ama akşam eve gelip maçın tekrarını izleyince bize karşı tek hatasının son dakikada vermediği penaltı olduğunu gördüm. fıratı günahım kadar sevmem hiç bir maçımızdada görmek istemiyorum ama akşamki maç için operasyon demekde haksızlık. Biz elimize altın tepsiyle sunulan fırsatı değerlendiremedik adı operasyon oldu.
valla akşam keyifli maç izledim tam deşarz oldum maçtan çıktığımda pamuk gibiydim. Takımın gergin ortama verdiği
tepki hoşuma gitti. feneride kendi oyununa getirdik artık gerginlikle bizi manuple edemiyor tersi ikidir biz onları manuple ediyoruz tek quaresma çıkmazı var o haltı yemese istediğimizi alıp gidecektik oyuna gelen biz değildik fener oyuna geldi. quaresma içine etti oyunun yoksa tam kıvamındaydı. pepenin rakibi manuple edişini tolgayın canerin aynı şekilde oyun anlayışını keyifle izledim. quaresma işin içine limon sıkana kadar gayet iyiydik. 2-1 mağlupken bile bu maçı alacağımıza inanmayan yoktu tribünde. taraftar bile kızgın değildi tüm agrasifliği feneri germek için yapıyordu.
Maca firatin verilmesinden
Kg/ms0/kk/ust olacagi belli be abi

Çevrimdışı caner.eryigit

hakemin operasyonu olsa mesela lensin topla gittiği pozisyonda daha orta sahada topu rakipden sökerken faul verirdi. pozisyonun olmasını baştan engellerdi. yada medelin geri pas yaptığı pozisyonda ofsayt vermezdi adam karşı karşıya kaldı pepe düşene kadar çalmadı düdüğü düşünce bayrağa uydu yosa dikkat et pozisyonun içinde medelden çıktığını çok net görüyor. göre görede bizim penaltıyı vermedi bu hakem eyyamcı her zaman böyle operasyon olsa volkana o kart çıkmazdı. quaresmanın haraketide dibine kadar kırmızıydı. hiç aklamaya falan çalışmayın orda takıma kötülüğü yapan hakem değil quaresmaydı birde sonrasında oyunu geriyor ya bir kırmızı daha görseydik pepe volkana omuzu koyduğunda hakem sarı çıkartsa ne olacak ikinci sarıdan oda gidecek sırf quaresmayı uzaklaştırayım derken
hakemin operasyon yaptığı falan yoktu fırat budur işde hem kupa maçında neden yapsın operasyonu lehimizede aleyhimizede verdiği bir sürü yanlış karar var ama gördüğümüz hiç bir kartı haksız yere görmedik hepsi pozisyon gereğiydi fener bir alperin ilk kartı poziyon gereğiydi. operasyon olsa maçta diğer kartların hiç biri çıkmazdı emin ol.
lens golü atsa yada asisti yapsa maç orda bitecek döndü gol oldu pozisyon sonra quaresma saçmalamasa zaten 11 kişiyle çatılarını dağıtacağız biz kendi ayağımıza geleni tepmesek maçı alırız ne operasyonu. ayağına gelen fırsatı değerlendirme suçu hakeme bul. Bırakın artık bu ucuz fanatikliği. hakemin maç boyu yanlış kararla kestiği bir atağımız varmı ama rakibin kestiği atağı var. Bunları yaparken taraftar hakemin anasına sövüyordu. bende maçın tansiyonuyla hakeme tepki verdim ama akşam eve gelip maçın tekrarını izleyince bize karşı tek hatasının son dakikada vermediği penaltı olduğunu gördüm. fıratı günahım kadar sevmem hiç bir maçımızdada görmek istemiyorum ama akşamki maç için operasyon demekde haksızlık. Biz elimize altın tepsiyle sunulan fırsatı değerlendiremedik adı operasyon oldu.
valla akşam keyifli maç izledim tam deşarz oldum maçtan çıktığımda pamuk gibiydim. Takımın gergin ortama verdiği
tepki hoşuma gitti. feneride kendi oyununa getirdik artık gerginlikle bizi manuple edemiyor tersi ikidir biz onları manuple ediyoruz tek quaresma çıkmazı var o haltı yemese istediğimizi alıp gidecektik oyuna gelen biz değildik fener oyuna geldi. quaresma içine etti oyunun yoksa tam kıvamındaydı. pepenin rakibi manuple edişini tolgayın canerin aynı şekilde oyun anlayışını keyifle izledim. quaresma işin içine limon sıkana kadar gayet iyiydik. 2-1 mağlupken bile bu maçı alacağımıza inanmayan yoktu tribünde. taraftar bile kızgın değildi tüm agrasifliği feneri germek için yapıyordu.
Ya abi Allah aşkına daha ne yapabilir bir hakem operasyon fln yok diyorsun.medel verdi dediğin pozisyonda topal Tolgaya faul yapıyor Onu da görememişsin.souza kart görmeden maçı bitirdi sen hala quaresma onu yapmasa bunu yapmasa diyorsun.hakemin art niyetli olduğunu tekrar izah edeyim.bu tarz kontak olan pozisyonlar da birden fazla oyuncu olayların içinde olduğu zaman normal bir hakem kenara çekilir izler olaylar biter snr kime kart verecekse verir.adam daha pozisyon oldu koşarak bizim oyuncuyu attı.soldado hakemi çekiştirdi kart Yok volkan olay yerinde kart Yok Alper o pozisyondan önce 5 kere atılır kart Yok.son dk yüzde yüz penaltın verilmemiş görmüş gördüğü halde oynatmış Yok bu hakem operasyonu değilmiş.daha ne olacak operasyon olması için?nasıl bi pencereden bakıyorsun abi valla anlayamıyorum seni?

Çevrimiçi Necmi

pepenin yaptıgı tek şey buydu rakibi gerdi de noldu kaç efa faul yapan soldado kartsız maçı bitirdi o pozisyonda ekici sadece sarı gördü volki ikinci sarıyı görmedi. pepeden beklentim germesinden önce ilk golde soldadoyu bitirmesidir son maçlarda bunun benzeri o kadar çok pozisyon verdiki.

yankut kocamal civcivi puştluğuna açıklama yapıyor aklı sıra dizayn ediyor bişeyleri haa başarılı da oluyor kendi sahamızda verilmeyen kaçıncı penaltı oldu bu?
pepe akşam çok kötü oyun çıkardı. oyununu övmedim. ceza sahasında yaptığı harakette bence sarı kartlıktı
hakemin gözü önünde yaptı oda sadece uyarmakla yetindi. sadece soldada değilki bütün oyuncuların üstüne oynadı
ama oyun olarakta gerçekten çok dağınıkdı.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Benden önce yazmışsın kardeşim  :) Şöyle bi kafa izni vermek lazım kendisine.
Eşinin son instagram postunu gördüm yarim yamalak çevirdim ikiz bebekler zaten prematüre ihtimali de varmış galiba eşimin yokluğu da zor geliyor diyor. Içim acıdı resmen adam kim bilir ne düşünüyor..

Çevrimdışı tangaz

Ya abi Allah aşkına daha ne yapabilir bir hakem operasyon fln yok diyorsun.medel verdi dediğin pozisyonda topal Tolgaya faul yapıyor Onu da görememişsin.souza kart görmeden maçı bitirdi sen hala quaresma onu yapmasa bunu yapmasa diyorsun.hakemin art niyetli olduğunu tekrar izah edeyim.bu tarz kontak olan pozisyonlar da birden fazla oyuncu olayların içinde olduğu zaman normal bir hakem kenara çekilir izler olaylar biter snr kime kart verecekse verir.adam daha pozisyon oldu koşarak bizim oyuncuyu attı.soldado hakemi çekiştirdi kart Yok volkan olay yerinde kart Yok Alper o pozisyondan önce 5 kere atılır kart Yok.son dk yüzde yüz penaltın verilmemiş görmüş gördüğü halde oynatmış Yok bu hakem operasyonu değilmiş.daha ne olacak operasyon olması için?nasıl bi pencereden bakıyorsun abi valla anlayamıyorum seni?

farları kapalı olabilir gene
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Abi bu arada ceza sahası önünde Ekicii talisca ya atladı faul bile vermedi hakem minimum sarı.bu arada AYM Tff kararlarının yargı yoluna kapalı olayını iptal etti!

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma atilmasa pepe ya da medel atilacakti. Birisi kesin gidecekti bizden o mac tek kirmizi ile bitmezdi firat yonetirken, quaresmanin yumruk koymasi iyi oldu insallah korudorda falan da dalip agzina agzina vurmustur
En elestirilen oyuncu oynamasin zaten ayni caner gibi ceza alinca alkislayalim

Fernandao 1 mac ceza aliyorsa, quaresma da 3 mac ceza almalidir yani 2 mac souzaya koymaktan 1 mac ekiciye koymaktan. Sonra o ceza 2 ye iner gayet guzel ve iyi olur. Seneye vodafone arenada daha bi sinmis olacak fb.

Çevrimiçi emre_1978

metini hiç sevmem herşeyden önce kafa yapıp uymuyor. ben öyle tiplere yolda selam vermem
ama sen hakettiğinden fazla değer veriyorsun bence. yeşillik işde zaten pasifize edildi. scoutmuş ne scoutu
kim ona oyuncu aldırır allah aşkına bizim Başkan o kadar safmı sence.
Başkan ne yapsın muhasebeninmi başına getirsin yada gönderip oyuncu pazarlığımı yaptırsın birşey yaptığı falan
yok haftada bir bjk tv de toplanırlar orda sorumlu ekip buna raporu sunar oda alır bu raporu başkana götürür
eğer önemli bir karar alınması gerekiyorsa bir sonraki toplantıya başkan katılırdı eskiden iletişimin başındayken
sonra iletişimin başına candaş geçtide sistemde karar verme mercihi başkandan candaşa geçti. gerçi o bile karar vermiyordur
gene nihayi kararı başkan veriyordur.

iyi de abi yönetimde ne işi var bu adamın ? A.Ürkmezgil falan , bu nasıl bir yönetim kurulu.
Başkan rakipsiz girdi seçime, hiçbir baskı, oy kaygısı vs olmadan liste yapma şansı vardı.
Bu mudur yani koca camianın çıkarabileceği yönetim kurulu

Çevrimdışı mylife1903

iyi de abi yönetimde ne işi var bu adamın ? A.Ürkmezgil falan , bu nasıl bir yönetim kurulu.
Başkan rakipsiz girdi seçime, hiçbir baskı, oy kaygısı vs olmadan liste yapma şansı vardı.
Bu mudur yani koca camianın çıkarabileceği yönetim kurulu
Degildir

Çevrimiçi Necmi

iyi bunları sayarken fener aleyhine olanlarıda say ama hakemin tetikçisi bu kadar dengeli yapmaz. fırat eyyamcı psliğin tekidir hatırlarsanız burda ali palabıyığa laf edilirken ben 3 isim verdim asla Beşiktaş maçlarında görmek istemem diye bunlarda bülo cüno ve fırattı. birileri Beşiktaşlı diye adını çıkarttılar Beşiktaşlı birinin ufak kızı fener formasıyla maçmı izler. gram sevmem hiç bir zamanda sevmedim. adamın yönettiği maçları kazanamıyoruz.
dediğim gibi fıratı savunacak falan değilim ama akşamki maçın operasyonla falan alakası yok.

Etiketler: