Tekrar tekrar söylüyorum büyük takim şampiyonluğa oynayan takım bu kadar gol yemez yememeli. Belkide avrupanın sayılı defans hatlarindan birisi var diyoruz mac başına yediğimiz gol sayısı 1. Atamıyorsan en azından yeme biz bu sene atamadigimiz gibi fazlasıyla da yiyoruz. Hoca da izliyor bu durumu sene basindan beri.
Kesinlikle katiliyorum. Ve yedigimiz goller de oldukca amatorce. Hadi ilk golu anlarim yine, bizim gibi pozisyon futbolu seven takimlar o tarz golleri hep yer, Napoli'si Barca'si City'si de yiyor.
Ama ikinci golun hic bir izahati yok. Yok yani. Koskoca besiktas boyle gol yememeli, rakip gectim 10 kisiyi 14 kisi olsa da yememeli. Sacmalik.
Ama buradan baska bir seye geceyim, ligde ic sahada gol yemiyoruz aslinda. 11 macta 7 tane yedik sadece, sampiyonluk icin ideal bir sayi.
Bizim problemimiz deplasmanda yedigimiz gollerde. Gecen sene lig boyunca 15 gol yedik deplasmanda, su an 12 macta o sayiya ulastik bile. Halbuki gol atiyoruz, ligin deplasmanda en cok gol atan takimlarindan biriyiz. Problemimiz gol attigimiz maclarda illa ki gol de yiyor olusumuz.
Ligde sampiyonluk deplasmanda one gectigin maci oldurebilmekten gecer. Biz maci olduremiyoruz. Konya macinda love ve lens kacirdi, bursa macinda da bu ikili sacmaladi derken 4 puan yedik.
Ve ligin en zor deplasman fiksturu bizde su an. Anadolu takimlarina karsi gosteremedigimiz performansi acilen buyuklere karsi gostermemiz gerekiyor. Yoksa sampiyonlugun s'si cikmaz bu takimdan, bu kadar basit.