Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5812112 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Tekrar tekrar söylüyorum büyük takim şampiyonluğa oynayan takım bu kadar gol yemez yememeli. Belkide avrupanın sayılı defans hatlarindan birisi var diyoruz mac başına yediğimiz gol sayısı 1. Atamıyorsan en azından yeme biz bu sene atamadigimiz gibi fazlasıyla da yiyoruz. Hoca da izliyor bu durumu sene basindan beri.
yediğimiz gol sayısında sıkıntı yok sadece çok kolay goller yiyoruz sorun orda

Çevrimdışı Ömer Kaan

Tekrar tekrar söylüyorum büyük takim şampiyonluğa oynayan takım bu kadar gol yemez yememeli. Belkide avrupanın sayılı defans hatlarindan birisi var diyoruz mac başına yediğimiz gol sayısı 1. Atamıyorsan en azından yeme biz bu sene atamadigimiz gibi fazlasıyla da yiyoruz. Hoca da izliyor bu durumu sene basindan beri.
Ligin en az yiyen takımı olmamıza rağmen böyle bu sene madem az attık 34 maçta max 25 falan yemeliydik şimdiden 22 oldu. Bi 15-17 arası yemiş olsak yine çok farklı yerde olabilirdik.

Çevrimiçi Necmi

Nasıl yattığı yer rahat mı törenin acaba? Nerdeyse 1 sene olacak nasıl bir sakatlık bu? Bizi beceriksiz Lense ve sorumsuz Quaresmaya mahkum bıraktı.
törenin yanında bu ikiside melektir en azından para alamadım diye maçlara
çıkmayıp şampiyonluğu satmazlar.

Çevrimdışı kartalizer

Kesinlikle katiliyorum. Ve yedigimiz goller de oldukca amatorce. Hadi ilk golu anlarim yine, bizim gibi pozisyon futbolu seven takimlar o tarz golleri hep yer, Napoli'si Barca'si City'si de yiyor.

Ama ikinci golun hic bir izahati yok. Yok yani. Koskoca besiktas boyle gol yememeli, rakip gectim 10 kisiyi 14 kisi olsa da yememeli. Sacmalik.

Ama buradan baska bir seye geceyim, ligde ic sahada gol yemiyoruz aslinda. 11 macta 7 tane yedik sadece, sampiyonluk icin ideal bir sayi.

Bizim problemimiz deplasmanda yedigimiz gollerde. Gecen sene lig boyunca 15 gol yedik deplasmanda, su an 12 macta o sayiya ulastik bile. Halbuki gol atiyoruz, ligin deplasmanda en cok gol atan takimlarindan biriyiz. Problemimiz gol attigimiz maclarda illa ki gol de yiyor olusumuz.

Ligde sampiyonluk deplasmanda one gectigin maci oldurebilmekten gecer. Biz maci olduremiyoruz. Konya macinda love ve lens kacirdi, bursa macinda da bu ikili sacmaladi derken 4 puan yedik.

Ve ligin en zor deplasman fiksturu bizde su an. Anadolu takimlarina karsi gosteremedigimiz performansi acilen buyuklere karsi gostermemiz gerekiyor. Yoksa sampiyonlugun s'si cikmaz bu takimdan, bu kadar basit.

Çevrimdışı mylife1903

3 maç alırsa büyük iş yapmış oluruz heleki ikiye inerse muazzam
normalde 5 maçtan aşağıya çıkmaz ceza ne koridoru sahada ekicinin
suratına direk çıkardı. fazla gündem etmediler onu sağlam yumruktu :D
Abi ilk izledigimde ben de direk gibi gormustum hatta boyle raki5te raki tomiyi seyrederkenki gibi saydirmaya baslamistim yastiga ama tekrari gorunce tutup itmis iyi bi yumruk degil. O vucutlu birinin ekiciye kodumu got ustu oturtmasi lazim

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle katiliyorum. Ve yedigimiz goller de oldukca amatorce. Hadi ilk golu anlarim yine, bizim gibi pozisyon futbolu seven takimlar o tarz golleri hep yer, Napoli'si Barca'si City'si de yiyor.

Ama ikinci golun hic bir izahati yok. Yok yani. Koskoca besiktas boyle gol yememeli, rakip gectim 10 kisiyi 14 kisi olsa da yememeli. Sacmalik.

Ama buradan baska bir seye geceyim, ligde ic sahada gol yemiyoruz aslinda. 11 macta 7 tane yedik sadece, sampiyonluk icin ideal bir sayi.

Bizim problemimiz deplasmanda yedigimiz gollerde. Gecen sene lig boyunca 15 gol yedik deplasmanda, su an 12 macta o sayiya ulastik bile. Halbuki gol atiyoruz, ligin deplasmanda en cok gol atan takimlarindan biriyiz. Problemimiz gol attigimiz maclarda illa ki gol de yiyor olusumuz.

Ligde sampiyonluk deplasmanda one gectigin maci oldurebilmekten gecer. Biz maci olduremiyoruz. Konya macinda love ve lens kacirdi, bursa macinda da bu ikili sacmaladi derken 4 puan yedik.

Ve ligin en zor deplasman fiksturu bizde su an. Anadolu takimlarina karsi gosteremedigimiz performansi acilen buyuklere karsi gostermemiz gerekiyor. Yoksa sampiyonlugun s'si cikmaz bu takimdan, bu kadar basit.

ligin deplasmanlarda en çok gol atan takımlarından biriyiz gibi görünüyor ama bu veri aslında istatistik mini etek gibidir tam da göstermesi gereken yeri göstermez sözünü doğrular nitelikte. şöyleki; 12 maçta zaten 10 takım 15-18 arası gol atmış bizde 17 gol atmışız dediğin gibi kağıt üzerinde en çoklardan biri ama aslında ortada deplasmanlarda gol atamayan takımlar topluluğu bir lig var dolayısı ile 12 deplasmanda 16-17 gol atan istanbul takımlarının hiç biri büyük takım refleksi gösteremiyor demektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

maçta bir sürü faul oldu her faule kart verilecek diye bir kuralmı varda ben bilmiyorum
sen tribünden hakeme ana avrat beş dakika söversen işde son dakikada penaltın görünmez.
alper beş defa atılırdı atılmadı tabi operasyon yapan hakemde 45 de atıverir değilmi. bir kere operasyon
yapacaksa ilk senden atar senin karşında rakibi demoralize etmez. senden iki tane atar sonra maç sonunda dengelemek
için rakipten oyuncu atar eşitler durumu adamlar 25 dakika 9 kişi oynadılar karşımızda ne operasyonundan
bahsediyorsun sen 9 kişi kalmış rakibi yeneme suçu hakeme bul hadi canım hep bunlardan kaybediyoruz zaten
maçın başından beri beni at diyen alperdi oda attı. volkana futbol hayatında bu güne kadar çıkmamış kartlar
çıktı. volkan bile şaşırdı kartı yiyince. hiç yaşamamışki pepenin düştüğü ve bomboş gole giden oyuncuyu ofsaytla kesti onun penaltıdan ne
farkı var hepimizde biliyoruz ofsayt olmadığını bize vermeyince operasyon peki rakibe vermeyince ne oluyor.
fırat hiç bir kararını bu güne kadar pozisyona göre vermiş bir hakem değilki hiç bir kulübünde adamı değildir.
bakarsan her kulübede aynı şeyleri yaptığını görürsün bir cüno değildir. eskiden beri cart diye kartını çıkartan bir hakemdi zaten
geçen sene bir bir kaldığımız maçta feneri dokuz kişi bırakanda bu değilmiydi saçma sapan kararlar verir maç bittiğindede iki takımda diğer takımı
kolladı der. fırat böyle bir hakem. oyunu kontrol edemez o nedenlede bunun maçlarında hep olay çıkar.
büyük maçları yönetmeyi bilmiyor. son derece dengesiz bir hakem. böyle olunca adı operasyon olmuyor.
Aynı pozisyonu tekrar anlatayım abi medel sen giden toptan önce Tolgay faul yaptı topal tekrar izle göreceksin.taliscaya yapılana normal faul diyorsan diyecek birşey Yok.birde ben birşey yapmadığım halde neden benden oyuncu atsın?9 kişi oynayan rakibi yenememek benim problemim hakemin değil.

Çevrimdışı caner.eryigit

Abi ilk izledigimde ben de direk gibi gormustum hatta boyle raki5te raki tomiyi seyrederkenki gibi saydirmaya baslamistim yastiga ama tekrari gorunce tutup itmis iyi bi yumruk degil. O vucutlu birinin ekiciye kodumu got ustu oturtmasi lazim
Yumruk tanımı başka ise bilmem yumruk falan değil Ekici pozisyonu itiyor.

Çevrimdışı mylife1903

ligin deplasmanlarda en çok gol atan takımlarından biriyiz gibi görünüyor ama bu veri aslında istatistik mini etek gibidir tam da göstermesi gereken yeri göstermez sözünü doğrular nitelikte. şöyleki; 12 maçta zaten 10 takım 15-18 arası gol atmış bizde 17 gol atmışız dediğin gibi kağıt üzerinde en çoklardan biri ama aslında ortada deplasmanlarda gol atamayan takımlar topluluğu bir lig var dolayısı ile 12 deplasmanda 16-17 gol atan istanbul takımlarının hiç biri büyük takım refleksi gösteremiyor demektir.
Ustad onu birak gol de yiyoruz devamli
Defansa bir suru para harciyirsin ama gene yiyirsin

Dedik atanin iyi olacak bu ligde herkes herkese gol atar sen bir tik fazla atacaksin
Pepe ramosu oynatsan bu ligde 25 yersin
Atacaksin

Çevrimdışı tangaz

yalnız ekici demişken ne kadar merdiven altı mahsülü bir kavşak yahuu alt yaş kategorilerinde m.özilin bile önündeyken şimdi düştüğü durumlara şaşırmamak lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ustad onu birak gol de yiyoruz devamli
Defansa bir suru para harciyirsin ama gene yiyirsin

Dedik atanin iyi olacak bu ligde herkes herkese gol atar sen bir tik fazla atacaksin
Pepe ramosu oynatsan bu ligde 25 yersin
Atacaksin

aynen öyle reis şu gomis bizde olsa şimdi kimse gomezi konuşmuyor olurdu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Hd yayına geçmişiz, kulübün haberi:
BJK TV HD Yayına Başladı
Aralık 2017’den bu yana Vodafone Park’ta yeni ofis ve stüdyosunda yayın hayatını sürdüren BJK TV, 1 Mart 2018 tarihi itibari ile HD yayın sistemine geçişini gerçekleştirdi.
Eski stüdyo düzeninde soğuk ışık sistemi yer alan BJK TV’de Vodafone Park stüdyosunda LED ışıklarla son teknoloji bir ışık sistemi oluşturuldu.

Daha önce “SD 8 megabit” yayın gerçekleştiren BJK TV artık HD format ile bunu “35 megabit” e yükseltti.

Yayın ekran formatı “720x576” iken HD yayın sistemi ile format “1920x1080” oldu.

HD yayın ile birlikte Digiturk “MPEG1” formatından “MPEG4” formatına geçildi.

Yeni otomasyon sistemi, HD kameralar, yeni reji düzeni ve teknolojik cihazlarla izleyiciye çok daha kaliteli bir ekran deneyimi sunacak olan Beşiktaş TV, artık HD görüntü ile Dıgıturk 74. Kanal’da yayın hayatına devam ediyor.

Yeni ofis ve stüdyoları ile Vodafone Park’ta bambaşka bir çehreye kavuşan BJK TV HD açılışı, önümüzdeki hafta Başkanımız Fikret Orman ve camiamızın katılımı ile stadımızda gerçekleşecek.

Çevrimiçi Necmi

Aynı pozisyonu tekrar anlatayım abi medel sen giden toptan önce Tolgay faul yaptı topal tekrar izle göreceksin.taliscaya yapılana normal faul diyorsan diyecek birşey Yok.birde ben birşey yapmadığım halde neden benden oyuncu atsın?9 kişi oynayan rakibi yenememek benim problemim hakemin değil.

pozisyona bakarak hakem operasyonu denmez ona bakarsan fenerde aynı şeyi söyler
ya neyin kafasını yaşıyorsunuz alın elinize bir emzik çekilin köşenize rakip dokuz kişi bitirmiş
öyle son dakika falanda değil maçın yarısını eksik oynamışlar. sen 3 sarı bir kırmızı yemişsin kartlar doğru
ne operasyonundan bahsediyorsun hakemin her yanlış kararının adı operasyon olmuyor.
adamları stadda bir dövmediğimiz kaldı bile diyemiyorum zaten dövdük sen ne operasyonundan
bahsediyorsun yüzüne gözüne bulaştırmışsın yenememişsin
rakibi bari hakem operasyon falan deyipte kendimizi küçültmeyelim operasyon olmaması için rakipden 5 oyuncu dahamı atması lazımdı.

Çevrimdışı mellfred

yalnız ekici demişken ne kadar merdiven altı mahsülü bir kavşak yahuu alt yaş kategorilerinde m.özilin bile önündeyken şimdi düştüğü durumlara şaşırmamak lazım
Alper karaktersizi ile bu eleman Emre’nin yokluğunu aratmaz
Ozan’ı da eklerim oraya
Havasından suyundan Kadıköy’ün

Çevrimdışı mylife1903

Vitaminsiz herif ya

Abi macin basinda ilk kornerde olay belli oldu zaten. Alper hakeme itiraz etmeye basladi
Sonrasi maldado ama o suprizdi gecenin kevasesi
Herif 5-6 faul yapti bunlar sadece verilenler ve verilip avantaj oynatilaar dahil degil. Aykut demis ileride tol kaptirinca faul yapin
Ayrica diger sabikalilar volkan ekici alper ve hasan ali
Bunlar belli
Tolgayi silkeledi herifler 3 kisi.

Hakem duzgun olsa tak maladoya kart sonra alpere bi sari gul gibi mac olacakti
Bir suru faulu vermeedi penaltiyi veremedi

Yahu sen sadece quaresmayi niye atiyon adam delirir tabi souza ile ikisini atsan kolkola cikarlar sahadan is tatliya baglanir hadi skuzayi atamadin ekici ike volkani nasil atamazsin

Kaptan yok kaptan tayfur gibi bir kaptan olsa dun fena ederdik feneri

Çevrimdışı mylife1903

ya neyin kafasını yaşıyorsunuz alın elinize bir emzik çekilin köşenize rakip dokuz kişi bitirmiş
öyle son dakika falanda değil maçın yarısını eksik oynamışlar. sen 3 sarı bir kırmızı yemişsin kartlar doğru
ne operasyonundan bahsediyorsun hakemin her yanlış kararının adı operasyon olmuyor.
adamları stadda bir dövmediğimiz kaldı bile diyemiyorum zaten dövdük sen ne operasyonundan
rakibi bari hakem operasyon falan deyipte kendimizi küçültmeyelim operasyon olmaması için rakipden 5 oyuncu dahamı atması lazımdı.
Hakem beraberlige cikmis be abi
Mesela mac 2-2 olsa hasan aliye carpip kaleye giren topa endirekt uydururdu

Çevrimiçi Necmi

fenere geldiğinden beri sadece Beşiktaş maçlarında oynuyor. :D
akşam yere göğe sığdıramıyorlardı oysa sadece quaresmadan yumruğu yerken
ortada görünüyordu togayı bile yalancıktan itti onun yüzünden alper atıldı :D
adam gibi itse alper itmek zorunda kalmayacaktı :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Hakem beraberlige cikmis be abi
Mesela mac 2-2 olsa hasan aliye carpip kaleye giren topa endirekt uydururdu
her zamanki gibi ne şiş yansın ne kebap yansın yönetimi gösterdi o yüzden operasyon değil
diyorum fenerlerde hakem bizi doğradı diye ağlıyor kaç yıldır ilk defa bir hakeme stadda küfür edildiğini gördüm.
hayatımda tanıdığım en düzen adamı hakem bu. bunun yönettiği bir maç haklı sonuçla bitmez bunun istediği gibi biter
her boku yer maçı istediği sonuçta bitirtmek için döner maça bakarsın hakemlik bir şey yok
valla nefret ediyorum şundan burda millet tuhaf tuhaf konuştuğu için onu savunuyor duruma düşüyorum ya
herhangi bir yerde yolda karşıma çıksa direk girerim herhalde çınarcıkta yazlığı varmış orda takılıyormuş yazları plajda görünmüş

Çevrimdışı caner.eryigit

Operasyon yapılıyor demek bizi küçültmez ağladığımız falan da Yok çok güzel algı yapıyorsun konuyu başka yerlere çekiyorsun.sanki haksız 9 kişi kaldılar Allah Allah ya...fb aleyhine verilen bir tane pozisyon göster biz de bilelim onlara da vermedi derken ?

Çevrimdışı tangaz

fenere geldiğinden beri sadece Beşiktaş maçlarında oynuyor. :D
akşam yere göğe sığdıramıyorlardı oysa sadece quaresmadan yumruğu yerken
ortada görünüyordu togayı bile yalancıktan itti onun yüzünden alper atıldı :D
adam gibi itse alper itmek zorunda kalmayacaktı :evillol:

ikinci golün asistini o vitaminsiz yaptı

Çevrimdışı tangaz

Operasyon yapılıyor demek bizi küçültmez ağladığımız falan da Yok çok güzel algı yapıyorsun konuyu başka yerlere çekiyorsun.sanki haksız 9 kişi kaldılar Allah Allah ya...fb aleyhine verilen bir tane pozisyon göster biz de bilelim onlara da vermedi derken ?

+1903

hep bu romantizm nedeniyle kıçımıza kaçıyor ya q7 atılırken orada josef ekici volki üçlüsünden en az ekici ve volki kızarırken josef sararmalıydı rakip 7-8 kişiye düşmeliydi şimdi bunların hiçbirini yapmayan hakem maçı manuple etmemiş iyi yönetmiş oluyor biz kötü oynamış oluyoruz son dakika penaltı verilmemiş galibiyet kaç mış biz kötü oynamış oluyoruz.  yaw biz neden hep iyi oynamak zorundayız arada sırada bizde kötü oynarken kazanalım. hakemler müsaade etse kazanacaz da nerdeeee. son 4-5 maçtır birer birer penaltılarımız es geçiliyor daha nesini savunuyorlar hakemlerin ben bu beşiktaş taraftarının romantizmine hayranım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şu kadar basit

Dünkü pozisyonu bu pozisyondan çok çok daha basit

Yani bilerek atmasa bu kadar olurdu ancak inanılır gibi değildi yaptığı iş.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

fener aleyhine ne war??? ekici volki soldado atıf kaç defa karttan yırtmışlar penaltı verilmemiş q7 atılırken rakip 7 kişiye düşüp 7ye 10 oynanması gereken bir maç var ortada ve sen fener aleyhine olanlar diyorsun. şimdi bu açıklamanın şef sıkatın mini mini bir kuş açıklamasından ne farkı kaldı?
Q7 nin kırmızı posizyonunda Pepe yı iten Ekici de kırmızı gölmeliydi ayrıca Josef de kırmızı görmeliydi

Yani sadece o posizyonda biz 10 kişi kalırken Fb 8 kişi kalmalıydı

Bizden Q7 , Fbden de Ekici ve Josef tam 3 kırmızı kart çıkmalıydi o pozisyonda
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Q7 nin kırmızı posizyonunda Pepe yı iten Ekici de kırmızı gölmeliydi ayrıca Josef de kırmızı görmeliydi

Yani sadece o posizyonda biz 10 kişi kalırken Fb 8 kişi kalmalıydı

Bizden Q7 , Fbden de Ekici ve Josef tam 3 kırmızı kart çıkmalıydi o pozisyonda

eksik diyorsun oraya kadar gelen kalecileride ikinci sarıdan kızarmalıydı yani 7 kişiye düşmelilerdi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Daha maçın başı. Talisca febe ceza alanı önünde biçiliyor faul yok . Sonra top soldadonun önüne geldiğinde pepe göğsüyle diyelim soldada ya dokunuyor . Ve dikkat ettiniz mi anlaşmış gibi bütün febe yedek kulübesi sahaya girecekti neredeyse. Şenol hocamız pile soldado nun pepe ye yaptığı faullerin üç olduğunu parmağıyla hakeme gösterdi.
Maç boyunca tüm febe kulübesi her gereksiz pozisyonda hep birlikte kulübeden dışarı fırladı. Q7 ye hak vermiyorum ama anlıyorum. souza denilen haysiyet yoksunu q7 nin boğazına sarılıyor. Sonra q7 dirsek attıktan iki adım sonra hakeme bakarak kendini yere bırakıyor. Sonra q7 ne dedi bilemem ama herhalde ekmeğimle oynama demiştir.
Ben bazen olaylara profesyonelce değil mahalle maçında olsa nasıl olurdu diye bakıyorum . Souza yı kendi arkadaşları döverdi herhalde.
Sonuçta febe yedek kulübesinden anladığım kadarı ile zaten bu adamlar top oynamaya gelmemişlerdi
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: