Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5811947 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yahu resmen tiyatro
Herkes mi gerizekali bu ulkede
Olaylara bak ayni sike davasi gibi kapatacaklar
Adamlar sike yapmis ama sahaya yansimamis, ulan sahaya yansimadiysa fb yoneticilerine pfdk neden ceza veriyor, bir suru dengesizlik var ulkede.
Sporda ulkenin nasil yonetildiginin aynasi var, stadyum yaparak spora yatirim yaptigini sanan bir zihniyet

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu JOSE FERNANDO VIANA DE SANTANA'nın aynı müsabakadaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 27.02.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Bu sevk olayi, tirnak icinde hakareti yazmislar ayrica koyu renkle yazilmisti foruma yapamadim o bold olayini. Neyse simdi de tahkim aciklamasini yapistiralim

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, futbolcusu Jose Fernando Viana De Santana ile ilgili PFDK'nın 28.02.2018 tarih ve E.2017-2018/695 - K.2017-2018/815 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

- Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin, futbolcusu Jose Fernando Viana De Santana'nın taraftarlara yönelik hakareti nedeniyle verilen cezanın, futbolcunun eyleminin, "Sportmenliğe Aykırı Hareket" olarak değerlendirilmesi gerektiğinden; cezanın FDT 36/1-a ve 35/4 maddeleri uyarınca 1 resmi müsabaka men ve 13.000,00 TL para cezası şeklinde düzeltilerek onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.

Hakaretten sevk aliyo, yok yanlis sevk etmissiniz hareketten sevk etmeniz lazimdi deniyir ve orda alt limitten ceza veriliyor.

Bunlar avukat ve meslektas olacaklar, cigerleri bespara etmez, satilmis olabilecek insanlar bunlar. Insan meslektasini boyle taca atar mi,
Yanlis sevk yapmis olsalar bile, sevk sebebini degistirir ordan da 2 mac ceza cakarsin.

Anlatamiyorum, kelimeler yetmiyor

Caner neden nasil nicin sevk edilmisti de 6 mac ceza aldi, nasil bi hareketti canerin yaptigi
canerin haraketi hakemeydi fernandaoda hakeme yapsa oda 6 maç alırdı. hakemle oynamayacaksın
bu ligdede avrupadada net olan bir şey.

Çevrimdışı tangaz

gayette hafif bir ceza vermişler maçta değilmiydin 90 dakika bütün tribünler küfür etti
ben bütün tribünler alır diye bekliyordum 3-4 bin kişi ceza almış gayet makul bence
107 de cisim ordan atıldı bu nedenle iki maç almışlar. fenerin meşale yakan taraftarı
tek tek tesbit edilmiş gözaltına alındı bizim kameralar işini yapmış bu sefer.
fernandaonun cezasının tahkimde ineceği belliydi. birbirlerine paslamışlar işde.

kazmandaonun cezasının inmesi hukuk cinayetidir paslaşıldığı falan yok pfdk taca atılmış  fenerli tahkim tarafından adam madde 41den sevk edilir karşılığı 2-5 maçtır pfdk 3 verir sonra takım elbise traş 3den 2ye düşer bunun adı paslaşmadır. 41den sevk edilen adamı bu olmamış 36dan sevk ediyorum karşılığı 1-3 maç alt limitten 1 maç takdir ettim dersen bunun adı hukukçunun hukukçuyu silkelemesi olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Bu arada stad kapasitesi arttırılmış boş bıraktıkları en üst sıralara koltuk koymuşlar
buda 1300-1500 arası bir kapasite artışı demek oluyor

Çevrimiçi Necmi

kazmandaonun cezasının inmesi hukuk cinayetidir paslaşıldığı falan yok pfdk taca atılmış  fenerli tahkim tarafından adam madde 41den sevk edilir karşılığı 2-5 maçtır pfdk 3 verir sonra takım elbise traş 3den 2ye düşer bunun adı paslaşmadır. 41den sevk edilen adamı bu olmamış 36dan sevk ediyorum karşılığı 1-3 maç alt limitten 1 maç takdir ettim dersen bunun adı hukukçunun hukukçuyu silkelemesi olur.
orda hukukmu varki hukuk cinayeti olsun en büyük eyyamın döndüğü yer her zaman
pfdk ve tahkim oluyor. ineceğini adım gibi biliyordum. şaşırmıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Bu arada stad kapasitesi arttırılmış boş bıraktıkları en üst sıralara koltuk koymuşlar
buda 1300-1500 arası bir kapasite artışı demek oluyor

bu son açıklanan 41188 rakamı böle mi oluştu yoksa arttı mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Günaydın. Camia olarak kesinlikle bu maçı arkamızda bırakmamız gerekiyor, rövanşı olan bi müsabakaydı geçti gitti, şimdi esas önemli olan Trabzon maçına odaklanmalıyız. Quaresmaya hiç şakasız en az 5 maç ceza bekliyorum o yüzden ligin kırılma haftalarında Şenol hocamız bize 3 maçta 9 puanı getirecek formülü bulmalıdır. Ancak her şeye rağmen biraz daha susarsak öyle bi doğrayacaklar ki bizi 2004ten beter olacağız.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ya Babel formsuz, Q7 malum, Orkan gitmiş, Lens kayıp, Töre'nin yüzünü gören cennetlik. Nasıl yapacağız bu işi biz?

Çevrimdışı mylife1903

Sadece 1 o da Karabük maçı bu çıktıktan sonra attık
Hah buyur, karabuksporu da yenek bi zahmet
Adam resmen oynamiyor, babelin katkisi var ve oldu ustelik kidemli oyuncu bir derdi var cocugun ver yardimci olunmali, lensin ne derdi var once o saptanmali.
En cok para alan kanat oyuncusu degil mi?
Taze taze 5 yillik sozlesmeyi kapmadi mi?
Problemi nedir, yuksek seviye istiyordu, fazla geldi, alismadik gotte don durmaz tabi

Çevrimdışı mylife1903

Ya Babel formsuz, Q7 malum, Orkan gitmiş, Lens kayıp, Töre'nin yüzünü gören cennetlik. Nasıl yapacağız bu işi biz?
Transferleri metin albayraka yaptirtmamak bir baslangic olabilir
Bu senenin transferleri ve bu transferlere verilen paralar bir sikandaldir
Birazcik medel bi katki veriyir, pepe pepe susuyor insanlar o hatalarin o bombalarin yarisini tosic patlatsa karisindan kabilesinden baslanir kilisesine kadar sovulurdu

Al abuyu kapat dedik transferi, nerde azicik isimli adam gorduler pesine dustuler kitliktan cikmis gibi hadi pepenin bi gideri var adam pepe kalanlar cok mu lazimdi, zaten ittirw kattirs zar zor oynuyorlar medel haric ki medel de cok lazim degildi

Çevrimiçi Necmi

pepenin başını falan yakmıyordu orada volkanı atmayan fıratı unutun kendi oyuncunuzu gömün bravo  :claps:

volkan geliyor sözüm ona q7yi çekmeye çalışıyor gibi görünüyor ama amacı daha da germek ilk anda pepe geliyor tamam orman kaçkını kardeş olay bende deyip Q7yi çekip alıyor iş orada bitecek ama mağra adamı ısrarla gidiyor gidiyor tahriğe tacize dewam ediyor sonra pepede hafif itekliyor sana git demedik mi ulan kavşak diyor

olayları doğru gözlemlemeden gömün oyuncumuzu gömün...
valla pepe maç boyu rakibi gerdi profesyonelce takım gergin maç oynamayı öğrendi
böyle maçlar hep oynayacağız bu tecrübe gerekiyordu akşam gayet iyiydik quaresma sıçana kadar
o haraketi yapmasa bırak ilk vuran rakip karşılık vereceğine kendini yere at rakip kırmızı görsün
tolgay biraz buna ders versin. Ekiciyede sağlam çaktı orda kırmızıyı gördü birde iyice ortamı geriyor
başka oyuncularımızada kart göstertecekti allahta herkes quaresma değil rakibin üstüne oynadılar
volkanın kartınıda yeni açık alt göstertti. o an taraftar baskısı olmasa o kart çıkmazdı orda yeni açık
sağlam tepki verdi. rakibin gördüğü kartlar hep oyun dışı haraketlerden biz  pozisyon gereği gördük
takım gerilimi yönetmeyi öğrendi. Quaresma kendini tutsa parçalardık onları tam kıvama getirdik
adamlara dopink verdi beyfendi. taraftar ciddi baskı yaptı
aykutun maç sonu ağlamasından belli bu o gerçi tribüne oynayıp bundan sonraki maçlarımızı
yönetecek hakemlere ayar verme niyetiyle yaptı ama burda kimse maç kazanamaz lafı bizim işimize gelir
avrupa maçlarından sonra bir türk hocanın itirafıdır bu bu stad başka birşey olmuş diyor :D
geçmişde alışmışlardı sahaya etkisi olmayan goygoy cu tayfaya şimdi sahada can yakan taraftarla tanışıyorlar
alışık değiller bu baskıya

Çevrimdışı tangaz

Birazcik medel bi katki veriyir, pepe pepe susuyor insanlar o hatalarin o bombalarin yarisini tosic patlatsa karisindan kabilesinden baslanir kilisesine kadar sovulurdu

Al abuyu kapat dedik transferi, nerde azicik isimli adam gorduler pesine dustuler kitliktan cikmis gibi hadi pepenin bi gideri var adam pepe kalanlar cok mu lazimdi, zaten ittirw kattirs zar zor oynuyorlar medel haric ki medel de cok lazim degildi

haftalardır söylüyorum reis pepe seriyo die en son gese maçında iyi oynayıp gomisin eline vermişti kramponları ondan sonra sahaya karakter koydugu tek maç var o da 5lik oldugumuz bayern maçı, real etkisini tr detoksu ile 6 ayda attı fücutu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Günaydın. Camia olarak kesinlikle bu maçı arkamızda bırakmamız gerekiyor, rövanşı olan bi müsabakaydı geçti gitti, şimdi esas önemli olan Trabzon maçına odaklanmalıyız. Quaresmaya hiç şakasız en az 5 maç ceza bekliyorum o yüzden ligin kırılma haftalarında Şenol hocamız bize 3 maçta 9 puanı getirecek formülü bulmalıdır. Ancak her şeye rağmen biraz daha susarsak öyle bi doğrayacaklar ki bizi 2004ten beter olacağız.
http://twitter.com/GoalTurkiye/status/969472308393009152
yolu yapılmaya başlanmış, geçmiş olsun.
Okuyamayanlar için başlık:
Fenerbahçe maçında olaylı bir kırmızı kart gören Quaresma'nın kaç maç ceza alacağı tartışılıyor.
7 ay men yiyen de var, 20 maç ceza alan da! Türk futbol tarihinin en tartışmalı cezaları

Çevrimdışı tangaz

valla pepe maç boyu rakibi gerdi profesyonelce takım gergin maç oynamayı öğrendi
böyle maçlar hep oynayacağız bu tecrübe gerekiyordu akşam gayet iyiydik quaresma sıçana kadar
o haraketi yapmasa bırak ilk vuran rakip karşılık vereceğine kendini yere at rakip kırmızı görsün
tolgay biraz buna ders versin. Ekiciyede sağlam çaktı orda kırmızıyı gördü birde iyice ortamı geriyor
başka oyuncularımızada kart göstertecekti allahta herkes quaresma değil rakibin üstüne oynadılar
volkanın kartınıda yeni açık alt göstertti. o an taraftar baskısı olmasa o kart çıkmazdı orda yeni açık
sağlam tepki verdi. rakibin gördüğü kartlar hep oyun dışı haraketlerden biz  pozisyon gereği gördük
takım gerilimi yönetmeyi öğrendi. Quaresma kendini tutsa parçalardık onları tam kıvama getirdik
adamlara dopink verdi beyfendi. taraftar ciddi baskı yaptı
aykutun maç sonu ağlamasından belli bu o gerçi tribüne oynayıp bundan sonraki maçlarımızı
yönetecek hakemlere ayar verme niyetiyle yaptı ama burda kimse maç kazanamaz lafı bizim işimize gelir
avrupa maçlarından sonra bir türk hocanın itirafıdır bu bu stad başka birşey olmuş diyor :D
geçmişde alışmışlardı sahaya etkisi olmayan goygoy cu tayfaya şimdi sahada can yakan taraftarla tanışıyorlar
alışık değiller bu baskıya

pepenin yaptıgı tek şey buydu rakibi gerdi de noldu kaç efa faul yapan soldado kartsız maçı bitirdi o pozisyonda ekici sadece sarı gördü volki ikinci sarıyı görmedi. pepeden beklentim germesinden önce ilk golde soldadoyu bitirmesidir son maçlarda bunun benzeri o kadar çok pozisyon verdiki.

yankut kocamal civcivi puştluğuna açıklama yapıyor aklı sıra dizayn ediyor bişeyleri haa başarılı da oluyor kendi sahamızda verilmeyen kaçıncı penaltı oldu bu?

Çevrimdışı mylife1903

pepenin yaptıgı tek şey buydu rakibi gerdi de noldu kaç efa faul yapan soldado kartsız maçı bitirdi o pozisyonda ekici sadece sarı gördü volki ikinci sarıyı görmedi. pepeden beklentim germesinden önce ilk golde soldadoyu bitirmesidir son maçlarda bunun benzeri o kadar çok pozisyon verdiki.

yankut kocamal civcivi puştluğuna açıklama yapıyor aklı sıra dizayn ediyor bişeyleri haa başarılı da oluyor kendi sahamızda verilmeyen kaçıncı penaltı oldu bu?
Pepeni karti gordugu pozisyona bak be abi, adam havuza ucuyor orda firat kosa kosa kart veriyir
Penaltimi ver kardesim, kac oldu bu sirf bu sene
Evimizde fbye en son penaltiyi amokachi koymus boyle bir olay var mi?
Amokachi futbolu biraktiginda suleyman demirel basbakandi galiba

Çevrimdışı ekrembaser

Eşi hamile.Uzun zamandır İspanya'da hastanedeymiş
İnsan canı tabiki bu üzülmesi normaldir belli bir süre affını isteyebilir ama kafası bu haldeyken kaleye geçmemeli artık

Çevrimdışı caner.eryigit

İnsan bazen gerçekten hayret ediyor.kişisel EGO’larınızı bir kenara bırakın abi artık.o şöyle bu böyle diye resmen operasyon çekiyorlar bize dün yine ucuz atlattık bence daha vahim şeyler olabilirdi.bazı abilerimin kardeşlerimin görüşlerine yüzde yüz katılıyorum yönetim konusunda bu kadar olaylar gelişirken nasıl bu kadar tepkisiz kalıyorlar anlayamıyorum.düşünüyorum yukardan birileri herhalde bizimkilere bu sene sizi şampiyon yapmayacağız o yüzden fazla şey etmeyin dedi galiba?adamlarla oynadığımız 2 Maçta da hakem tarafından doğranan biziz hem hocaları hem oyuncuları hem trol hesapları hem medyada ki paralı askerleri ile kendilerinin mağdur olduğunu iddia ediyorlar!ve bunun gerçekten doğru olduğuna da inanıyorlar.nasıl bir psikoloji yaşıyorlar nasıl bir kafa yapıları var valla bilim bile bunlara çare olamaz.velhasıl kelam dünkü maçta daha maç başlamadan önce yanımdaki abilere içimde bir his var operasyon çekecekler bize bu Maçta dedim aynen öyle oldu.lens ah be arkadaş vur gol olmasın auta çıksın pas ver adam araya girsin golü kaçır eyvallah Ta neyi bekledin abi?kendine güveni dünkü maçtan snr iyice bitti hoca çıkarmasa zaten taraftar ıslıklayacaktı.onu da anlamıyorum abi adam gol kaçırır hata yapar birileri gol yersin ıslıklamak nedir ya onu renkliler yapar biz yapmayız.q7 kartı ile alakalı Souza o pozisyon da kart bile görmedi?neyi konuşuyoruz.normalde o tarz pozisyonlar da hakemler bekler dışardan izler olay yerini sonra çağırır kime kart verecekse verir.daha pozisyon oldu soldado anladı hakemin elinden tutmaya çalıştı zannetti Souza’yı da atacak.koşarak direk q7 kartı verince zaten ondan Snr olanlar tamamen hakemin organizasyonu bilerek yaptı!bizde yaptığı hareketi yapmasın etmesin diyoruz da kimse kusura bakmasın o harekete kırmızı verilmez Alpler’i neden 2.sarıdan attı be farkı var.kırmızıdan snr olanlar zaten ipin koptuğu anlar.tosic Volkan’ı 50 kere gösteriyor ne işi var burda diye.hakem görüyor hani kart?oyunculara kızıyoruz ediyoruz da abi iş artık ayyuka çıktı adamlar kazanalım da nasıl kazanalım mottosu ile oynuyorlar ve hakemler de buna çanak tutuyor.bugün Albayrak ve ürkmezgil pasta kesmeye gitsinler Mhk ya gideceksiniz abiler bu yönetimde işiniz Yok sizin!!!

Çevrimiçi Necmi

sen gerçekten metin albayrağın transfer yaptığına inanıyormusun hangi transferde onun adını duydun
bu kadarmı safsın anlamıyorum yoksa ha bere forumumu trollüyorsun. Almışsın ağzına bir metin
lafını sakız gibi çiğniyorsun ne kadar meraklısınız birilerine paye vermeye. bırak albayrağı hoca bile bu takıma oyuncu alamıyor istediği hangi oyuncu alındı burda sevabıda günahıda başkanındır Başkanın istemediği hiç bir oyuncu alınmaz.
adama ne değer verdin ya ağzından düşmüyor. Kimsenin ciddiye alıp takmadığını bir tek sen adam yerine koyuyorsun.
koymuyorum deme adam yerine koymadığın kişiden bu kadar gündem yaratmazsın.
tamam scout başında metin olmasın ama o işle bir yönetici ilgilenecek hangisi ilgilensin bir zahmet onuda
söyle o zaman scoutluk hangisinin uzmanlık alanı sence umutmu daha iyi yapacak Çebimi yoksa ürkmezgilmi.
biri ilgilenecek işde ahmet olur mehmet olur yaptığı başkana evrak taşımak bunun içinde özel yetenek gerekmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

İnsan bazen gerçekten hayret ediyor.kişisel EGO’larınızı bir kenara bırakın abi artık.o şöyle bu böyle diye resmen operasyon çekiyorlar bize dün yine ucuz atlattık bence daha vahim şeyler olabilirdi.bazı abilerimin kardeşlerimin görüşlerine yüzde yüz katılıyorum yönetim konusunda bu kadar olaylar gelişirken nasıl bu kadar tepkisiz kalıyorlar anlayamıyorum.düşünüyorum yukardan birileri herhalde bizimkilere bu sene sizi şampiyon yapmayacağız o yüzden fazla şey etmeyin dedi galiba?adamlarla oynadığımız 2 Maçta da hakem tarafından doğranan biziz hem hocaları hem oyuncuları hem trol hesapları hem medyada ki paralı askerleri ile kendilerinin mağdur olduğunu iddia ediyorlar!ve bunun gerçekten doğru olduğuna da inanıyorlar.nasıl bir psikoloji yaşıyorlar nasıl bir kafa yapıları var valla bilim bile bunlara çare olamaz.velhasıl kelam dünkü maçta daha maç başlamadan önce yanımdaki abilere içimde bir his var operasyon çekecekler bize bu Maçta dedim aynen öyle oldu.lens ah be arkadaş vur gol olmasın auta çıksın pas ver adam araya girsin golü kaçır eyvallah Ta neyi bekledin abi?kendine güveni dünkü maçtan snr iyice bitti hoca çıkarmasa zaten taraftar ıslıklayacaktı.onu da anlamıyorum abi adam gol kaçırır hata yapar birileri gol yersin ıslıklamak nedir ya onu renkliler yapar biz yapmayız.q7 kartı ile alakalı Souza o pozisyon da kart bile görmedi?neyi konuşuyoruz.normalde o tarz pozisyonlar da hakemler bekler dışardan izler olay yerini sonra çağırır kime kart verecekse verir.daha pozisyon oldu soldado anladı hakemin elinden tutmaya çalıştı zannetti Souza’yı da atacak.koşarak direk q7 kartı verince zaten ondan Snr olanlar tamamen hakemin organizasyonu bilerek yaptı!bizde yaptığı hareketi yapmasın etmesin diyoruz da kimse kusura bakmasın o harekete kırmızı verilmez Alpler’i neden 2.sarıdan attı be farkı var.kırmızıdan snr olanlar zaten ipin koptuğu anlar.tosic Volkan’ı 50 kere gösteriyor ne işi var burda diye.hakem görüyor hani kart?oyunculara kızıyoruz ediyoruz da abi iş artık ayyuka çıktı adamlar kazanalım da nasıl kazanalım mottosu ile oynuyorlar ve hakemler de buna çanak tutuyor.bugün Albayrak ve ürkmezgil pasta kesmeye gitsinler Mhk ya gideceksiniz abiler bu yönetimde işiniz Yok sizin!!!

Maldado hakemi iki sefer kolundan tutup silkeledi, firatin tepki sifir

Çevrimdışı mylife1903

sen gerçekten metin albayrağın transfer yaptığına inanıyormusun hangi transferde onun adını duydun
bu kadarmı safsın anlamıyorum yoksa ha bere forumumu trollüyorsun. Almışsın ağzına bir metin
lafını sakız gibi çiğniyorsun ne kadar meraklısınız birilerine paye vermeye. bırak albayrağı hoca bile bu takıma oyuncu alamıyor istediği hangi oyuncu alındı burda sevabıda günahıda başkanındır Başkanın istemediği hiç bir oyuncu alınmaz.
adama ne değer verdin ya ağzından düşmüyor. Kimsenin ciddiye alıp takmadığını bir tek sen adam yerine koyuyorsun.
koymuyorum deme adam yerine koymadığın kişiden bu kadar gündem yaratmazsın.
tamam scout başında metin olmasın ama o işle bir yönetici ilgilenecek hangisi ilgilensin bir zahmet onuda
söyle o zaman scoutluk hangisinin uzmanlık alanı sence umutmu daha iyi yapacak Çebimi yoksa ürkmezgilmi.
biri ilgilenecek işde ahmet olur mehmet olur yaptığı başkana evrak taşımak bunun içinde özel yetenek gerekmiyor.
Madem boyle onemsiz alsinlar yetersiz₁ rizayi o evrak gotursun
Onemli tabi besiktas yoneticisi adam be abi
Konusamayan basin sozcusu
Sef sikat adam
Baskani zaten elestiriyorum, hep ben ben ben eben ebeen dedigi icin isler karisti biz demeye basladi diyorum daha ne diyem

Çevrimdışı Ömer Kaan

Madem boyle onemsiz alsinlar yetersiz₁ rizayi o evrak gotursun
Onemli tabi besiktas yoneticisi adam be abi
Konusamayan basin sozcusu
Sef sikat adam
Baskani zaten elestiriyorum, hep ben ben ben eben ebeen dedigi icin isler karisti biz demeye basladi diyorum daha ne diyem
Metin Albayrak'ın yaptığı işi ondan kötü yapacağıma inanmıyorum açıkçası. Üstelik çok daha ucuza çalışırım, yönetim bi düşünsün.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Trabzon maçında kanatlarda kimler oynamalı? Fikriniz nedir? Veya kanatsız çift forvet mi çıkmalıyız?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresmanın 3 maç ceza alma ihtimali var bu da demek oluyor ki Trabzonspor, Gençlerbirliği ve TBaşakşehir maçlarında Lensin oynama ihtimali var.

Eyvah eyvah :isad: Lens ile 9 puan  :alala:
Gerekirse Mustafayı oynatirim , Love yı oynatırım hatta Taliscayı oynatırım orada ama bu saatten sonra bu herifi ilk 18 e dahi almam ben hoca olsam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

hakemin operasyonu olsa mesela lensin topla gittiği pozisyonda daha orta sahada topu rakipden sökerken faul verirdi. pozisyonun olmasını baştan engellerdi. yada medelin geri pas yaptığı pozisyonda ofsayt vermezdi adam karşı karşıya kaldı pepe düşene kadar çalmadı düdüğü düşünce bayrağa uydu yosa dikkat et pozisyonun içinde medelden çıktığını çok net görüyor. göre görede bizim penaltıyı vermedi bu hakem eyyamcı her zaman böyle operasyon olsa volkana o kart çıkmazdı. quaresmanın haraketide dibine kadar kırmızıydı. hiç aklamaya falan çalışmayın orda takıma kötülüğü yapan hakem değil quaresmaydı birde sonrasında oyunu geriyor ya bir kırmızı daha görseydik pepe volkana omuzu koyduğunda hakem sarı çıkartsa ne olacak ikinci sarıdan oda gidecek sırf quaresmayı uzaklaştırayım derken
hakemin operasyon yaptığı falan yoktu fırat budur işde hem kupa maçında neden yapsın operasyonu lehimizede aleyhimizede verdiği bir sürü yanlış karar var ama gördüğümüz hiç bir kartı haksız yere görmedik hepsi pozisyon gereğiydi fener bir alperin ilk kartı poziyon gereğiydi. operasyon olsa maçta diğer kartların hiç biri çıkmazdı emin ol.
lens golü atsa yada asisti yapsa maç orda bitecek döndü gol oldu pozisyon sonra quaresma saçmalamasa zaten 11 kişiyle çatılarını dağıtacağız biz kendi ayağımıza geleni tepmesek maçı alırız ne operasyonu. ayağına gelen fırsatı değerlendirme suçu hakeme bul. Bırakın artık bu ucuz fanatikliği. hakemin maç boyu yanlış kararla kestiği bir atağımız varmı ama rakibin kestiği atağı var. Bunları yaparken taraftar hakemin anasına sövüyordu. bende maçın tansiyonuyla hakeme tepki verdim ama akşam eve gelip maçın tekrarını izleyince bize karşı tek hatasının son dakikada vermediği penaltı olduğunu gördüm. fıratı günahım kadar sevmem hiç bir maçımızdada görmek istemiyorum ama akşamki maç için operasyon demekde haksızlık. Biz elimize altın tepsiyle sunulan fırsatı değerlendiremedik adı operasyon oldu.
valla akşam keyifli maç izledim tam deşarz oldum maçtan çıktığımda pamuk gibiydim. Takımın gergin ortama verdiği
tepki hoşuma gitti. feneride kendi oyununa getirdik artık gerginlikle bizi manuple edemiyor tersi ikidir biz onları manuple ediyoruz tek quaresma çıkmazı var o haltı yemese istediğimizi alıp gidecektik oyuna gelen biz değildik fener oyuna geldi. quaresma içine etti oyunun yoksa tam kıvamındaydı. pepenin rakibi manuple edişini tolgayın canerin aynı şekilde oyun anlayışını keyifle izledim. quaresma işin içine limon sıkana kadar gayet iyiydik. 2-1 mağlupken bile bu maçı alacağımıza inanmayan yoktu tribünde. taraftar bile kızgın değildi tüm agrasifliği feneri germek için yapıyordu.

En etkisiz Quaresma'nın Lens'ten 20 gömlek üstün olması da çaresizliğimizin bir başka tarifi...

Adriano sağ bek, Gönül sağ açık mı olur, Gökhan Töre'yi reenkarne mi ederler ne yaparlar bilmiyorum ama, ben ne olursa olsun bu Lens'i takımda görmek istemiyorum artık ya...
+1903 :claps:

Lens kac mac ilk11 baslamis galibiyetmiz var mi, diye soruyorum kimse cevap veremiyor.

Yersen, sans bulamadi falan hoca oynatmiyor. Yahu 45 dakika izliyoruz biz hoca hergun antremanda goruyor. Antremanlarda da boyleyse lens hocada acayip bir sabir var demektir, ben odunla dalardim
Olur mu abi süre alamıyor adam kaç maç oynadi ki hem

En azından pozisyona giriyor illaki bir gün atar ( Lig bittikten sonra atar ancak )

Süre alamıyor dedikleri adam Hem ligde hemde kupada yeterince süre aldı ve süre aldığı her maçta Ağzımıza s.cti

Kaçırdığı her golün devamında biz topu kendi aglarimizdan çıkardık

Bu kaçırdığı Gollerde hep Maçın kırılma anlarindaki pozisyonlar atsa ya farka gidecek yada rahatlayacagiz ama yok , en azından pozisyona giriyor bu da bişey !!!!!

Etiketler: