Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5811914 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Liquidator

bu kupa hiç umrumda diğil amma böyle amatörcesine berabere kalmak şok zoruma gitti. Yahu tolgay kadar düşünemedimi Q7?? alper pisliği Tolgayı itti Tolgay kendi qayet güzel bıraktı hiç bir karşılık vermeden. feneri 10 kişi bıraktı. Q7 kendini attdırmak için her büyük maçlarda resmen hakeme yalvarıyor. ya yeter be yeter kimse Beşiktaşdan büyük diğildir. Lig maçında gitti malbuyenaya daldı, hakem kırmızı verse hiç birimiz neden verdi demeyiz. Dün Soldado Pepenin üzerine oynadı amma Pepe akılsız diğil çok büyük oyuncu, oyuna gelmedi. Hakemde maşAllah soldadoya kart bile vermedi. Yahu Q7 adam sana vurmuş tut yüzünü bırak kendini yere. yok efendim hiç öyle şey olurmu. söylenecek o kadar söz var ki amma nafile. can çıkar huy çıkmaz. Lens konusunda her maçta içimde ya hoca yanlış yapıyor Lensi oynatmalı diyordum kendi kendime. Amma dün gördüm ki hoca çok haklı. 5-e 2 geliyoruz kale önünde bekliyor. ne vur ne ver kimi bekliyorsun kimi??? :s20: :s20: :akuma:
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı underworld

Kalede kaleci yok ki. Her top istisnasız her top filelerde kaç maçtır. Omuzlar düşmüş, negatif bir hava bu arkadaşta.
Tolga ile çok mu takılıyor npyor

Çevrimdışı mylife1903

iyi de opsiyonumuz son bulmadı ki 21i verirsek hala bizim oyuncu. bu kontratı uzatma hamlesi sadece kontratı 1 yıla bitiyor 21 çok gelin indirim yapın die gelişecek olan pazarlıkda elimizi zayıflattı.
Dedik ama abi benfika bu, santaj yapar kizini karisini kacirir imzalatir sozlesmeyi, millet ruyangoruyordu bedava alacaz 6 ay disini sikar falan filan
Tavuk mu yoluyon yahu

Çevrimdışı underworld

Son düzlükteyiz artık maçları 1-0 götürebileceksin.
Şampiyon olmak istiyorsak kaleyi 4-5 maç gole kapatmalıyız

Çevrimdışı mylife1903

iyi geceler

Cimbizlamayin su pozisyonlari cok farkli gozukuyor akan oyunda olmayinca goruntu
Azicik hizli bir santraforun olsa lensin yaninda kosardi, sene basinda yapilan yanlis transferlerin cezasi bu pozisyonlar. Mesela gomez abu demba olsa ofsayt kontrolu yapiyorlardi su saniyelerde pzosiyin aliyorlardi bizim negredo yetismeye calisiyordur ekrana girememis
Lense fazla yuklenmeye gerek yok hep yapiyor ayni seyi
Nasil quaresmadan gol beklemiyorsak lensten de beklentiyi dogru ayarlamak lazim

Çevrimdışı mylife1903

Fenerin kadrosunu adım gibi eminim Aziz çıkarmıştır. Oyunculara da talimatını vermiştir. Oyuncu seçimlerinden belliydi zaten bu maçta gerginlik çıkartacakları biz de sağolsun güzel bi şekilde tuzaklarına düştük. Medel dediğimiz adam ki bu işlerin piridir ayrıca o bile sakin kaldıysa diğerleri şapkayı önüne alıp düşünecek.
Medele fazla dalamadilar, hedefte pepe vardi onlarin bugunku gazete basliklari hatta vidyo montajkar bile hazirdir adamlar pepenin yerde tekmeledigi adami falan canli yayina baglarlardi

Cok sakin ve sessiz biriydi bi anda costu taramaya basladi tarzinda amerikanvari programlar yapilirdi

Çevrimdışı mylife1903

4 milyon euro ile Hollanda'dan yaklaşık 1850 holstein inek alsaydık;

Holstein cinsi bir inek günde yaklaşık 25 litre süt verir.
Sütün güncel mandıra çıkış fiyatı 1.75 TL.
Günde 46 ton süt 81 bin TL.
Yılda yaklaşık 6 milyon euro gelir
(Giderler hariç)

Biz gittik Lens'i aldık.
(alıntı)

Yatirim tavsiyesine bah super, ruzgar sagnak bunu beyendi. Cevizleri de eker cevizli sutle birclari oder.
Yalniz hesaba katmadiklari bisi var, bizde okuz cok 1850 inek az kAlir her okuze 4 inek lazim sonra bunlar 3er 3er dogursalar ohh mis

Çevrimdışı mylife1903

Sadece karşı karşıya gol kaçırıyor olsa 'neyse' dersin, 'şansı yok' dersin, 'son vuruşları kötü' dersin... Trabzon maçındaki pozisyonda Cenk BOMBOŞ, bu maçta 4 oyuncu BOMBOŞ! Bence bu uyarmakla falan düzelmez, sopayla döveceksin. Of!
Kolay degil bu pozisyonlar santraforlarin pozisyonlari da cok iyi degil yuksek ihtimal gecmez o toplar, stoper armut toplamiyor orda.

Çevrimdışı yoruk

O değilde dün keşke Tolga oynasa idi.Fabri 3 maçtır kafaca hazır değil belli yani vücut dilinden.Normal bir durum çünkü eşi hastaneden daha çıkmamış.Hele bir rahatlasın,,düzelsin sonra Fabri de düzelir.

Çevrimdışı mylife1903

Kavga, dövüş edip takımı yok yere eksik bırakan ya dövüş sporlarına başvursun yada "bak burdan .... Gitsin" karikatürü gibi yapsın.

Milyon avroları bu tür şeyleri yapsınlar diye vermiyoruz.bu kulüp gönül eğlendirme yeri de değil.
Hakemi makemi bıraksınlar işlerini yapsınlar tıpkı pazar günü olduğu gibi.
Herkes isini yapsa futbolcuya sadece futbol oynamak kalir, yonetim isini yapmadigi ve yapamadigi icin sahada adaleti sagkayamadigi icin o islere de futbolcular bakiyor.
Sen satis bolumunu uretim departimanina kaydirirsan boyle sonuclar olur.

Adaleti saglamak ve besiktasin haklarini korumak yonetimin gorevidir en onemli gorevidir

Yahu in devre arasi koridora hakemin ustune yuru, saldodayu sor, maci geren ekiciyi falan sor. Fb kalecisi dakika 3 zaman geciriyir, firat dagilir zaten ikinci yari.

Kadikoydeki macta gorecegiz efendiligin karsiligini acaba hangi muzigi calacaklar

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin abi.

Bana gore bu saatten  sonra Lens e forma vermek kulubun hedeflerine ihanettir. Mustafa Pektemeki koy oynasin bundan  misliyle yarari olur. Sadece antrenmana cikip yesil sahanin cimini solumus herhangi bir oyuncu (hucumcu olmasi fark etmez) o pozisyonda asist veya golu yapardi. Benim icin yenilen en katmerli KAZIKTIR.
Kazik mazik semsiye girdi
Cenkten geleni savurdu yonetim ama lensi atma luksumuz yok quaresma da 2-3 mac olmayacak hemen kendisini gostermek zorunda

Sene basinda gecen sene de yazdim buraya bizim seviyemizde bir oyuncu degil, diye
Artik parayi basip aldik, faydalanmak zorundayiz
Gol kacar onlar fazla onemli degik donusu gol olur falan
Lensin hirsinda isteginde problem var
Bayern macindan once gece gezmelerinde falan yakalanmis adam senelerdir ilk defa gordum bir besiktas oyuncusunun gece gezdigini

Çevrimdışı underworld

Herkes isini yapsa futbolcuya sadece futbol oynamak kalir, yonetim isini yapmadigi ve yapamadigi icin sahada adaleti sagkayamadigi icin o islere de futbolcular bakiyor.
Sen satis bolumunu uretim departimanina kaydirirsan boyle sonuclar olur.

Adaleti saglamak ve besiktasin haklarini korumak yonetimin gorevidir en onemli gorevidir

Yahu in devre arasi koridora hakemin ustune yuru, saldodayu sor, maci geren ekiciyi falan sor. Fb kalecisi dakika 3 zaman geciriyir, firat dagilir zaten ikinci yari.

Kadikoydeki macta gorecegiz efendiligin karsiligini acaba hangi muzigi calacaklar
Q7 nin iptal ettirmek istediği para cezası 2x  olarak karşılanmalı
  ( karttan sonra nerdeyde pepenin de başını yakıyordu)
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 09:13:02 underworld ]

Çevrimdışı mylife1903

bu kupa hiç umrumda diğil amma böyle amatörcesine berabere kalmak şok zoruma gitti. Yahu tolgay kadar düşünemedimi Q7?? alper pisliği Tolgayı itti Tolgay kendi qayet güzel bıraktı hiç bir karşılık vermeden. feneri 10 kişi bıraktı. Q7 kendini attdırmak için her büyük maçlarda resmen hakeme yalvarıyor. ya yeter be yeter kimse Beşiktaşdan büyük diğildir. Lig maçında gitti malbuyenaya daldı, hakem kırmızı verse hiç birimiz neden verdi demeyiz. Dün Soldado Pepenin üzerine oynadı amma Pepe akılsız diğil çok büyük oyuncu, oyuna gelmedi. Hakemde maşAllah soldadoya kart bile vermedi. Yahu Q7 adam sana vurmuş tut yüzünü bırak kendini yere. yok efendim hiç öyle şey olurmu. söylenecek o kadar söz var ki amma nafile. can çıkar huy çıkmaz. Lens konusunda her maçta içimde ya hoca yanlış yapıyor Lensi oynatmalı diyordum kendi kendime. Amma dün gördüm ki hoca çok haklı. 5-e 2 geliyoruz kale önünde bekliyor. ne vur ne ver kimi bekliyorsun kimi??? :s20: :s20: :akuma:
Lens kac mac ilk11 baslamis galibiyetmiz var mi, diye soruyorum kimse cevap veremiyor.

Yersen, sans bulamadi falan hoca oynatmiyor. Yahu 45 dakika izliyoruz biz hoca hergun antremanda goruyor. Antremanlarda da boyleyse lens hocada acayip bir sabir var demektir, ben odunla dalardim

Çevrimdışı mylife1903

Son düzlükteyiz artık maçları 1-0 götürebileceksin.
Şampiyon olmak istiyorsak kaleyi 4-5 maç gole kapatmalıyız
Zor zor

Çevrimiçi Necmi

105 107 108 109 113 114 115 bloklar ceza almış
:D
bu sefer kesin alırız büyük ihtimal seyircisiz gelir. Fıratın annesine 35 bin kişi
yeni bir meslek buldu. ligdeki maçta 40 bin kişi tek kora 90 dakika küfür etsin
bu kadar tribün ceza alsın eyyamın kralı olmuş :D

Çevrimdışı mylife1903

:D
bu sefer kesin alırız büyük ihtimal seyircisiz gelir. Fıratın annesine 35 bin kişi
yeni bir meslek buldu. ligdeki maçta 40 bin kişi tek kora 90 dakika küfür etsin
bu kadar tribün ceza alsın eyyamın kralı olmuş :D
Yeni meslek derken abi

Çevrimiçi Necmi

Lens kac mac ilk11 baslamis galibiyetmiz var mi, diye soruyorum kimse cevap veremiyor.

Yersen, sans bulamadi falan hoca oynatmiyor. Yahu 45 dakika izliyoruz biz hoca hergun antremanda goruyor. Antremanlarda da boyleyse lens hocada acayip bir sabir var demektir, ben odunla dalardim
gol kaçıran adamı takımı eksik bırakana yeğlerim. lens yarım devre kötü oynadı.
ikinci yarı quaresma girdi peki o ne oynadı.
bir oyuncu kötü oynayabilir kötüde olabilir golde kaçırabilir ama rakip on kişi yakalanmış
kalkıp rakibe vurup kırmızı göremez. Biri kötü oynuyordur eleştirilir. quaresmanın yaptığı
eleştirilmez bile nesini eleştireceksin bunun adı ihanettir takıma arkadaşlarının emeğine
o soğukta tribünü dolduran taraftara ihanettir.

Çevrimdışı tangaz

Ilk siraya milli takimi koydu galiba ustad

reis benim milli takım bejeke o bakımdan  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

Tolga ile çok mu takılıyor npyor

Tolga ayakları dışında bundan iyi kaleci bence

Çevrimdışı mylife1903

gol kaçıran adamı takımı eksik bırakana yeğlerim. lens yarım devre kötü oynadı.
ikinci yarı quaresma girdi peki o ne oynadı.
bir oyuncu kötü oynayabilir kötüde olabilir golde kaçırabilir ama rakip on kişi yakalanmış
kalkıp rakibe vurup kırmızı göremez. Biri kötü oynuyordur eleştirilir. quaresmanın yaptığı
eleştirilmez bile nesini eleştireceksin bunun adı ihanettir takıma arkadaşlarının emeğine
o soğukta tribünü dolduran taraftara ihanettir.
Lensi kim transfer ettiyse bu yonetimden hemen gitmelidir, boyle yazayim
Takim arkadasini dut agaci gibi sallayanlara teki vermeyen kilibik oyuncu istemiyorum ben, lens de cok kotu transferdir ayrica
Hala ilk11 kac mac cevap vermemissin

Kac mac ilk 11 galibiyet var mi?

Çevrimdışı mylife1903

Tolga ayakları dışında bundan iyi kaleci bence
Fabride bi sikinti var ayni babeldeki gibi artik yonetim cozecek bu isleri

Çevrimdışı yoruk

Fabride bi sikinti var ayni babeldeki gibi artik yonetim cozecek bu isleri
Eşi hamile.Uzun zamandır İspanya'da hastanedeymiş

Çevrimiçi Necmi

Metin albayrak çıksın TFF'ye tşk etsin "Fernandao çok efendi bir futbolcu idi, 1 maça indirilmesi olumlu. ayrıca tribünler çok küfür etti, keşke 3 maç verselerdi"

FB bütün maç Rahmetli seba'dan taraftarımıza ana bacı kaydı, bi kulağımızın arkası kaldı. Adamların sanırım bir tribünü ceza aldı. Valla şaşıyorum, biz yine bu zihniyetle iyi maç falan kazanıyoruz.
gayette hafif bir ceza vermişler maçta değilmiydin 90 dakika bütün tribünler küfür etti
ben bütün tribünler alır diye bekliyordum 3-4 bin kişi ceza almış gayet makul bence
107 de cisim ordan atıldı bu nedenle iki maç almışlar. fenerin meşale yakan taraftarı
tek tek tesbit edilmiş gözaltına alındı bizim kameralar işini yapmış bu sefer.
fernandaonun cezasının tahkimde ineceği belliydi. birbirlerine paslamışlar işde.

Çevrimdışı tangaz

Q7 nin iptal ettirmek istediği para cezası 2x  olarak karşılanmalı
  ( karttan sonra nerdeyde pepenin de başını yakıyordu)

pepenin başını falan yakmıyordu orada volkanı atmayan fıratı unutun kendi oyuncunuzu gömün bravo  :claps:

volkan geliyor sözüm ona q7yi çekmeye çalışıyor gibi görünüyor ama amacı daha da germek ilk anda pepe geliyor tamam orman kaçkını kardeş olay bende deyip Q7yi çekip alıyor iş orada bitecek ama mağra adamı ısrarla gidiyor gidiyor tahriğe tacize dewam ediyor sonra pepede hafif itekliyor sana git demedik mi ulan kavşak diyor

olayları doğru gözlemlemeden gömün oyuncumuzu gömün...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

Lensi kim transfer ettiyse bu yonetimden hemen gitmelidir, boyle yazayim
Takim arkadasini dut agaci gibi sallayanlara teki vermeyen kilibik oyuncu istemiyorum ben, lens de cok kotu transferdir ayrica
Hala ilk11 kac mac cevap vermemissin

Kac mac ilk 11 galibiyet var mi?

Sadece 1 o da Karabük maçı bu çıktıktan sonra attık

Etiketler: