Abi senin ismael turkiyenin en iyi bekidir gibi bir talihsiz, maksadini asan, zamanlamasi manidar ve sehven bir beyanin var ona mahsuben cocuklar dikkatli davraniyor olabilir

İsmail Türkiyenin en iyi sol beki demek iyi bir sol bektir demek olmuyor ondan daha iyisi türk pasaportu yok demek oluyor.
vardıda bizmi yedik yok işde hani nerde. millet caner diye ölüp bitiyordu o zaman ne demişdim iyi orta açıyor diye
caneri koyuyorsunuz ortaya ama savunma anlamında sıfırdır. tek yaptığı savunma anlayışı yaka paça indirmektir.
sonuç ne 9 lig maçı 4 sarı 3 şl maçı 2 sarı bumu daha iyi bek aldığı 6 maç cezayı saymıyorum bile bu arada habere orta açacağım diye
oyununda içine ettiğini saymıyorum bunuda aynen söylemişdim caner geldiği anda oyun sistemimiz diye bir şey kalmaz
antrenmanda kapışmadığı oyuncu kalmadı. Ben sözümün arkasındayım. bu ismaili mükemmel über bir bek yapmaz.
dün caner gelsin diyenler bu gün caner oynamasın adriano oynasın diyor. mesela Türkiyenin en iyi sağ beki GG dir ama ikinci en iyi yok işde
her dediğimi alıntılıyorsan sen kovalım takım bulamaz dediğinde aynı gün renklilerden birine imzalar dediğimide bul yapıştır o zaman
son milli maçın sol beki kimdi. caneri yıllarca renkliler şişirdi durdu artık Beşiktaş forması giyiyor kimsede şişirmiyor.