Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5774353 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

fabri oynamaya başlayınca musleranın defoları ortaya çıkmaya başladı
genel olarak neresi iyiymiş sor bakalım kuzenine her sene 40 gol civarı yemesimi daha iyiymiş :D
Abi o zamanlar defansları kötüymüş takim da kotuymus , Muslera tek başına ne yapsinmis :D

Bu sene defanslari iyiymiş ama bu sefer de Muslera formsuzmuş :lol:

Genel anlamda da çok fark yokmuş Muslera 1 tık daha iyiymiş birbirlerine yakın kalecilermis
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

ben burda zamanında fabri musleradan iyi kaleci dediğimde millet dalga geçiyordu :D
Abi senin ismael turkiyenin en iyi bekidir gibi bir talihsiz, maksadini asan, zamanlamasi manidar ve sehven bir beyanin var ona mahsuben cocuklar dikkatli davraniyor olabilir

Çevrimdışı mylife1903

Abi o zamanlar defansları kötüymüş takim da kotuymus , Muslera tek başına ne yapsinmis :D

Bu sene defanslari iyiymiş ama bu sefer de Muslera formsuzmuş :lol:

Genel anlamda da çok fark yokmuş Muslera 1 tık daha iyiymiş birbirlerine yakın kalecilermis
Gorduk montaji daha gecen hafta ibb macinda

Lafa gelince her sene 15-20 milyonluk teklif geliyor ama göndermiyorlarmis taraftar tepki gösterir diye

Bu şekilde taraftarın gazını alıp 5 milyon maaş bayılıyorlar

BArca falan İstemişmis de onlar vermemişmış, Ulan Barça gelip Muslerayı isteyecek ve Muslera reddeck öyle mi ? Ulan 1 saniye durmaz adam burda 1 saniye

Çevrimdışı Librarius

Yusuf Namoglu Firat Aydinus'u bir kac kritere dayanarak maca verdi.

1. Firat derbilerde suya sabuna dokunmayan bir tarz sergiliyor son zamanlarda. Yani ilk sarilari cikarmamak icin elinden geleni yapiyor (tabi bu FB olunca isler degisiyor).  Bu durum GS'nin isine geliyor. Ortasahada ve defansta kasap oyunculari var, bu oyuncular tekme tokat oynuyor. Derbi deplasmaninda N'diaye, Feghulli, Maicon gibi kazmalar kirmiziya cok yakin oyuncular. Yusuf Namoglu bu soruna bir care dusunmus.

2. Besiktas maclarina atanan hakemlerin istatistiklerine bakin anlarsiniz Yusuf Namoglu'nun zihniyetini. Her zor macimiza istatistiklerimizin en berbat oldugu hakemleri atiyor. Bu en masum yontem. Ve genelde yanilmiyor, istatistikler degismiyor. Firala ciktigimiz son 10 mactan tek bir galibiyet cikarmisiz.

3. Firat'in bu sene yonettigi 2 macimiza bakin ne seref yoksunu oldugunu anlarsiniz. Kupa macinda sahaya kelebek atildi ama eleman maci tatil etmedi. TS macinda TS'nin net kirmizisini es gecti. Yani herif Yusuf Namoglu'nun gozune girmis.

Bu mactan bizim lehimize penalti, ve kirmizi beklemeyin. GS'nin sille tokat oyununa "bol bol oyunculara konusup isi cozdum" havalariyla musade eden ve taraftari geren bir hakem gorecegiz malesef.

Halis Ozkahya 2 yil once olimpiyatta Ersan'i atmadi diye o gunden bugune FB maclarina verilmiyor. Firat bize olimpiyatta GS macinda yaptigini FB'ye yapsaydi o gunden bugune FB maci alamazdi. Ne hikmetse bir hakem bizi 3-5 kere katletmeden bu cezalari almiyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Bu arada Cenk ve Quaresmayla cikarsak en fazla 1 gol atariz ve mac 1-1 biter. Bu konuda iddialiyim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Lafa gelince her sene 15-20 milyonluk teklif geliyor ama göndermiyorlarmis taraftar tepki gösterir diye

Bu şekilde taraftarın gazını alıp 5 milyon maaş bayılıyorlar

BArca falan İstemişmis de onlar vermemişmış, Ulan Barça gelip Muslerayı isteyecek ve Muslera reddeck öyle mi ? Ulan 1 saniye durmaz adam burda 1 saniye
Sikinti yok
Muzlera isi bende
Delik desik edecem onu vudu vudu vudu

Çevrimdışı Berat

Bu arada Cenk ve Quaresmayla cikarsak en fazla 1 gol atariz ve mac 1-1 biter. Bu konuda iddialiyim.

O ikili garanti , 14 hafta aynı kadroyla oynayıp farklı çözüm beklemek. İnatçılığı dillere destan.

Çevrimdışı Necmi

Sikinti yok
Muzlera isi bende

sen vudu işine girdiysen sıçtık demektir.

Çevrimdışı mylife1903

sen vudu işine girdiysen sıçtık demektir.
Yok abi 4 yuk goruyorum muzleranin hanesinde
Buyuk sikintisi var cocugun
Boyle ferahlayamiyor, icinde bi tutukluk var
Koyu renk sacli ortadan az uzun boylu iki tane kismetlisi var bir tanesi azicik kavruk tenli

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

ŞL'de işe yarayan totemimi yaptım bakalım maça yansıması nasıl olacak   :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Abi senin ismael turkiyenin en iyi bekidir gibi bir talihsiz, maksadini asan, zamanlamasi manidar ve sehven bir beyanin var ona mahsuben cocuklar dikkatli davraniyor olabilir

İsmail Türkiyenin en iyi sol beki demek iyi bir sol bektir demek olmuyor ondan daha iyisi türk pasaportu yok demek oluyor.
vardıda bizmi yedik yok işde hani nerde. millet caner diye ölüp bitiyordu o zaman ne demişdim iyi orta açıyor diye
caneri koyuyorsunuz ortaya ama savunma anlamında sıfırdır. tek yaptığı savunma anlayışı yaka paça indirmektir.
sonuç ne 9 lig maçı 4 sarı 3 şl maçı 2 sarı bumu daha iyi bek aldığı 6 maç cezayı saymıyorum bile bu arada habere orta açacağım diye
oyununda içine ettiğini saymıyorum bunuda aynen söylemişdim caner geldiği anda oyun sistemimiz diye bir şey kalmaz
antrenmanda kapışmadığı oyuncu kalmadı. Ben sözümün arkasındayım. bu ismaili mükemmel über bir bek yapmaz.
dün caner gelsin diyenler bu gün caner oynamasın adriano oynasın diyor. mesela Türkiyenin en iyi sağ beki GG dir ama ikinci en iyi yok işde
her dediğimi alıntılıyorsan sen kovalım takım bulamaz dediğinde aynı gün renklilerden birine imzalar dediğimide bul yapıştır o zaman
son milli maçın sol beki kimdi. caneri yıllarca renkliler şişirdi durdu artık Beşiktaş forması giyiyor kimsede şişirmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

İsmail Türkiyenin en iyi sol beki demek iyi bir sol bektir demek olmuyor ondan daha iyisi türk pasaportu yok demek oluyor.
vardıda bizmi yedik yok işde hani nerde. millet caner diye ölüp bitiyordu o zaman ne demişdim iyi orta açıyor diye
caneri koyuyorsunuz ortaya ama savunma anlamında sıfırdır. tek yaptığı savunma anlayışı yaka paça indirmektir.
sonuç ne 9 lig maçı 4 sarı 3 şl maçı 2 sarı bumu daha iyi bek aldığı 6 maç cezayı saymıyorum bile bu arada habere orta açacağım diye
oyununda içine ettiğini saymıyorum bunuda aynen söylemişdim caner geldiği anda oyun sistemimiz diye bir şey kalmaz
antrenmanda kapışmadığı oyuncu kalmadı. Ben sözümün arkasındayım. bu ismaili mükemmel über bir bek yapmaz.
dün caner gelsin diyenler bu gün caner oynamasın adriano oynasın diyor. mesela Türkiyenin en iyi sağ beki GG dir ama ikinci en iyi yok işde
her dediğimi alıntılıyorsan sen kovalım takım bulamaz dediğinde aynı gün renklilerden birine imzalar dediğimide bul yapıştır o zaman
son milli maçın sol beki kimdi. caneri yıllarca renkliler şişirdi durdu artık Beşiktaş forması giyiyor kimsede şişirmiyor.
Sinirlenme yahu takiliyoruz sana be abi, sevdigimden yani

Caner adriyano olayina girme be abi adriyano varken canerin oynamasi vehbi kocun ford taunusa binmesi gibi bisi zaten

Çevrimdışı Necmi

Sinirlenme yahu takiliyoruz sana be abi, sevdigimden yani

Caner adriyano olayina girme be abi adriyano varken canerin oynamasi vehbi kocun ford taunusa binmesi gibi bisi zaten
vehbi koç tofaşa biniyordu yanlız. :D

Çevrimdışı Necmi

ŞL'de işe yarayan totemimi yaptım bakalım maça yansıması nasıl olacak   :evillol:
şlde toteme ihtiyaçmı var zaten tırı vırı rakiplerle oynadık :D

Çevrimdışı murat

Sikinti yok
Muzlera isi bende

dikkat et kalecileri karıştırma. :D

Çevrimdışı murat

vehbi koç tofaşa biniyordu yanlız. :D
bende anadol diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Cenk Q7 başlarız. Hayırlısı.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı underworld

Bu maç özelinde isterse A2 takımı çıksın yeterki galip gelelim

Çevrimdışı Berat

İstatistiklere devam:

Beşiktaş 13 haftada 338 orta yapmış.
Maç başına 26 orta eder.
Bunlardan 97’si isabetli olmuş.

Portekizli 13 maçta 146 orta, 37’si isabetli ve sadece biri gol.(korner) Başarısız orta oranı %75.

[Alıntıdır]

Cenk - Babel - Talisca kardeşlerim Muzlera nin sağına BAM BAM BAM

Yedigi Gollerin %80 ı sağına gelen toplar , Sağına uzayamiyor adam acin bakin çok zayıf sağ tarafı
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2017, 20:57:35 Yunus Emre Dökmeci ]

İspatı

Olimpiyatta 2-1 kazandığımız maçta hem Töreninin hemde Mario gomez in attığı Goller Muzleranin sağ tarafına :bandit:

Bam Bam Bam

Torenin Golu

Gomezin Golu de burada var 

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İstatistiklere devam:

Beşiktaş 13 haftada 338 orta yapmış.
Maç başına 26 orta eder.
Bunlardan 97’si isabetli olmuş.

Portekizli 13 maçta 146 orta, 37’si isabetli ve sadece biri gol.(korner) Başarısız orta oranı %75.

[Alıntıdır]
Quaresma'yı orta saha çizgisine yakın topla buluşturduğunda olacak olan şey ya oyuncunun topu ayağında gereğinden uzun tutması ya da çizgiye inerek orta yapması olacak. Her iki seçim de pozisyonların verimliliğini dibe vuruyor. Elinde Quaresma gibi teknik, çabuk bir oyuncu varsa hem ondan hem de takımdan daha fazla verim almak adına oyuncuyu daha fazla takım oyunu oynamaya ikna edecek ve oyuncuyla topu ceza sahası yakınında buluşturmaya özen göstereceksin. Bunları düşünüp hayata geçirmesi gereken Hoca ama hayata geçirebilmesi için önce kendini sorgulayıp bir takım inat ve takıntılarından vazgeçebilmesi lazım.

Çevrimdışı underworld

Lato ve ciğerci yokmuş işe bak

Etiketler: