Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5774711 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Ozi derbide 11 de başlayacak bunu bekliyorum.Talisca 'yı hoca niye kesemiyor anlayabiliyorum aslında.Sonuca gidebilir her an diye kolay kolay kesemiyor.Q7 konusunda da Lens 'den gerekli atılımı alamıyor bu yüzden ilk tercihi oluyor.

(Çok yazılmış çok yazdım da ama) .
Aslında oyun kanatlar da sıkışmasa Q7 ve uzun toplara bağlı kalmasak ,Atiba-Tolgay Talisca'nın yapmadıklarını yapmaya çalışmak zorunda kalmasalar "böyle olunca daha düzenli daha sağlam yerleşim olacak takım masafesi artmayacak" oyunumuzun sistemi doğal olarak kendiliğinden düzelmiş olacak.Bu kadar basit aslında.Olay orta göbek yani.Talisca ben gizli golcü olacağım arkadaş diye toptan kaçmaya devam ettiği sürece bu sıkıntı sürer.Atiba 'nın verimi düşmüyor aslında.Talisca etkiliyor Atiba'yı.Ama Medel iyi oynar çalışır formayı alırsa daha seri daha ileri çabuk orta alana sahip olabiliriz Medel'İn Atiba'dan farkı daha seri olması.Ama şu aşamada Atiba'nın artıları daha ağır basıyor.
Q7 ana plan olmamalı.Bir alternatif olmalı.Ana plan olunca kendisi de sapıtıyor oyunu bozuluyor sinirleniyor ,daha sonra hırs yapıyor çok şey vermek istiyor sonra daha da sapıtıyor.Biz de sapıtıyoruz doğal olarak. :evillol:

Talisca ile geçen senede böyle oynuyorduk.Yani adam gol atıyordu ama sonra sahaya bakıyorsun oyuna bakıyorsun adam yok ortada.O zaman kazanıyorduk.Bu sene de kazandık ama ben böyle istemiyorum.

Ben Göztepe maçındaki gibi Talisca istiyorum.Yani iyi oynamasın çok iyi olmasına gerek yok.O maçta da çok iyi değildi zaten.Ama oyunu farklıydı.Yukarıda arkadaş sormuş oyun mu skor mu istiyorsunuz diye ? Aslında artık öyle tak tak oynayacak bir anlayışımız yok 2 yıldır bu plandan uzaklaştık.Samet hoca ile başladı Güneş'in 1.sezon sonu ile bitti o oyun.Ama orada da sıkıntı vardı kalenin dibinde bile pas yapıyorduk herkes pas veriyordu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Berat

Ben gazımı aldım abi, 2 gün önce bir cemiyet oldu arka mahallede ağır silahlarla havaya ateş ettiler yarım saat boyunca güzelim Adapazarı manzaraları. 155 zaten iplemiyor, aradık sonuç sıfır.

Hakem Fırat Aydınus olacak dinlendirilmiş bu hafta @mertozlu

Belliydi çoktan.

Çevrimdışı mylife1903

Fırat Aydınus olmuş maçın hakemi.. Ne diyorsunuz?
Ne diyecez adamla galibiyetimiz yok

En guzeli mac gunu yarra vadisine gidip yering tuketmek

Çevrimdışı Orhan_

okuduğunu anlamıyorsun dedim doğru anlamıyorsun anlasan bunları yazmazdın birde saygısızlaşmazdın.

Nasıl davranıyorsan karşılığını alıyorsun sadece, şikayetlik bir durum yok.

evet nerenizle izliyorsunuz derim herkes şeyederken ben şeyetmiyorum derim çünkü bunları diyecek kadar haklı çıktım
sen benim yaptığım bir eleştiriyi önce yanlış olduğunu kanıtla ondan sonra otur  dalga geç benim iki senedir takımla oyuncularla ilgili yaptığım her eleştiri doğru çıktı buyur bir eleştirimi çıkart ve yanıldın de.

Sanki şu ana kadar başka bir şey konuşuyorduk.

Çevrimdışı cursedofdragon

selamlar tekrardan beyler.

Fırat aydınustan ziyade yardımcı hakemlerde çok tehlikeli.

Serkan Ok
Alex taşcıoğlu.

ve maçın 4.cü hakemi alper ulusoy.

Çevrimdışı matias_27

Iste beklentiyi dogru tespit etmek lazim
Atiba yukarida yazilanlari hic yapmadiki simdi 35 yasinda yapsin. Atibanin ileri oynayani sut kullanani daha guclusu ara pask atani vidal naygolan falan oluyor. Atiba bunlari da yapsa buraya gelmez siti de oynardi zaten.

Seviye teslitini dogru yapmak lazim.

evet belki ilk geldiğinde de yapmıyordu ama artık yıllar geçti bu kadar zor ve üst üste maçları kaldıracak seviyede değil eskiden oyunu tutardı sakinleştirir takımı rahatlatırdı ama artık maalesef güçsüz kalıyor o bölgede . ayrıca benim dediğim maç içinde sürekli çalım atıp , şut çekip, ara pas atma olayını sürekli yapması değil en azından belli periyotlarda yapabilmesi ama bu da olmayınca orta sahamız çok zayıf düşmekte. ayrıca bir orta sahanın çalım atabilmesi,şut çekmesi veyahut ara pas atabilmesi için illa vidal, naygolan olmasına gerek yok en azından bi kısmını yapabilmesi lazım burası da Beşiktaş kimse kusura bakmasın. şenol hoca şurda yanılıyor q7 35 atiba 35 cenk belki satılacak vs yani geleceğe yatırım yapmıyor. sen artık medel, negredo,orkan, oğuzhan,lens  vs gibi senin bonservisli oyuncularına yatırım yapacan çünkü bu futbolcular seneye de hatta bir sonraki senede yine bizimle olacak sen bu futbolcuları küstürürsen seneye oynatacak adam bulamazsın,

Q7
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mylife1903

Serkan Ok
Alex taşcıoğlu.

Bu slper ulusuyo bu hafta daha macin icine sicti
Serkan ok gicik kapiyom

Aleks ise bence en iyi yardimci hakem ama bakalim bayraklari
Nasil cekecek

Manipule eder bu ekip
Maci

Simdi soz sirasi yonetimde, firat dagilan bir hakem yardimci olsunlar
Bj herif yonettigi fb maclarindan midem bulaniyor
Mesela
Suratina tukurulecek kadar bile yonetmiyor o maclari
Bir ibb fb msci hatirliyom felaket sonra bi kayseri mack vardi bunjn efsane

Tetikcinin teki

Çevrimdışı matias_27

gs maçına kesinlikle şu kadro ile çıkması lazım

------------------------fabri------------------------------

gökhan-------pepe----------tosiç----------adriano

lens----------ozzzy---------tolay-------------------babel

---------------cenk---------negredo-----------------------
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı sametbagan

Serkan Ok
Alex taşcıoğlu.

Biz bu oyunu bozarız aga (hakem maçı katletti , oyunu bozamadı ) :D

Şaka bir yana @Necmi abinin hakem konusunda dediklerine katılıyorum.

Avrupa maçlarında hakemle bu kadar çok oynamıyoruz .Ama burada her pozisyonda oyuncular isyan ediyor.

Misal son porto maçında babele sürekli çıkışlarda faul yapıldı babel dahil kimse itiraz etmiyordu.

Ekran başında ben kafayı yedim hiçbir oyuncu gıkını çıkarmıyordu.Burda olsa tam tersi olurdu kesinlikle 

Biz oyunumuza bakalım bence iyi oynarsak hakeme de fırsat vermemiş oluru.Ayaklar çalışırsa çeneler susar bu sayede iyi oyunumuzu yansıtır ve istediğimiz sonucu da alabilirz.

Çevrimdışı mylife1903

Biz bu oyunu bozarız aga (hakem maçı katletti , oyunu bozamadı ) :D

Şaka bir yana @Necmi abinin hakem konusunda dediklerine katılıyorum.

Avrupa maçlarında hakemle bu kadar çok oynamıyoruz .Ama burada her pozisyonda oyuncular isyan ediyor.

Misal son porto maçında babele sürekli çıkışlarda faul yapıldı babel dahil kimse itiraz etmiyordu.

Ekran başında ben kafayı yedim hiçbir oyuncu gıkını çıkarmıyordu.Burda olsa tam tersi olurdu kesinlikle 

Biz oyunumuza bakalım bence iyi oynarsak hakeme de fırsat vermemiş oluru.Ayaklar çalışırsa çeneler susar bu sayede iyi oyunumuzu yansıtır ve istediğimiz sonucu da alabilirz.
Burasi turkiye
Burda hukukun gucu degil gucun hukuku vardir

Efendi ayagina yatip hakkini koruyamayan adama da enayi denir
Bagiracaksin cagiracakskn suan

Firat aydinus 16 tane besiktas maci yonetmis 6si gs maci yahu

Çevrimdışı Berat

Fırat Aydınus yönetiminde Beşiktaş

16 maç oynadı.
5 galibiyet
3 beraberlik
8 mağlubiyet

Fırat Aydınus 6 kere Beşiktaş - Galatasaray maçı yönetti bu maçlarda
Beşiktaş 1 galibiyet
Galatasaray 4 galibiyet aldı
1 maç berabere bitti..

Çevrimdışı sametbagan

Burasi turkiye
Burda hukukun gucu degil gucun hukuku vardir

Efendi ayagina yatip hakkini koruyamayan adama da enayi denir
Bagiracaksin cagiracakskn suan

Firat aydinus 16 tane besiktas maci yonetmis 6si gs maci yahu
Bak sana çok güzel bi örnek vereyim bağırma çağırma ile ilgili

Olaylı süper kupa maçından sonra Başkanımızın dünyayı ayağa kaldırırım lafından sonra sahamızı kapattılar.

Büyük ihtimal para cezası ile kapanacak olay saha kaptma ile sonuçlandı.

En son fener maçında olanları söylemiyorum bile.

Bizim yaptığımız ilk faulde ışık hızıyla çıkan kartlar rakibe 70-80 den sonra 3-4 kere aynı kişi aynı sertlikte yaparsa lütfen çıkıyor.

Yani çok bağırmakla o iş olmuyor.Fenerle oynan Kupa maçında gördü herkes

Bunlara yapılacak tek şey dinsizin hakkından imansız gelir lafını düstur edinip van pörsük gibi ,çirkef melo gibi , sahtekarlıklar yapıp hakemi kandırmak

Gel gör ki bizim karakterimizde de o yok .Onun için oyunumuzu oynayıp yenmeye çalışacağız gerekirse hakemi de yeneceğiz.

Maalesef başka çaremiz yok.Namık kemal -erkek maymun ilişkisi bizim bu ligdeki ilişkimiz.1 -0 olsun bizim olsun  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Bak sana çok güzel bi örnek vereyim bağırma çağırma ile ilgili

Olaylı süper kupa maçından sonra Başkanımızın dünyayı ayağa kaldırırım lafından sonra sahamızı kapattılar.

Büyük ihtimal para cezası ile kapanacak olay saha kaptma ile sonuçlandı.

En son fener maçında olanları söylemiyorum bile.

Bizim yaptığımız ilk faulde ışık hızıyla çıkan kartlar rakibe 70-80 den sonra 3-4 kere aynı kişi aynı sertlikte yaparsa lütfen çıkıyor.

Yani çok bağırmakla o iş olmuyor.Fenerle oynan Kupa maçında gördü herkes

Bunlara yapılacak tek şey dinsizin hakkından imansız gelir lafını düstur edinip van pörsük gibi ,çirkef melo gibi , sahtekarlıklar yapıp hakemi kandırmak

Gel gör ki bizim karakterimizde de o yok .Onun için oyunumuzu oynayıp yenmeye çalışacağız gerekirse hakemi de yeneceğiz.

Maalesef başka çaremiz yok.Namık kemal -erkek maymun ilişkisi bizim bu ligdeki ilişkimiz.1 -0 olsun bizim olsun  :bandit:
Dediklerin dogru da ozaman fikret baskan gibi cikip konusmayacaksin. Dunyayi ayaga kaldirirmis bilmem ne boyunu asan kelimeler kullanmayacan, haddini bilecen.
Cok guclu olsan zaten kupa macindan sonra pala bir daha macina atanmaz

Çevrimdışı Culpable

@mylife1903 Atiba hakkinda hic konusmaya gerek yok . geldigi gunden bugune kadar Atibanin oyunu hakkinda en olumlu dusuncem yoktur
11de kesilmesi gereken ilk insan

yaptigi istatistikleri 10 yasindaki cocuk bile rahatca yapabilir neymis efendim  %99 pas isabeti ile oynuyormus . yahu sen 20mt mesafedeki  markaj altinda olmayan adama  pas atiyorsun ve %99 isabeti yakalamissin kimin umrunda
90 dakika boyunca talisanin ismi duyulmuyor  ama adam sahada

Cenk 11 baslatiyorsun  dakika 70 skor 0-0 sen Negredo'yu oyuna almiyorsun
Negredo 11 basliyor  Ilk yari 0-0  bir bakiyorsun ikinci yariya  Negredo Cenk degisikligi ile basliyor

Iste beklentiyi dogru tespit etmek lazim
Atiba yukarida yazilanlari hic yapmadiki simdi 35 yasinda yapsin. Atibanin ileri oynayani sut kullanani daha guclusu ara pask atani vidal naygolan falan oluyor. Atiba bunlari da yapsa buraya gelmez siti de oynardi zaten.

Seviye teslitini dogru yapmak lazim.

Çevrimdışı sametbagan

Dediklerin dogru da ozaman fikret baskan gibi cikip konusmayacaksin. Dunyayi ayaga kaldirirmis bilmem ne boyunu asan kelimeler kullanmayacan, haddini bilecen.
Cok guclu olsan zaten kupa macindan sonra pala bir daha macina atanmaz
E işte bizde onu diyoruz biz masa başında hiç kuvvetli değildik ve bu gidişle de asla olamayacağız.(olsak bile bunu renkliler gibi lehimize kullanmayız orası da ayrı bi konu tabi)

O yüzden oyunumuza bakalım diyorum zaten.Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bir söz var ya hani işte öyle.

Hakem seni katletmeye geliyorsa bağırsan da çağırsan da bişey değişmeyecek hakeme harcadığımız enerji hem takım hem yönetim hem biz taraftarlar oyuna aktarırsak o zaman belki     

hakem de insafa gelip adil olur.Biz değilmiyiz kırmızı kartlık pozisyonda oyuncumuza  hakem vermedi diye hakem ne oluyor dötün başın oynuyor diye tezahürat yapan.

E o zaman neyi tartışıyoruz.Rahmetli Vedat Okyar'ın da dediği gibi Beşiktaş Beşiktaş gibi oynarsa hakemi de kaleye sokar. 

Çevrimdışı underworld

Önce ozi ,şimdi atiba  , yarin da tolgay   
Afiyet olsun

Çevrimdışı mylife1903

E işte bizde onu diyoruz biz masa başında hiç kuvvetli değildik ve bu gidişle de asla olamayacağız.(olsak bile bunu renkliler gibi lehimize kullanmayız orası da ayrı bi konu tabi)

O yüzden oyunumuza bakalım diyorum zaten.Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bir söz var ya hani işte öyle.

Hakem seni katletmeye geliyorsa bağırsan da çağırsan da bişey değişmeyecek hakeme harcadığımız enerji hem takım hem yönetim hem biz taraftarlar oyuna aktarırsak o zaman belki     

hakem de insafa gelip adil olur.Biz değilmiyiz kırmızı kartlık pozisyonda oyuncumuza  hakem vermedi diye hakem ne oluyor dötün başın oynuyor diye tezahürat yapan.

E o zaman neyi tartışıyoruz.Rahmetli Vedat Okyar'ın da dediği gibi Beşiktaş Beşiktaş gibi oynarsa hakemi de kaleye sokar.
Birak romantizmi
Olmuyorsa hakem manipule edilecek metodlar gelistirilmeli yatirim yapilmali
2-3 tane de passatli yazar devsirirsin ohh
 Alemin enayisi biz miyiz

Çevrimdışı Egos

@mylife1903 Atiba hakkinda hic konusmaya gerek yok . geldigi gunden bugune kadar Atibanin oyunu hakkinda en olumlu dusuncem yoktur
11de kesilmesi gereken ilk insan

yaptigi istatistikleri 10 yasindaki cocuk bile rahatca yapabilir neymis efendim  %99 pas isabeti ile oynuyormus . yahu sen 20mt mesafedeki  markaj altinda olmayan adama  pas atiyorsun ve %99 isabeti yakalamissin kimin umrunda
90 dakika boyunca talisanin ismi duyulmuyor  ama adam sahada

Cenk 11 baslatiyorsun  dakika 70 skor 0-0 sen Negredo'yu oyuna almiyorsun
Negredo 11 basliyor  Ilk yari 0-0  bir bakiyorsun ikinci yariya  Negredo Cenk degisikligi ile basliyor

hayat seni çok acımasız yapmış ağabey. ben atiba'nın yedeğe çekilmesini kaçış noktası olmaya başladığı için istiyorum, keza quaresma'nın da öyle. topun atiba'ya, quaresma'ya ulaştırılması riske girmemek anlamına geliyor. bu aklımıza takılan, sürekli mırıldandığımız kötü bir şarkı halini aldı, söylemeden duramıyoruz.

iki oyuncu üzerinden yük almaya çalışan kimse yok, onların da bunu kabullenmeleri rakiplerin ezberini haklı çıkarıyor. atiba yerine girecek oyuncu bu kadar isabetli pas yapamayacak, topun geri kazanılmasına katkı sağlayamayacak, topu oyuna onun kadar rahat sokamayacak, oyuncular arkalarında hazır bekleyen biri olduğundan emin olamayacaklar; quaresma'yla uyguladığımız yön değiştirmeler yokluğunda aksayacak; saha içinde ve dışında bu eksiklikler yeni çözüm bulmak için elimize yeteri kadar bahane verir.

tüm takıma, ancak beraber hareket ettiklerinde kaldırabilecekleri bir yük vermemiz gerek, yoksa atiba da, quaresma da performansı en düşük oyuncular değil. en önemlisi şenol güneş'in de atiba, quaresma lüksünden mahrum kalması lazım, yoksa yeni çözümler için gereken eylem devamlı erteleniyor.

topa daha sert vurmak için birkaç adım geriye gideceğiz. sonucu gol mü olur, kale atışı mı, taç mı zaman gösterir. iyi haber topa kesinlikle quaresma'nın vuramayacak oluşu.

Çevrimdışı sametbagan

Birak romantizmi
 Alemin enayisi biz miyiz
Ona enayi demiyoruz valla üstad dik duruş diyoruz.Dürüstlük diyoruz.Adalet diyoruz.

Boşuna ŞEREFinle oyna HAKKInla kazan demiyoruz.

Çevrimdışı Egos

Birak romantizmi
 Alemin enayisi biz miyiz

hep cevabını bildiğin sorular soruyorsun ağabey.

Çevrimdışı sametbagan

hayat seni çok acımasız yapmış ağabey. ben atiba'nın yedeğe çekilmesini kaçış noktası olmaya başladığı için istiyorum, keza quaresma'nın da öyle. topun atiba'ya, quaresma'ya ulaştırılması riske girmemek anlamına geliyor. bu aklımıza takılan, sürekli mırıldandığımız kötü bir şarkı halini aldı, söylemeden duramıyoruz.

iki oyuncu üzerinden yük almaya çalışan kimse yok, onların da bunu kabullenmeleri rakiplerin ezberini haklı çıkarıyor. atiba yerine girecek oyuncu bu kadar isabetli pas yapamayacak, topun geri kazanılmasına katkı sağlayamayacak, topu oyuna onun kadar rahat sokamayacak, oyuncular arkalarında hazır bekleyen biri olduğundan emin olamayacaklar; quaresma'yla uyguladığımız yön değiştirmeler yokluğunda aksayacak; saha içinde ve dışında bu eksiklikler yeni çözüm bulmak için elimize yeteri kadar bahane verir.

tüm takıma, ancak beraber hareket ettiklerinde kaldırabilecekleri bir yük vermemiz gerek, yoksa atiba da, quaresma da performansı en düşük oyuncular değil. en önemlisi şenol güneş'in de atiba, quaresma lüksünden mahrum kalması lazım, yoksa yeni çözümler için gereken eylem devamlı erteleniyor.

topa daha sert vurmak için birkaç adım geriye gideceğiz. sonucu gol mü olur, kale atışı mı, taç mı zaman gösterir. iyi haber topa kesinlikle quaresma'nın vuramayacak oluşu.
Aynen katılıyorum atiba yerine oynayan varsın %98 pas isabeti ile oynamasın Q7 yerine oynayan varsın onun gibi isabetli orta yapmasın ve hatta varsın Cenk gibi saha dışında çok çalışkan kendini çok geliştiren biri olmasın.Ama ozi gibi dikine oynasın babel gibi gerektiğinde içeri girsin gol atsın gerekirse orta yapsın.Eyşan gibi duracağı yeri bilsin ve takım tam düşecek derken ayağa kaldırsın.

Çevrimdışı kyiv

Maçın ilk 20,25 dakikası bize gösterge olacaktır. Takım istekli arzulu mu, boşa kaçarak pas isteyen var mı, top kaybında baskı var mı? Bunları yapan Beşiktaşı Galatasarayın durdurması imkansız ammmmaaa el belde göstermelik 1 kişilik pres, pas almamak için rakibin markajına yakalanmak gibi sahneler görürsek bu maç sittin sene oynansa berabere biter.

Olmayacağını biliyoruz ancak Quaresma ve Talisca sonradan oyuna girseler yorulacak olan Galatasaraya karşı son 20,25 dakikada çok daha etkili olurlar.

Vodafone Parkta ilk derbi galibiyeti için saldır kartalım!

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Maçın ilk 20,25 dakikası bize gösterge olacaktır. Takım istekli arzulu mu, boşa kaçarak pas isteyen var mı, top kaybında baskı var mı? Bunları yapan Beşiktaşı Galatasarayın durdurması imkansız ammmmaaa el belde göstermelik 1 kişilik pres, pas almamak için rakibin markajına yakalanmak gibi sahneler görürsek bu maç sittin sene oynansa berabere biter.

Olmayacağını biliyoruz ancak Quaresma ve Talisca sonradan oyuna girseler yorulacak olan Galatasaraya karşı son 20,25 dakikada çok daha etkili olurlar.

Vodafone Parkta ilk derbi galibiyeti için saldır kartalım!

Leipzig maçı gibi başlamalıyız. O hırs ve istek seyirciyle bütünleşirse rahat galibiyet olur.

Çevrimdışı Egos

Ona enayi demiyoruz valla üstad dik duruş diyoruz.Dürüstlük diyoruz.Adalet diyoruz.

Boşuna ŞEREFinle oyna HAKKInla kazan demiyoruz.

boşuna konuşuyorsun. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorsun...

sen büyük patron, maço, kız babası, six pack sahibi... mylife1903... sen mi büyüksün? (yani büyüksün de ağabey, yaşlı denemez kesinlikle. olgun diyebiliriz, giderin var.)

Çevrimdışı mylife1903

boşuna konuşuyorsun. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorsun...

sen büyük patron, maço, kız babası, six pack sahibi... mylife1903... sen mi büyüksün? (yani büyüksün de ağabey, yaşlı denemez kesinlikle. olgun diyebiliriz, giderin var.)
Sevgiyi sizden ogrencek degiliz
Hep sevilen olduk biz artik seven olmaliyiz, diyoruz

Etiketler: