Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5772758 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lato ve ciğerci yokmuş işe bak
LİNES ile Rodriguez oynar oda işimize gelir al birini vur ötekine hesabı , hepsi birbirinden kazma :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

LİNES ile Rodriguez oynar oda işimize gelir al birini vur ötekine hesabı , hepsi birbirinden kazma :D

Katılmıyorum  :bandit:

o ikili ile line-rodri ıkılısı arasında 2 seviye fark var.
tolga - loto ile ne hucum yaparsın ne de savunma

Çevrimdışı cursedofdragon

Katılmıyorum  :bandit:

o ikili ile line-rodri ıkılısı arasında 2 seviye fark var.
tolga - loto ile ne hucum yaparsın ne de savunma

rodrigez 1 gol
tolga 6 gol

Çevrimdışı underworld

ey totnu'mun kamil yöneticileri :
ulan elinizde bir tek kane var siz gidip onun yedeği olacak kişiyi jansene kardeş yaparcasına 32 yaşındaki llronreyi 15 milyon basıp alıyorsun.
şu ana kadar da 16 maç , 400 dakika = 0 gol ,asisit
ve zirveden 16 puan fark yiyerek 14. haftada yarıştan kopuyorsun.

şimdi geliyorum ,
ey Cenk tosun'un menejeri:
26 yaşında , almanya alt yapısı olan Kane ile aynı tipte ,yetenekli oyuncuyu ota boka 15-20 veren totnuma pazarlayamıyorsanız bırakın bu işi.

tekrar dönüyorum
ey  sleven poçettino, ''kane yoksa biz varız'' diyen lorenteye aldandın dangalaklık ettin şimdi Cenk 'i 25 milyon pounda sezon sonu aldır ve Kane X Cenk yaparak yarışta kal, şampiyonluğa oyna.

Saygılar

Çevrimdışı underworld

rodrigez 1 gol
tolga 6 gol

olaya yanlış taraftan bakıyorsunuz  :bandit:

ciğerci  fb,ts,başak maçlarında hiç gol-asist yapmamış...
hatta ileri giderek hiç bir cacık yapmamış çünkü o küçük maçların sızmacı oyuncusu olduğu için denk maçlarda hep patlamış.
kanat özelliği yok, çalım yok , dikine gitme yok...
bu be bunun gibi çok şey de olmadığı için bunun kanadını rakipler iyi kullanmış ( özellikle onu tutan bek çok mutlu olmuş  :D) q7 - gg  :icool:

tudorun defansif çoklu orta sahası bütün büyük maçlarda gümledi çünkü çok defansif adamla karşı kalede pozisyona bile giremediler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Galatasaray ile oynayacağımız derbi maçı Dünya genelinde 43 farklı ülkede canlı yayınlanacak.

[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2017, 22:50:26 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Lato ve ciğerci yokmuş işe bak
Fırat Aydınus'un Tolga ve Lato yu aratacağını kim söylemiş ?

Çevrimdışı yoruk

Kim oynarsa oynasın ama artık Arena da beraberlik görmek istemiyorum arkadaş .Büyük maçlar hep berabere.Hiç kazanamıyoruz ya.Bıktım valla.Yenilelim ama beraberlik olmasın  :ebebe:

Şöyle net bir galibiyet alalım artık ya.Nasıl büyük takımız biz böyle ?

Çevrimdışı mylife1903

Kim oynarsa oynasın ama artık Arena da beraberlik görmek istemiyorum arkadaş .Büyük maçlar hep berabere.Hiç kazanamıyoruz ya.Bıktım valla.Yenilelim ama beraberlik olmasın  :ebebe:

Bjk buyuk takim refleksi gosteremez, kaybeder

Çevrimiçi Necmi

büyük maç derken :alala:
biz büyük maçları şlde oynuyoruz. bu maç büyük maçmı bunu büyük yapan ne oluyor :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray ile oynayacağımız derbi maçı Dünya genelinde 43 farklı ülkede canlı yayınlanacak.

desene sayemizde gs nin adını duyacaklar :D

Çevrimdışı yoruk

büyük maç derken :alala:
biz büyük maçları şlde oynuyoruz. bu maç büyük maçmı bunu büyük yapan ne oluyor :bandit:
Derbi ,rekabet ?Lig maçlarında en büyük rakiplerinden biridir durumları ne olursa olsun.Derbi başkadır rakip ne kadar kötü olursa olsun.
Hem yenemeyiyoruz işte rahatlıkla.Aradaki fark çok diyoruz ama takımın kağıt üstünde kadro olarak kalitesini bir türlü gösteremiyoruz sonuca yansıtamıyoruz.Geçen seneki GS maçı mesela ?

Şampiyonlar Ligi'nde bile hep berabere  :evillol: Valla bıktım.

Arena da kritik maçları alamıyoruz bundan bahsediyorum ,itrazi olan da yoktur sanırım yani ?

Çevrimdışı caner.eryigit

Hafta başı cuma günü maç sonucu hakkında yorum yapacağım demiştim.berabere kaldığımız her maç öncesi cuma günlerim çok köyü geçmişti.bu cuma Allah’a şükür Şuana kadar olumsuz birşey olmadı.gönül rahatlığıyla  yrn maçı kazanacağız inş diyorum.Bu da burada Dursun bakalımsaygılar sevgiler yrn Vodafone park ta görüşmek dileğiyle.🦅🦅🦅

Çevrimdışı Berat

Fabri, GG, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, q7, Babel, Cenk.

Son denenen 11 via Övünç Özdem

Şimdiden geçmiş olsun.

Çevrimiçi Necmi

Fabri, GG, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, q7, Babel, Cenk.

Son denenen 11 via Övünç Özdem

Şimdiden geçmiş olsun.
neye geçmiş olsun :alala:
sahaya kim çıkarsa çıksın çıkan Beşiktaş forması olacak
çıkan her takımda gs den kaliteli olacak.
Beşiktaşlıyım diyen Beşiktaşlı gibi davranacak kendi takımını oyuncusunu ezmeyecek.
haddinizi aşıyorsunuz gerçekten. üslubun çok çirkin Beşiktaşlıya yakışmıyor.
kazanırsın kaybedersin bu önemli değil önemli olan bu kadar kolay teslim olmamak
oynanmamış maçta bu üslup ne yarın bu kadro çıkıp renkliyi dağıttığında biraz olsun utanacakmısın
takımına güvenmediğin için.
Biz oyuncularımızı eleştiririz ama bunu yaparken Beşiktaşın bir adım daha yukarıya çıkması için yaparız
yoksa hangi oyuncumuz olursa olsun sahada o oyuncudan daha iyi bir renkli oyuncusu olmayacak sahada
Beşiktaşın oyuncusu Beşiktaşın kalitesiyle mukayese edilir renklilerle değil takımımız ligin çok üstünde

Çevrimdışı Berat

neye geçmiş olsun :alala:
sahaya kim çıkarsa çıksın çıkan Beşiktaş forması olacak
çıkan her takımda gs den kaliteli olacak.
Beşiktaşlıyım diyen Beşiktaşlı gibi davranacak kendi takımını oyuncusunu ezmeyecek.
haddinizi aşıyorsunuz gerçekten. üslubun çok çirkin Beşiktaşlıya yakışmıyor.
kazanırsın kaybedersin bu önemli değil önemli olan bu kadar kolay teslim olmamak
oynanmamış maçta bu üslup ne yarın bu kadro çıkıp renkliyi dağıttığında biraz olsun utanacakmısın
takımına güvenmediğin için.
Biz oyuncularımızı eleştiririz ama bunu yaparken Beşiktaşın bir adım daha yukarıya çıkması için yaparız
yoksa hangi oyuncumuz olursa olsun sahada o oyuncudan daha iyi bir renkli oyuncusu olmayacak sahada
Beşiktaşın oyuncusu Beşiktaşın kalitesiyle mukayese edilir renklilerle değil takımımız ligin çok üstünde

Totemi bozmazsak sevinirim.

Çevrimiçi Necmi

Derbi ,rekabet ?Lig maçlarında en büyük rakiplerinden biridir durumları ne olursa olsun.Derbi başkadır rakip ne kadar kötü olursa olsun.
Hem yenemeyiyoruz işte rahatlıkla.Aradaki fark çok diyoruz ama takımın kağıt üstünde kadro olarak kalitesini bir türlü gösteremiyoruz sonuca yansıtamıyoruz.Geçen seneki GS maçı mesela ?

Şampiyonlar Ligi'nde bile hep berabere  :evillol: Valla bıktım.

Arena da kritik maçları alamıyoruz bundan bahsediyorum ,itrazi olan da yoktur sanırım yani ?
Ne derbisi ya sıradan bir lig maçı işde hepsini kazanmak zorunda olduğumuz gibi bunuda kazanmak zorundayız
kendi kendinizi saçma sapan stres içine ne koyuyorsunuz bu maçı kazandığında 6 puan vermiyorlar
puan kaybettiğimiz akhisar maçından daha önemli değil. kaybettiğin her puan seni şampiyonluktan uzaklaştırır
kazandığın her puanda yaklaştırır. Buna böyle bakın.
Eğer şampiyon olacaksak ben her derbiyi kaybetmeyi umursamam. Büyük maç diye birşey yok bunu birilerinin
bir şeyleri satmak için uydurdukları propaganda olarak görün artık. Tek maçlık final oynarsın işde o büyük maçtır.
kazandığında çok şey kazanırsın kaybettiğindede her şeyi kaybedersin. Yoksa lig maçları maratonun bir parçasıdır
ve işin esas önemli tarafı küçük dediğin takımlara kaybettiğin puanlarla şampiyonluğu verirsin o nedenle ligde küçük maç
yoktur bütün maçların ödülü aynıdır. büyük maç diye bir şeyde yoktur.

Çevrimiçi Necmi

Totemi bozmazsak sevinirim.
Beşiktaşı ezik gösterecek bir toteme karşıyım :bandit:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yarın bu saatlerde keyifli şekilde buralara yazarız inşallah!

Çevrimdışı mellfred

3.dünyanın tamamında  :D

Çevrimdışı Berat

Beşiktaşı ezik gösterecek bir toteme karşıyım :bandit:

Zaten bozuldu abi :D

Çevrimdışı bordele

Ne derbisi ya sıradan bir lig maçı işde hepsini kazanmak zorunda olduğumuz gibi bunuda kazanmak zorundayız
kendi kendinizi saçma sapan stres içine ne koyuyorsunuz bu maçı kazandığında 6 puan vermiyorlar
puan kaybettiğimiz akhisar maçından daha önemli değil. kaybettiğin her puan seni şampiyonluktan uzaklaştırır
kazandığın her puanda yaklaştırır. Buna böyle bakın.
Eğer şampiyon olacaksak ben her derbiyi kaybetmeyi umursamam. Büyük maç diye birşey yok bunu birilerinin
bir şeyleri satmak için uydurdukları propaganda olarak görün artık. Tek maçlık final oynarsın işde o büyük maçtır.
kazandığında çok şey kazanırsın kaybettiğindede her şeyi kaybedersin. Yoksa lig maçları maratonun bir parçasıdır
ve işin esas önemli tarafı küçük dediğin takımlara kaybettiğin puanlarla şampiyonluğu verirsin o nedenle ligde küçük maç
yoktur bütün maçların ödülü aynıdır. büyük maç diye bir şeyde yoktur.

Bence yanılıyorsun sıradan maçını kazandıktan sonra şampiyonluk yarışındaki rakibinin maçını izleyip puan kaybetmesini bekliyorsun o da kazanırsa değişen bir şey yok. Ama o yoldaki rakibi yendiğinde 3 puan kazanıp + 3 puanlık da impact yaratıyorsun. Bu maçı kazanamayıp rakibinin başkalarından ekstra puan kaybetmesini bekleyeceğine kendi göbeğini kendin kesiyorsun işte. Ki şu an rakibimize göre ligde küçük dediğimiz takımlara daha çok puan veren de biziz. Napalım seni kızdırıp stres atmaya çalışıyoruz abi idare et bu arada ismail türkiye tarihinin en kötü sol beki
Av zamanı

Çevrimiçi Necmi

Bence yanılıyorsun sıradan maçını kazandıktan sonra şampiyonluk yarışındaki rakibinin maçını izleyip puan kaybetmesini bekliyorsun o da kazanırsa değişen bir şey yok. Ama o yoldaki rakibi yendiğinde 3 puan kazanıp + 3 puanlık da impact yaratıyorsun. Bu maçı kazanamayıp rakibinin başkalarından ekstra puan kaybetmesini bekleyeceğine kendi göbeğini kendin kesiyorsun işte. Ki şu an rakibimize göre ligde küçük dediğimiz takımlara daha çok puan veren de biziz. Napalım seni kızdırıp stres atmaya çalışıyoruz abi idare et bu arada ismail türkiye tarihinin en kötü sol beki
sıradan maçımızı kazandığımız zaman zaten onlarıda yenmiş oluyoruz o nedenle sıkıntı yok
sıradan rakipleri gözde büyütmemek lazım başakspordan 5 yiyen takım sıradan takımdır.
bizim rakibimiz gene kendimiziz bir rakip yenmek istiyorsak kendimizi yenelim.
zaten hep böyle abartıldıkça bunlar şişip büyük göründü. Yıllarca bu hatalara düşüldü.
sen gücünü bilirsen rakibinide korkutursun. ama sizin gibi davranılırsa işte o zaman rakibine cesaret verirsin.
Biraz dik durunda vodafone a girerken titreyerek girsinler senin korktuğun rakip senin karşına korkarak çıkmaz.
yıllarca sürekli kendilerini şişirip durdular. tek amaç tehditkar olmak bakın hala bazılarınızda işe yarıyor bu.
şimdi kadroları yeni bu oyuncuların bildiği şey iki senedir bizi yenemedikleri herkesin dilinde efsane olmuş bir stad ve taraftar
onların gördüğü gelen şl takımlarının bile dağıldığı işte yarın bu psikolojiyle çıkacaklar.
rahat olun çevrenizede pozitif enerji verin yarın akşam tribündeki taraftar gergin olursa sahadaki takımda gerilir
sıradan bir lig maçına çıkıyoruz olan bu. 3 puan her maçda olduğu gibi değerli ve almak gerekiyor.
kaldıki büyük maç kazanamıyoruz diyen arkadaşlara bir not düşeyim esas büyük maç kazanamayan rakibimiz oluyor
ve yarın onlar büyük maça çıkacak biz değil. Bırakın biz değil onlar korksun. son iki yılın şampiyonuyla oynayacaklar.

Çevrimiçi Necmi

ismail konusuna katılmıyorum şampiyon olduğumuz kadronun bir oyuncusu.
Hiç bir şey olmasa bile fenere giderek bize en büyük iyiliği yaptı fenerin tabutuna bir çivi daha çakmış olduk :D
Ben kızmamki gidin stresini başkası üzerinden atın. Ayık kafa gittiğim hiç bir maçı kazanamadık vodafone da ben
önlemimi aldım içim rahat siz kendi derdinize yanın.

Çevrimiçi Necmi

3.dünyanın tamamında  :D
diğer 20 ülke yok burda onlarıda bilmek lazım zaten 43 ülke dünyanın yarısı oluyor.
bu listeyide böyle yayınlayan kesin fenerlidir :D

Etiketler: