Bizi sampiyon yapmayacaklar dedigimi iddia etmissin ama bu dogru degil. Boyle bir ifadem olmadi. Burda ciddi bir carpitma soz konusu.
Operasyon var diyorsun ama TFF'nin icinde olmadigi bir operasyon diyorsun. TFF derken tuzel kisiligini mi ima ediyorsun?
Sayalim o zaman,
Senol Gunes'e yavsayan TFF degil miydi? Bu direk bir operasyondu. TFF baskani kendi agziyla "Abdullah Avci'nin konsantrasyonunu bozmamak icin teklif yapmadik" dedi. O kadar mal ki Besiktas'a cekilen operasyonu boyle desifre etti.
Samsun'daki kupa macindan sonra Besiktas'a 1 mac cezayi kitleyen (biliyorum hakli ceza diyorsun buna), fakat hakemlerin ve oyuncularin baslarina su sisesi atanlarin sahalarini kapatmayan TFF degil miydi?
Ez an faul yapmasina karsin en cok kirmizi ve sari kart goren takim olmamimizda TFF'nin bir sucu yok mu?
Besiktas'li oyuncuya agir ceza vermek icin yonetmelik degistirip, bu yonetmelige ragmen kufur eden rakip oyunculara ceza vermeyen TFF degil miydi?
Ali Palabiyik tetikci'yi 2 mac ust uste deplasman maclarimiza TFF vermedi mi?
Operasyon vardi ama TFF icinde yok demek abesle istigal. Diyelim ki Feto yapiyor hepsini. Tamamda bu yapiya nefes aldirmayan devletin onlarin TFF'de halen bu kadar guclu olmalarina izin verecegini mi saniyorsunuz?
Bu arada hukuk kurullarinda ki elemanlari Yildirim Demiroren oraya getirmedi, en az ikisinin tepeden bir emirle oraya geldigi cok acik. Dolayisiyla o kisilerin kaderi Demiroren'in elllerinde degil.
Evet Operasyon cektiler ama ellerinde patladi.
Eski Besiktas olsa gayet basarili olacaklardi ama artik o eski Besiktas yok.
Fenerbahce'li Selim Soydan bile acik acik "Besiktas'i engellmeye calisiyorlar" dedi.
iyide bir çok şeyin açıklamasını yaptım dönüp dolaşıp aynı şeyleri tekrarlıyorsun
çok kart yedik evet doğru ama iki maçı çıkartırsan ligdeki en az kart yiyen takım oluruz iki maç mı bize operasyon yapılır
Beşiktaşı iki maçlamı durduracaklar. Bırak bunları tff ciddi olarak Beşiktaşın önünü kesmek istese bunu yapar emin ol
hemde göstere göstere yapar. hocaya teklif yapıldığında bizim maçlar başlamamışdı başakda ön eleme oynuyordu şl için
aklını karıştırmamak için demeside normal bizim aklımız neden karışacaktı maçmı yapıyorduk.
hakem atamalarını namoğlu yapıyor namoğlununda ünü mhk nın başındayken gs yi şampiyon yapmakla ünlü
bu olacakları geçen seneden söylemişdim o zaman başakla yarışıyorduk gene operasyon lafları dolanıyordu siz gs ile yarışalımda öyle görün dedim. bu federasyonla alakalı değil kişilerle kurumların karışmaması lazım bir iki hakemle mhk başkanıyla yapılacak adımlar örgütlü bir operasyonu göstermez ben operasyon yokda demiyorum. bir şeyler yapıldı ama Beşiktaş uyanıkdı önlemlerini aldı hemen
bununda neler olduğunu sıraladım.
devlet futboldan fetöyü temizleyemedimi diyorsun hayır kardeşim temizlemedi bununla ilgili tek operasyon kısa sürede bilinenlerle ilgili tff de yapıldı. bu lokal bir operasyondu. Ben geniş kapsamlısını yazın bekliyordum ama yapılmadı önceliklerinde futbol yok şimdilik
ben bunun izlerini başkandan önce dile getirdim başkanında tff de fetö bitmemiş demesi öylesine söylenmiş bir laf değil kesinlikle
o laf açık tehditti.
Canere gelince siz taraftar gözüyle bakıyorsunuz ama unutma caneri şl de kadroya almadık olaydan sonra daha takımla antrenmana bile çıkmadı. bu kadar kolay arka çıkmayın takıma büyük zarar verdi. burası Beşiktaş ve o cezayı hak etti. Beşiktaşlı bir
oyuncuya o haraket yakışmaz. Bu cezanın yanlışlığını falan savunmayın. Eleştirilecek konu canere verilen ceza değil başkalarına verilmeyen olmalı. neden hep kendinize yontuyorsunuz Arda yerle bir edilirken o grubun bir parçası olan caner neden hiç gündeme gelmiyor.
mesela milli takımada çağrılmadı. Onunla ilgili bir hesap görülüyor bunun Beşiktaşla bir ilgisi yok. Operasyon falan diyip
geçiştirmeyin bence. Operasyon yapan neden babelin cezasını ikiden bir maça indirsin. Direk kırmızı ve kafaya atılan tekme isteyerek veya istemeden farketmez o kırmızının karşılığı iki maçtır. talebimiz bile olmadan ceza bire indi bu nasıl operasyon
ali palabıyık hakemliği farklı bir olay her operasyon kelimende getirip ali palabıyığı dayıyorsun başka bir hakem örneği veremiyorsun
bumu operasyon al işde sene sonuna kadar maçlarımıza verilmeyecek adamların operasyon bitti o zaman.
kusura bakma namoğlu bize en ters hakemleri atadı maçlarımıza ama ben sahada hiçde bize karşı art niyetli
yönetimler görmedim hatalar yapılmadımı elbet yapıldı ama bize olduğu kadar rakiplerimizin aleyhinede yapıldı
mesela son maç atibanın pozisyonuna penaltı verebilirdi göztepeli oyuncu sarı olması lazımdı kırmızı ağırdı hakem çok kolay çıkardı
bunları yapanda gs liliğiyle bilinen bir hakem. yani Beşiktaşa operasyonu tek hakem üzerinden söyleme tff kontrolünde olsa bütün hakemler biçer seni anca lokal benim dediğim şekilde olursa Beşiktaş buna direnebilir vede kazanır. Diğer türlü
hiç bir şansı olmaz. Operasyon Beşiktaşa karşı o kadar kolay değil artık renklilerin eli armut toplamıyor elbet deneyecekler onlarında gücünün yettiği şeyler var ama bu Beşiktaşı yıkmaya yetmez. sana ne dedim tff de mhk nın ve tahkimin değiştirilmesi konuşuluyormuş
neden acaba değişmesi bile önemli değil konuşulması yeter.
görmek istemediğin şey şu o olay ali palabıyığın bireysel kalkışmasıydı namoğlu en büyük fener düşmanıdır fener bir saniye bile onu
mhk nın başında görmek istemez şimdi adam durupda fener maçınamı yapacak operasyonu bunu yapabileceği bir sürü maç varken mesela başak maçı ts maçı bu maçlarda hiç sezidrmeden bile canımıza ot tıkarlardı neden fener maçında yapsın.
he namoğlu şampiyonluk yolunda işimizi kolaylaştırmayacak ama bize operasyon yapmaya onunda gücü yetmez yapabileceği tek şey işte Beşiktaşla uyuşmayan hakemleri atamak olur. Peki bizimle uyuşan bir hakem varmı. ben bülo fırat ve cüno dışında hiç bir hakemden çekinmem bülo ile fıratı atadılar ikiside maçlarımızı normal yönetti operasyon kokusu almadım böyle bir plan olsa bunların
eli boş durmazdı. Cünoyu atamıyorlar bizim maçlara merak ediyorum hangi maç atayacaklar. fener derbisini yönetti hiçde operasyon kokusu almadım. Başkanın konuşmasından sonrada gs patır patır kart görmeye başladı. ben senin gibi ön yargıyla konuşmuyorumki bir sürü olaya bakıp fikir yürütmeye çalışıyorum. gs kolay maçlar oynadı kazandı farkı açtı hakemlerde ilk başta sempatik bakıyorlardı
sonra fener maçında asılan pankart yaşanan olaylar Başkanın konuşması işin rengini değiştirdi. şimdi hiçte sempatik bakmıyorlar o zamandan beri çıktığı her maçta ağlıyor gs.
öyle operasyon falan derken kelimeleri iyi seçipde kullanmak lazım böyle şeylerin dillenmesi Beşiktaşa yarardan çok zarar verir
Beşiktaşı zayıf göstermekten başka işe yaramaz. En iyi cevabı Başkan verdi mükemmel konuşmaydı.
işi fetöye bağladı sonundada Beşiktaş bu sene şampiyon olacak dedi. yani fetöye karşı direniyoruz ve kazanacağız dedi.
yani sizin gibi ülke erklerini önüne düşman olarak çıkartmadı. kendine düşman seçersen onunda sana düşman olmasını sağlarsın
hiçde böyle şeylere ihtiyacımız yok. caneride geri çekerek arka çıkmadan onu mağdur duruma getirdiler şimdi kamuoyu
bizden fazla onun haksızlığa uğradığını savunuyor. Çünkü bizim bu işden kazanç sağladığımızı farkettiler daha az cezayla kurtarsın diye
yırtındılar. Bizde tam tersini yaptık bir şey söylemesekte caneri şl de oynatmayarak antrenmana çıkartmayarak tff yi
koruduk kendi oyuncumuz hata yapmıştır dedik bu onu şimdi ateşe atsa bile sonraki maçlarda koruyacak bir tedbir
az bir cezayla yırtsaydı bundan sonra hakemler en ufak haraketinde kartı yapıştırırdı şimdi toplum vicdanıyla baş başa bıraktılar
onun üzerindeki ön yargıyı yıktılar.