Abi Kabul etsen de entmessen de operasyonu cektiler ama camia dik durdu, takim direndi ve bosa cikardi bu operasyonu. Ligin en cok kart goren takimlarindan biriyiz (elimde veri yok ama en cok kart goren takim olabiliriz). Yani operasyon yapildi ve 4 hafta basassagi gittik ama Allah'tan toparladik biraz. Aleyhimize buyuk bir hatanin yapilmadigi mac yok neredeyse. Takim guclu oldugu icin ustesinden geliyor. Diger taraftan sakin ve yerinde yorumlar yaptigina katiliyorum. Fakat operasyon cekilmedi yorumuna katilmiyorum.
mesajımı iyi okumamışsın operasyon çekilmedi demedim. bunun arkasında
fetö izleri var dedim. TFF kaynaklı bir operasyon değil dedim. TFF senin şampiyonluğunun
önüne set çeksinde bakalım öyle dik durarak falan geri püskürtebiliyormusun.
en fazla kart gören takımdıkta o kartlar tek bir hakem tarafından iki maçta verildi
operasyon dediğin bir hakem üzerindenmi yürütülür. siz bir maçta aleyhimize verilene
bakıp vay operasyon deyip kestirip atıyorsunuz peki aynı maçta lehimize verilenler ne oluyor.
bir maça özel hakemin yanlı tutumunun adı operasyon olmaz. palabıyık yönetimindeki
iki maç dışında dön bak bakalım puan kaybettiğimiz hangi maç hakem izi taşıyor
gençler birliği puan kaybı hakemmi kasımpaşa puan kaybı peki hakem kaynaklımı.
Beşiktaşı ne kadar kolay harcanabilir yapabiliyorsunuz. Geçti artık o devirler.
Ben eziksiniz dediğimde kızıyorsunuz ama Beşiktaşı bu kadar harcanabilir gören hiç bir gücünün olmadığını enseye vur
ağzından lokmayı al olan bir takım olarak görmek kusura bakma ezikliktir.
Elbet hakem hataları olacak kasıtta olacak ama dik duracağız bunun izlerini bir sonraki maçlara taşımayacağız
ama senin kafada yürürsek yok operasyon var yok bizi bitirecekler o zaman önce kendi kendimizi bitiririz
operasyon yapılsa bile bu sahada kazanım olmaz seni camia olarak kırarak teslim alırlar.
aslında operasyonu kendine kırılganlığınla yapmış olursun. Benim haftalardır anlatmak istediğim buydu.
evet aleyhine bir durum olduğunda karşı saldırı yaparsın bu güçlerin çarpışması şeklinde olur
sizin yaptığınız gibi panikle öldük bittik şampiyon yapmayacaklar bizi oldumu bu kayıptır.
Bir şeyi kafanızdan çıkartmayın bizi kimse şampiyon yapmıyor şampiyon yapmadığı gibi şampiyonluğumuzuda engelleyemez. bizi şampiyon yapmayacaklar derken aynı zamanda bizi iki yıldır şampiyon yaptılarda
demek istediğinizin farkında bile değilsiniz.
şampiyonluğumuz giderse bu kendi kırılganlığımızdan olur. adamların kırmızı çıkartması seni o maç etkiler
bir sonraki maça giden oyuncu kalitesinde oyuncun kulübede bekliyor. eskiden böyle yaparlardı en kilit
oyuncuların öncesinde kırmızı görür seni önemli maça kolu kanadı kırık çıkarırlardı şimdi
çaresizliği yaşıyorlar kime kırmızı gösterecekler. tek yapabilecekleri camiayı yılgınlığa teslimiyete sürüklemek
işte o zaman kaybederiz. Buda bir maçla olmaz. işte sert olacaksın tepkini göstereceksin
sonra başkanın çıkacak bir iki kelime edecek herkesi g.t gibi ortada bırakacak. Şimdi mhk ve tahkimin
değiştirilmesi konuşuluyormuş kulislerde diye duydum böyle bir dedikodunun dolanması bile
bizim doğru adımlar atmış olduğumuzu gösterir.