Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5787756 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ee ben Pepe'yi eleştirdiğimde hata yapıyor dediğimde neden benim üzerime geldiniz. İşinize gelince çok ikili oynuyorsunuz @Necmi Abi.
seni eleştirmemin nedenini anlayamamışsın @El Nino  sorun oyuncuyu eleştirmek değil hoca oyuncu başkan bile eleştirilir yanlız üslup önemli. Senin üslubunu eleştirdim yanlış hatırlamıyorsam. Eleştiriyide bir Beşiktaşlı gibi yapmak gerekiyor. döverek değil severek. insan sevdiğini eleştirirken daha iyi olsun diye eleştirir yok etmek için yapmaz. Bende söyledim pepenin hata yaptığını kimsede benim üzerime gelmedi.
Ben oziyi eleştirdiğimde üzerime geliyorlar birde quaresma eleştirdiğimde :D

Çevrimiçi Necmi

Yabancı hocalarla şampiyon olunmaz anlamı çıkar demedim ki o senin çıkarımın abi bence aşırı yorumlayıp hata yapıyorsun. Ama son on yılda Türk hocalarla şampiyon olunması gerçeğinden bundan sonraki yıllarda da ligi yabancı hocalara göre daha iyi tanıyan yarışmacı Türk hocaların büyük ihtimalle şampiyon olacağı anlamı çıkar.

Ligi bilen sadece bu zamana kadar eline iyi kadro verilmemiş Şenol Hoca gelince öyle sistem kurmasını beklemene gerek kalmıyor adam şak diye işi götürüyor. Elin gitarcısı her maça iki defansif önliberoyla çıkarken hoca Oğuzhan'ı oraya monte ederek şampiyonluk alametini zaten göstermişti bu da ligi daha iyi tanımasından kaynaklanıyor işte umarım anlıyorsundur

Hem burası Türkiye olunca en ufak bi başarısızlığa tahammül yok bunu en iyi sen biliyorsun. Bırak 1 yıl beklemeyi Ersun Yanal 2013-2014, Hamza Hamzaoğlu 2014-2015 da ellerine geçen ilk fırsatta şampiyon olan isimler ama ertesi yıl ligin başında postalandılar.

Gs de kanaatimce nasılsa değil ama büyük ihtimalle şampiyon olamayacak, bunda da başında Tr'de büyük takımlara karşı nasıl oynayacağını çözemeyen yabancı hoca olmasının etkisi büyük olacak
Hiçte öyle bir anlam çıkmaz emin ol
şenol hoca gelip pat diye takımı şampiyon yapmadı hiç hoşlanmasamda biliçden bir gerçek varki biliç bu takıma sistemi oturttu. Şenol hocanın yapacağı çok bir şey kalmadı eline kaliteli oyuncularda verilince bir iki balansla takımı şampiyon yaptı. savunma terbiyesi olan takıma hücum oynattı. Elindede buna yatkın sağlam oyuncular olunca şampiyonluk geldi gomezin quaresmanın alınması devre arsında marcelonun gelmesi az iş değil.
hamza ile ersuna gelince onların başkanları şampiyonluğu hocalarının getirmediğini çok iyi bildikleri için rahatlıkla kovabildiler. yoksa yerli olduklarından falan değil. hamzanın şampiyonluğunda hatırla nasıl doğrandığımızı. onlara himmetle son hediye edilen şampiyonluktu o sene şampiyon olacaklarına inanan bir tane gs li yoktu yönetimleri hariç. azizin ersunu kovarken söylediği şey bu takımı senmi şampiyon yaptın lafını yanlışmı hatırlıyorum. son on yıl şampiyonluğu belirleyen olgu yerli hocalar değildi. Biraz Türkiyenin yakın tarihini inceleyin hatta on yıl değil son 20 yılı iyi inceleyin. emin ol sokaktan birinide getirseler o takımların başına gene şampiyon olurlardı. Yerli hocayla alakası bile biz biliç dönemindede şampiyon olurduk saray ziyareti sonrasında himmetle bizi 5 haftada yerle bir ettiler. Tabi içerdende vurulduk Biliçin west ham sevdasına töreninde ihanetine uğradık. üstüne doğranınca takımın gardı düşdü. Camiadada bütünlük yoktu. Biliç devre arsı wet hamla anlaşmışdı bunu yönetimde biliyordu hatta göndermeyi bile düşündüler ama çok değerli taraftar grubumuz biliçi gönderen Beşiktaşı satar diye yırtındı. Biz devre arası bir haber girmiştik biliçle ilgili bilgi sağlamdı devre arası çok iyi oyuncular alacaktık yönetim şampiyonluğu istiyordu biliç aldırmadı alırsanız oynatmam demiş. ciddi sorunlar çıkmış west hamlada anlaşdığı öğrenilince göndermek istediler. şampiyonluğun gideceğini biliyorlardı. gönderemediler camia geçti önlerine. sonuç son 5 haftaya kadar liderdik yanlış hatırlamıyorsam biliçin pektemek kartını kullanması olcaydan sağ bek yaratma sevdası törenin maça çıkmayı reddetmesi bize şampiyonluğa mal oldu. yoksa bu sene 4. şampiyonluğumuza koşuyor olacaktık. bir sene kaybettik. o sene şampiyonluk bize çok şey kazandırırdı.
o nedenle ne biliçi affederim nede töreyi. Emin ol yönetimde affetmiyor yoksa töre elde varken lensi almazlardı.

Çevrimiçi Necmi

şu huyunu hiç sevmiyorum. kötü günde iyimserliğini anlıyorum bari iyi günde eleştiri yap! düşünceleriyle taraftara yön verebilecek güçlü mantığın varken hep sabırlı derviş oluyorsun. biraz kaos lütfen.
iyi günde çıkartacağın kaosun sana nasıl bir yararı olacak :alala:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Kasımpaşa'nın Çek futbolcusu David Pavelka, ligde şampiyonluk yarışında bu sezon Galatasaray'ı favori görmesine rağmen Beşiktaş'a karşı oynamaktan daha fazla keyif aldığını dile getirdi.
Pavelka, "Süper Lig her sene daha iyiye gidiyor. Ligdeki kalitenin üst düzey olduğunu düşünüyorum. Büyük takımlar da maçlar kaybedebiliyor. Neden olduğunu bilmediğim bir şekilde Beşiktaş'a karşı oynamaktan fazlasıyla keyif alıyorum. Bence ligdeki en iyi ve en büyük takım Beşiktaş. Beşiktaş'a karşı oynamak daha fazla keyif veriyor." diye konuştu.
Yorgo

Çevrimdışı Neo Nesil

Kasımpaşa'nın Çek futbolcusu David Pavelka, ligde şampiyonluk yarışında bu sezon Galatasaray'ı favori görmesine rağmen Beşiktaş'a karşı oynamaktan daha fazla keyif aldığını dile getirdi.
Pavelka, "Süper Lig her sene daha iyiye gidiyor. Ligdeki kalitenin üst düzey olduğunu düşünüyorum. Büyük takımlar da maçlar kaybedebiliyor. Neden olduğunu bilmediğim bir şekilde Beşiktaş'a karşı oynamaktan fazlasıyla keyif alıyorum. Bence ligdeki en iyi ve en büyük takım Beşiktaş. Beşiktaş'a karşı oynamak daha fazla keyif veriyor." diye konuştu.

her karşılaşmada bizden puan/puanlar alan takımın oyuncusunun bunları söylemesi gayet normal.

mesela akhisar, kayseri, bursa gibi içerde dışarda yendiğimiz bir takımın oyuncusundan bu tarz söylemleri duymayız.

Çevrimiçi Necmi

Pepe ve tosic bu sezon iyiler. Elbette hata yapıyorlar ama oyle bariz hata ile oynamıyorlar. Canerin rastgele uzun topları canımızı sıkmaya baslamisti simdi adriano döndü onu da hallettik. Ancak en basindan beri soyledigim gibi fabri iyi kaleci degil. Allahı var bizi kurtardigi maclar var elbette. Ama kötünün iyisi. Bursaspordaki harun u tercih ederim mesela. Bu sezon k.paşa dan yedigi goller, gecen sene lyon, fb, deplasmandaki genclerbirligi maclari vs.
Fabri' nin uzaktan sutlar konusunda ozellikle kendini gelistirmesi gerekiyor bence
harun fabrinin tırnağı bile olamaz fabrinin en iyi olduğu şeylerden biri uzaktan atılan şutlar
her maç en az iki üç müthiş kurtarış yapıyor yediği gollerdede liyon deplasmanı hariç hatalı golü yok hepsi jenerik goller. Bazı maçlar kurtardı diyorsun ben söyleyeyim kayıtsız şartsız her maç kurtarıyor her maç mucize iki üç kurtarış yapıyor. kasımpaşa maçında yediği goller kesinlikle hatalı değildi biri kurtarma şansı olmayacağı köşeye atılmış yüz tane atsa birini tutturabileceği bir şuttan geldi diğeride oyuncuya çarpıp yön değiştiren ve ters ayakta yakalanmasına neden olan bir goldü. fenerden yediği gol fabrinin değil marcelonun hatasıydı. orda fabriyede faul yapılıyor. lyon maçında hatalı yedi dediğin birde lyon maçında kurtardıklarına bakıver istersen bize avrupada performansıyla kazandırdığı maçlara bak bu sene sıfır hatayla oynuyor. Ha müthiş kaleci olmaya bilir ama şu anda ülkenin en iyi kalecisi. fabriye kötü diyenin gram futbol bilgisi yoktur. sen burda deli gibi istenen handanoviçin yediği gollere bir bak fabriye sıkı sıkı sarılırsın. Benim için her maç birden fazla kritik kurtarış yapan bir kaleci iyi kalecidir. iki senede 60 civarı maça çıkmış bir kalecinin 3-4 tane kötü yediği golü sayıyorsan bu kaleci iyi kalecidir. iki senedir şl oynayan ve geçen sene uefa çeyrek finali oynamış geçen sene ligde şampiyon olmuş bir takımın kalecisinden bahsediyoruz zorluk seviyesi çok üst düzeyde 20 nin üzerinde maç oynamış ve sayabildiğin 5 tane sana göre hatalı olan gol bir ara sağı zayıf deniyordu sağdan iyi kurtarişlar yapınca kestiler seslerini. şutlarda kaç tane kurtarması lazım daha iyi kaleci olmak için biz kutuya rakip sokmuyoruzki ama rakibin şut atmasına izin veriyoruz bu bir seçenek oyuntaktiği içeri girmesindense uzaktan atsın demek kalecine şutta güvenmektir. Kutuya en az rakip sokan takım Beşiktaş ve en fazla ceza sahası dışından şut atılmasına izin veren takımda Beşiktaş böyle olunca uzaktan gol yeme ihtimali artıyor iyi vuran çıktığında yapıştırıyor
bu kalecinin kötü olduğundan değil senin tercihinden kaynaklanıyor.
Harun kim ya Beşiktaşın anca yedek kalecisi olurki tolga varken o bile olamaz anca üçüncü kaleci olur. harun ortalama bir kaleci şu anda türkiyede fabri dışında Beşiktaşın kalesini koruyabilecek bir kaleci yok
muslerada buna dahil heleki muslera yı ilk üçe sokmam. tamamen renklilerin şişirdiği bir balon ülkede adını büyüttüler forvetler vurmaya çekiniyor. Avrupada yıllardır kalede ama kurtardığı bir tane maç yok fabrinin avrupada kurtardığı bir sürü maç sayarım. hele bu sene oynadığımız her hoca kalecimizi övmeden konuşmasını bitirmedi. Hadi biz Beşiktaşlıyız fabriye pembe gözlükle bakıyoruz peki rakiplerimizin hocalarıdamı böyle bakıyorda her seferinde övüyor. Rakiplerimiz kendi liglerinde 11 ve 12 haftaları oynuyorlar bu takımlar fransa portekiz ve almanyada toplamda 82 gol atmışlar bu takımlarla oynuyoruz şl de ve 3 gol yedik ve kalecimizde 3 hocadanda övgü aldı ama sence kötü kaleci
biriniz çıkar tosici çöp yapar diğeriniz çıkar fabriyi çöp yapar. Takım şl de na  mağlup yoluna devam ediyor. takımı bunlar değilde melekler koruyorda yenilmiyoruz o zaman bu arada sağ bekimiz sakattı beksiz oynadık sol bekimiz savunmadan haberi olmayan canerdi bunlarıda dikkate alında kaleciyi stoperi ondan sonra gömün.

Çevrimdışı ardiles

kötü günde panik yaşanıyor, konuşamıyor eleştiremiyor yatıştırmaya çalışıyorsun ki panik havası sahada futbolculara da yansıyor. iyi günde ise hazır fırsatını bulmuşken yabıştır mahiyetinde söyledim.

Çevrimdışı Librarius

mesajımı iyi okumamışsın operasyon çekilmedi demedim. bunun arkasında
fetö izleri var dedim. TFF kaynaklı bir operasyon değil dedim. TFF senin şampiyonluğunun
önüne set çeksinde bakalım öyle dik durarak falan geri püskürtebiliyormusun.
en fazla kart gören takımdıkta o kartlar tek bir hakem tarafından iki maçta verildi
operasyon dediğin bir hakem üzerindenmi yürütülür. siz bir maçta aleyhimize verilene
bakıp vay operasyon deyip kestirip atıyorsunuz peki aynı maçta lehimize verilenler ne oluyor.
bir maça özel hakemin yanlı tutumunun adı operasyon olmaz. palabıyık yönetimindeki
iki maç dışında dön bak bakalım puan kaybettiğimiz hangi maç hakem izi taşıyor
gençler birliği puan kaybı hakemmi kasımpaşa puan kaybı peki hakem kaynaklımı.
Beşiktaşı ne kadar kolay harcanabilir yapabiliyorsunuz. Geçti artık o devirler.
Ben eziksiniz dediğimde kızıyorsunuz ama Beşiktaşı bu kadar harcanabilir gören hiç bir gücünün olmadığını enseye vur
ağzından lokmayı al olan bir takım olarak görmek kusura bakma ezikliktir.
Elbet hakem hataları olacak kasıtta olacak ama dik duracağız bunun izlerini bir sonraki maçlara taşımayacağız
ama senin kafada yürürsek yok operasyon var yok bizi bitirecekler o zaman önce kendi kendimizi bitiririz
operasyon yapılsa bile bu sahada kazanım olmaz seni camia olarak kırarak teslim alırlar.
aslında operasyonu kendine kırılganlığınla yapmış olursun. Benim haftalardır anlatmak istediğim buydu.
evet aleyhine bir durum olduğunda karşı saldırı yaparsın bu güçlerin çarpışması şeklinde olur
sizin yaptığınız gibi panikle öldük bittik şampiyon yapmayacaklar bizi oldumu bu kayıptır.
Bir şeyi kafanızdan çıkartmayın bizi kimse şampiyon yapmıyor şampiyon yapmadığı gibi şampiyonluğumuzuda engelleyemez. bizi şampiyon yapmayacaklar derken aynı zamanda bizi iki yıldır şampiyon yaptılarda
demek istediğinizin farkında bile değilsiniz.
şampiyonluğumuz giderse bu kendi kırılganlığımızdan olur. adamların kırmızı çıkartması seni o maç etkiler
bir sonraki maça giden oyuncu kalitesinde oyuncun kulübede bekliyor. eskiden böyle yaparlardı en kilit
oyuncuların öncesinde kırmızı görür seni önemli maça kolu kanadı kırık çıkarırlardı şimdi
çaresizliği yaşıyorlar kime kırmızı gösterecekler. tek yapabilecekleri camiayı yılgınlığa teslimiyete sürüklemek
işte o zaman kaybederiz. Buda bir maçla olmaz. işte sert olacaksın tepkini göstereceksin
sonra başkanın çıkacak bir iki kelime edecek herkesi g.t gibi ortada bırakacak. Şimdi mhk ve tahkimin
değiştirilmesi konuşuluyormuş kulislerde diye duydum böyle bir dedikodunun dolanması bile
bizim doğru adımlar atmış olduğumuzu gösterir.

Bizi sampiyon yapmayacaklar dedigimi iddia etmissin ama bu dogru degil. Boyle bir ifadem olmadi. Burda ciddi bir carpitma soz konusu.
Operasyon var diyorsun ama TFF'nin icinde olmadigi bir operasyon diyorsun. TFF derken tuzel kisiligini mi ima ediyorsun?
Sayalim o zaman,

Senol Gunes'e yavsayan TFF degil miydi? Bu direk bir operasyondu. TFF baskani kendi agziyla "Abdullah Avci'nin konsantrasyonunu bozmamak icin teklif yapmadik" dedi. O kadar mal ki Besiktas'a cekilen operasyonu boyle desifre etti.

Samsun'daki kupa macindan sonra Besiktas'a 1 mac cezayi kitleyen (biliyorum hakli ceza diyorsun buna), fakat hakemlerin ve oyuncularin baslarina su sisesi atanlarin sahalarini kapatmayan TFF degil miydi?

Ez an faul yapmasina karsin en cok kirmizi ve sari kart goren takim olmamimizda TFF'nin bir sucu yok mu?

Besiktas'li oyuncuya agir ceza vermek icin yonetmelik degistirip, bu yonetmelige ragmen kufur eden rakip oyunculara ceza vermeyen TFF degil miydi?

Ali Palabiyik tetikci'yi 2 mac ust uste deplasman maclarimiza TFF vermedi mi?

Operasyon vardi ama TFF icinde yok demek abesle istigal. Diyelim ki Feto yapiyor hepsini. Tamamda bu yapiya nefes aldirmayan devletin onlarin TFF'de halen bu kadar guclu olmalarina izin verecegini mi saniyorsunuz?

Bu arada hukuk kurullarinda ki elemanlari Yildirim Demiroren oraya getirmedi, en az ikisinin tepeden bir emirle oraya geldigi cok acik. Dolayisiyla o kisilerin kaderi Demiroren'in elllerinde degil.

Evet Operasyon cektiler ama ellerinde patladi.

Eski Besiktas olsa gayet basarili olacaklardi ama artik o eski Besiktas yok.

Fenerbahce'li Selim Soydan bile acik acik "Besiktas'i engellmeye calisiyorlar" dedi. 

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Eskiden falan degil. Simdi de goruyoruz.

Son yillarda 3 buyuklerde bilic tudor pereira riekerink halihodzic advocaat ellerinde guzel kadro varken sampiyon olamadilar.

Daha once de dedigim gibi Turkiye'de oynanan futbol futbol degil. Schuster'in '1970 lilerin futbolu oynaniyor' sozu bizim ligimize cuk oturan bir soz.

Yabanci tdlerin bu ligde basarili olmalari icin ya daum ve milne gibi birkac sene sonra Turkiye ligini cozen birini ya da gerets lucescu gibi eline verilen harika kadrolari degerlendirecek ve ilk seferde sampiyon yapacak birini getirmek gerekiyor.

Normalde yabanci tdlerin super ligi tanima suresi 1-2 yildir.

Bu eskiden de boyleydi, simdi de boyle, yarin da boyle gidecek.

Burasi Turkisch...
schusterden bu yana Türkiye liginde çok şey değişti. o zaman söylenen bir sözle
günümüzü eleştirmen ne kadar doğru. Al işte Beşiktaş iki senedir avrupada oynuyor ve rakiplerine kök söktürüyor bunu 70 lerin futboluylamı yapıyor. onun zamanında yabancı sınırıyla kalitesiz yerli oyuncularla oynanan futbolla şimdi yabancı serbestliği olan oyun aynımı. Takımlar kadrolarının kalitesi kadar oynarlar türk oyuncularla ulaşacağın seviye oydu. Şimdi avrupa liglerinden farkı kalmadı her zaman söylediğimi söyleyeyim gene
takılıp kalıyorsunuz biri bir laf ediyor mantığınıza uyuyorsa orda takılıyorsunuz ondan sonraki gelişmeler kapanıyorsunuz ne gözlemleme yeteneğiniz gelişiyor nede yorumlama yeteneğiniz kendi kendinizi
hapsediyorsunuz. ne kadar oldu 6 yılmı gideli 6 yıl Türkiye için çok uzun bir zaman Basit bir örnek vereyim o zaman başkan YD idi şimdi Fikret Orman bu bile vizyonumuzun nerden nereye geldiğini gösterir.
o zaman avrupada maç kazanabilirmiyiz diye düşünürdük bugün uefada oynarsak kupayı alırız diye konuşuyoruz sedece bizde konuşmuyoruz renkliler dua ediyor gruptan çıksınlarda uefaya kalmasınlar yoksa orda kupayı alırlar diyorlar. sen daha 70 lerde dolan. Beşiktaş ilerliyor avrupada kupa alacak seviyeye çok yaklaştı. her gün bir oyuncumuz avrupanın ünlü basın kuruluşlarına röportaj veriyor bunları emin ol 70 lerin futbolunu oynayarak yapmıyoruz.

Çevrimdışı Librarius

Lucas Lima söylentilerine ne diyorsunuz? Oğuzhan gönderilip Lima alınacak diyor. Sözleşmesi 2 aya bitiyormuş imza parasıyla ikna edilecekmiş vs vs..

Lima'nin hicbir macini izlemedim. Fakat internetteki videolarini izledikten sonra oyuncuda sogudum. Teknik gibi gorunup teknik olmayan familyadan gibi. Top surusu cok garip, her an kaybedecek gibi. Icime sinmedi bu Lima. Bize gelse basarili olabilecegini zannetmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

her karşılaşmada bizden puan/puanlar alan takımın oyuncusunun bunları söylemesi gayet normal.

mesela akhisar, kayseri, bursa gibi içerde dışarda yendiğimiz bir takımın oyuncusundan bu tarz söylemleri duymayız.

sen gerçekten Beşiktaşlımısın bu yorum Beşiktaşlı birinin yorumu değil.
demek Beşiktaşın büyüklüğüne inanmıyorsun buna bile muhalefet ettiğine göre.
söylemleri duymaya gerek yokki bizimle oynadıklarında kaleye otobüs çekerek söylüyorlar zaten

Çevrimdışı Librarius

Lavezzi'nin de sözleşmesi bitiyormuş.. Gs sulanıyor diyorlar   :lol:

GS yavas sulansin. Bu ayin sonunda UEFA bunlara cakacak yeni bir FFP anlasmasini bunlara. Herifler son kursunlarini UEFA'dan once ki cikista siktilar, bu sene sampiyon olamazlarsa tamamen cokuse gececekler.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Tosic berbat, cop demiyorum. Maksimum kapasitede oynuyor dedim. Fakat yanindaki adam Pepe, gecen sene Marcelo vardi. Tosic'in elinden geleni yapmasi onu Maldini yapmiyor. Gol atti diyorsunuz, bu tipki evvelki senelerde Pektemek icin yapilan pres yapiyor savunmasina beziyor. Kimse yedek kalsin, oynamasin demiyor zaten. Abartiyorsunuz diyoruz, yok Tosic Pepe'nin arkasini topluyor yok mac kazandiriyor, yok Vida kesemez (keser diyorsak geldigi gun formayi giyer demiyoruz, ama 3-5 maca alir bir daha da birakmaz) vs. Nerede bu Pepe'nin hatalari 3-4 hatasini bulup video gosterin ben niye gormuyorum bu hatalari?

Çevrimdışı mylife1903

harun fabrinin tırnağı bile olamaz fabrinin en iyi olduğu şeylerden biri uzaktan atılan şutlar
her maç en az iki üç müthiş kurtarış yapıyor yediği gollerdede liyon deplasmanı hariç hatalı golü yok hepsi jenerik goller. Bazı maçlar kurtardı diyorsun ben söyleyeyim kayıtsız şartsız her maç kurtarıyor her maç mucize iki üç kurtarış yapıyor. kasımpaşa maçında yediği goller kesinlikle hatalı değildi biri kurtarma şansı olmayacağı köşeye atılmış yüz tane atsa birini tutturabileceği bir şuttan geldi diğeride oyuncuya çarpıp yön değiştiren ve ters ayakta yakalanmasına neden olan bir goldü. fenerden yediği gol fabrinin değil marcelonun hatasıydı. orda fabriyede faul yapılıyor. lyon maçında hatalı yedi dediğin birde lyon maçında kurtardıklarına bakıver istersen bize avrupada performansıyla kazandırdığı maçlara bak bu sene sıfır hatayla oynuyor. Ha müthiş kaleci olmaya bilir ama şu anda ülkenin en iyi kalecisi. fabriye kötü diyenin gram futbol bilgisi yoktur. sen burda deli gibi istenen handanoviçin yediği gollere bir bak fabriye sıkı sıkı sarılırsın. Benim için her maç birden fazla kritik kurtarış yapan bir kaleci iyi kalecidir. iki senede 60 civarı maça çıkmış bir kalecinin 3-4 tane kötü yediği golü sayıyorsan bu kaleci iyi kalecidir. iki senedir şl oynayan ve geçen sene uefa çeyrek finali oynamış geçen sene ligde şampiyon olmuş bir takımın kalecisinden bahsediyoruz zorluk seviyesi çok üst düzeyde 20 nin üzerinde maç oynamış ve sayabildiğin 5 tane sana göre hatalı olan gol bir ara sağı zayıf deniyordu sağdan iyi kurtarişlar yapınca kestiler seslerini. şutlarda kaç tane kurtarması lazım daha iyi kaleci olmak için biz kutuya rakip sokmuyoruzki ama rakibin şut atmasına izin veriyoruz bu bir seçenek oyuntaktiği içeri girmesindense uzaktan atsın demek kalecine şutta güvenmektir. Kutuya en az rakip sokan takım Beşiktaş ve en fazla ceza sahası dışından şut atılmasına izin veren takımda Beşiktaş böyle olunca uzaktan gol yeme ihtimali artıyor iyi vuran çıktığında yapıştırıyor
bu kalecinin kötü olduğundan değil senin tercihinden kaynaklanıyor.
Harun kim ya Beşiktaşın anca yedek kalecisi olurki tolga varken o bile olamaz anca üçüncü kaleci olur. harun ortalama bir kaleci şu anda türkiyede fabri dışında Beşiktaşın kalesini koruyabilecek bir kaleci yok
muslerada buna dahil heleki muslera yı ilk üçe sokmam. tamamen renklilerin şişirdiği bir balon ülkede adını büyüttüler forvetler vurmaya çekiniyor. Avrupada yıllardır kalede ama kurtardığı bir tane maç yok fabrinin avrupada kurtardığı bir sürü maç sayarım. hele bu sene oynadığımız her hoca kalecimizi övmeden konuşmasını bitirmedi. Hadi biz Beşiktaşlıyız fabriye pembe gözlükle bakıyoruz peki rakiplerimizin hocalarıdamı böyle bakıyorda her seferinde övüyor. Rakiplerimiz kendi liglerinde 11 ve 12 haftaları oynuyorlar bu takımlar fransa portekiz ve almanyada toplamda 82 gol atmışlar bu takımlarla oynuyoruz şl de ve 3 gol yedik ve kalecimizde 3 hocadanda övgü aldı ama sence kötü kaleci
biriniz çıkar tosici çöp yapar diğeriniz çıkar fabriyi çöp yapar. Takım şl de na  mağlup yoluna devam ediyor. takımı bunlar değilde melekler koruyorda yenilmiyoruz o zaman bu arada sağ bekimiz sakattı beksiz oynadık sol bekimiz savunmadan haberi olmayan canerdi bunlarıda dikkate alında kaleciyi stoperi ondan sonra gömün.
Bu kayseri siporun kalecisi var ahamada o cocuga bi vefa borcum var, fabri giderde gelsin o cocuk. Iyi kaleci yasi da cok degil, golcu kaleci hemide adamin golu var.

Çevrimiçi Necmi

Bizi sampiyon yapmayacaklar dedigimi iddia etmissin ama bu dogru degil. Boyle bir ifadem olmadi. Burda ciddi bir carpitma soz konusu.
Operasyon var diyorsun ama TFF'nin icinde olmadigi bir operasyon diyorsun. TFF derken tuzel kisiligini mi ima ediyorsun?
Sayalim o zaman,

Senol Gunes'e yavsayan TFF degil miydi? Bu direk bir operasyondu. TFF baskani kendi agziyla "Abdullah Avci'nin konsantrasyonunu bozmamak icin teklif yapmadik" dedi. O kadar mal ki Besiktas'a cekilen operasyonu boyle desifre etti.

Samsun'daki kupa macindan sonra Besiktas'a 1 mac cezayi kitleyen (biliyorum hakli ceza diyorsun buna), fakat hakemlerin ve oyuncularin baslarina su sisesi atanlarin sahalarini kapatmayan TFF degil miydi?

Ez an faul yapmasina karsin en cok kirmizi ve sari kart goren takim olmamimizda TFF'nin bir sucu yok mu?

Besiktas'li oyuncuya agir ceza vermek icin yonetmelik degistirip, bu yonetmelige ragmen kufur eden rakip oyunculara ceza vermeyen TFF degil miydi?

Ali Palabiyik tetikci'yi 2 mac ust uste deplasman maclarimiza TFF vermedi mi?

Operasyon vardi ama TFF icinde yok demek abesle istigal. Diyelim ki Feto yapiyor hepsini. Tamamda bu yapiya nefes aldirmayan devletin onlarin TFF'de halen bu kadar guclu olmalarina izin verecegini mi saniyorsunuz?

Bu arada hukuk kurullarinda ki elemanlari Yildirim Demiroren oraya getirmedi, en az ikisinin tepeden bir emirle oraya geldigi cok acik. Dolayisiyla o kisilerin kaderi Demiroren'in elllerinde degil.

Evet Operasyon cektiler ama ellerinde patladi.

Eski Besiktas olsa gayet basarili olacaklardi ama artik o eski Besiktas yok.

Fenerbahce'li Selim Soydan bile acik acik "Besiktas'i engellmeye calisiyorlar" dedi. 

iyide bir çok şeyin açıklamasını yaptım dönüp dolaşıp aynı şeyleri tekrarlıyorsun
çok kart yedik evet doğru ama iki maçı çıkartırsan ligdeki en az kart yiyen takım oluruz iki maç mı bize operasyon yapılır
Beşiktaşı iki maçlamı durduracaklar. Bırak bunları tff ciddi olarak Beşiktaşın önünü kesmek istese bunu yapar emin ol
hemde göstere göstere yapar. hocaya teklif yapıldığında bizim maçlar başlamamışdı başakda ön eleme oynuyordu şl için
aklını karıştırmamak için demeside normal bizim aklımız neden karışacaktı maçmı yapıyorduk.
hakem atamalarını namoğlu yapıyor namoğlununda ünü mhk nın başındayken gs yi şampiyon yapmakla ünlü
bu olacakları geçen seneden söylemişdim o zaman başakla yarışıyorduk gene operasyon lafları dolanıyordu siz gs ile yarışalımda öyle görün dedim. bu federasyonla alakalı değil kişilerle kurumların karışmaması lazım bir iki hakemle mhk başkanıyla yapılacak adımlar örgütlü bir operasyonu göstermez ben operasyon yokda demiyorum. bir şeyler yapıldı ama Beşiktaş uyanıkdı önlemlerini aldı hemen
bununda neler olduğunu sıraladım.
devlet futboldan fetöyü temizleyemedimi diyorsun hayır kardeşim temizlemedi bununla ilgili tek operasyon kısa sürede bilinenlerle ilgili tff de yapıldı. bu lokal bir operasyondu. Ben geniş kapsamlısını yazın bekliyordum ama yapılmadı önceliklerinde futbol yok şimdilik
ben bunun izlerini başkandan önce dile getirdim başkanında tff de fetö bitmemiş demesi öylesine söylenmiş bir laf değil kesinlikle
o laf açık tehditti.
Canere gelince siz taraftar gözüyle bakıyorsunuz ama unutma caneri şl de kadroya almadık olaydan sonra daha takımla antrenmana bile çıkmadı. bu kadar kolay arka çıkmayın takıma büyük zarar verdi. burası Beşiktaş ve o cezayı hak etti. Beşiktaşlı bir
oyuncuya o haraket yakışmaz. Bu cezanın yanlışlığını falan savunmayın. Eleştirilecek konu canere verilen ceza değil başkalarına verilmeyen olmalı. neden hep kendinize yontuyorsunuz Arda yerle bir edilirken o grubun bir parçası olan caner neden hiç gündeme gelmiyor.
mesela milli takımada çağrılmadı. Onunla ilgili bir hesap görülüyor bunun Beşiktaşla bir ilgisi yok. Operasyon falan diyip
geçiştirmeyin bence. Operasyon yapan neden babelin cezasını ikiden bir maça indirsin. Direk kırmızı ve kafaya atılan tekme isteyerek veya istemeden farketmez o kırmızının karşılığı iki maçtır. talebimiz bile olmadan ceza bire indi bu nasıl operasyon
ali palabıyık hakemliği farklı bir olay her operasyon kelimende getirip ali palabıyığı dayıyorsun başka bir hakem örneği veremiyorsun
bumu operasyon al işde sene sonuna kadar maçlarımıza verilmeyecek adamların operasyon bitti o zaman.
kusura bakma namoğlu bize en ters hakemleri atadı maçlarımıza ama ben sahada hiçde bize karşı art niyetli
yönetimler görmedim hatalar yapılmadımı elbet yapıldı ama bize olduğu kadar rakiplerimizin aleyhinede yapıldı
mesela son maç atibanın pozisyonuna penaltı verebilirdi göztepeli oyuncu sarı olması lazımdı kırmızı ağırdı hakem çok kolay çıkardı
bunları yapanda gs liliğiyle bilinen bir hakem. yani Beşiktaşa operasyonu tek hakem üzerinden söyleme tff kontrolünde olsa bütün hakemler biçer seni anca lokal benim dediğim şekilde olursa Beşiktaş buna direnebilir vede kazanır. Diğer türlü
hiç bir şansı olmaz. Operasyon Beşiktaşa karşı o kadar kolay değil artık renklilerin eli armut toplamıyor elbet deneyecekler onlarında gücünün yettiği şeyler var ama bu Beşiktaşı yıkmaya yetmez. sana ne dedim tff de mhk nın ve tahkimin değiştirilmesi konuşuluyormuş
neden acaba değişmesi bile önemli değil konuşulması yeter.
görmek istemediğin şey şu o olay ali palabıyığın bireysel kalkışmasıydı namoğlu en büyük fener düşmanıdır fener bir saniye bile onu
mhk nın başında görmek istemez şimdi adam durupda fener maçınamı yapacak operasyonu bunu yapabileceği bir sürü maç varken mesela başak maçı ts maçı bu maçlarda hiç sezidrmeden bile canımıza ot tıkarlardı neden fener maçında yapsın.
he namoğlu şampiyonluk yolunda işimizi kolaylaştırmayacak ama bize operasyon yapmaya onunda gücü yetmez yapabileceği tek şey işte Beşiktaşla uyuşmayan hakemleri atamak olur. Peki bizimle uyuşan bir hakem varmı. ben bülo fırat ve cüno dışında hiç bir hakemden çekinmem bülo ile fıratı atadılar ikiside maçlarımızı normal yönetti operasyon kokusu almadım böyle bir plan olsa bunların
eli boş durmazdı. Cünoyu atamıyorlar bizim maçlara merak ediyorum hangi maç atayacaklar. fener derbisini yönetti hiçde operasyon kokusu almadım. Başkanın konuşmasından sonrada gs patır patır kart görmeye başladı. ben senin gibi ön yargıyla konuşmuyorumki bir sürü olaya bakıp fikir yürütmeye çalışıyorum. gs kolay maçlar oynadı kazandı farkı açtı hakemlerde ilk başta sempatik bakıyorlardı
sonra fener maçında asılan pankart yaşanan olaylar Başkanın konuşması işin rengini değiştirdi. şimdi hiçte sempatik bakmıyorlar o zamandan beri çıktığı her maçta ağlıyor gs.
öyle operasyon falan derken kelimeleri iyi seçipde kullanmak lazım böyle şeylerin dillenmesi Beşiktaşa yarardan çok zarar verir
Beşiktaşı zayıf göstermekten başka işe yaramaz. En iyi cevabı Başkan verdi mükemmel konuşmaydı.
işi fetöye bağladı sonundada Beşiktaş bu sene şampiyon olacak dedi. yani fetöye karşı direniyoruz ve kazanacağız dedi.
yani sizin gibi ülke erklerini önüne düşman olarak çıkartmadı. kendine düşman seçersen onunda sana düşman olmasını sağlarsın
hiçde böyle şeylere ihtiyacımız yok. caneride geri çekerek arka çıkmadan onu mağdur duruma getirdiler şimdi kamuoyu
bizden fazla onun haksızlığa uğradığını savunuyor. Çünkü bizim bu işden kazanç sağladığımızı farkettiler daha az cezayla kurtarsın diye
yırtındılar. Bizde tam tersini yaptık bir şey söylemesekte caneri şl de oynatmayarak antrenmana çıkartmayarak tff yi
koruduk kendi oyuncumuz hata yapmıştır dedik bu onu şimdi ateşe atsa bile sonraki maçlarda koruyacak bir tedbir
az bir cezayla yırtsaydı bundan sonra hakemler en ufak haraketinde kartı yapıştırırdı şimdi toplum vicdanıyla baş başa bıraktılar
onun üzerindeki ön yargıyı yıktılar.

Çevrimdışı ardiles

ağabey olayları farklı yönlerden tarif ediyoruz, bu gerçeğe ulaşmak için bulunmaz fırsat. üzerinde tartışabileceğimiz zeminin varlığı bizim konuları nihayetine erdirmemizden daha önemli. yine de bazen düzlem değiştirmeni, zaman zaman kendi kutbuna çekilmeni anlayabiliyorum; yalnız bir dr. jekyll, bir mr. hyde olmana henüz alışamadım.

dr. jekyll ve mr. hyde bu arkadaşları tanımıyordum @Egos  . ne dediğini anlayamadığım için cevap yazamadım ama ilgimi çekti biraz okuyayım dedim.

bazen hoş olmayan şeyler yazıyorum sonra maçı izliyorum tribünlere bakıyorum benzer hoş olmayan durumlar orada da yaşanıyor. sanki benim yüzümden olmuş gibi suçluluk duyuyorum. o yüzden iki farklı karakter çıkıyor ortaya. bazen kendi düşündüğünü yazan bazen taraftarı düşünüp yazan

Çevrimiçi Necmi

Tosic berbat, cop demiyorum. Maksimum kapasitede oynuyor dedim. Fakat yanindaki adam Pepe, gecen sene Marcelo vardi. Tosic'in elinden geleni yapmasi onu Maldini yapmiyor. Gol atti diyorsunuz, bu tipki evvelki senelerde Pektemek icin yapilan pres yapiyor savunmasina beziyor. Kimse yedek kalsin, oynamasin demiyor zaten. Abartiyorsunuz diyoruz, yok Tosic Pepe'nin arkasini topluyor yok mac kazandiriyor, yok Vida kesemez (keser diyorsak geldigi gun formayi giyer demiyoruz, ama 3-5 maca alir bir daha da birakmaz) vs. Nerede bu Pepe'nin hatalari 3-4 hatasini bulup video gosterin ben niye gormuyorum bu hatalari?
görmek için bakman lazım bakmadan göremezsin monaco maçında fransız basınından en düşük oyu alan oyuncumuz pepedir.
son maçlardan birinde uzaktan golü pepe rakibin önünü açtığı için yedik.
tosiç maksimum kapasitede oynuyorsa bu suçmu oynuyor hatada yapmıyor
gayette iyi maçlar çıkarıyor şl de fark yaratıyor. Daha ne olması lazım.
bir oyuncuya iyi diyebilmek için daha ne gerekiyor dünyanın en iyi stoperi dediğimiz falan yok
sadece işini gayet iyi yapıyor eleştirileri haketmiyor diyoruz. lig başladığından beri
tosiçin hata diyebileceğim bir haraketi kalmamış aklımda ama pepenin en az dört beş büyük hatasını biliyorum
bu pepeyi kötü stoper yapmaz her oyuncu hata yapar tosicde yapar önemli olan totelde verdiği katkıdır.
adamın yanındaki sol bek canerdi ya bu bile tosici alkışlamak için yeterli bir neden çünkü iki katı daha iyi olmak zorunda
kendi kalemize attığı şl golünde bile sağ tarafı kapatmaya uğraşırken attı. Ben tosici sağ bekte kademeye girerken bile gördüm.
daha ne bekliyoruz bir oyuncudan can sipare kalemizi koruyor bunu başarılıda yapıyor dünyanın en iyisi değil ortalamasında bile değil
ama yetiyor ne diyelim kendi oyuncumuzumu kötüleyelim durduk yere. Ne yapmaya çalışıyorsunuz anlayabilmiş değilim
yerine oyuncu alınsın diye yönetimi sıkıştırmak içinmi yapıyorsunuz kardeşim yerine zaten oyuncu alındı senin tosici
gömmenin hiç bir mantığı tutar yanı yok kötü dediğinde ne olacak onu yedeğe çekip yerine ramosumu oynatacaklar
elinize ne geçecek. sadece boş boş konuşmaktan başka eleştirinizin bir mantığını kursam haklısınız diyeceğimde
hani yerine oyuncu istersiniz tamam yönetimi baskılamak için konuşursunuz tamam derim çok kötü maçlar çıkarır necip oynasa ondan iyi performans verecektir o zamanda tamam derim haklılar ama hiç biri değil neden Beşiktaşın oynatmakda haklı olduğu bir oyuncu için
bu saldırı neden bu şekilde Beşiktaşın iyiliğinemi haraket etmiş oluyorsunuz. çark doğru dönerken çarka bir şey sokmaya
çalışmak kime yarar şu anda yaptığınız sadece renklilere hizmet etmek sonrada haklıymış gibi bıdı bıdı konuşuyorsunuz.
şu anda iyide oynayan ve devre arasına kadar mecbur oynayacak bir oyuncu için sürekli püskürüp sallamakla neye hizmet ettiğinizi
sanıyorsunuz merak ediyorum. senin haklı olup olmaman önemli değil benim haklı olup olmamamda önemli değil önemli olan Beşiktaşın menfaati bizlerin egoları değil. tamam hep birlikte eleştirelim tosiçi yerden yere vuralım ergenlerde gitsin twiteerde saldırsın
düşürsünler performansını sizde burda bak haklıyız deyin tosiç kötü stoper. Beşiktaş şampiyonluktan olsun ama ziyanı yok siz haklı çıkın yeterki. Çünkü başka bir amacı yok şu anda sizin yaptığınızın. unutmayın onlar insan  ve konuşmalardan ister istemez etkilenirler
dere geçerken at değiştirilmez o nedenle transfer sezonu bittiği andan itibaren oyunculara karşı gitsin satılsın gibi kelimeler kullananlar anında bu forumdan atılıyor. Size defalarca diyorum eleştirilerinizde ölçülü olun egonuzla değil fayda için eleştiri yapın
kimse tosiçten maldini olmasını beklemiyor şu anda işimi görüyormu bitti sırtımda taşırım başka bir seçeneğimde yok
maksimum kapasitede oynuyormuşda yanında pepe varmışda eee ne yapalım işimizi görüyormu daha neyi konuşuyorsunuz
tamam haklısın tosiç kötümü diyelim egonuz o zaman tatmin olacakmı. Bizde oyuncu eleştiriyoruz sezon başından beri
cenki oziyi caneri yerle bir ettim ama hiç ağzımdan bir kere bile kötü oyuncu bunlar dediğimi duydunmu. yapabileceklerini yapmadıkları için
eleştirdim hep daha iyisini beklediğim için eleştirdim sizin gibi kötü bu deyip kestirip atmadım satılsın falanda demedim
yani eleştirirken daha iyi olsunlar diye yaptım eleştirimi işde maksimumu bu demedim.
cenki kutuya girmediği için eleştiririm çünkü kutudaki etkisini biliyorum caneri orta sahadan yaptığı ortalar için
eleştiririm çünkü yapryığı asistlerin hep çizgiye inerek yaptığını ve ordan çok iyi ortalar yaptığını görüyorum
ve öylesini istiyorum defansını eleştiririm çünkü bek oyuncusu ama kanat gibi oynuyor geri dönmüyor
oziyi eleştiririm çünkü çok daha iyisini gördüm verbileceklerini vermediğini görüyorum
quaresmayı eleştiririm çünkü isterse kafaya topu atabilen bir oyuncunun 10 ortadan 9 unu dağlara taşlara atmasını ciddiyetsizlik olarak görüyorum hepsini yapabileceklerini bildiğim için eleştiriyorum ama sizin gibi kapasitesi bu diye kestirip atmıyorum
onların verebilecekleri var vermiyorlar ama tosiç verebileceklerini son damlasına kadar veriyor nesini konuşayım anca bu gösterdiği çaba için alkışlarım dediğin gibi ful kapasite oynuyor herşeyini veriyor. Daha ne konuşayım işini yapıyor işde fazlasını bile yapıyor
taliscanın rövaşata vurduğu monaco maçında soldan çizgiye inip ortayı açan tosiçdi sen stoperden bunu beklermisin
veriyor işde bunları başak maçında uzatmada hırsla gidip golü atıyor sahamızda ilk malubiyeti önlüyor bunun içinmi vurayım yerden yere
ne istediğinizi bilmiyorsunuz eleştirmeyi bile bilmiyorsunuz. Hak edeni eleştirin yerden yere vurulması gerekeni birlikte vuralım ama tosiç bunların hiç birini hak etmiyor.

Çevrimiçi Necmi

dr. jekyll ve mr. hyde bu arkadaşları tanımıyordum @Egos  . ne dediğini anlayamadığım için cevap yazamadım ama ilgimi çekti biraz okuyayım dedim.

bazen hoş olmayan şeyler yazıyorum sonra maçı izliyorum tribünlere bakıyorum benzer hoş olmayan durumlar orada da yaşanıyor. sanki benim yüzümden olmuş gibi suçluluk duyuyorum. o yüzden iki farklı karakter çıkıyor ortaya. bazen kendi düşündüğünü yazan bazen taraftarı düşünüp yazan

tribünlerde pekde hoş olmayan şeyler yaşanmıyor dostum tribündeki taraftar bu sosyal medyadakinden çok daha iyi ve duyarlı
ben bu güne kadar hazırlık maçında ergenlerin yaptığı saçmalık dışında tribünlerin takıma en ufak bir tepkisini görmedim tv den bakmıyorum bizzat içlerindeyim bırak sahaya kendi aralarında bile konuşmuyorlar takımı herkes çocuğunu sever gibi seviyor kızdığındada çocuğuna kızar gibi kızıyor. Tribündeki taraftarla takım arasında muazam bir bağ var. koruma içgüdüsü ile haraket ediyor herkes kötü geçen puan kaybedilen bir maçtan sonra bile dağılırken takıma kötü bir şey söylememek için imtina ediyorlar. sosyal medyaya bakma ergen sürüsü kaynıyor renkli taraftardan bir farkları yok tribüne hiç çıkmamış çoğu Beşiktaş taraftarının nasıl olduğunun farkında değil kendilerine renklileri rol modeli olarak alıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

GS yavas sulansin. Bu ayin sonunda UEFA bunlara cakacak yeni bir FFP anlasmasini bunlara. Herifler son kursunlarini UEFA'dan once ki cikista siktilar, bu sene sampiyon olamazlarsa tamamen cokuse gececekler.
devre arsı transfer sezonunu bile göremiyebilirler. yada son atımlarını yapacaklar
burda uefa hemen mi başlatır yoksa mali yılın bitmesinimi bekler göreceğiz.
şampiyon olamazlarsa bittiler eski yöneticilerinin itiraf ettiği gibi aslında şampiyonluk bile kurtaramayacak onları
şampiyon olamazlarsada ikinci birinci kadar gelir alıyor zaten şlde ön elemede geçerlerse yırtarlar
seneye ciddi bir rakip olmayacak ön elemede hepsi direk katılıyor. şampiyonluk falan kurtarmaz yani her halukarda batacaklar
işin güzel yanı ceza alırlarsa olur bunların durumu berbatken ffp yi bitirmeleri aslında tuhaftı büyük ihtimal
transfer yapabilmek için ara nefes aldılar bir transfer sezonu hak verdiler ffp yi bitirip bir sonraki sene ffp anlaşmasına oturmak mantıklı değil.

Çevrimiçi Necmi

kötü günde panik yaşanıyor, konuşamıyor eleştiremiyor yatıştırmaya çalışıyorsun ki panik havası sahada futbolculara da yansıyor. iyi günde ise hazır fırsatını bulmuşken yabıştır mahiyetinde söyledim.
yani illaki yapıştırmam lazım diyorsun :D
yapıştırma eleştir her zaman eleştir yanlış gideni ama
eleştiri yıkmak için değil onarmak için yapılmalı bu tip eleştiri panik yaratmaz tam tersi
umut verir. bu takım bu oyuncu çok kötü dersen bu panik yaratır çünkü çözümü eleştirinle kapatıyorsun
ama bu oyuncular maç seçiyor yüzde yüzünü vermiyor diye eleştirdiğinde kimse panik olmaz çıkış yolunu vermiş oluyorsun
tam tersi çıkış için gerekli eleştiriyi yapmalarına neden olursun bu eleştirilerin miktarı arttığında silkelenirler.

Çevrimdışı onurturan

seni eleştirmemin nedenini anlayamamışsın @El Nino  sorun oyuncuyu eleştirmek değil hoca oyuncu başkan bile eleştirilir yanlız üslup önemli. Senin üslubunu eleştirdim yanlış hatırlamıyorsam. Eleştiriyide bir Beşiktaşlı gibi yapmak gerekiyor. döverek değil severek. insan sevdiğini eleştirirken daha iyi olsun diye eleştirir yok etmek için yapmaz. Bende söyledim pepenin hata yaptığını kimsede benim üzerime gelmedi.
Ben oziyi eleştirdiğimde üzerime geliyorlar birde quaresma eleştirdiğimde :D
Cenk te de geliyoz :bandit:

Çevrimdışı onurturan

geçen sezon devre arasında zihnimde şenol hocayı kovdum.
sezon bitince yeni teknik direktör aradım... bulamadım.
yeni sezon başladığında şüpheye düştüm.
ve nihayet inancımı yitirdim. atayiz oldum  :) teknik direktöre inanmıyorum. yok öyle birşey!
:D Abi gerçekten bizimki gibi td yok bi gitse hepimiz dinden imandan çıkacaz..
(Tabii onu getiren yönetimdir)

Çevrimdışı onurturan

Kaos kelimesi orda  ürünü ön plana çıkarmak için abi eleştiri diyor airdiles abi eleştiri nedir eleştiri hayat verir.. işler iyi giderken eleştiri yapabilmek de önemlidir ancak  egos reis de eleştiri yapıyor hatta kralını yapıyor olumlu anlamda bunu da atlamamak lazım..

Çevrimdışı onurturan

Bu da şampiyonluk alameti etoo da böyle bişey sölediydi tak şampiyon olduk şimdi bi ikiz bebek haberi kaldı o da gelsin iş tamam

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Günaydın arkadaşlar.

Bugün 10 Kasım. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder ATATÜRK'ün ölüm yıldönümü. Saygıyla, minnetle ve özlemle anıyorum.

Etiketler: