Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780315 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

oğuzhan'ın önünde talisca gibi futbolcun varsa tabi ki oğuzhan yetersiz kalır.

talisca'nın hatalarını Atiba ve Oğuzhan toparlarsa bu ikiliden hiçbir şey beklenilmez.

ne zaman sosa gibi, lavezzi gibi, lucas lima gibi oyuncun olacak işte o zaman ligdeki diğer 17 takım kaçacak delik arasın  :ok:
Ne Sosa'ymış be arkadaş...

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Oyun kalitesinden bahsediyorum. İlaveten ölçü puan cetveli de değil. Tüm bu konulardaki düşüncelerimi bilmiyormuş gibi beni tekrara düşürmene gerek yok. Çıta, ölçü adına her ne dersen: Beşiktaş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Negredo 35 atacağına bugünkü gibi 10 tane atsın, sırtımda taşırım.

Çevrimdışı sermet00

Keşke yarın devre arası gelse..
Bu takım yine şampiyon olur ama hoca takım kaybetsin diye hata yapıyor dedirtecek kadar formsuz.Taliscanın son maçlarda bu kadar süre alması tüm yedeklerle dalga geçmektir.Bilic’e kızardık b planı yok diye Şenol hoca da aynı şeyleri yapmaya başladı.

Tosic-Pepe-Adriano-Atiba-Babel-Fabri-Tolgay-Cenk mükemmele yakın maç çıkardılar.Şu takıma gevşemiş,ligi umursamıyor demek için kör olmak lazım Atiba 2 yıldır bu kadar geri koşmamıştı

Bize devre arası golcü ve ofansif bir orta saha gerekiyor.Yoksa işimiz çok zor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyun kalitesinden bahsediyorum. İlaveten ölçü puan cetveli de değil. Tüm bu konulardaki düşüncelerimi bilmiyormuş gibi beni tekrara düşürmene gerek yok. Çıta, ölçü adına her ne dersen: Beşiktaş.
Tamam da rakiplerimiz bu takımlar. Ölçü Beşiktaş olabilir, ama Ozan rakipleri doğru saymış.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Arkadaşlar biraz sakin lütfen :busted_cop:

Maçın hakimiydik özellikle ikinci yarı Alanya top yüzü göremedi. Caner'in yokluğunun ardından Adriano ve Gökhan da maç formu yakalayacak ve herşey daha güzel olacak. Gerçekten çok kritik bir eşikten döndük. Hakemin penaltımızı yediğini de unutmayalım. Önce de kopabilirdi maç. Talisca'da bi problem var ya takımla kendi arasında birşey ya da bir motivasyon sorunu bilemiyorum nedir ama ligte kendinden bekleneni veremediği ortada. Bu da çözülünce tamamdır bu iş.. Şenol Hoca gerekli dersleri çıkaracaktır.

Burada bu kadar karamsarlık görünce çok şaşırdım. Başkalarının ekmeğine yağ sürmeyelim.

Çevrimdışı Neo Nesil

Ne Sosa'ymış be arkadaş...

taliscayı görünce özlüyor insan Sosa'yı.

ha Sosa'nın yaptıkları affedilir değil, lakin futbolda duygusallığa yer yok. Talisca oynayacağına Sosa oynasın.

İlle de sosa olsun demiyorum. Lucas Lima, Lavezzi'ye de tavım. Bunlardan biri 10 numarada estirir.
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2017, 23:38:13 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı goktasoktay

Şu 'algı' meselesi ne fena değil mi...

2 sene üstüste şampiyon olduk, UEFA'da yarı finalin eşiğinden döndük, 3. senede Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez bir Türk takımı olarak 3'te 3 yaptık, üstelik bütün bunları FFP kıskacında başardık. Hala içinde bulunduğumuz ruh haline bak...

Hepimiz mutsuzuz, sinirliyiz... Birimiz faturayı hocaya kesmiş, öbürü için Negredo futbolcu değil, Talisca hain, futbolcular isteksiz...

10. haftadayız. Fener maçında 1 golümüz 2 penaltımız verilmemiş, Trabzon maçında 3 as oyuncumuzdan yoksun oynamışız, Lens'in pozisyonu akıl alır gibi değil, Gençlerbirliği maçının 50 dakikasını 10 kişi götürmüşüz...

Bütün bunlar olurken, rakiplerimiz arasında Avrupa maçı oynayan tek takımız (Başakşehir'i saymaya gerek yok sanıyorum)... Hem de Şampiyonlar Ligi seviyesinde...

En iddialı rakibimiz, 35 milyon euro bonservis bedeli ödeyip bütün istediği oyuncuları bir seferde alıvermiş, biz en golcü adamımızı elden çıkarmak zorunda kalmışız, Vida'ya iki kuruş fazla vermeyelim diye devre arasını beklemek zorunda kalmışız.

Şu tabloyu bir Avrupalı görse, gösterdiğimiz tepkiye inanamazdı herhalde...

Bu kadar kırılgan olmamayı becerebilsek keşke...

Hiçbir zaman, hiçbir takım, Süper Lig'de 10 sene üstüste şampiyon olmayacak.
Hiçbir zaman, hiçbir takım, 10. haftada lige havlu atmayacak.
Hiçbir zaman, hiçbir takım, 24 maçta 72 puan toplamayacak...

Biraz sakin, biraz itidalli, biraz makul olabilsek keşke... (Ben de dahilim tabii buna...)
+1903
Helal olsun ozan. Ben seni önceki zamanlardan daha karamsar yazılar yazıyorsun diye hatırlıyorum ama bu yazına şapka çıkarıyorum. İşte olması gereken bu.

Çevrimdışı atalay

Birkaç oyuncuya verilen oyun özgürlüğü basit bir plan doğrultusunda oyuncu yapabilirliği ile buluşursa ortaya güçlü bir oyun çıkıyor. Öyle ki CL'de üç farklı rakibe karşı her maç özelinde henüz çalışılmış ilk aksiyonda karbon kağıdı gibi benzer üç gol atabiliyorsunuz.
Sonunda gerçek bir Beşiktaş golü...

Sihirli cümlelerimiz bunlar. CL'de birkaç tercihle yapabildiğin aksiyonu, ligde 35-40.denemede başarmanın veya bu sayılara ulaşıncaya kadar denemenin ya da maçın başında yapabildiğin aksiyona benzer şablonları ligin başından beri oynamamanın sebebi ne? Bu durumu oyuncular ve teknik direktör için ifrat veya tefrit ifadeler kullanarak çözemeyiz.
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2017, 23:37:18 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2017, 23:35:38
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Lucas Lima gelirse Allah diyorum.
Gelmesi çok zor ama ya gelirse...

Kim diyo , nerde okudun? Cabuk söyle.
Talisca'dan daha yetenekli bence cok hızlı insallah bir girişim vardır cok istiyorum valla

Çevrimdışı Neo Nesil

Monaco, Leipzig, Porto?

onlar da rakip, ligdeki gs,fb,başak da...

ligde şampiyonluk yarışı verdiğin takımlara "rakibimiz değil" derseniz, "puan tablosuna bir bakar mısın kardeş?" diye sorarlar adama.

Çevrimdışı tuncaboylu

taliscayı görünce özlüyor insan Sosa'yı.

ha Sosa'nın yaptıkları affedilir gibi değil, lakin futbolda duygusallığa yer yok. Talisca oynayacağına Sosa oynasın.

İlle de sosa olsun demiyorum. Lucas Lima, Lavezzi'ye de tavım. Bunlardan biri 10 numarada estirir.
Lucas Lima'nın neyini gördün peki? Menajer ittirmesi bir herif, Brezilya Ligi'nde bu sezon 20 maçta 1 gol 4 asisti var. Stoperler daha çok skor üretiyor orada.

Çevrimdışı tuncaboylu

Monaco, Leipzig, Porto?
Mesjalar gösteriyor ki onları yenmemiz genel çoğunluğu mutlu etmiyor.

Çevrimdışı Egos

Babel ve Quaresma'nın olduğu takımda Negredo'nun aldığı süre cidden futbola ihanet. Hocanın Caner inadından ceza yüzünden kurtulduk. Diğer inatları için nasıl bir çözüm bulunacak bakalım.

Babel ve Quaresma ile Negredo ne alaka?

Talisca ile başladılar, önünü alamadık.

Dur bakalım, daha neler göreceğiz.

yani diyor ki babel ve quaresma ile işleyen kanatların var, negredo'nun süresi artsın, gol yollarındaki sorun çözülsün.

4 haftalık aradan sonra alınan galibiyet hepimizde kafa yaptı; karşıt fikirler ittifak kuruyor, benzer şeyleri düşünenler atışıyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu arada Negredo 35 atacağına bugünkü gibi 10 tane atsın, sırtımda taşırım.

Çok değerli bir goldü gerçekten. Kendim atsam o kadar sevinebilirdim ancak. Devamı gelir inşallah. 

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Övünç Özdem :

Alanyada Basın tribünu sahaya yakin, oyuncuları ve
hakemi net şekilde görediliyoruz, penaltı pozisyonunda  hakem düdüğünü calmak üzereyken son anda vazgeçti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Kim diyo , nerde okudun? Cabuk söyle.
Talisca'dan daha yetenekli bence cok hızlı insallah bir girişim vardır cok istiyorum valla
Adam kariyerinde 2014-15 sezonu dışında üretken olamamış, 27 yaşına kadar Brezilya dışına çıkamamış ama burada efsane olmuş.

Menajeri yüksek imza parası ile birine iteleyecek bu adamı, umarım biz olmayız.

Çevrimdışı atalay

Kazanmaktan, puan tablosundan bahsetmiyorum. Oyundan bahsediyorum. Ligde 10 hafta sonunda 18 puanla lidersiniz. Bu ligde on haftadır izlediğiniz takıma tamam mısınız? Sıkıntı puan farkı mıdır? CL'de aynı oyun tek bir puan bile getirmedi. Başarı yalnızca 9 puan mıdır? @tuncaboylu @Neo Nesil III

Çevrimdışı tuncaboylu

Övünç Özdem :

Alanyada Basın tribünu sahaya yakin, oyuncuları ve
hakemi net şekilde görediliyoruz, penaltı pozisyonunda  hakem düdüğünü calmak üzereyken son anda vazgeçti
Bahsedilen pozisyon Quaresma'nın pozisyonu ise, aldatmaya dönük hareket diye kart göstermek için götürmüş ve sonra vazgeçmiş de olabilir.

Çevrimdışı Neo Nesil

Lucas Lima'nın neyini gördün peki? Menajer ittirmesi bir herif, Brezilya Ligi'nde bu sezon 20 maçta 1 gol 4 asisti var. Stoperler daha çok skor üretiyor orada.

istatistiklere bakarsak, sosa da, Gomez de bize gelmeden önceki takımlarda istatistikleri vasattı. mantığınıza göre bunlar da alınmamalıydı.

Ne demişti bizim Ferguson:

"İstatistikler mini etek gibidir, çoğu şeyi gösterir lakin önemli şeyi göstermez."

videolardan edindiğim bilgiler: sosa'nın daha hızlısı, pas sistemine uygun biri. sistemimizde işe yarasın da isterse hiç gol atamasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kazanmaktan, puan tablosundan bahsetmiyorum. Oyundan bahsediyorum. Ligde 10 hafta sonunda 18 puanla lidersiniz. Bu ligde on haftadır izlediğiniz takıma tamam mısınız? Sıkıntı puan farkı mıdır? CL'de aynı oyun tek bir puan bile getirmedi. Başarı yalnızca 9 puan mıdır? @tuncaboylu @Neo Nesil III
Eğer 18 puanla lider olsaydık, burası günlük güneşlikti bugün. Aksini düşünüyor musun?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2017, 23:47:27
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Adam kariyerinde 2014-15 sezonu dışında üretken olamamış, 27 yaşına kadar Brezilya dışına çıkamamış ama burada efsane olmuş.

Menajeri yüksek imza parası ile birine iteleyecek bu adamı, umarım biz olmayız.

Valla ben tarzını cok beğeniyorum abi. Alex'de 28 yasında geldi abi ona bakarsan Parma kariyerisi saymıyorum cünkü hiç oynamadı ama burda neler yaptı sen biliyosun benzer oyuncular. Guilano gibi cakma bi milli takım oyuncusu değil bence. Gerci Ozzi'nin bir iki level üstü diyebiliriz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ana fikrim kesinlikle Negredo ve Cenkin aynı anda sahada olduğu  4-4-2  sistemı

Fakat geriden okuyarak gelirken satır arasında okuduğum fikir bana hiç fena gelmedi

İleride Cenk veya Negredo nun arkasında , Babel - Lens - Quaresma Üçlüsü fena fikir değil gibi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

istatistiklere bakarsak, sosa da, Gomez de bize gelmeden önceki takımlarda istatistikleri vasattı. mantığınıza göre bunlar da alınmamalıydı.

Ne demişti bizim Ferguson:

"İstatistikler mini etek gibidir, çoğu şeyi gösterir lakin önemli şeyi göstermez."

videolardan edindiğim bilgiler: sosa'nın daha hızlısı, pas sistemine uygun biri. sistemimizde işe yarasın da isterse hiç gol atamasın.
Sosa dediğin adam bize gelmeden önce Bayern Münih ve CL finalisti Atletico Madrid gibi takımlar tarafından tercih edilmişti.

Oyuncuların 13 yaşında Avrupa'ya transfer yaptıkları Brezilya'da Lima 27 yaşına kadar neden keşfedilmemiş olabilir?

Etiketler: