Bu ne ya yeni gördüm neremle güleceğimi şaşırdım hepinizi dize getireceğiz ya seve seve ya seve seve Ş A M P İ Y O N yazdıracağız...
Alanyaspor'dan Babel tepkisi! "Hafta boyunca Babel'siz Beşiktaş'a çalıştık"
Türk futbolunda alınan garip kararları anlamakta güçlük çektiklerini belirten Özçelik, "Beşiktaşlı Ryan Babel Gençlerbirliği maçında rakibine sert bir hareket yaptı ve doğrudan kırmızı kart gördü. Disiplin kurulu da bu futbolcuya 2 maç ceza verdi. Buraya kadar her şey normal ama gariplikler bundan sonra başlıyor. Caner Erkin'e 6 maç ceza verilmesinin hemen ardından Babel'in cezası 1 maça indiriliyor. Dünyanın her yerinde bu hareketin cezası 2 maçtır. Federasyonun bir kurulu doğru bir karar verirken, diğer bir kurulu ince bir ayar yapıyor ve cezayı bir 1 maça düşürüyor.
Hafta boyu teknik ekibimiz Babel'siz bir Beşiktaş'ın taktiğini çalışırken, maçın hemen arefesinde ter idmanı yaparken taktik değişecek ama yeterli zaman yok. Anadolu kulüpleri bu tür durumlarda tahkime başvurduğu zaman direkt ret cevabı geliyor. Büyük kulüplere ise herzaman bir indirim var. Böyle adalet olur mu? Türk futbolu böyle nasıl gelişecek?" dedi.
(Ajansspor)
adam haklı beyler !
Hak yerini bulacaksa siyaseti sokmayacaksın. Adaleti eşit dağıtacaksın.
KUralları uygulayacaksın ve Taviz vermeyeceksin. Bir taviz başka bir taviz gerektirir
Doğru karar vereceksin indirime gitmeyeceksin.
Hakem Canere kırmızı verse iki maç ceza alacak, şimdi altı maç oldu. Canere altı maç verildi diye Babelen cezası sonlandırıldı.
Küfüre altı maç nerede verilmiştir bu dünyada başka konu ama neyse. Gariptir: Bazı dost bildiğimiz kuklalar çımış küfüre ceza verilmedi diyor.
Yani el kol hareketine verildi bu ceza?
Küfür, Dayak ve yaralamadan daha büyük bir suçmudur bu ülkede anlamıyorum !!!
Yazıklar olsun böyle adalete