Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780427 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi sozkul

Şampiyon olabilmek için liderin en fazla 4 puan gerisinde bitirmeliyiz ilk yarıyı..

Çevrimdışı atalay

Makable şamil olmama ilkesi diye bir şey var. Kanunlar geriye yürümez. Disiplin talimatı değişikliği verilen cezadan sonra. Lehte veya aleyhte bir durum PFDK nezdinde söz konusu değil. Beşiktaş yönetimi bunun davacısı olmalı. Buraların kuralları böyle diyorsanız o halde oyunu kuralına göre oynamayı bilmek lazım.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2017, 15:17:03 atalay ]

Çevrimdışı sermet00

Mehmet Akif’in çok güzel sözü var yumuşak huyluysam kim demiş uysal koyunum diye.Yönetim uysal koyun değilse çıkar tekmeyi atar böyle bir rezillik daha önce şike sürecinde yaşanmıştı.
Hiçbir farkı yok bir şeyler yapılması lazım

Çevrimdışı atalay

Makable şamil olmama ilkesi diye bir şey var. Kanunlar geriye yürümez. Disiplin talimatı değişikliği verilen cezadan sonra. Lehte veya aleyhte bir durum PFDK nezdinde söz konusu değil. Beşiktaş yönetimi bunun davacısı olmalı. Buraların kuralları böyle diyorsanız o halde oyunu kuralına göre oynamayı bilmek lazım.

İlaveten talimat değişikliğiyle yayıncı kuruluşun görüntüleri üzeriden delil kabul edilmesi de absürt. Maç yönetmenlerinin inisiyatifi ile kadraja girecek ihlallere göre ceza verilmez. Ortada zaten bir standart yok. Ve bu talimatın pratikte adil ve tutarlı bir şekilde yürütülmesi mümkün değil.

Çevrimdışı Orhan_

Babel'in dönüşüyle hoca klasik 4-2-3-1'i çıkartacak. Yine mucize bekleyeceğiz.

Cümledeki umutsuzluk çok acayip. Aynı şeyi ben de hissediyorum valla.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

@atalay Peki Başakşehir ve Alanya maçları için ne düşünüyorsun. Özellikle Caner ve Talisca'nın performanslarını eleştirenlerle aynı fikirde misin? Atiba-Oğuzhan oyun hafızası önemli diyordun fakat Oğuzhan yokları oynuyor. Sence nedeni mental mi fiziksel mi? Sen olsan Oğuzhan'ı kesip Tolgay'ı ilk 11 başlatır mısın?

Çevrimdışı atalay

Yazılanı-çizileni bilmiyorum. Fakat oyuncular üzerinden yapılan her oyun eleştirisi yersiz. Ancak pozisyonlar ve maç içi bireysel tercihler üzerinden oyuncu eleştirisi yapılabilir. Sıklıkla bahsettiğim gibi birkaç oyuncuya verilen oyun özgürlüğü basit bir plan doğrultusunda oyuncu yapabilirliği ile buluşursa ortaya güçlü bir oyun çıkıyor. Öyle ki CL'de üç farklı rakibe karşı her maç özelinde henüz çalışılmış ilk aksiyonda karbon kağıdı gibi benzer üç gol atabiliyorsunuz. Hatta rakibinizi oyunun büyük bölümlerinde dilediğiniz gibi oynatabiliyorsunuz. Fakat bazı oyunlara karşı plan üretmekte ekseriyetle sınıfta kalabiliyorsunuz. Böyle bir takımda birkaç oyuncunun varlığı veya yokluğu ya da aldığı rol değişimi düzeni tümden değiştirebilir. Yalnız bozuk düzen topçu yer. Başakşehir maçı özelinde ise sadece bu sezon için değil geçtiğimiz iki sezon ki gibi yeni bir şey yok. Bahsettiğin isimler ile ilgili görüşümü, oyuna kattıkları artı ve eksileri daha önce uzun uzadıya tarif ettim. Ekleyecek bir şeyim yok. @Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
28 Ağustos 2017, 11:59:19 »
Skoru almaya devam ettiği sürece oyuncudan vazgeçeceğini düşünmüyorum. Hatta CL fikstürü başlıyorken tek plan oyuncusu olmaya devam edecek. 15/16 sezonun deplasmandaki Başakşehir ve içerideki Bursa maçları, Güneş'in işin kolay ve eksik tarafını bulmasına sebep oldu.

Zihindeki oyunu ve oyuncuyu pratikte görmesi 2-2'lik Başakşehir maçı ile oldu. Oyuncu da kadro sirkülasyonu ve değişen isimler ile birlikte başrol oldu. Geçen sezonun başı ve devre arasından bu yana birkaç yardımcı rol oyuncusu daha var. Unutmadan: Devreye 1-0 geride girdiğimiz maçta Beşiktaş takımı, santraforu Mario Gomez'i dört tane net pozisyona sokmuştu. Birkaç isim değişir Başakşehir maçının ilk yarısını izleriz. Ayrıca ligde 4 maçtır kazanamıyor olmamıza rağmen birkaç oyuncudan vazgeçilememe sebebini bir kez daha anlatmaya gerek yok.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2017, 17:40:28 atalay ]

Çevrimdışı mellfred

Caner’e hukuksuz şekilde verilen cezaları uluslararası mahkemelere taşıyabiliyor muyuz ve bu Yönetimi şikayet edebileceğimiz bir mercii var mıdır ? Bu adamlara maddi manevi dava açıp olayı hukuka bilhassa UEFA fifa ayağına götürebilmek bence çok önemli olacaktır
Bununla birlikte yurt satında yürütülen hiçbir davaya inancım saygım yoktur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu uefa sadece bizim basamakları mı sarıya boyatıyor  :alala:

not: kıza bakmayın olum odak noktamız basamaklar  :icool:
1.cisi stadın mimarisi bizim stada çok benziyor Doğu tribün çift kat locali , kale arkası yeni açık gibi Locasiz :bandit:

2.cisi bizim Stadı'nda ilk açıldığında merdivenler bu şekilde idi sarı bant vardı sadece

Şimdi soru şu acaba koltuk renkleri ile mi alakalı ?

Siyah ile beyaz arsında çok net belli olmuyor olabilir merdivenler çünkü burada koltuklar Kırmızı renk merdivenler çok net belli

Bizde hatırlıyorum çok net belli olmuyordu beyaz renk koltuklardan dolayi hoş siyahta da çok net belli durmaz Gri renk..
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2017, 18:03:00 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

başkan bugün basın toplantısı yapmayacakmıydı iş yoğunluğu derken kaçırdım mı acep
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdemm

Çevrimdışı atalay

Bu arada her şeye rağmen bir-iki dokunuş ve tercihin birkaç önemli şeyi değiştirebileceğini düşünüyorum. Özellikle ilk reaksiyon ve oyuncular arasındaki mesafeler iyileştirilirse -bilhassa savunma hattını daha ileri çıkarıp, oyun merkezini öne çekebilirsek- en azından ligdeki son maçlardaki oyunu görmeyiz. Bu metot ile olmazsa oyuncu tercihleri ile de olabilir. Yalnız çıkış paslarını mutlaka iyileştirmek lazım.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2017, 18:23:16 atalay ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu ne ya yeni gördüm neremle güleceğimi şaşırdım hepinizi dize getireceğiz ya seve seve ya seve seve Ş A M P İ Y O N yazdıracağız...

Alanyaspor'dan Babel tepkisi! "Hafta boyunca Babel'siz Beşiktaş'a çalıştık"

Türk futbolunda alınan garip kararları anlamakta güçlük çektiklerini belirten Özçelik, "Beşiktaşlı Ryan Babel Gençlerbirliği maçında rakibine sert bir hareket yaptı ve doğrudan kırmızı kart gördü. Disiplin kurulu da bu futbolcuya 2 maç ceza verdi. Buraya kadar her şey normal ama gariplikler bundan sonra başlıyor. Caner Erkin'e 6 maç ceza verilmesinin hemen ardından Babel'in cezası 1 maça indiriliyor. Dünyanın her yerinde bu hareketin cezası 2 maçtır. Federasyonun bir kurulu doğru bir karar verirken, diğer bir kurulu ince bir ayar yapıyor ve cezayı bir 1 maça düşürüyor.

Hafta boyu teknik ekibimiz Babel'siz bir Beşiktaş'ın taktiğini çalışırken, maçın hemen arefesinde ter idmanı yaparken taktik değişecek ama yeterli zaman yok. Anadolu kulüpleri bu tür durumlarda tahkime başvurduğu zaman direkt ret cevabı geliyor. Büyük kulüplere ise herzaman bir indirim var. Böyle adalet olur mu? Türk futbolu böyle nasıl gelişecek?" dedi.

(Ajansspor)

Çevrimdışı mylife1903

Bu ne ya yeni gördüm neremle güleceğimi şaşırdım hepinizi dize getireceğiz ya seve seve ya seve seve Ş A M P İ Y O N yazdıracağız...

Türk futbolunda alınan garip kararları anlamakta güçlük çektiklerini belirten Özçelik, "Beşiktaşlı Ryan Babel Gençlerbirliği maçında rakibine sert bir hareket yaptı ve doğrudan kırmızı kart gördü. Disiplin kurulu da bu futbolcuya 2 maç ceza verdi. Buraya kadar her şey normal ama gariplikler bundan sonra başlıyor. Caner Erkin'e 6 maç ceza verilmesinin hemen ardından Babel'in cezası 1 maça indiriliyor. Dünyanın her yerinde bu hareketin cezası 2 maçtır. Federasyonun bir kurulu doğru bir karar verirken, diğer bir kurulu ince bir ayar yapıyor ve cezayı bir 1 maça düşürüyor.

Hafta boyu teknik ekibimiz Babel'siz bir Beşiktaş'ın taktiğini çalışırken, maçın hemen arefesinde ter idmanı yaparken taktik değişecek ama yeterli zaman yok. Anadolu kulüpleri bu tür durumlarda tahkime başvurduğu zaman direkt ret cevabı geliyor. Büyük kulüplere ise herzaman bir indirim var. Böyle adalet olur mu? Türk futbolu böyle nasıl gelişecek?" dedi.

(Ajansspor)
Fikra mi bu?

Lan sonra bize tinerci diyorlar a bu neyin kafasi

Çevrimdışı kyiv

(Ajansspor)

Hoşştttt....Önce bir aşçılarınızı gözden geçirin. Zehirlemişsiniz kendi futbolcularınızı.

Çevrimdışı Orhan_

Başkan konuşmasında araya bi iki Fetö kattı. Bakalım nasıl sonuçlar doğuracak bu konuşmalar...

Çevrimdışı mylife1903

Hoşştttt....Önce bir aşçılarınızı gözden geçirin. Zehirlemişsiniz kendi futbolcularınızı.
Alanyasporun oyuncular zehirlenince misafir takimin hukmen maglubiyetine ayrica eski oyuncusu manuel fernandezinde 3 mactan men cezasi almasina oybirligi ile karsr verilmistir. Gerekli kanuni duzenlemeler ileriki gunlerde bi kehake ile yapilacaktir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Başkan konuşmasında araya bi iki Fetö kattı. Bakalım nasıl sonuçlar doğuracak bu konuşmalar...

nerde konuşuyor ?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

(Ajansspor)
muhtemelen yalan haber ama eğer doğruysa diyecek bişey yok.

Çevrimdışı kyiv

Alanyasporun oyuncular zehirlenince misafir takimin hukmen maglubiyetine ayrica eski oyuncusu manuel fernandezinde 3 mactan men cezasi almasina oybirligi ile karsr verilmistir. Gerekli kanuni duzenlemeler ileriki gunlerde bi kehake ile yapilacaktir.

Daha durrr...Hassas bir sayın savcımız bu zehirlenmenin peşini bırakmaz yandık...Alanya kimle oynuyor?Bu zehirlenmeden en çok kim fayda sağlar?O zaman bu zehirlenmenin de 1. dereceden şüphelisi Beşiktaş kulübüdür.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2017, 21:32:00 kyiv ]

Çevrimdışı İhsan

(Ajansspor)

adam haklı beyler !

Hak yerini bulacaksa siyaseti sokmayacaksın. Adaleti eşit dağıtacaksın.
KUralları uygulayacaksın ve Taviz vermeyeceksin. Bir taviz başka bir taviz gerektirir
Doğru karar vereceksin indirime gitmeyeceksin.

Hakem Canere kırmızı verse iki maç ceza alacak, şimdi altı maç oldu. Canere altı maç verildi diye Babelen cezası sonlandırıldı.
Küfüre altı maç nerede verilmiştir bu dünyada başka konu ama neyse. Gariptir: Bazı dost bildiğimiz kuklalar çımış küfüre ceza verilmedi diyor.
Yani el kol hareketine  verildi bu ceza?

Küfür, Dayak ve yaralamadan daha büyük bir suçmudur bu ülkede anlamıyorum !!!

Yazıklar olsun böyle adalete

[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2017, 21:45:15 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

nerde konuşuyor ?

Bjk Tv'de konuştu. Trt de veriyormuş ama yarıda reklama girmişler.

Çevrimdışı ozankarakoc

2. Göztepe yenildi.
3. Akhisar ile 5. Başakşehir oynayacak.
4. Kayseri ile 6. Fenerbahçe oynayacak.
1. Galatasaray da Trabzon'a gidecek.
Geçen hafta kaçırdığımız fırsatı şu hafta değerlendirelim de kendimize gelelim.
Sonra Caner'in, takımın bütün kimyasını bozmadığı, Adriano ve Gökhan'ın oynadığı üstüste 5 maçta da iyi skorlar alırsak, derbiyle beraber şampiyonluk potasına yeniden gireriz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

2. Göztepe yenildi.
3. Akhisar ile 5. Başakşehir oynayacak.
4. Kayseri ile 6. Fenerbahçe oynayacak.
1. Galatasaray da Trabzon'a gidecek.
Geçen hafta kaçırdığımız fırsatı şu hafta değerlendirelim de kendimize gelelim.
Sonra Caner'in, takımın bütün kimyasını bozmadığı, Adriano ve Gökhan'ın oynadığı üstüste 5 maçta da iyi skorlar alırsak, derbiyle beraber şampiyonluk potasına yeniden gireriz.

jahovic maç bittikten sonra sarı kart gördü sınırdaymış bizim maç cezalı yok :)

Çok etkili bir forvetti iyi oldu.

Etiketler: