Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779932 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

galatasarayla oynayacak rakibin oyuncusunun bir hafta öncesinden atılması geleneği sürüyor. Rodallega gibi tahrik üzerine atılan zeki yavru içerir.

http://tr.beinsports.com/haber/baskentte-ortalik-karisti-zeki-yavru-boyle-kizardi

Zeki yavrunun olmaması gençler için avantaj bence gsnin aleyhine olmuş

Çevrimdışı Ensar

Bahtı açık olsun kardeşim.
amin teşekkürler abi :)
Tebrikler sağlıklı doğsun

eyvallah abi ınşallah :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Alper1903

ben tatarım öyle bir kebap bilmiyorum :nerd:
bizimkiler çiğ börek göbete falan bilir öyle kebapdan etten anlamazlar :D

aa ben de tatarım abi  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada başkanın konuşmasındaki fetö üstüne parmak başısına dikat ettinizmi başkanda benim gibi düşünüyor
bu olaylarda fetö parmağı olduğunu düşünüyor. @tuncaboylu  bak başkanda hemen hemen benim söylediklerimi söylemiş
benim düşündüğüm gibi düşünüyor.
Siksr biraz devlet destekli demek. Adami alip silivri sindanlarina atarlar
Fetoye ise vur. Araban calinsa feto caldi dersin ulkede polis seferber olur.

Çevrimdışı mylife1903

@Ensar hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun. Insallah sakin bir cocuk cikar giper aktifi acayip denge bozuyir

Çevrimdışı Ensar

@Ensar hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun. Insallah sakin bir cocuk cikar giper aktifi acayip denge bozuyir
eyvallah abi sağol  :) valla ben hareketli birisiyim hareketli çocukları severim ama bilemedim :D

Çevrimdışı Neo Nesil

son birkaç günde forumun tagı: fetö, babel, gs, fb, alper, caner, kalkavan, mhk, demirören, tayyip, talisca, mahkeme, ceza, pfdk oldu.

şu ligde talisca kesik yemedikçe başımıza ağrılar girecek. hem takımı hem de şenol bey'i yakacak.

bu adamı oynatırsın ama UCL'de. transfer döneminde lucas lima mıdır, sosa mıdır, lavezzi midir onlardan biri derhal alınmalıdır.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Orhan_

Fabri, Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun... İlk 11...

Şenol Güneş olayı iyice Karadeniz fıkrasına çevirdi. Medel, Negredo, Lens. Bırak faydalanmayı adamları aşağı çekti iyice.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fabri, Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun... İlk 11...

Şenol Güneş olayı iyice Karadeniz fıkrasına çevirdi. Medel, Negredo, Lens. Bırak faydalanmayı adamları aşağı çekti iyice.

negredo'ya yazık oluyor.

Lens vasat zaten onun kazanacağımıza orkanı kazanalım daha mantıklı olur.

5 milyon € verilip lens alınmaz.

Çevrimdışı Orhan_

negredo'ya yazık oluyor.

Lens vasat zaten onun kazanacağımıza orkanı kazanalım daha mantıklı olur.

5 milyon € verilip lens alınmaz.

Orkan :D.. Kupa maçları olmasa sittin sene formayı alamaz. Quaresma, Babel, Lens sakatlansın Cenkle Talisca'yı kanatlara çeker de Orkan'a forma vermez bu hoca.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada başkanın konuşmasındaki fetö üstüne parmak başısına dikat ettinizmi başkanda benim gibi düşünüyor
bu olaylarda fetö parmağı olduğunu düşünüyor. @tuncaboylu  bak başkanda hemen hemen benim söylediklerimi söylemiş
benim düşündüğüm gibi düşünüyor.
Ben de tam benim dediklerimi söylemiş diye okudum. Başkan FETÖ dışında başka bir yapıya bağlayamaz zaten, bu konjonktürde mümkün değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

amin teşekkürler abi :)eyvallah abi ınşallah :)
Allah analı babalı büyütsün, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak

Çevrimdışı sermet00

Çok merak ediyorum bugün havlu atarsak bu kadar kariyerli ve egosu yüksek oyuncuyu nasıl idare edecek Şenol Hoca?

Direkt hedef olur farkında değil,hala zorlayarak götürmeye çalışıyor şu 11’i.hocam işinden mi  olmak istiyorsun anlamıyorum

Yönetimin de hatası yok değil koskoca sezon Antep’in santraforuna kaldı.Kötünün iyisine bağımlı olduk

Çevrimiçi Necmi

Ben de tam benim dediklerimi söylemiş diye okudum. Başkan FETÖ dışında başka bir yapıya bağlayamaz zaten, bu konjonktürde mümkün değil.

Bağlayamaz ama federasyonun bir parmağı olduğunu düşünmüyorumda demez
iyi okumak lazım söylediklerini.

Çevrimdışı arda

Çok merak ediyorum bugün havlu atarsak bu kadar kariyerli ve egosu yüksek oyuncuyu nasıl idare edecek Şenol Hoca?

Direkt hedef olur farkında değil,hala zorlayarak götürmeye çalışıyor şu 11’i.hocam işinden mi  olmak istiyorsun anlamıyorum

Yönetimin de hatası yok değil koskoca sezon Antep’in santraforuna kaldı.Kötünün iyisine bağımlı olduk

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı El Nino

Orkan :D.. Kupa maçları olmasa sittin sene formayı alamaz. Quaresma, Babel, Lens sakatlansın Cenkle Talisca'yı kanatlara çeker de Orkan'a forma vermez bu hoca.

Kanatta Pektemek oynar hatta Adriano'yu ileri çeker yine oynatmaz

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Geçen sezon da Cenk sevdası yüzünden neredeyse Aboubakar'ı harcıyordu hoca.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı atalay

Sonunda gerçek bir Beşiktaş golü...

Çevrimdışı Ensar

Allah analı babalı büyütsün, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak

amin :D

Çevrimdışı Berat

Rezil ötesi oyun devam ediyor hoca izliyor.

Çevrimdışı Orhan_

Defans kalitemiz, pres kalitemiz, hücum kalitemiz, baskı anındaki tepkimiz Anadolu takımından hallice ama şu kadroyla... Hocayı ayakta alkışlıyorum artık.

Çevrimdışı atalay

Onlar süregelen problemler zaten. Fakat birkaç oyuncuyla ilgili oyundan bile daha büyük sıkıntılar var. @Orhan_

Çevrimdışı Berat

Beşiktaş tarihinin en iyi kadrosu diye söylenen ekip en kötü oyun ile birleşti.

Etiketler: