Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5786606 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi murat

mesut özil pek gerçekçi gelmiyor.talisca olasılığı daha fazla.mesut türk olmasa ihtimal dahada düşük olurdu.almanya italya ingiltere gibi hala mesutu memnun edebilecek ülkeler var.memleket hasreti burnunda tütmüyorsa veya artık üst düzey oynayabilme inancı kalmamışsa en az 3 sene daha yolu buraya düşmez.kaldıramyacağını hissediyorsada beşiktaşa değil fenere gelir. :D

Çevrimdışı İhsan

şimdi biz takımı amerikaya kampa götüremeyecekmiyiz

Ilk onbirde 3-4 yerli oynuyor. Bunlardan Ozzi ve Cenkin avrupa pasaportlari var.
Caner ev Aldi Miamide sorun cikmaz
Gökhan dinlendirilir olur biter  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2017, 16:24:21
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Beşiktaş, Talisca'nın bonservisini sponsor ile almak için ilk kez Türkiye piyasasına girecek önemli bir firma ile görüşüyor. (Habertürk)

Çevrimiçi Necmi

Mesut bizim futbola daha yatkin gibi.

Pas trafigine daha iyi katilir. Talisca dan daha az gol atar, ama Forvetlere daha cok asist yapar.

Talisca gelisim kaydederse iyi paraya Avrupaya satilir. Gelisim kaydedemez ise Mesut daha fazla paraya Cine satilir.

Mesut diyorum
Taliscayı gönderirsen asisti kime yapacak :D

Çevrimiçi Necmi

Ilk onbirde 3-4 yerli oynuyor. Bunlardan Ozzi ve Cenkin avrupa pasaportlari var.
Caner ev Aldi Miamide sorun cikmaz
Gökhan dinlendirilir olur biter  :bandit:
hocada dinlendirilir mecburen :D

Çevrimiçi Necmi

Pepe sağ stoperdir ve solda oynamamistir.
Kesin bilgi yayalim
eminmisin :alala:

Çevrimdışı tangaz

hocada dinlendirilir mecburen :D

hocanın diplomatik pasaportu vardır yeşil mi ne ondan vize gerekmez  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi sozkul

mesut özil pek gerçekçi gelmiyor.talisca olasılığı daha fazla.mesut türk olmasa ihtimal dahada düşük olurdu.almanya italya ingiltere gibi hala mesutu memnun edebilecek ülkeler var.memleket hasreti burnunda tütmüyorsa veya artık üst düzey oynayabilme inancı kalmamışsa en az 3 sene daha yolu buraya düşmez.kaldıramyacağını hissediyorsada beşiktaşa değil fenere gelir. :D

Haklısın kimlerin fenere gittiğine bakarsak son cümle cuk diye oturmuş. :icool:

Çevrimiçi Necmi

hocanın diplomatik pasaportu vardır yeşil mi ne ondan vize gerekmez  :D
diplomatik olan kırmızıdır. Yeşil pasaporta amerika vize uyguluyor
hoca kaldı :D

Çevrimiçi Necmi

https://tr.sputniknews.com/spor/201710091030499710-abd-vize-turkiye-mac-oyuncular/
iyi ki abd li oyuncu almamışız  :bandit:
abd li oyuncu alsak oturma izni çıkartırdık mecburen çalışma izni almadan vizeyle oynayamazlarki.
vize ülkeye giriş için lazım ülkede çalışmak için çalışma ve oturma izinleri gerekiyor.
avrupadan maçlara gelecek abd li basketcilerde özel izinle gelir. Biz bildiğim kadarıyla rum kesimini
tanımıyoruz orda elçiliğimizde yoktur rum oyuncular nasıl giriyor ülkeye maç yapmak için :alala:

Çevrimdışı tangaz

diplomatik olan kırmızıdır. Yeşil pasaporta amerika vize uyguluyor
hoca kaldı :D

ispanyol kondisyoner şaapar  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

dolmabahçede trafik durdurulmuş yoğun bir şekilde tribünler dolmaya devam ediyor.

Çevrimdışı Berat

Pepe sağ, Vida solda oynayacak.

Bölüm sonu.

Çevrimiçi Necmi

Evet, Milli Takım da dahil.
milli takımda sol stoper oynadığı bir çok maçını hatırlıyorum hatta son avrupa kupasında
bir kaç maçını izle.
Kaldıki sol stoper olarak vida oynar. ikisininde süpürücülük özelliği var ama vida bu konuda daha iyi
vida aynı zamanda her iki beki yedekleyebiliyor. özellikle sağ bek performansı iyi
vidanın tek kötü özelliği oyun kurucu değil
Pepe benim gözde stoperim on yıldır Beşiktaş formasıyla görmeyi hayal ediyordum. adamı bırak tek stoper bile oynar
portekizi bu sene onun performansı şampiyon yaptı.

Çevrimiçi Necmi

dolmabahçede trafik durdurulmuş yoğun bir şekilde tribünler dolmaya devam ediyor.
maçın tv yayını varmı

Çevrimdışı cursedofdragon

maçın tv yayını varmı

var abi trtspor'da 30 dk sonra başlıcak maç.

maç önü başlıyor şimdi.

Çevrimdışı mylife1903

bu hep tinerin yat etkileri oluyor işte.  :D
Yat etki en sevdigim

Cekiyon kafayi yatiyon

Çevrimdışı mylife1903

Yalniz  bu  arada Vida  ile ilgili bir  seyi  gozden kaciriyoruz ....Hem Pepe hem  Vida  sag  stoper  ikisinden hangisi  sol stoper  oynamaya  daha yatkin dersiniz ?
Tosic derim abi

Çevrimdışı mylife1903

Zamaninda fulyanin tapusunu verip aleksi alalim demistim beni iyi seetmislerdi. Fulyadan da bisi kazanamadik. Aleksi alip paralari toplasaydik hem borc boyle olmazdi hemi de clden gelen mangirlarla fulyayi geri alirdik.

Simdi nevzat demirin tapusunu verip taliskayi alalim, sirtina bineriz veririz kirbaci veririz kirbaci, taliska ardinal salgilar golleri siralar iki tane nevzat demir tesisi alir bize.

Çevrimdışı Berat

Caner bugün itibariyle takıma dahil olmuş. Kafasını toparlar belki bir ümit.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yıl olmuş 2017 halen milli marş ıslaklanıyor yav.

Çevrimiçi Kartal Ç

Yıl olmuş 2017 halen milli marş ıslaklanıyor yav.

neyse ki aklıselim insanlar alkışla durdurdu ıslığı. maç sonu milletin sahaya dalma ihtimali yüksek ama. sıkıntı çıkmaz umarım.

Etiketler: