Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5782551 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ffp kalkarken rahim lawal ı konuşmayalım dimi @tangaz gignac ta kim oluyor 😁

abi giroudun bizde oynadığı bi ligde cinyak ancak antalyaya gidebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Şöyle düşün abi o zaman :D

Mesut'u bedavaya alıcaz parasız.

Talisca için 20 milyon € ödemek zorunda kalıcaz :)

düşündüm ve sana yeni bi düşünme sorunsalı ile dönüyorum :D

talisca 2,5-3 maaşla kontrata balıklama atlarken mesut kemiksiz 7-8den aşağısına zor ikna olur.

buyur burdan yak. birinde satıp para kazanman neredeyse garanti genç bir oyuncu yatırımı, diğerinde ise yüksek maaşlı satıp satamayacağın soru işareti bir yatırım.  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

çok arafta kaldım şimdi. talisca daha golcü (ben gol severim) mesut daha asistçi ve oynatıcı, talisca daha genç büyük paralara satılabilir mesut ise tr ligine gelirse bir daha sadece çin pazarından para getirebilir. mesutta ben hep türk genlerinin baskın oldugunu düşündüm. bunları alt alta koyunca talisca diyorum.
bende özilin iyi bir profesyonel olduğunu düşünmüyorum özilin sadece parladığını
milli takımda bir sene gördük. iyi paralara transfer oluyor ama alan takımda göndermenin yolunu arıyorsa
bu ciddi sorun bence. Taliscayıda şu anki haliyle değil iki sene sonra ne olacağına bakmak iyi hesaplamak lazım
çok iyi yerlerede gelebilir ama 20 M yi sokağada atmış olabiliriz. Daha çok genç ve olmadı.
olduğunda bambaşka bir oyuncu olabilir. Bende talisca diyorum. Şu haliyle bile rakiplere korku salıyor.
özil bu etkiyi yaparmı hiç sanmıyorum. ucuzada mal olmaz

Çevrimiçi Necmi

mesut bedavamı olur iyi düşün bence

Çevrimiçi Necmi

Ben bu saatten sonra Giroud yu konuşurum ancak 😁
bu hep tinerin yat etkileri oluyor işte.  :D

Çevrimdışı İhsan

talisca vs mesut özil ?

hangisi sence abi ?

Mesut bizim futbola daha yatkin gibi.

Pas trafigine daha iyi katilir. Talisca dan daha az gol atar, ama Forvetlere daha cok asist yapar.

Talisca gelisim kaydederse iyi paraya Avrupaya satilir. Gelisim kaydedemez ise Mesut daha fazla paraya Cine satilir.

Mesut diyorum

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

düşündüm ve sana yeni bi düşünme sorunsalı ile dönüyorum :D

talisca 2,5-3 maaşla kontrata balıklama atlarken mesut kemiksiz 7-8den aşağısına zor ikna olur.

buyur burdan yak. birinde satıp para kazanman neredeyse garanti genç bir oyuncu yatırımı, diğerinde ise yüksek maaşlı satıp satamayacağın soru işareti bir yatırım.  :tabe:

mesut bedavamı olur iyi düşün bence

Talisca

20 milyon € bonservis

+3.5 milyon € maaş 3-4 yıllık sözleşme.

4 yıllık hesap ettim 14 milyon €.

20+14 = 34 boku püsürü bonusu 35 milyon €!

3.5 milyon € oynamayı kabul ederse tabi bide o var.Ayrıca elimizde patlama olasılığıda oldukça fazla geçen seneden daha kötü durumda talisca şuan için sadece gol'de var pas oyununda yok.

Mesut Özil'e bakalım ;

Bonservis ücreti yok!

Maaş olarak 6 milyon € oynar.

4 yıllık sözleşme önersek ona da.

24 milyon € bonuslar boku püsürü onada 25 milyon € diyorum. 10 milyon € luk bi fark var.

Bedava aldığımız mesut özil'i kendini kanıtlamış mesut özil'i diyelim ki beğenmedik bizim takıma uymadı ki bana göre bize en yatkın oyuncu mesut özil en az 30 milyon € satabiliriz en az diyorum.

[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2017, 13:36:19 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

Pas trafigine daha iyi katilir. Talisca dan daha az gol atar, ama Forvetlere daha cok asist yapar.

Talisca gelisim kaydederse iyi paraya Avrupaya satilir. Gelisim kaydedemez ise Mesut daha fazla paraya Cine satilir.

Mesut diyorum

mesutun hatun çine mine gitmez.

bu arada paranın gözü kör olsun kurbağa gözlü herifler ne hatunları peşinde koşturuyor  :money:

Çevrimdışı cursedofdragon

Mesut diyorum

Mesut özil'den zarar etme gibi birşey söz konusu değil abi zaten çin'de değil yine elit bir ligde oynar mesut.

Talisca öyle değil ama 20 milyon € bonservis maaşının toplamı 15 milyon € filan 35 milyon € filan elimizde patlayabilir.

20 milyon € oyuncuyu satın alıp 40-45 milyon € filan satıldığı hiç görülmemiştir Türkiye'de.

Biz laf ediyoruz fakat mesut özil devre arasına kadar sözleşmesini uzatmazsa ben tekrar Real madrid'in bile mesut'u isteyeceğini düşünüyorum onlar isterse oraya gider zaten.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bugün maca gelen var mı nerde olucanız
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi sozkul

Mesut Türkiye'de Türk sayılıyor değil mi? milli takim tercihini yeni tff yabancı kararlarından önce yaptığı için

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yalniz  bu  arada Vida  ile ilgili bir  seyi  gozden kaciriyoruz ....Hem Pepe hem  Vida  sag  stoper  ikisinden hangisi  sol stoper  oynamaya  daha yatkin dersiniz ?
Yorgo

Çevrimiçi murat

Bugün maca gelen var mı nerde olucanız
ben belki çoluk çocuğu alıp gelirim.

Çevrimiçi murat

Yalniz  bu  arada Vida  ile ilgili bir  seyi  gozden kaciriyoruz ....Hem Pepe hem  Vida  sag  stoper  ikisinden hangisi  sol stoper  oynamaya  daha yatkin dersiniz ?
önlü arkalı oynatalım vidadan sekeni pepe toplasın. :D

Çevrimdışı tangaz

ikisi de  :D

ikisi de  :D

.. bilemiyorum  Altan..  :D  hangisi  sol stoperde  daha  verimli  olur soru  isareti gercekten

Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, devre arasında Tolgay ve Oğuzhan'la 4'er yıllık, Atiba'yla ise 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalamayı planlıyor. (NTV Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

.. bilemiyorum  Altan..  :D  hangisi  sol stoperde  daha  verimli  olur soru  isareti gercekten

deneyip karar versek ikisi de bizim sonuçta  :bandit:

pepe ramosun solundaydı real yılları.  vida da milli takımda hep solda en son bizim mitroviçin solunda oynadı, geçen ay kievde birkaç maç sağbek oynadı bu arada. adam multiposition savunmacı

Çevrimiçi sozkul

Ben kafamda Pepe'yi ön libero, forvet arkası  santrafor mevkilerinde oynattım, çok başarılı oldu, sol stoperi mi yapamıycak?
Daha kanatları denemedim yalnız... :D

Çevrimdışı benyv-

Talisca da Özil de bizim olmayacak, bu kadar para verilmeyecek, bu sebeple Brezilya'da yeni Talisca'lar Özil'ler aranıyor, jeton biraz kareli olsa da düştü sanırım.

Çevrimdışı underworld

Pepe sağ stoperdir ve solda oynamamistir.
Kesin bilgi yayalim

Çevrimdışı tangaz

Talisca da Özil de bizim olmayacak, bu kadar para verilmeyecek, bu sebeple Brezilya'da yeni Talisca'lar Özil'ler aranıyor, jeton biraz kareli olsa da düştü sanırım.

hey gidi günler bazen jeton sıkışırdı ankesörde yedi sülaleyi arardık  :money:

Çevrimdışı benyv-

hey gidi günler bazen jeton sıkışırdı ankesörde yedi sülaleyi arardık  :money:

Yine sıkışmış herhalde, millet Mesut Özil'i arıyor.

Ben kafamda Pepe'yi ön libero, forvet arkası  santrafor mevkilerinde oynattım, çok başarılı oldu, sol stoperi mi yapamıycak?
Daha kanatları denemedim yalnız... :D
:evillol:
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

şimdi biz takımı amerikaya kampa götüremeyecekmiyiz

Etiketler: