Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780817 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı bordele

50 M luk spor toto reklamı verdiler onu söylüyorlar.

Sanki kendi ceplerinden verdiler. İddaa oynayan spor toto oynayan vatandaşın, halkın parası
Av zamanı

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2017, 22:09:38
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Maç esnasında o hareketi yapanları bulmuslar , bir güzel paket edip dısarı çıkarmışlar Gülhan. İçimin yağları eridi resmen

Çevrimdışı 'TaNeR'

🎙Osman Aşkın Bak: "Beşiktaş Kulübü'ne de teşekkür ediyoruz efendim saha için, talebimizi kırmadılar"
 🎙Recep Tayyip Erdoğan: "Beşiktaş Kulübü'nün mü saha ya? Bizim verdiğimiz paralarla yaptılar"

Yorum yok.

Burada videosu
https://twitter.com/buzzspor/status/917460933609508866
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

🎙Osman Aşkın Bak: "Beşiktaş Kulübü'ne de teşekkür ediyoruz efendim saha için, talebimizi kırmadılar"
 🎙Recep Tayyip Erdoğan: "Beşiktaş Kulübü'nün mü saha ya? Bizim verdiğimiz paralarla yaptılar"

Yorum yok.

nerede demiş bunu?
dünyanın en önemli lokasyonlarının birinde sportotonun reklamını yapıyoruz. devlet teşekkülü oldugu için de iskonto yaptık yoksa o paraya mümkün deel olmazdı.
kural kitap hak hukuk bilmeden konuşmanın tipik bir örneği segilenmiş yine yeni yeniden maksat her zamanki gibi algı oluşturmak. yedik mi? tabiki hayır.
şimdi bu yazımı okur sonra bir hukukçuya sorar "efenim stadların üst kullanım hakkı klüplere ait kira ödüyolar bize" yanıtını alır sonra da "kandırıldım" volüm 5486751289 vizyona girer ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Burada videosu
https://twitter.com/buzzspor/status/917460933609508866
Sanırım sayın Cumhurbaşkanı cebinden vermiş 50 milyonu. yoksa bizim verdiğimiz paralar demezdi

Çevrimdışı tangaz

Sanırım sayın Cumhurbaşkanı cebinden vermiş 50 milyonu. yoksa bizim verdiğimiz paralar demezdi

gemiciği satıp mı vermiş :money: yoksa sıfırlanan şeyleri mi şaapmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

stadın yapımı esnasında kaç kez "tarihi eserler var" diye stadın yapılmasını engelleyen de bunlardı.

ondan önce ise (demirören zamanında)  stadın yıkılmasına izin vermeyen de bunlardı.

Bilmediğin şeylerle ilgili yorum yapma derim. O tarihi eser var diye ihbar edenler bizzat Beşiktaşlılardı.
stadın yapımına sağ olsunlar renklilerden fazla mani olmak isteyen Beşiktaşlılar vardı. Yanlız oda değil bilmediğiniz
ne ihbarlar yapıldı. çalışan şirketlerin eksiklikleri ihbar edildi. çalışanların kaldıkları koğuşlar yeterli sağlık koşullarına
uygun değilmiş diye ihbarlar yapıldı. Burda bazı insanlar boşunamı Beşiktaşdan uzaklaştırılıyor.
öyle sıradan Beşiktaşlılarda değil bizzat kongre ve divan üyelerinden anıtlara yapılan ihbarlar
yiğidin hakkını yiğide vermek haklıya hakkını teslim etmek Beşiktaşlı duruşudur. CB nin maddi katkısı olmadı ama
o stadın bitmesinde büyük desteği olduğuda yadsınamaz. Bir belediyedeki fetöcülerle uğraşıyorduk bir içerdeki
yönetim düşmanı Beşiktaşlılarla en az zarar renklilerden gelmiştir. Staddan çıkan her araca ceza kesiliyordu.
hele fetö olayı patlamadan önce ne saldırılar oldu Allahtan fetö olayı patladıda ellerini bizim üstümüzden çektiler.
yönetim süreci muhteşem yönetti şimdi hiç bir şeyi anlatamazlar ama bir gün herşey konuşulacak. o gün Fikret Orman
Beşiktaş tarihinin en büyük başkanları listesinde üst sıralarda yerini alacak.
Bu stadın bitmesi gerçek bir mucizedir.

Çevrimdışı Berat

Mitrovic şu an Ukrayna'ya karşı sağ stoper Vida ise sağ bekte görev alıyor.

Tosic Gürcistan'a karşı ilk 11 başladı. Üçlü stoperin en solunda görev alıyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2017, 22:20:16
  • Beylikdüzü-İstanbul
Lütfetti Padişah Hazretleri ,

Denizbank nasıl kendi reklamı için para veriyorsa basında bulundugun devlet kurumunun reklamı için parasını vereceksin...

Çevrimdışı cursedofdragon

Maç esnasında o hareketi yapanları bulmuslar , bir güzel paket edip dısarı çıkarmışlar Gülhan. İçimin yağları eridi resmen

resim paylaşmşlar mı :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2017, 22:23:54
  • Beylikdüzü-İstanbul
resim paylaşmşlar mı :)

Aynen aynen

Korkudan bütün hesapları gizlemiş kapatmıslar.

Bizim 118. Bloktakiler direk bulup dısarı atmışlar 🤣

Çevrimdışı cursedofdragon

Aynen aynen

Korkudan bütün hesapları gizlemiş kapatmıslar.

Bizim 118. Bloktakiler direk bulup dısarı atmışlar 🤣

atsana buraya :D

Çevrimiçi sozkul

Ben bunu anlamiyorum. Ne parasi vermisler ?

Şu spor toto nun 50 milyonluk sponsorluk ücretini taraftardan para toplayıp iade etssek güzel olmaz mı? Oraya unicef yazdırırız..

Çevrimiçi Necmi

Sanki kendi ceplerinden verdiler. İddaa oynayan spor toto oynayan vatandaşın, halkın parası
iyide bu para sadece bize verilmedi aynı şey ts yede yapıldı fenerede yapıldı gs ye direk stad
isim hakkı olarak verdiler.
Bu zaten yasal destek tesis yapanlara bir nevi yardım bunu tek hakkıyla alan fenerle biziz diğerlerine
peşkeş çekildi. stadları yapıp birde üstüne teşvik verdiler. Bunun yanında bazı kıyaklarda oldu bedava döküm izni verdiler.
bazı şeylere kdv ödemedik. vs işte en önemlisi tarihi sit alanına inşaat ruhsatı verdiler.
Bu başlı başına kıyaktı Kabul edelim bazı şeyleri destek olmak sadece para vermek değildir.
daha değerli olan desteklerde vardır. isteseler vermezlerdi ruhsatı anıtlar kurulu duvarını aşamazdık
nerdeyse hepsi gs liymiş. Bu gün stad bitmiş bu işin kaymağını yiyorsak ne yaptıki demememiz lazım.
Birde unutmayalım o izinler gezi olayları sırasında alındı. Dikkatinizi çekerim gezide halkın karşısında olan insanların tamamı
şu anda fetöden ceza evinde. pardon BB değil onunda yakındır. emniyet müdürü valisi İBB si fetönün
Beşiktaşa nefes aldırmamaya yemin etmiş itleriyle doluyken dolmabahçenin göbeğine sit alanı içine
stad yaptık. Kendi gücümüzlemi yaptık.

Çevrimdışı Neo Nesil

o değil de finlandiya maçında ismail'i görünce iyiki sözleşme yenilemeyip Adriano'yu, Caner'i aldık diyorum (evet halen milli maçı izliyorum ama sadece bizimkiler için).

oğuzhan çok iyi bu arada. 10 kazmanın arasında parlayan elmas gibi.
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2017, 18:42:09 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı tangaz

Şu spor toto nun 50 milyonluk sponsorluk ücretini taraftardan para toplayıp iade etssek güzel olmaz mı? Oraya unicef yazdırırız..

kabul benden bin dolar çalışır

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu stat konusunda en azından bizim tepki göstermemiz lazım. O stat yüzünden çektiğimiz çileler böyle ayaklar altına alınmamalı. Maddi manevi bir sürü çileden bahsediyorum. Böyle iki cümle arkasından gelen yersiz gülüşmeler çok canımı sıktı. Hala o stadın borçlarını ödeyememişken binbir güçlükle kulübü bu seviyeye çıkartanların içi kan ağlıyordur. :akuma:

Çevrimdışı Berat

Cenk ve Caner bana göre form düşüklüğü dönemine adım attılar, Cenk hiçbir şey yapmadı 45 dakika boyunca.

Çevrimdışı tangaz

iyide bu para sadece bize verilmedi aynı şey ts yede yapıldı fenerede yapıldı gs ye direk stad
Bu zaten yasal destek tesis yapanlara bir nevi yardım bunu tek hakkıyla alan fenerle biziz diğerlerine
peşkeş çekildi. stadları yapıp birde üstüne teşvik verdiler. Bunun yanında bazı kıyaklarda oldu bedava döküm izni verdiler.
bazı şeylere kdv ödemedik. vs işte en önemlisi tarihi sit alanına inşaat ruhsatı verdiler.
Bu başlı başına kıyaktı Kabul edelim bazı şeyleri destek olmak sadece para vermek değildir.
daha değerli olan desteklerde vardır. isteseler vermezlerdi ruhsatı anıtlar kurulu duvarını aşamazdık
nerdeyse hepsi gs liymiş. Bu gün stad bitmiş bu işin kaymağını yiyorsak ne yaptıki demememiz lazım.
Birde unutmayalım o izinler gezi olayları sırasında alındı. Dikkatinizi çekerim gezide halkın karşısında olan insanların tamamı
şu anda fetöden ceza evinde. pardon BB değil onunda yakındır. emniyet müdürü valisi İBB si fetönün
Beşiktaşa nefes aldırmamaya yemin etmiş itleriyle doluyken dolmabahçenin göbeğine sit alanı içine

ben izin vermeseydim nah yapardınız bu stadı dese eyvallah da stad beşiktaşın mı sanki bizim verdiğimiz parayla yaptılar demek en kibar tabirle algı oluşturmaktır. gerçek kelime karşılığını cümle alem biliyor zaten. o kanar ama bizi kandıramaz. işin komik tarafı 1947 yapımı bir stad nasıl tarihi eser oluyorsa  :alala: sit alanı kavramı gerek 47de stad yapılırken gerek sonrası swiss otel daha sonrası ise ritz carlton inşaa edilirken delik deşik olmuştu zaten.

Çevrimdışı Neo Nesil

Cenk ve Caner bana göre form düşüklüğü dönemine adım attılar, Cenk hiçbir şey yapmadı 45 dakika boyunca.

oğuzhan da geçen sezon yaşamıştı. bu sezon ronaldoda bile var.

Çevrimdışı Berat

oğuzhan da geçen sezon yaşamıştı. bu sezon ronaldoda bile var.

Negredo oynasın diyorum dolaylı yoldan.

Çevrimdışı 'TaNeR'

"Ampute Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu.
Karşılaşmanın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşma sırasında Bakan Osman Aşkın Bak'ın "Beşiktaş kulübüne de teşekkür ederiz statlarını açtılar" sözüne "Stat Beşiktaş'ın mı? Bizim verdiğimiz paralar ile yaptılar" cevabını verdi.

Ajans Beşiktaş; stadın kaç paraya yapıldığını ve devletin ne kadar para verdiğini, Beşiktaş’ın yapılan KAP açıklamalarını kaynak alarak araştırdı.

Vodafone Park'a ana sponsoru Vodafone 10 yıl içerisinde ödeme şartı ile 66 milyon dolar verdi.
Deniz Bank 5 milyon dolar verirken bunu 5 yıl içerisinde ödeme koşulu koydu.
Aktif Bank 5.5 milyon dolar verirken, Deniz Bank gibi 5 yıl içerisinde ödeme koşulu koydular.
Spor Toto ise 50 milyon TL verdi ve bu parayı 10 yıl içerisinde ödeyeceklerini taahhüt etti.
Spor Toto ile anlaşma yapıldığında dolar kuru yaklaşık 3.2 TL seviyelerindeydi.
Vodafone Park'ın toplam bedeli ise 257.871.354 TL + KDV'dir.
Beşiktaş, bu ödenen paraları KAP'a bildirmişti."

http://www.ajansbesiktas.com/ozel-vodafone-park-kac-paraya-yapildi-devlet-ne-kadar-verdi-iste-tum-rakamlar-15971h.htm

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi sozkul

İzin konusunda haklısın Necmi, CB izin vermese bize o izni vermezlerdi, kendisinin bu konuda iki konuşması var, izin tamam ama siz finansmanı bulun demişti, yani yarı yolda bitiremedik bize para verin diye devletden yardım istemeyin demeye getiriyordu.
Yaptığı haksızlık, çıkıp o stad benim sayemde oldu izni ben verdim diye övünse haklı. Ama 150 milyon dolara malolmuş bir stadın, 15 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması nedeniyle parasını ben verdim demesi biraz ağır olmuş.
Denizbank dna kaç para almıştık?

Çevrimdışı Neo Nesil

Negredo oynasın diyorum dolaylı yoldan.

Negredo oynadığı maçlarda bizim takım kendisine pas atmadı. O da garibim kendisine topu veremeyenlere karşı asist yapmakla meşgul.

2 sezon önceki oyunumuz olsa şu anda 10 golü vardı Negredo'nun. Bu sistemde(!) Gomez gelse o da tutuk başlardı.

Bana göre hocamızın oyuncularına Ferguson'un çok sık kullandığı "topu sadece forvet'e taşı" taktiğini oyuncularına aşılamalı. babel ve talisca dışında kaleye isabetli şut çeken oyuncumuz maalesef yok.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2017, 22:54:45 Neo Nesil III ]

Çevrimiçi sozkul

o değil de finlandiya maçında ismail'i görünce iyiki sözleşme yenilemeyip Adriano'yu, Caner'i aldık diyorum (evet halen milli maçı izliyorum. ama sadece bizimkiler için).

oğuzhan çok iyi bu arada. 10 kazmanın arasında parlayan elmas gibi.

Bende izliyorum, yalnız değilsin utanma 😀

Etiketler: