Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779579 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ismi bizimle geçmeye başladığından beri gömüyoruz :bandit:

Kesinlikle bizim için yeterli değil hep söylüyoruz Tosicin 1 tık üstü bize daha iyisi ve bombacı olmayanı lazımdı :tabe:
Tosic vida gibi oyuncularin bir tik ustu bombaci olmayani lider oyuncu olani 25-30 milyon ediyir parayi bassan da gelmez adamlar zaten

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tosic vida gibi oyuncularin bir tik ustu bombaci olmayani lider oyuncu olani 25-30 milyon ediyir parayi bassan da gelmez adamlar zaten
Bu Vida nın ilacımız olacağına bir tek ben mi inanıyorum. Adam her duran topta rakip ceza alanında. Birebirlerde geçmek zor, hızlı, daha ne olsun. Bu adam tosic in bir değil üç tık üstü. Göreceksiniz çok faydalı olacak. Heleki adriano ve gg ile birlikte ve pepe nin liderliğinde....
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı arda

iyi akşamlar, Serdar Bilgili'nin TRTSpor'daki röportajının tamamını nerden izleyebilriz?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı MUSTAFA_

iyi akşamlar, Serdar Bilgili'nin TRTSpor'daki röportajının tamamını nerden izleyebilriz?
Buradan izleyebilirsin  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu Vida nın ilacımız olacağına bir tek ben mi inanıyorum. Adam her duran topta rakip ceza alanında. Birebirlerde geçmek zor, hızlı, daha ne olsun. Bu adam tosic in bir değil üç tık üstü. Göreceksiniz çok faydalı olacak. Heleki adriano ve gg ile birlikte ve pepe nin liderliğinde....

@Hasan Tahsin bende aynen sen gibi düşünüyorum abi yalnız değilsin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

ya boş ver artık bu konuda bir şey söylemeye gerek bile yok adamlar Beşiktaşı real sanıyorlar
bir tık üstüymüş öyleyse öpte başının üzerine koy. Tosiçle iki defa üst üste şampiyon olmuşsun
avrupada ciddi şekilde yenilmez takımsın ama tosicin bir tık üstünü beğenmiyorsun. iki tık üstünü almak için 20-25 vermen gerekiyor
bir tık üstü dediğin adamın bonservisi 10 m zaten

Çevrimiçi Necmi

kalite anlamda dediğin doğru performans olarakta ne vereceğini göreceğiz kağıt üstünde
çok iyi ihtiyacımızı fazlasıyla görecek bir transfer. Ben takımının bırakmak istemediği oyuncuyu almayı severim.
şu anda kadromuzda değilse sözleşmesinin bittiği bedava gidecek bir oyuncuyu para kazanarak bile
göndermeyi istemediği için alamadık. Bu bile kalitesini gösterir bize ne kadar uyar oynadığında göreceğiz.
bir kere her şeyden önce stoper. bu bile fark yaratması için geçerli bir neden marcelo alınmadan önce marcelomu vidamı dense
marceloya bir oy bile çıkmazdı :D adriano vida pepe GG rüya gibi bir savunma hattı oluyor. bu hat kalecimizle birlikte
şl ayarında bile ilk ona girer.

Çevrimiçi Necmi

Hele şükür  @tangaz
ben rakitskyi tercih ederdim şahsen ama vidayada hayır demem kaç yıldır takip ettiğim bizde
neden böyle oyuncular yok dediğim bir oyuncu. Kiev almış biz neden alamadık zamanında diye çok demişdim.

Çevrimdışı tangaz

Hele şükür  @tangaz

abi gençler çok heyecanlı ondan beğenmiyorlar bende isterim sergio ramos gelsin ama kazın ayağı öle deel
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ben rakitskyi tercih ederdim şahsen ama vidayada hayır demem kaç yıldır takip ettiğim bizde
neden böyle oyuncular yok dediğim bir oyuncu. Kiev almış biz neden alamadık zamanında diye çok demişdim.

ekürim çok üzülecek bu görüşüme ama bana raketçi ile vidayı getirin ben vidayı seçerim. sscb kökenli elemanlar olmuyor yurt dışında. bi sscb bi de ispanya oldu mu durup düşünmeden edemiyorum.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2017, 00:16:58
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yarın Vodafone Park ta ampüte millilerimiz final maçı var destek olalım.
Maç ücretsiz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Serdar Bilgili : Fikret Orman’ın heykelinin dikilmesi lazım

Beşiktaş Kulübü’nün eski başkanlarından Serdar Bilgili, Fikret Orman’ın büyük işler yaptığını ve heykelinin dikilmesi gerektiğini söyledi.

TRT Spor’da yayınlanan bir programa katılan Beşiktaş’ı eski başkanı, Fikret Orman’dan övgüyle bahsetti.

“Fikret Orman, Süleyman Seba’dan belki en başarılı başkan”
Fikret Orman’ın büyük işler yaptığını kaydeden Serdar Bilgili, İnönü Stadı’nı yapmak istediği zaman kendisinin yerden yere vurulduğunu hatırlatarak, “2002 yılında stadın ismini bir sponsorla yapmak istedik. O günlerde beni yerden yere vurdular. ‘İnönü’nün adını nasıl kaldırırsın vatan haini’ dediler. Benim dönemimde yapamadık. O günlerde bu işi yapsak kulübe ciddi gelirler sağlayabilirdik. Bugün yapılan stat benim gözlerimi doldurdu. Başkanımız Fikret Orman büyük iş başardı. Sıkıntılı dönemde bu işi başardı. Helal olsun büyük iş yaptı. Üst üste iki şampiyonluk yaşadık. Devamı da gelecek gibi görünüyor” dedi.

Serdar Bilgili: Fikret Orman’a hak ettiği değerin gösterildiğini düşünmüyorum
Süleyman Seba’dan sonra gelen başkanlar içinde Fikret Orman’ın belki de en başarılı başkan olduğunu kaydeden Bilgili,  sözlerini şöyle sürdürdü: “Fikret Orman benden daha başarılı o kesin. Kulübü zor şartlarda aldı, stadı bitirdi, yine çok borcumuz var ama en azından kulüp işliyor. Son derece de başarılı bir şekilde gidiyorlar. Üstü üste iki sene şampiyonluk, İnşallah bu sene de gelecek ve belki rekor kırılacağız. Buna rağmen Fikret başkana hak ettiği değerin hak ettiği saygının gösterildiğini düşünmüyorum. Beşiktaş camiasının şu anda Fikret Başkanı omzuna alıp her yerde gezdirmesi lazım. Heykeli dikilmesi lazım.”

Serdar Bilgili, Fikret Orman ile sık sık görüştüğünü ve kendi fikirlerini ona aktardığını ifade etti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

ekürim çok üzülecek bu görüşüme ama bana raketçi ile vidayı getirin ben vidayı seçerim. sscb kökenli elemanlar olmuyor yurt dışında. bi sscb bi de ispanya oldu mu durup düşünmeden edemiyorum.
saygı duyarım ama çokta katılamayacağım kötü örnek örnek değildir.
ispanyollar avrupanın bir çok ülkesine gider iyide randıman verir bizde şimdi iki tane var
fabriden gayet iyi performans aldık kaldıki sanırım ilk yurt dışı macerası büyük ihtimal
negredodanda iyi randıman alacağız.  yani bir fener tosladı diye neden kötü olarak bakalım.
rus ukrayna gibi ülkelere bakıncada bence ordan oyuncu alıyorsan bir sene unutacaksın
ciddi uyum sorunu yaşıyorlar. birde kabul etmek lazım bu ligler avrupanın diğer ligleri kadar yarışmacı
lig değil aslında ukrayna mesela bir kiev vardı sonra onu shakter izledi tamamen dışardan
paranın gücüyle yürüyen takımlar oldular. fazla oyuncu çıkartmıyorlar. bir iki oyuncuda tutmayınca
bu algı oluştu. Birazda çok fazla kültür farkı var. Rusya içinde aynı şeyler geçerli çok uzun süre
içe kapalı kalmış ülkeler. Bizim içinde aynı şeyler geçerliydi türk oyuncuları başarılı olamıyordu şimdi
yeni jenerasyonla bu yıkılıyor. Dünya artık birbirine çok yakınlaşıyor.
hırvatlar daha doğrusu yugoslav ekolünden gelenler brezilyalılar her gittikleri ülkeye uyum sağlıyor
bukalemun gibiler. Almanlarda başarılı olur. hollandalılarda uyum sağlar bunlar zaten ihraç eden ülkeler.
kafaya bunu yerleştirerek yetişiyorlar.

Çevrimdışı tangaz

saygı duyarım ama çokta katılamayacağım kötü örnek örnek değildir.
ispanyollar avrupanın bir çok ülkesine gider iyide randıman verir bizde şimdi iki tane var
fabriden gayet iyi performans aldık kaldıki sanırım ilk yurt dışı macerası büyük ihtimal
negredodanda iyi randıman alacağız.  yani bir fener tosladı diye neden kötü olarak bakalım.
rus ukrayna gibi ülkelere bakıncada bence ordan oyuncu alıyorsan bir sene unutacaksın
ciddi uyum sorunu yaşıyorlar. birde kabul etmek lazım bu ligler avrupanın diğer ligleri kadar yarışmacı
lig değil aslında ukrayna mesela bir kiev vardı sonra onu shakter izledi tamamen dışardan
paranın gücüyle yürüyen takımlar oldular. fazla oyuncu çıkartmıyorlar. bir iki oyuncuda tutmayınca
bu algı oluştu. Birazda çok fazla kültür farkı var. Rusya içinde aynı şeyler geçerli çok uzun süre
içe kapalı kalmış ülkeler. Bizim içinde aynı şeyler geçerliydi türk oyuncuları başarılı olamıyordu şimdi
yeni jenerasyonla bu yıkılıyor. Dünya artık birbirine çok yakınlaşıyor.
hırvatlar daha doğrusu yugoslav ekolünden gelenler brezilyalılar her gittikleri ülkeye uyum sağlıyor
bukalemun gibiler. Almanlarda başarılı olur. hollandalılarda uyum sağlar bunlar zaten ihraç eden ülkeler.
kafaya bunu yerleştirerek yetişiyorlar.

üst düzey transferlerden yurtdışında başarılı olan yok denecek kadar az ben bir tek david silva (m.city) başarlı die düşünüyorum. xabi alonso bile tam denemez gençken çıktıgında bi numarası yoktu 34de gidince abi oldu takıldı. kötülere ise örnek çok torres fabregas alonso martinez ilk akla gelenler bunlara negredo ve soldado da eklenebilir ardından mata ve de gea die liste uzar gider valencianın  uçup kaçtıgı yıllar sene 90ların sonları bunlarda bi eleman vardı gaizka mendieta die muhteşem bir oyuncuydu dönemin rekor bedeli olsa gerek 55 milyon dolara lazioya transfer olmuştu lazio hala belini doğrultamadı  :D

sözün özü:  guiza da nerden çıktı abi başka örnek mi bulamadın  :D

Çevrimiçi Necmi

üst düzey transferlerden yurtdışında başarılı olan yok denecek kadar az ben bir tek david silva (m.city) başarlı die düşünüyorum. xabi alonso bile tam denemez gençken çıktıgında bi numarası yoktu 34de gidince abi oldu takıldı. kötülere ise örnek çok torres fabregas alonso martinez ilk akla gelenler bunlara negredo ve soldado da eklenebilir ardından mata ve de gea die liste uzar gider valencianın  uçup kaçtıgı yıllar sene 90ların sonları bunlarda bi eleman vardı gaizka mendieta die muhteşem bir oyuncuydu dönemin rekor bedeli olsa gerek 55 milyon dolara lazioya transfer olmuştu lazio hala belini doğrultamadı  :D

sözün özü:  guiza da nerden çıktı abi başka örnek mi bulamadın  :D
ne bileyim direk guiza aklıma geldi  :D
genede bence başarılı oluyorlar. ne beklediğinle alakalı birazda epl de brezilyalılarda başarılı
olamıyor. her yerde oldukları halde. Bizim lig ispanyollar için biçilmiş kaftan aynı zamanda bizde
orda başarılı oluruz. Ben daha çok bizi düşünerek cevap vermişdim. banane ingiltereden italyadan :D

Çevrimdışı onurturan

Kırmızı kaleci forması satışa çıktı sanırım siyah olanı satışa çıkarmayacaklar.
Aaaaaaoooowww ..
Siyah olanı bekleyen insanlar var  .

Çevrimdışı onurturan

Tanju Çolak? Adam yavaşlatılmış çekimde saniyeleri sayıp 8 saniye havada asılı kaldı bile demişti  :)
:D bunun videosu var mı ;D

Çevrimdışı onurturan

bu sene şampiyonluk çok önemli.
son ve öldürücü darbe anlamı taşıyor.
febe bitik oğlu bitik pos cihazlarına kadar temlik kondu.
gese ise son kurşunu sıktı görünen o ki uefa yeni bir ffp ile geçirecek bunlara şampiyon olup son bir nefeslenmek için çok yırtınacaklar ve en iyi bildikleri şey olan kahpe bizans oyunlarını bolca deneyecekler. 14. haftaya dek puan kaybetmeden ve gese bolca kaybederek karşımıza çıkar ve şamarı patlatırız suratlarına.

safları sıklaştıralım...
:claps:

Çevrimdışı onurturan

Vodafone'nun logosu değişmiş seneye yeni formamızda görürüz :)
Ters virgülün etrafındaki kalın beyaz çeperi kaldırmışlar ince çizgi şeklinde kalmış ben de  umutlandım radikal bişeyler olmuştur diye..

Çevrimdışı onurturan

Yıldırım Demirören'in istifaya hazırlandığı ve bu konuda kararlı olduğu öğrenildi. (DHA)

Bakalım biz nasıl etkileneceğiz.
:nerd:

Çevrimdışı onurturan

tekrar bize musallat olmaz umarım.  :alala:
Bi tabakta 8 milyon euro zarar ettiğimiz günler geldi aklıma :s20:

Çevrimdışı onurturan

4-4-2 yi en iyi oynatan şenol hoca başımızda iken negredo-cenk ikilisini görmek isterdim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:bandit:

Çevrimdışı onurturan

cenkde ne gördün sezon başından beri 11 oynuyor attığı gol 2 sadece 2
bunun biride penaltı olması lazım Negredonun yapabildiği bir şey yok demişsinde
oynamadan nasıl yapsın. son 5 dakika 10 dakika oyuna girerekmi yapacak sezon başından beri
diyorun cenk forvet gibi oynamıyor. kutuya girmiyor. Arkadaşlar hemen kutuya girdiği
bir kaç pozisyonu gösterdi iyide pepe bile o kadar kutuya girmişdir. neden kimse
gollerde babel yada taliscanın ön plana çıktığını görmüyor.  mesela maçlarda bakın hücuma çıktığımızda
talisca hemen yay civarında mevzi alır ve hamle yapmayı bekler gol atsada atmasada ceza sahasında
her pozisyonun içinde var. cenk şl de attığı golü bile uzaktan vurdu. bana ekstra kanat özelliği lazım değil golcü lazım
elimde bolcana ve en üst seviye kanatlar var zaten. bu kadar kaliteli kanadın olduğu bir takımda
forvetin gol atamaması ciddi konuşulması gereken bir şey. Negredo aldığı kısa sürede bile gol
atamaması aslında pek onunda suçu değil çok iyi yer tutuyor sürekli gol bölgesi içinde ama bitirici
pasları alamıyor. takım gol atamadıkça gol pası verecek oyuncular kendi atma sevdasına düşüyor.
sadece iki maç 11 başlayıp bunların birinde karabük 71 dakika diğeride trabzon 58 dakika yer alan
diğer maçlarda oyunun sonunda giren bir oyuncudan bahsediyoruz. aldığı kısa sürede bile
verdiği katkının onda birini cenk vermedi. leipzig maçında soldan asist yaptı cenk bu bir banamı ters
geliyor. işin tersinin olması gerekiyor. Bu bile cenkin kutudan uzak durduğunun kanıtı. Bu arada porto maçında
attığı golde aynı gene soldaydı. Hava hakimiyeti demişsinde bunun için kutuya girmesi lazım bak
bakalım sezon maçından beri kaç kafa topuna vurmuş kutuda. hiç aksiyon bölgesinde olmuyorki
artık aksiyon bölgesinde talisca ile babeli görüyoruz.
Artık görmek lazım gol konusunda vasat kalmamızın nedeni forvetimizin cenk olması 4 maçta bir gol atan
forvet olmaz geçen senede böyleydi bu senede böyle heleki geçen sene lige girerken atığ bunun ekmeğini
yemişti bu sene ligede kötü başladı.
Cenk bu takımın birinci forveti değil oyuna sonradan girdiğinde her zaman yüksek katkı veriyor. ama 11 de
başladığında ortada yok.
En azından renkli basını takip edin adamlar cenki övebilmek için sekiz takla atıyorlar neden acaba :)
cenk oynasın diye yalamadıkları yerini bırakmadılar. çünkü negredonun takıma adapte olamaması işlerine geliyor
sürekli kötüleme gözden düşürme çabasındalar.
Neden bu çaba içindeler sizin kafadakilerin ve şenol hocanın göremediğini görüyorlar ondan.
oyuna kısa süre sokulup randıman alınmadığında şenol hoca haklı oluyorda  aslında kazın ayağı hiçde öyle değil
yeni oyuncuların oyuna sokulduğu süre zaten katkı verme imkanı olmayan süreler ya takım geri çekilmiş oluyor
yada tamamen zamandan çalmak için yapılmış oyuncu değişikliği oluyor.
bu takımın birinci forveti cenk değil arkadaşlar ve cenkin forvet olarak sıfır katkısı var. Gerçek anlamda sıfır katkısı var
diğer yardımcı hücum oyuncularımızın daha fazla pozisyona girmesi bunun en büyük kanıtı.
Ben de memnun değilim negredonun acil koduyla takıma 11 olması gerek de cenk te ne gördün diye başlamak cümleye haksızlık cenk bizim çok gelişme kaydeden yakın gelecekte büyük paralar kazandıracak oyuncumuz.. buraları okuyorlar diyorsun abi yakıştıramadım sana..

Çevrimdışı cursedofdragon

Bende seninle aynı fikirdeyim abi sonuç olarak orjini stoper yani tosic stoper bile değildi sol bekten stoper'e devşirdik.

Etiketler: