Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779597 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Ters virgülün etrafındaki kalın beyaz çeperi kaldırmışlar ince çizgi şeklinde kalmış ben de  umutlandım radikal bişeyler olmuştur diye..

olsun değişiklik iyidir :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

günaydın Gülhan, maça kaç gün kaldı  :dry:

Bugün ve maç gününü saymazsak 4 gün kaldı :D

Çevrimiçi murat

günaydın Gülhan, maça kaç gün kaldı  :dry:
bugünde maç var @tangaz. büyük beşiktaş taraftarını göreve çağırdı amputenin kartalları.

Çevrimdışı underworld

Babel ve talisca, cenk'in kenarlara deplase olmasıyla iyi ekmek yiyorlar.
Bence büyük bir avantaj ( tam benzema, Kane tipi en sevdiğim hatta bunlara Lacazette'i de katabiliriz).
Dünya artık buna evrildi.
Statik golculerin devri bitti.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2017, 10:19:49 underworld ]

Çevrimdışı tangaz

bugünde maç var @tangaz. büyük beşiktaş taraftarını göreve çağırdı amputenin kartalları.

evet bugün tüm insanlarımız bu maçta yerini almalı ve engelsiz yürekleri desteklemeli.

Çevrimdışı yoruk

İyi haftalar ,günaydın.

Şenol hoca Ozi-Cenk-Tolgay için teklifleri reddetmiş, istemiyormuş satılmalarını .Bence de bu adamlar yeni kadroya geçiş olmadan satılmamalı.Çünkü zaten yerlerini doldurmak sıkıntı , zaten ana rotasyondan gidecek 4-5 oyuncu olacak.Fabri mesela bence gider.Fazla kalmaz ülkesine döner."Keşke dönmese de" Diğer yandan gelecek olan yüksek teklifler ,Tolgay,Ozi,Cenk'in Avrupa da oynamak istekleri..
Daha forvet belirsizliği halen devam ediyor.Şu durumda bile halen devre arasında Gignac,Demba Ba sezon sonu için ise Aboubakar konuşuluyor ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İyi haftalar ,günaydın.

Şenol hoca Ozi-Cenk-Tolgay için teklifleri reddetmiş, istemiyormuş satılmalarını .Bence de bu adamlar yeni kadroya geçiş olmadan satılmamalı.Çünkü zaten yerlerini doldurmak sıkıntı , zaten ana rotasyondan gidecek 4-5 oyuncu olacak.Fabri mesela bence gider.Fazla kalmaz ülkesine döner."Keşke dönmese de" Diğer yandan gelecek olan yüksek teklifler ,Tolgay,Ozi,Cenk'in Avrupa da oynamak istekleri..
Daha forvet belirsizliği halen devam ediyor.Şu durumda bile halen devre arasında Gignac,Demba Ba sezon sonu için ise Aboubakar konuşuluyor ?
Ben bu saatten sonra Giroud yu konuşurum ancak 😁
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Mesut Özil yaziliyor.
Gelse fena da olmaz yani..
Come to Beşiktaş

Mesut Özil yaziliyor.

Eğer sözleşmesini uzatmazsa abi 30.06.2018 de bu sene sözleşmesi bitiyor yani :)

Devre arası anlaşılabilir ama çok zor oyuncu gelmek ister mi ki  :alala:

Gelse efsane olur :)

Çevrimdışı tangaz

Ben bu saatten sonra Giroud yu konuşurum ancak 😁

abi sürekli sana katılmaktan helak oldum  :D

Çevrimdışı tangaz

Mesut Özil yaziliyor.

talisca ile mevkileri çakışır olmaz

talisca ile mevkileri çakışır olmaz

talisca vs mesut özil ?

hangisi sence abi ?

Çevrimdışı sozkul

@Hasan Tahsin bende aynen sen gibi düşünüyorum abi yalnız değilsin

Bende sizdenim:

Sertlik anlamında Tosiç kadar bomba ama biraz daha az (yerde kayarak gelme oranı bence daha düşük)
Yer tutma ve alan kontrolu 3 tık ilerde
Topla güvenli çıkış 2 tk ilerde
Rakip ceza sahasında tehlike yaratma  3 tık ilerde.

Düşünün korner kullanıyoruz, pepe. vida, cenk, negredo, babel, talisca, hangisini tutacaklar arkadaş.

Çevrimdışı tangaz

talisca vs mesut özil ?

hangisi sence abi ?

çok arafta kaldım şimdi. talisca daha golcü (ben gol severim) mesut daha asistçi ve oynatıcı, talisca daha genç büyük paralara satılabilir mesut ise tr ligine gelirse bir daha sadece çin pazarından para getirebilir. mesutta ben hep türk genlerinin baskın oldugunu düşündüm. bunları alt alta koyunca talisca diyorum.

Çevrimdışı tangaz

Bende sizdenim:

Sertlik anlamında Tosiç kadar bomba ama biraz daha az (yerde kayarak gelme oranı bence daha düşük)

Düşünün korner kullanıyoruz, pepe. vida, cenk, negredo, babel, talisca, hangisini tutacaklar arkadaş.

alex gibi korner kullansak (caner fena değil bu hususta da q7 topu vermiyor) vida 8-10 gol atar bu ligde

Çevrimiçi murat

çok arafta kaldım şimdi. talisca daha golcü (ben gol severim) mesut daha asistçi ve oynatıcı, talisca daha genç büyük paralara satılabilir mesut ise tr ligine gelirse bir daha sadece çin pazarından para getirebilir. mesutta ben hep türk genlerinin baskın oldugunu düşündüm. bunları alt alta koyunca talisca diyorum.
mesut forvet arkası talisca golcü :biggrinking:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bende sizdenim:

@sozkul  teknik olarak diyemediklerimi gayet guzel açıklamışsın
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi sürekli sana katılmaktan helak oldum  :D
Ffp kalkarken rahim lawal ı konuşmayalım dimi @tangaz gignac ta kim oluyor 😁
Tek Büyük Beşiktaş

Şöyle düşün abi o zaman :D

Mesut'u bedavaya alıcaz parasız.

Talisca için 20 milyon € ödemek zorunda kalıcaz :)

Çevrimiçi Necmi

Ben de memnun değilim negredonun acil koduyla takıma 11 olması gerek de cenk te ne gördün diye başlamak cümleye haksızlık cenk bizim çok gelişme kaydeden yakın gelecekte büyük paralar kazandıracak oyuncumuz.. buraları okuyorlar diyorsun abi yakıştıramadım sana..
burasını okuyorsa diyorum işde kutuya girsin Cenk kanat değilsin orta saha oyuncusuda
değilsin sen forvetsin diyorum. Forvet işini yapamıyorsan kenarda yapmayı bilen var diyorum.
Cenk bizim oyuncumuz tamamda onun yüzünden kulübede oturanda bizim oyuncumuz. Hemde
oturmak için bayağıda para alıyor. Ne gördün lafı bir eleştiri hakaret değil.  Birilerine göre gelişme
kaydediyor olabilir ama bana göre gelişme falan kaydetmiyor. Gol bölgelerine girmesi gol atması
gelişme kaydetmektir yoksa bir futbolcunun yapması gereken futbolcuda zaten olması gereken
adam geçmesi, ayakta kalması sırtı dönük oynaması hava topu alması ikili mücadele kazanması gibi
şeyleri yeni öğreniyorsa buna gelişme kaydediyor denmez futbolu öğreniyor denir :bandit:
tamam futbolu öğreniyorda onada kabul ama öğrenirken bari forvetin nerde durması gerektiğinide öğrensinde
biz kabız olmayalım.
Oyuncularımız elbet değerli ama daha değerli olan bir şey var Beşiktaş ve Beşiktaşın değerini korumak için
elbet eleştiri yapacağız. ağzımdan gömücü kelime duydunmu boşa para alıyor gitsin böyle futbolcumu olur
gibi şeyler duydunmu. Eleştiri ile gömmeyi karıştırmayalım. Beşiktaşın iyi bir yedek forveti olur bu durumda
birinci forveti olmaz diyorum. Beşiktaşın birinci forveti için yetersiz diyorum. Okuyorsa iyi okusunda yeterli hale gelsin
o zaman şampiyon olmak için maç kazanmak lazım maç kazanmak içinde gol atmak lazım cenk dün gelmediki
sabır gösterelim. Cenki satacağız diye Beşiktaşımı feda edelim.

Etiketler: