Ben de memnun değilim negredonun acil koduyla takıma 11 olması gerek de cenk te ne gördün diye başlamak cümleye haksızlık cenk bizim çok gelişme kaydeden yakın gelecekte büyük paralar kazandıracak oyuncumuz.. buraları okuyorlar diyorsun abi yakıştıramadım sana..
burasını okuyorsa diyorum işde kutuya girsin Cenk kanat değilsin orta saha oyuncusuda
değilsin sen forvetsin diyorum. Forvet işini yapamıyorsan kenarda yapmayı bilen var diyorum.
Cenk bizim oyuncumuz tamamda onun yüzünden kulübede oturanda bizim oyuncumuz. Hemde
oturmak için bayağıda para alıyor. Ne gördün lafı bir eleştiri hakaret değil. Birilerine göre gelişme
kaydediyor olabilir ama bana göre gelişme falan kaydetmiyor. Gol bölgelerine girmesi gol atması
gelişme kaydetmektir yoksa bir futbolcunun yapması gereken futbolcuda zaten olması gereken
adam geçmesi, ayakta kalması sırtı dönük oynaması hava topu alması ikili mücadele kazanması gibi
şeyleri yeni öğreniyorsa buna gelişme kaydediyor denmez futbolu öğreniyor denir

tamam futbolu öğreniyorda onada kabul ama öğrenirken bari forvetin nerde durması gerektiğinide öğrensinde
biz kabız olmayalım.
Oyuncularımız elbet değerli ama daha değerli olan bir şey var Beşiktaş ve Beşiktaşın değerini korumak için
elbet eleştiri yapacağız. ağzımdan gömücü kelime duydunmu boşa para alıyor gitsin böyle futbolcumu olur
gibi şeyler duydunmu. Eleştiri ile gömmeyi karıştırmayalım. Beşiktaşın iyi bir yedek forveti olur bu durumda
birinci forveti olmaz diyorum. Beşiktaşın birinci forveti için yetersiz diyorum. Okuyorsa iyi okusunda yeterli hale gelsin
o zaman şampiyon olmak için maç kazanmak lazım maç kazanmak içinde gol atmak lazım cenk dün gelmediki
sabır gösterelim. Cenki satacağız diye Beşiktaşımı feda edelim.