Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170684 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bu arada avantajın hala biz de olduğunu zaten söylemeye gerek yok. Karamsarlıktan ziyade doğal olarak herkes de bu kadar kolay mağlup olmanın verdiği üzüntü var ki o da olacak yani.

Önemli olan takıma olan inançta azalma olmasın. Biz inanırsak takımı da inandırırız. Bu takım tam konsantre olduğunda neler yapabildiğini bu sezon çoğu maçta gördük.

Başakşehir maçından ders alıp Fb maçına çok daha iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Artık camia olarak su Transfer ve Şampiyonluk fikirleri kenara bırakalım

Ne zaman gaza gelsek bişeyler oluyo öğrenemedik gitti sunu. Sonumuz Samsun dönemi- Bilic dönemi olmasına izin vermeyelim.
Önümüzdeki tek hedef Şikecilere koyup kendi işimizi kendimizin görmesidir.

Çevrimdışı uğur07

Kimse kusura bakmasin haftaya yine cenk tosunu kjaer ve skrtelin kucagina birakirsa umudu kesecegim kendisinden, haftaya cenk ve babel kanatlarda abubakar ilerde oynamali

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ardiles

Eğer yorumlarımı okuduysanız yönetimden şenol güneşe futbolculara kadar eleştirilerimi yaptığımı görebilirdiniz.Dediklerimi sanırım yanlış okudunuz ben herşeyi olumsuz gösterdiğini hep olumsuz konuştuğunu söylüyorum ve tekrarlayarak aynı şeyleri dile getirip duruyor Beşiktaş eleştirilir fakat desteklenir de ben destek kısmını hiç göremediğimden bahsettim.Yoksa bazı konularına katılmıyorum eleştirileri hepsi çok saçma falan demedim.Lütfen benle de şu hazır hızınızı almışken cümlenizdeki gibi bir dahada bu alaycı üslüpla da konuşmayın sallamak yerine yapıcı eleştirler yapmayı tercih ediyorum yermek hep olumsuz konuşmak farklı hatalarını görünce uyarmak olmuyorsa daha da sert dille uyarmak farklı.Teknik taktik konusu değildi bugünkü yönetimden oyunculara kadar herkesde bir tınlamazlık şampiyon olmuşuz havası ruhsuzluk vardı.Bizden daha çok hazırlanan maçı bizden daha çok isteyen bir Başakşehir vardı ve kazandılarda.

bir önceki sayfada yaptığınız yorum taraftarı ve özellikle underworldü suçlayıcıydı. bu yüzden aynı orantıda cevap yazdım.

atiba oyun yapısındaki probleme performansıyla çare oluyordu. bu maçta yapamadı yorgunluktan kaldıramadı, sorunlar daha belirgin hale geldi ve skoru net şekilde etkiledi. mesele tamamen teknik/taktik konusu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu arada avantajın hala biz de olduğunu zaten söylemeye gerek yok. Karamsarlıktan ziyade doğal olarak herkes de bu kadar kolay mağlup olmanın verdiği üzüntü var ki o da olacak yani.

Önemli olan takıma olan inançta azalma olmasın. Biz inanırsak takımı da inandırırız. Bu takım tam konsantre olduğunda neler yapabildiğini bu sezon çoğu maçta gördük.

Başakşehir maçından ders alıp Fb maçına çok daha iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum.

İmzamı atarım mükemmel yazmışsın bence bugünün özeti  bu  :claps:

Çevrimdışı underworld

kızıyoruz ediyoruz ama Şenol hoca bizim için büyük bir şans.
hepimiz kadroda değişklik yapmasını bekleyebilirdik ama az da olsa değişiklik yapınca takım oyundan çok fena kopuyor.
şimdi ,böyle oynadıkta noldu diyebilirsiniz ama bunu maçtan önce kimse bu denli hesap edemezdi.

Çevrimdışı Savaş

Karamsarlık değil kesinlikle ama kendi açımdan büyük bir hayal kırıklığı. Şampiyonluğu garanti yapacağımız bir maçta çatır çatır top oynamamız gerekirken bu şekilde bir oyun ve tablo...  Beni üzen bu oldu. Cidden hayal kırıklığına uğradım.

Ve eminim benim gibi düşünen milyonlarca Beşiktaş taraftarı var. Biri bunu futbolculara anlatmalı. Tüm futbolcular aklını başına almalı ve fener maçında iyi oyunla bu taraftardan özür dilemeli.

Çevrimdışı cursedofdragon

1 maç kaybedince ortaya çıkan mantarları temizlemek lazım tolga bence.

Galip gelirken iyi giderken ortalıkta gözükmeyen mantarlar puan kaybedince gün yüzüne çıkıyorlar.

Daha ağır şeyler söylerimde söylüyemiyorum mantar diyebiliyorum sadece.

Mağlubiyet illa olucaktır onu çok şey yapmıyorum ben sonuçta karşımızda ki takımda ligin 2.cisi onlarda gökten zembille oraya şansa bala gelmediler iyi futbol oynayarak geldiler.

Barçada puan kaybediyor real madridte puan kaybediyor yeri geliyor hemde en kötü takımlara benim üzüldüğüm konu seninle aynı.

Hoca sürekli aynı 11'i çıkartmaması lazım ve formda olan oyuncuları oynaması lazım geçen hafta tolgay iyiydi mesala onu oynatması lazımdı orta sahada oğuzhan'da düşüş var.

Cenk 6 haftadır gol atamıyor geçen hafta maçta oynamadı onunla başlamak tam bi faciadı.

Neyse artık yapıcak birşey yok geçmişişe dönemeyiz geleceğe bakacağız kaldı 5 maç 15 puan.

Kalan 5 maç'ın 3'ü evimizde.Puan farkı 4.

Çevrimdışı Tolga

Karamsarlık değil kesinlikle ama kendi açımdan büyük bir hayal kırıklığı. Şampiyonluğu garanti yapacağımız bir maçta çatır çatır top oynamamız gerekirken bu şekilde bir oyun ve tablo...  Beni üzen bu oldu. Cidden hayal kırıklığına uğradım.

Ve eminim benim gibi düşünen milyonlarca Beşiktaş taraftarı var. Biri bunu futbolculara anlatmalı. Tüm futbolcular aklını başına almalı ve fener maçında iyi oyunla bu taraftardan özür dilemeli.
Benimde demek istediğim aslında buydu yani hayal kırıklığı yaşadı çoğu kişi.

Oyuncuların taraftardan özür dilemesi için önlerinde gerçekten de büyük bir fırsat var. Çıkıp bu maçı almalılar. Tabi Başakşehir, Antalya da takılırsa 1 puan da kötü olmaz.

Çevrimdışı Gokhan-

kızıyoruz ediyoruz ama Şenol hoca bizim için büyük bir şans.
hepimiz kadroda değişklik yapmasını bekleyebilirdik ama az da olsa değişiklik yapınca takım oyundan çok fena kopuyor.
şimdi ,böyle oynadıkta noldu diyebilirsiniz ama bunu maçtan önce kimse bu denli hesap edemezdi.

Saha da yoktuk ki oyunu değiştirelim dedi  :D
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı caner.eryigit

az önce mesajlaştığımız için yazıyorum, kendi adıma kesinlikle karamsar değilim, inşallah yine şampiyon olacağız, yalnız bugünkü taktiksel hata beni hem çok üzdü hem de çok şaşırttı, ya hiç bilmiyorsan başakşehir gs maçına bi bakarsın, hoca neden böyle yaptı gerçekten anlamıyorum.
Hocalar böyle ne yazık ki takıntıları olabiliyor.yalnız arkadaş her top gol oldu kalemizde şaka gibi...hadi diyelim senin dediğin gibi olsun ama oyuncuların bu kadar silik olmasını reaksiyon göstermemelerini anlayamıyorum valla billa?

bir önceki sayfada yaptığınız yorum taraftarı ve özellikle underworldü suçlayıcıydı. bu yüzden aynı orantıda cevap yazdım.

atiba oyun yapısındaki probleme performansıyla çare oluyordu. bu maçta yapamadı yorgunluktan kaldıramadı, sorunlar daha belirgin hale geldi ve skoru net şekilde etkiledi. mesele tamamen teknik/taktik konusu.

O sizin yorumunuz ben önce futbolcunun ruhsuzluklarını sonra bu ruhsuzluğa sebep olabilecek yönetim taraftar ve şenol güneşi eleştirdim.O arkadaşı da yazdıklarını üst üste koyup ayrıyetten yazdıklarından dolayı eleştirdim lütfen yazdıklarımı eksiksiz ve daha dikkatli okuyup ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
Peki atibanın oyundaki performansı yorgunluktan kaldıramaması 18 dakika da belli etti yani bu kadar hızlı 18 dakikada 3 gol yememizin en büyük sebep bu mudur ? İyi konsantre olamadık 18 dakikada 3 gol yedik bence bu teknik taktikle açıklanacak bir şey değil ama bundan sonraki cevap verememizi yine buna bağlıyorum oyun olarakta böyle oyuncu karakteri hırsı falan olarakta hiç ama hiç ümit vermedi bu maçı kazanacağımıza dair.Özet olarak 3 gol yememizi bu kadar hızlı yememizi taktikle falan alakası olduğunu düşünmüyorum ama ondan sonraki kötü oyunumuzu ise taktiğe bağlamıyorum ama dediğiniz gibi olabilme ihtimali de var.

Çevrimiçi tolga1903

Herkesi çok karamsar gördüm sadece şampiyonluk 1-2 hafta ertelendi o kadar.real evinde Barça ya kaybetti ama bu Real'in şampiyon olacağı gerçeğini değiştirmez.bu sene hayırlısıyla bitsin hele gençleştirme şart oğlu şart artık dipçik gibi zenciler atletik oyuncular bulmamız lazım futbol artık çok hızlandı yaş ortalamamız da malum Atiba bile kaldıramadı artık 2 haftadır tekliyor gayet normal tabi..gerginliğe gerek hele ki bu hafta hiç Yok biz beceremiyoruz öyle oynamayı Allah rızası için adamların oyununa bir daha düşmeyelim yine öyle yapacaklar çünkü.eze eze yeneceğiz civcivleri kaçış Yok.

Karamsarlığın sebebi basaksehirin bizi düşürdüğü durum en azından ilk yarı için. Yoksa bu takım her türlü şampiyon olur varsayalım fenere yenildik bu korkunç senaryoda bile vereceğimizi düşünmüyorum şampiyonluğu. Fikstüre bakarsak gercekten kalan maçlarda puan kaybı büyük sürpriz ve ayıp olur. İddiası olmayan bursa kasımpaşa osmanlı ve küme düşmesi muhtemelen o zamana kadar kesinleşecek olan gaziantep. Basaksehirin antalya ve trabzondan 6 puan çıkarabileceğini düşünmüyorum. Ama bugün​kü oyun kahretti işte bizi. Bizim kalibremizdeki bir takım taraftarına 4.golü yemeyelim diye dua ettirmemeli. Asıl koyanda bu oldu zaten.

Çevrimdışı Tolga

1 maç kaybedince ortaya çıkan mantarları temizlemek lazım tolga bence.

Galip gelirken iyi giderken ortalıkta gözükmeyen mantarlar puan kaybedince gün yüzüne çıkıyorlar.

Daha ağır şeyler söylerimde söylüyemiyorum mantar diyebiliyorum sadece.

Mağlubiyet illa olucaktır onu çok şey yapmıyorum ben sonuçta karşımızda ki takımda ligin 2.cisi onlarda gökten zembille oraya şansa bala gelmediler iyi futbol oynayarak geldiler.

Barçada puan kaybediyor real madridte puan kaybediyor yeri geliyor hemde en kötü takımlara benim üzüldüğüm konu seninle aynı.

Hoca sürekli aynı 11'i çıkartmaması lazım ve formda olan oyuncuları oynaması lazım geçen hafta tolgay iyiydi mesala onu oynatması lazımdı orta sahada oğuzhan'da düşüş var.

Cenk 6 haftadır gol atamıyor geçen hafta maçta oynamadı onunla başlamak tam bi faciadı.

Neyse artık yapıcak birşey yok geçmişişe dönemeyiz geleceğe bakacağız kaldı 5 maç 15 puan.

Kalan 5 maç'ın 3'ü evimizde.Puan farkı 4.

Mesajların içerisinde hakaret ya da küfür olmadığı müddetçe yazılanlara müdahale etmiyoruz. (Tabi istisnalar hariç)

Neyse sahaya dönersek karşımızdaki takımı da yabana atmamak lazım muhakkak. Ayrıca şunu da söylemek lazım Abdullah Avcı rakip analizi konusunda gerçekten çok iyi bir hoca.

Bugün bizi de gerçekten iyi analiz ettikleri ortadaydı. Attıkları gollerin hepsi belli bir organizasyonun ürünüydü.

Şampiyonluktan da kimsenin şüphesi olduğunu düşünmüyorum. Yine şampiyon olacağız ama bunu daha kolaya çevirmek yine bizim elimizde. Fb'yi yenersek çok rahatlarız.

Çevrimdışı Gokhan-

Hala daha insanların puan için kızdığını düşünenler var ve bu kişiler Başakşehir maçına 3 puan yazanlar, rakibi küçük görenler.
Puan kaybı olur, olacaktır da ama bu şekil de olursa herkes nasibini alır ama iyi ama kötü.
Dayak yiyen adam her zaman delikanlıdır benim gözümde ama kaçan adamı sindiremem ve biz bugün dayak yemekten korkup kaçtık bunun başka açıklaması yok.
Bazen oynayamassın ama mücadele edersin bugün ikisi de yoktu.
Ezildiğimiz için sinirliyim şampiyonluk geciktiği için değil.

Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları:

"Daha önce de yenildik ama bugün zayıf kaldık. Her girdikleri pozizyonda gol yedik. Büyük takımların hatta normal takımların bile yemeyeceği golleri yedik. Benim hatam demek ki takımı iyi hazırlayamadım. Çok erken geri düşünce panikte olduk. Oyun olarak düşündüğümüz oyunun gerisindeydik böyle olunca yenildik. Bugün kazanmayı daha çok isteyen taraf Başakşehir'di."

'Taraftardan özür diliyoruz'

"Özellikle Beşiktaş taraftarından özür diliyoruz, bu oyunla kaybetmek istemezdik. Birbirimize uyumumuz da kötüydü. Yarışa devam edeceğiz.  Çok övene de abartılı eleştirene de katılmıyoruz. Biz kendimizin farkındayız. "

Bu mağlubiyetin sonunda söylenebilecek en doğru şeyleri söylemiş bir tek Fenerbahçe maçını alıp taraftarımıza kendimizi affetirmek istiyoruz deseydi daha güzel olurdu.Bu 1 hafta boyunca çok sıkı bir çalışmaya gireceğini ve bu maçtaki ciddiyetsizliğin kesinlikle Fenerbahçe maçında olmayacağını Şenol Güneş'ten duymak beni mutlu etti en azından hocanın bu aralar  biraz formsuz olduğunu dillendirmesi hoşuma gitti.Bugün kesinlikle herkes şapkasını önüne koyup düşünecek.

Çevrimdışı ardiles

O sizin yorumunuz ben önce futbolcunun ruhsuzluklarını sonra bu ruhsuzluğa sebep olabilecek yönetim taraftar ve şenol güneşi eleştirdim.O arkadaşı da yazdıklarını üst üste koyup ayrıyetten yazdıklarından dolayı eleştirdim lütfen yazdıklarımı eksiksiz ve daha dikkatli okuyup ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
Peki atibanın oyundaki performansı yorgunluktan kaldıramaması 18 dakika da belli etti yani bu kadar hızlı 18 dakikada 3 gol yememizin en büyük sebep bu mudur ? İyi konsantre olamadık 18 dakikada 3 gol yedik bence bu teknik taktikle açıklanacak bir şey değil ama bundan sonraki cevap verememizi yine buna bağlıyorum oyun olarakta böyle oyuncu karakteri hırsı falan olarakta hiç ama hiç ümit vermedi bu maçı kazanacağımıza dair.Özet olarak 3 gol yememizi bu kadar hızlı yememizi taktikle falan alakası olduğunu düşünmüyorum ama ondan sonraki kötü oyunumuzu ise taktiğe bağlamıyorum ama dediğiniz gibi olabilme ihtimali de var.

peki şöyle açıklayayım o halde. geçen gün m.demirkol "quaresma babel ve taliscayı aynı anda oynatmak bir td başarısıdır" demişti. sence neden böyle bir cümle kurdu? ne vardı bu oyuncularda da aynı anda sahada olmaları mucizeydi?

Çevrimdışı Çağatay

Uzun zamandir yazmiyordum ama boylesine bir mac sonrasi yazmak istedim
Çünkü 3-0 i evet bilerek boyle yazdim 3-0
Cunku son dklarda demba dan geldi gol
Aslinda 35.dk da gelmesi gerekirdi
Ki zaten aslinda 35te hadi en fazla beraberlik golu olabilirdi bu gol yani skoru 3-1 e getirmemeliydi
Cunku bu takim mac basinda hemde bu kadar kisa surede üç tane yememeliydi
Dusundum bir an acaba ben mi yanlis biliyorum acaba garantiledik mi biz şampiyonluğu o yuzden mi boyle oynuyoruz daha dogrusu oynamiyoruz ama hayir oyle bir sey de yok peki niye oynamiyor bu cocuklar
Belkide motive olmadilar belki de saldilar nasil olsa fark 7
Hem rakip de eksik atariz nasil olsa
Attik ama is isten gectikten sonra
Agustos bocegi ile karinca hikayesi gibi macti
Calisan kazandi
Daha 5 haftamizin kaldigini umarim hatirlamistir birileri
Ve hoca umarim ayni yapi ile her maca cikilmamasi gerektigini kavrayabilmistir
Oyle bu mactan ders cikarilip fb macina oyle hazirlanilmalidir diye bir cumle kurmayacam cunku daha once zaten hali hazirda bu dersi almamiz gerekn maclar oynandi ve puanlar kaybedildi hala da o derslere calisilmadi
Son bir kac sozum de oncelikle cenke
Su mac ozelinde degil ama 10 mactir yoksun adam ayagini kirmis döndüğü ilk mac son 10 dk oynayip senin yapamadigini yapmis
En azindan cenk veya abou dana biri sacmaladiginda icimiz rahat bir sekilde kulübeye bakabilecez
Ve son olarak quaresma, verdigin emekler icin eywallah sezon sonu artik valizi toparla kendine iyi bak futbolu biraktiktan sonra da istedigin zaman gelebilirsin sıkıntı yok
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gokhan-

İkinci görselde ki Atletico'nun durduğu gibi duruyor Başakşehir orta hattı.

Ayrıyeten şu Talisca ile Cenk'in arasından topu alıp kaçan Attamah'ın pozisyonunun gif halini koyar mısın bi.

Çevrimdışı mylife1903

İş kazası diyelim,
Bu hafta Beşiktaş muhasebeliciği,Oyuncu ihracat-ithalatı ile dolu dolu 1 hafta geçirdik
Dolayısıyla hem Futbolcularımızın hemde bizim motivasyonumuz başka kanallarda olunca
yenilgide bizim piyangomuz oldu.
Keşke rakibi ciddiye alıp,önde baskı yapan takıma daha ciddi defansif oynayıp ileride Aboubakarla
defans arkasına dalsaydık.
Haftaya işi daha ciddi tutup Fenere döşemeliyiz.

Saygılar
@abdusta abijim senin gonlun olsun yahu doseriz, duble yollarina parke doseriz

Ilkyari evirip deleriz ikinci yari cevirip deseriz
Evirip cevirip delik desik ederiz

peki şöyle açıklayayım o halde. geçen gün m.demirkol "quaresma babel ve taliscayı aynı anda oynatmak bir td başarısıdır" demişti. sence neden böyle bir cümle kurdu? ne vardı bu oyuncularda da aynı anda sahada olmaları mucizeydi?
Bu td başarısı nolduda bir anda tepetaklak oldu tek bir maçta mı bu kanıya vardınız ? Bu başarı nolduda hemen gol yiyecek kadar takımı etkiledi ? Ben size söyliyim konsantrasyon eksikliği kendini maça verememe taraf dilinde ruhsuzluk.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

febede Topal'dan başka cezalı var mı?

Çevrimdışı Gokhan-

febede Topal'dan başka cezalı var mı?

Yok sadece o var, defans yaparak oynadıkları için en iyi defans yapan oyuncularının sakatlanması yine de avantajdır bizim için.
Bir de bu Kjear öyle toparlanacak gibi durmuyor oynasa dahi maç içerisinde kıçı başı atabilir gene.

Çevrimdışı abdusta

Hala Anlamadınızmı?

Bu yenilginin asıl üzüleni FB li avam.
aklısıra Başakşehiri geçip lig 2cisi olup Şampiyonlar ligi elemelerini geçip
ayakbastı parasının yarısını Uefadan almak istiyorlardı.

sonuç olarak işin Tali üzeleni olarak biz FB nin hevesinin kırılmasıyla teselli bulduk

şerden hayır çıkarmak,işte budur.

saygılar

Etiketler: