Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168941 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

aslında şöyle Cenk falan önemli değil, isimlerden kaynaklanan bir durum yok, 1. madde şöyle olmalı takım yanlış taktik yüzünden uzun oynamak zorunda kalır, diğer hepsine katılıyorum,,,

Taktiğin yanlış olduğu konusu ayrı bi konu. Ona katılırım ama İsimlerle kesinlikle alakası var. Cenk'in yerine başkası olsun ilerde bu olay en kötü yarıyarıya daha az yaşanır. En kötü ihtimalle.Ba'ya bir kez hava topu geldi onda da Cenkten farkını gösterdi. Abi tamam çıkıp alamadın hava topunu tamam da bari rakibe rahat verme. Havatopunu alamadıysan hemen koş topa basmaya çalış. rakibin dengeli çıkmasına izin verme. Senin görevin bu. Sen orda en uçta görevini yapmazsan çorap söküğü gibi takımın geri kalanı sorun yaşıyor. Kondisyonun yoksa, hırsın yoksa nebilim başka bişeyin yoksa oynama ozaman ilk 11de. Bukadar basit. Santraforsan bu işleri yapacaksın. Topa çok iyi vurabilirsin. Hatta dünyada en iyi topa vuran oyuncu olabilirsin. Ama takım şut pozisyonu bulamadıktan sonra bunun ne anlamı var? Ozaman sen takımı 10 kişi oynatıyorsun anlamına gelir.

Çevrimdışı underworld

Yorumlarınız bana Yalçın isminde kulübün yasakladığı beyfendiyi hatırlattı acaba o olma ihtimaliniz var mı ? Takımı olumsuz göstermek adına herşeyi yapıyorsunuz ve sizden tek bir olumlu cümle duyamıyorum bugün de maç varken hala mali tabloyu falan konuşmanız maç sonunda ise taktik konuşmanız gerçekten ilginç normalde insanlar bunun tersini yapıyor.
kabul ediyorum bu maçı kaybetmemizin hatası benim, özür diliyorum !!!
Hey Allah'ım ya ...

Çevrimdışı mellfred

her şeyden önce şampiyon olacağız burada şüpheniz olmasın haftaya fener maçınız zor da olsa alırız;  ancak
başakşehir maçları gösterdi ki abdullah avcı işini çok daha ciddiye alan bir adam ve şenol hocayı ikidir yeniyor
 (varenadakii beraberlik de avcının galibiyetidir )
hocanın cenk tutuculuğu kabul edilemez.
rakibin iki stoperi de yokken şu maça değil cenkle çift santroforla çıksa yeriydi gerekirse oyunu uzun oynatıp dönen topları toplamak üzerine kurgulayabilirdi. tek uzun top alamayan yüksek top özürlüsü cenk'i oynatmak nedir allasen ?
bakınız  iddia ediyorum modern futbolda cenk tosun SANTROFOR FALAN DEĞİLDİR. uzun top alamayan santrofor olmaz
olsa olsa kanat forvet oynar ki bence onun için de yeterli dinamiği yok
quaresma eğer çok çok güçlü orta sahanız varsa oynatabileceğiniz bir oyuncudur ve yine ortalarını toplayan bir uzun santroforla iş yapar
rakibin kanatları visca ve cengiz'e bir bakın sonra da dönün öve öve bitiremediğiniz quaresmaya bir bakın allasen
geçen yılki akhisar maçından beri bu kadar içerlememiştim
tek rakibiz başakşehire üstelik rahat bir dönemimiz de üstelik bu kadar eksik ve bu kadar yorgunken maç kaybetmek bahane gerektirmeyecek kadar utanç vericidir
herkes otursun bu kulüpte külahları ortaya koysun
 :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Gokhan-

Taktiğin yanlış olduğu konusu ayrı bi konu. Ona katılırım ama İsimlerle kesinlikle alakası var. Cenk'in yerine başkası olsun ilerde bu olay en kötü yarıyarıya daha az yaşanır. En kötü ihtimalle.Ba'ya bir kez hava topu geldi onda da Cenkten farkını gösterdi. Abi tamam çıkıp alamadın hava topunu tamam da bari rakibe rahat verme. Havatopunu alamadıysan hemen koş topa basmaya çalış. rakibin dengeli çıkmasına izin verme. Senin görevin bu. Sen orda en uçta görevini yapmazsan çorap söküğü gibi takımın geri kalanı sorun yaşıyor. Kondisyonun yoksa, hırsın yoksa nebilim başka bişeyin yoksa oynama ozaman ilk 11de. Bukadar basit. Santraforsan bu işleri yapacaksın. Topa çok iyi vurabilirsin. Hatta dünyada en iyi topa vuran oyuncu olabilirsin. Ama takım şut pozisyonu bulamadıktan sonra bunun ne anlamı var? Ozaman sen takımı 10 kişi oynatıyorsun anlamına gelir.

Kovalayıp faul yapmaktan bile aciz böyle forvet olmaz.
Bir futbolcunun ciğeri olmasa hırsı olur hırsı olmasa ciğeri olur bunda ikisi de yok, eee o zaman ne işin var saha da?
Kopup giden maçta 2-3 gol atacağına her maç 1 tane salla daha makbuldür, bu yüzden Aboubakar'ın attığı goller benim için daha değerlidir.

Bizim gördüklerimizi yönetim ve Şenol Hoca görüyordur inşallah, bu takım press özelliğini kaybetti seneye bu sisteme katkı verecek futbolcular adapte etmek lazım.Ayrıyeten Demba BA'nın kiralanması veya satın alınması elzemdir, kalite çok farklı bir şey.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bence arkadaşlar bu mağlubiyeti cenke yada başka birisine bağlamak yanlış.Cenk ilk 11'i haketmiyor ama bugün 11 tane maçı istemeyen futbolcu vardı Cenk'in içinden messi çıksaydı bile yine de kazanamazdık.
Üzüldük ama yıkılmayalım futbolcularımızda gerekirse çimleri ısırsın birbirlerinin kemiklerini kırsınlar ama şu ruhsuzluklarını atsınlar haftaya iyi bir oyun ve iyi bir skorla bu rezaleti affetirsinler.Ben buna inanıyorum bu mağlubiyet bizi daha çok birleştiricek daha da hırslandırıcak ve haftaya gerçek Beşiktaş'ı göstereceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Çevrimdışı Egos

Abi Tolga'da ısrar etti taraftarla arası açıldı oyuncunun, Olcay aynı şekilde şimdi aynısını Cenk için yapıyor yarın öbür gün olmasın kesinlikle ama cenk ıslıklanırsa ne olacak kötü bir sonuçta? Hoca sadece sahaya bakarsa yanılır tecrübeli bi hoca bu noktaya gelmesine izin vermemeli, ısrarından vazgeçmeli.

serhat, özür dilerim; ama yazdıklarının gerçeklikle alakası yok. tolga'da nasıl ısrar etti, anlatsan ya biraz. daha şenol güneş yokken tolga'nın taraftarla arası bozuktu, kaleci transferi mi yaptık geçen sezonun başında. tolga yerine günay'ı mı, boyko'yu mu koymadığı için taraftarla arasının açılmasına neden oldu? tolga'yı oynatmayı düşünen teknik direktör neden ffp kıskacında, stoperi satılmış bir kulübün 3 milyon avrosunu kaleci transferine verdirsin? fabri kaç maç yedek oturmuş yaz bakalım.

olcay ıslıklandığında 2 aydır ilk 11'e giremiyordu; 11'e girdiği 3 maç var, üçünde de ikinci yarıya başlayamamış. hazırlık maçında ıslıklanması da tam anlamıyla şımarıklıktı.

hoca 78. dakikada cenk'i oyundan değil, ilk 11'den aldı. bunu hepimiz biliyoruz. olayı dramatize etmeye gerek yok.

"şampiyonluktan aşağısı kurtarmaz" diyen taraftar varsa buyursun kimi protesto edecekse etsin, nasıl olsa er ya da geç foyaları ortaya çıkacaktı.

Çevrimdışı abdusta

İş kazası diyelim,
Bu hafta Beşiktaş muhasebeliciği,Oyuncu ihracat-ithalatı ile dolu dolu 1 hafta geçirdik
Dolayısıyla hem Futbolcularımızın hemde bizim motivasyonumuz başka kanallarda olunca
yenilgide bizim piyangomuz oldu.
Keşke rakibi ciddiye alıp,önde baskı yapan takıma daha ciddi defansif oynayıp ileride Aboubakarla
defans arkasına dalsaydık.
Haftaya işi daha ciddi tutup Fenere döşemeliyiz.

Saygılar
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2017, 22:45:58 abdusta ]

Çevrimdışı ilhan mansız

bunların hepsi konuşulabilir tabi ama esas sıkıntı taktikteydi, cenk topu alamadı zaten şişirme bir top bu o andan itibaren aslında tüm takım topun arkasında sayılır ama orta saha oyuncuları nerede?geriden oyun kurmaya çalışıyor olmasınlar sakın, sırf bu yüzden savunma ve ortasahadan 5-6 oyuncu çizgi halinde mi? evet bence öyle geriye ne kalıyor sadece basit bir arapası çünkü dengesiz yakalanmışsın, ondan sonrası ofsayt,değil çok önemli bir konu değil, biz bu maçı taktiksel olarak kaybettik, mesela rakipte cengiz,visca gibi oyuncular çok iyi göründü neden? tabi ki bir kaliteleri var ama gerçek sebep onlar topu hep önlerine aldılar, birebir yakaladılar, bizde ise babel ve quaresmanın ulaşamayacağı çoğu zaman saçma sapan yerlere pas atmak zorunda kaldık. sence bu tesadüf mü? tabi ki tesadüf değil, rakibin en zayıf noktası orta sahasının ortası ve defans göbeğiydi, buradan girseydik, cengiz ve visca ortaya çekilecekti, işte o zaman quaresma ve babel önüne top alabilirdi, 30 dk maçı kilitleseydik rahatça kazanırdık, şu oynamalı bu oynamalı konusuna hiç girmedim bu forumda, yalnızbu maç özelinde rakibe sorsaydık nasıl oynamamızı istersiniz diye emin ol tam olarak bu şekilde oynamamızı isterlerdi. Futbolun çok ciddi bir matematiği vardır ve sahanın her yerinde eksik kalırsanız o matematik anında devreye girer asla da tesadüf,şans,şanssızlık gibi kavramlarla açıklanmamalıdır.

Çevrimdışı uğur07

Seneye cenki babelle birlikte sol kenar forvet dusunmek lazim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

Gokhan tore ve cengiz under de sag kanat (alirsak insallah)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ardiles

Yorumlarınız bana Yalçın isminde kulübün yasakladığı beyfendiyi hatırlattı acaba o olma ihtimaliniz var mı ? Takımı olumsuz göstermek adına herşeyi yapıyorsunuz ve sizden tek bir olumlu cümle duyamıyorum bugün de maç varken hala mali tabloyu falan konuşmanız maç sonunda ise taktik konuşmanız gerçekten ilginç normalde insanlar bunun tersini yapıyor.

@underworld  eleştirileri rastgele çalakalem yapmıyor hepsi tutarlı ve çoğu konuda benzer düşünüyorum ama farklı şekilde ifade ediyorum. yapıcı değil yıkıcı şekilde eleştiriyor sadece üslubunda sorun var.

hazır hızınızı almışken yönetime sallayabilirsiniz başak maçı öncesinde borç mu açıklanırmış  :bandit:

teknik/taktik konusunda haftalardır aynı şeylerden bahsediyorum. 4-2-3-1 talisca ile problem oluyor ileri çıktığında orta ikiliye fazadan yük biniyor dedik. bugün a.avcı tam olarak bu açığı kullandı. kaliteli takım veya iyi hocalar karşısında mevcut dizilim ve taktik anlayış sos veriyor.

Çevrimdışı Egos

kardeşim bırak mali durumu konuşmayı cebimdeki parayı saymam beşiktaş güzel oynayacaksa. forumda konuştuklarımızın camiayı bu kadar olumsuz etkilediğini fark edemedik. yalnız ne yalan söyleyeyim ben de necmi ağabeyin "şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın" tavrının ikinci golü kalemizde görmemize neden olduğunu düşünüyordum; fakat üçüncü golde fabri hatalı.

Çevrimdışı ardiles

arsene wenger arsenal kariyerini tehlikeye atmak pahasına saha dizilim ve taktik konusunda değişikliğe gitti. takımı yeni modele alışana kadar başarısız görünebilir ama ilerisi için zaruri önlem almalıydı. benzer anlayışı şenol hocadan bekliyorum. şampiyonluk garantilendikten sonra hazırlık kampında gerekli değişiklikleri yapacağını ümit ediyorum.

Çevrimdışı ardiles

kardeşim bırak mali durumu konuşmayı cebimdeki parayı saymam beşiktaş güzel oynayacaksa. forumda konuştuklarımızın camiayı bu kadar olumsuz etkilediğini fark edemedik. yalnız ne yalan söyleyeyim ben de necmi ağabeyin "şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın" tavrının ikinci golü kalemizde görmemize neden olduğunu düşünüyordum; fakat üçüncü golde fabri hatalı.

yeni nesil ironiyi anlamıyor ama sen yaz, okumak zevkli oluyor

@underworld  eleştirileri rastgele çalakalem yapmıyor hepsi tutarlı ve çoğu konuda benzer düşünüyorum ama farklı şekilde ifade ediyorum. yapıcı değil yıkıcı şekilde eleştiriyor sadece üslubunda sorun var.

hazır hızınızı almışken yönetime sallayabilirsiniz başak maçı öncesinde borç mu açıklanırmış  :bandit:

teknik/taktik konusunda haftalardır aynı şeylerden bahsediyorum. 4-2-3-1 talisca ile problem oluyor ileri çıktığında orta ikiliye fazadan yük biniyor dedik. bugün a.avcı tam olarak bu açığı kullandı. kaliteli takım veya iyi hocalar karşısında mevcut dizilim ve taktik anlayış sos veriyor.

Eğer yorumlarımı okuduysanız yönetimden şenol güneşe futbolculara kadar eleştirilerimi yaptığımı görebilirdiniz.Dediklerimi sanırım yanlış okudunuz ben herşeyi olumsuz gösterdiğini hep olumsuz konuştuğunu söylüyorum ve tekrarlayarak aynı şeyleri dile getirip duruyor Beşiktaş eleştirilir fakat desteklenir de ben destek kısmını hiç göremediğimden bahsettim.Yoksa bazı konularına katılmıyorum eleştirileri hepsi çok saçma falan demedim.Lütfen benle de şu hazır hızınızı almışken cümlenizdeki gibi bir dahada bu alaycı üslüpla da konuşmayın sallamak yerine yapıcı eleştirler yapmayı tercih ediyorum yermek hep olumsuz konuşmak farklı hatalarını görünce uyarmak olmuyorsa daha da sert dille uyarmak farklı.Teknik taktik konusu değildi bugünkü yönetimden oyunculara kadar herkesde bir tınlamazlık şampiyon olmuşuz havası ruhsuzluk vardı.Bizden daha çok hazırlanan maçı bizden daha çok isteyen bir Başakşehir vardı ve kazandılarda.

Çevrimdışı mellfred

topa önde basan rakiplere karşı adam geçen topçu ile kırıcılık yapabilrisiniz
 bunu bizde yapacak tek adam tolgaydı  zaten ikinci yarıda da baya bi fake attı orta sahayı yürüyerek geçecek adamlara ihtiyaç vardı.
maalesef adam eksilten oyuncumuz yoktu ya da o güveni hiç sağlayamadılar aslında
rakipte mossoro visca cengiz her defasında çalımladılar. bizi rahat geçtiler 

Çevrimdışı mellfred

hepinize iyi geceler eğer uyuyabilirseniz
yine tanrı emeğinizi kutsasın ve karşılığını bu dünyada versin
ahirete falan bırakmasın
yaşasın 1 Mayıs

Evet fabri hatalı gol yedi ama takım oynadığı ruhsuz futbol bunun önüne geçti.

Çevrimdışı underworld

geçen sene ki maçta 54 dk da 2-0 geriye düşmüşüz sonra 78 , 83 dk cenk ve atiba ile 2-2 kalmışız.
O stadta da var bi gudubetlik. artık adı mı bozuyor nedir bir şey ters gidiyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Herkesi çok karamsar gördüm sadece şampiyonluk 1-2 hafta ertelendi o kadar.real evinde Barça ya kaybetti ama bu Real'in şampiyon olacağı gerçeğini değiştirmez.bu sene hayırlısıyla bitsin hele gençleştirme şart oğlu şart artık dipçik gibi zenciler atletik oyuncular bulmamız lazım futbol artık çok hızlandı yaş ortalamamız da malum Atiba bile kaldıramadı artık 2 haftadır tekliyor gayet normal tabi..gerginliğe gerek hele ki bu hafta hiç Yok biz beceremiyoruz öyle oynamayı Allah rızası için adamların oyununa bir daha düşmeyelim yine öyle yapacaklar çünkü.eze eze yeneceğiz civcivleri kaçış Yok.

Çevrimdışı ilhan mansız

topa önde basan rakiplere karşı adam geçen topçu ile kırıcılık yapabilrisiniz
 bunu bizde yapacak tek adam tolgaydı  zaten ikinci yarıda da baya bi fake attı orta sahayı yürüyerek geçecek adamlara ihtiyaç vardı.
maalesef adam eksilten oyuncumuz yoktu ya da o güveni hiç sağlayamadılar aslında
rakipte mossoro visca cengiz her defasında çalımladılar. bizi rahat geçtiler
tam ortadan dalmalıydık, atibanın çıkması bu anlamda iyi oldu, zaten en zayıf alanları savunmanın ve orta sahanın ortasıydı. Ortadan dalsaydık visca ve cengiz ister istemez ortaya gelecekti o zaman da babel ve quaresma bekleriyle birebir kalacaktı. biz ne yaptık ortasaha oyuncularımızı geri çekip stoperleri de kanatlara açtık. oyun kuramaz hale geldik ve takım ortadan ikiye bölündü. ileride ki 4 oyuncu ile gerideki 6 oyuncu arasında bağlantıyı resmen aptalca kopardık, ileri oyuncularımız hep sırtı dönük oynamak zorunda kaldılar ve sürekli top kaybettiler,

Çevrimdışı Gökhan Kurt

geçen sene ki maçta 54 dk da 2-0 geriye düşmüşüz sonra 78 , 83 dk cenk ve atiba ile 2-2 kalmışız.
O stadta da var bi gudubetlik. artık adı mı bozuyor nedir bir şey ters gidiyor.

Stadı boşver , bizde problem var

Çevrimdışı ilhan mansız

Herkesi çok karamsar gördüm sadece şampiyonluk 1-2 hafta ertelendi o kadar.real evinde Barça ya kaybetti ama bu Real'in şampiyon olacağı gerçeğini değiştirmez.bu sene hayırlısıyla bitsin hele gençleştirme şart oğlu şart artık dipçik gibi zenciler atletik oyuncular bulmamız lazım futbol artık çok hızlandı yaş ortalamamız da malum Atiba bile kaldıramadı artık 2 haftadır tekliyor gayet normal tabi..gerginliğe gerek hele ki bu hafta hiç Yok biz beceremiyoruz öyle oynamayı Allah rızası için adamların oyununa bir daha düşmeyelim yine öyle yapacaklar çünkü.eze eze yeneceğiz civcivleri kaçış Yok.

az önce mesajlaştığımız için yazıyorum, kendi adıma kesinlikle karamsar değilim, inşallah yine şampiyon olacağız, yalnız bugünkü taktiksel hata beni hem çok üzdü hem de çok şaşırttı, ya hiç bilmiyorsan başakşehir gs maçına bi bakarsın, hoca neden böyle yaptı gerçekten anlamıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca'yı sadece tek bir sebepten ötürü eleştiriyorum.

O da her rakibe karşı aynı oyuncu kadrosu ve oyun anlayışı ile çıkıyor olmamızdır. Her rakibe karşı aynı oyun oynanmaz. Maçtan önce de yazmıştım bu maçı illa ki kazanmamız gerekmiyordu. 1 puan da çok değerliydi ve biz bunun önemini bilerek sahaya çıkmadık.

Sahaya çıkan kadro da buna göre değildi. Trabzon maçı gibi olur diye düşündü bence Şenol Hoca ama bu sefer tutmadı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: