Bu arada avantajın hala biz de olduğunu zaten söylemeye gerek yok. Karamsarlıktan ziyade doğal olarak herkes de bu kadar kolay mağlup olmanın verdiği üzüntü var ki o da olacak yani.
Önemli olan takıma olan inançta azalma olmasın. Biz inanırsak takımı da inandırırız. Bu takım tam konsantre olduğunda neler yapabildiğini bu sezon çoğu maçta gördük.
Başakşehir maçından ders alıp Fb maçına çok daha iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum.
1 maç kaybedince ortaya çıkan mantarları temizlemek lazım tolga bence.
Galip gelirken iyi giderken ortalıkta gözükmeyen mantarlar puan kaybedince gün yüzüne çıkıyorlar.
Daha ağır şeyler söylerimde söylüyemiyorum mantar diyebiliyorum sadece.
Mağlubiyet illa olucaktır onu çok şey yapmıyorum ben sonuçta karşımızda ki takımda ligin 2.cisi onlarda gökten zembille oraya şansa bala gelmediler iyi futbol oynayarak geldiler.
Barçada puan kaybediyor real madridte puan kaybediyor yeri geliyor hemde en kötü takımlara benim üzüldüğüm konu seninle aynı.
Hoca sürekli aynı 11'i çıkartmaması lazım ve formda olan oyuncuları oynaması lazım geçen hafta tolgay iyiydi mesala onu oynatması lazımdı orta sahada oğuzhan'da düşüş var.
Cenk 6 haftadır gol atamıyor geçen hafta maçta oynamadı onunla başlamak tam bi faciadı.
Neyse artık yapıcak birşey yok geçmişişe dönemeyiz geleceğe bakacağız kaldı 5 maç 15 puan.
Kalan 5 maç'ın 3'ü evimizde.Puan farkı 4.