Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168349 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Abi tamam kraldan çok kralcı olmayayım Şenol hoca'da ben hatalıyım dedi de futbolcuların ruhsuzluğunu kime bağlayalım.
En nefret ettiğim şeydir reaksiyon gösterememek, yoksa yenilmek sıkıntı değil.
reaksiyon her zaman olmaz maalesef, ilk 20 dk da bizi fikren yendiler, maalesef o andan sonra çok zor, keşke imkan olsa ilk yarım saati tekrar izlesek, maçı tabi ki kaybedebilirdik ama bu şekilde kaybetmeyi hazmedemiyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Başta burdaki bazı arkadaşlara ve taraftarlara sesleniyorum mali durumları bırakalım daha şampiyon değiliz lige odaklanalım falan yok herkes yok işte şu kadar para bu kadar şey yav bir günde değişicek şeyler mi bunlar yada ekonomist değiliz kulübün içinde çalışmıyoruz maça odaklanalım dedim biz pek odaklanamadık.Taraftarlardada şampiyonuz sıkıntı yok falan havaları daha hiç birşey kesinleşmiş değil gönülümüzden sonuna kadar şampiyonluktan başka birşey geçmiyor ihtimal bile vermek istemiyoruz ama netleşmeden şampiyon olunmuyor.Buyrun işte kendi kendimizi nasıl strese soktuk.

Aslında bu mağlubiyete tokat gibi oldu Adana maçındada laylay lom az kalsın kaybediyorduk bu maçtada öyle 18 dakikada 3 gol yenir mi?? 18 dakika ya el insaf.Umarım herkese ders olmuştur bu taraftara oyunculara.Şenol Güneş'in taktisel hatası olabilir ama berbat etmedi aboubakar'la niye başlamazsın be adam zorun ne senin ? Ama yine de Şenol hocamızın arkasındayız.Fakat en büyük hatası oyuncuları toparlayamaması bu konuda berbat etmiş olabilir ciddiyete sokamaması yenildiğimiz her maç üzüldüm ama bu maç kahroldum ruhsuz gibilerdi ruhsuzlaşmıştık bune ya ayıptır günahtır.Üstündeki formanın kıymetini değerini bilmeyen bir Beşiktaş gördüm bu sene ilk defa.

Hayırlı olmuştur diye ümit etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elden artık Şenol sopayla dövüyormu nabıyorsa yapsın ben böyle ruhsuzluğu Fenerbahçe maçında da görürsem cidden artık Şenol Güneş'e gerçekten çok kırılırım.Puan avantajımız ve bence fikstür avantajı yine bizde bu maçtaki gibi ruhsuz futbolcu istemiyoruz umarım bir an önce toparlanır herkes en başta oyuncular sonra şenol hoca yönetim ve taraftarlar.

Çevrimdışı caner.eryigit

Çok etkileşim oldu toplu cevap vereyim.sezon boyunca aboubacar gömdük şimdi herkes aboubacarcı oldu.gomez Demba bunlar başka seviye abi cenk aboubacar bir tık altı oluyor.kalite başka birşey işte.ben büyük takımım ben çıkarım kendi oyunumu oynarım ben oyunumu ona kabul ettiririm zaten öyle oldu mu büyük takım oluyorsun.o yüzden Barcelona bayern Real juve gibileri büyük takım oluyor.benim seviyem bu örneğim bu yarışmacı olarak değil oyun kabul ettirme olarak.neyse hayırlı geceler hepimizin morali bozuk kızgınız.canları saolsun buraya kadar onlar getirdiler buradan snr da onlarla şampiyon olacağız inş.nazar boncuğu olsun.İyi ki Beşiktaş var Sevincimiz de üzüntümüz de onunla güzel vesselam...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Piero'ya göre Başakşehir'in 2.golü 43 cm ofsayt!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı autopsy

İlla ki tek bir sorumlusu olması gerekmiyor ki bir yenilginin. Hoca da formsuz ama oyuncular bugün maçın başında aşırı isteksizdi. Herşeyi de hocaya bağlayamazsınız, günah keçisi aramayın. Yukarıda bir arkadaş da yazmış açın izleyin 2. golün öncesinde Talisca ve Cenk armut gibi izlerken Attamah rahat rahat topu alıp gidiyor vs. Bunun hocanın taktiği ile falan alakası yok. O golü amatörde bile yesen hoca oyuncuların ağzına tükürür. Takım istemedi ve bu çok net. Bunda herkesin payı var, taraftarlar da dahil. Erken öten horozun başını keserler, gündüz de yazdık. Olay tamamen budur. Haftaya çıkıp affettirmeliler bunu ötesi yok.

Çevrimdışı taner37

Bu maç bırak 90 dakika 900 dakika oynansa yine kazanamazdık çünkü sahada kazanmak isteyen bir futbolcu yoktu.

11 adamın 11'i de berbat oynuyorsa burada bir sıkıntı var demektir. İdman yapmak yerine okeye mi döndü bunlar hafta içi ne yaptılar anlamadım ben.

Kafa maçta hiç değildi. Ben Beşiktaşı en son ne zaman böyle gördüm hatırlamıyorum. Arkadaş 1 futbolcu kendini maça vermez mi ya?

Çok merak ediyorum hafta içi tesislerde nasıl bir hava vardı? Gerçekten çok merak ediyorum. Yani bu adamların böyle olması için hafta içi tesislerde şampiyonluk kutlaması yapmış olmaları gerekiyor.

Yahu şampiyonluk maçına çıkıyorsun. Alsan maçı iş bitecek! Çatır çatır oynaman lazım ama yaşadığımız şeye bak şaka gibi gerçekten şaka gibi! Ulan bilmem kaç puan fark atan Bayern deplasmanda 6 attı bu hafta da şampiyon oldu. Koskoca Bayern diyorum bak adamlar bilmem kaç hafta kala nasıl disiplinli. Çıkıyor 6 tane atıyor şampiyon oluyor. Ya biz? Hemen havalar bi şeyler falan. Bu sebeple futbolumuz çok yavaş ilerliyor işte.

Maçtan önce de yazmıştım tüm sezonun meyvelerini toplayacağımız maç, şampiyonluk maçı al biti demiştim olana bak. Hala inanamıyorum..
Bayer in 6 attığı volsfurg bizim ligde banko şampiyon olur..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş tarzı gol nasıl yenilir?

1- Cenk'e uzun top atılır.
2- Cenk ile kafa topuna çıkan 1.60 ile 1.90 boyları arasında değişen futbolcular rahatça topa kafa vurup (ya da takım arkadaşına indirip) bizim yarı sahamıza doğru gönderir.
3- Savunmamız bu dönen topu karşılamak ve kapmak için öne çıkıp pres yapıp topa müdahele eder fakat top doğal olarak bölgede sayıca fazla olan rakipte kalır.
4- Rakip topu hızlı oyuncusuna aktarır ve savunmamız ne yapacağını bilmez bir halde etrafa koşuşturmaya başlar.
5- Gol!

Ahmet Çakar: "Beşiktaş sampiyonluğu kar topu oynarken kutlar demiştim ama havuzda kutlayacaklar gibi görünüyor

Çevrimdışı taner37

Piero'ya göre Başakşehir'in 2.golü 43 cm ofsayt!
İki pasda ofsayttı zaten..

Şampiyon Beşiktaş

Cengiz Ünder, üç gün arayla çıktığı 2 maçta 4 gol attı🔥

Fenerbahçe⚽️⚽️
Beşiktaş⚽️⚽️

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fenerbahçe⚽️⚽️
Beşiktaş⚽️⚽️
Anadolu topçusu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Fenerbahçe⚽️⚽️
Beşiktaş⚽️⚽️

Biyerlerimizi yırttık alınsın diye ama dinleyen olmadı. Takım yaşlanıyor ama kimin umrunda?

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Öldürmeyen darbe güçlendirir

Ne Sampiyonlugu ne de Liderliği kaybetmedik sadece Avantaj kaybettik , Şampiyon olacağız ama sadece biraz gecikecek hepsi bu
Yunus kesinlikle haklısın.  Şampiyonluk noktasında kimsenin şüphesi yok Allah'ın izniyle ama bu nasıl desem tv başında takım sanki bana küfrediyormuş gibi hissettim. Böyle bir oyun yok olamaz ayıptır. Şu rezil ligi kanırta kanırta almamız gerekir normalde.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı underworld

direk çinle iletişime geçsinler Ba için.
bu iş cenk , abu ile olmayacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Başakşehir'in attığı 2.ci gol 43 cm ofsayt.

3.cü gol'de fabrinin hatası kendi kendimizi yaktık resmen

Çevrimdışı taner37

Fenerbahçe⚽️⚽️
Beşiktaş⚽️⚽️
19 yaşında cengiz
Quaresma 33 yaşında.

14 yaş fark.. vay be.
Şampiyon Beşiktaş

Şu forumda puan kaybedince maç kaybedince ortaya çıkan mantarlardan nefret ediyorum.

Kasık biti gibi anında bitiyorlar kaybetmemizi bekliyorlar kazanırken piyasada olmayan insanlar kaybedince gün yüzüne insan içine çıkıyorlar.

Yunus kesinlikle haklısın.  Şampiyonluk noktasında kimsenin şüphesi yok Allah'ın izniyle ama bu nasıl desem tv başında takım sanki bana küfrediyormuş gibi hissettim. Böyle bir oyun yok olamaz ayıptır. Şu rezil ligi kanırta kanırta almamız gerekir normalde.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi Gollerde bireysel hata ve sanssizlikta var , Basaksehire karşı bu dizilisle çıkmak zaten ben pozisyon verririm ama atarim da demekti , nitekim 18 dakikada skor. 3-0 olunca koptu film , aslinda Ilk yarida 3-1 , 3-2 yapabileceğimiz pozisyonlar da oldu , Ilk yarida en azindan 1 Gol atabilseydik geri dönebilirdik neyse sağlık olsun

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaş tarzı gol nasıl yenilir?

1- Cenk'e uzun top atılır.
2- Cenk ile kafa topuna çıkan 1.60 ile 1.90 boyları arasında değişen futbolcular rahatça topa kafa vurup (ya da takım arkadaşına indirip) bizim yarı sahamıza doğru gönderir.
3- Savunmamız bu dönen topu karşılamak ve kapmak için öne çıkıp pres yapıp topa müdahele eder fakat top doğal olarak bölgede sayıca fazla olan rakipte kalır.
4- Rakip topu hızlı oyuncusuna aktarır ve savunmamız ne yapacağını bilmez bir halde etrafa koşuşturmaya başlar.
5- Gol!
aslında şöyle Cenk falan önemli değil, isimlerden kaynaklanan bir durum yok, 1. madde şöyle olmalı takım yanlış taktik yüzünden uzun oynamak zorunda kalır, diğer hepsine katılıyorum,,,

Çevrimdışı underworld

hocada hata arayacaksak cenk ile başlamaması ve q7'yi oyundan çıkarmamasıdır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hocada hata arayacaksak cenk ile başlamaması ve q7'yi oyundan çıkarmamasıdır.
10. dakikada kontradan gol yiyoruz bunu oyuncu tercihleriyle açıklarsak yanılırız.
Korku akıl katilidir.

10. dakikada kontradan gol yiyoruz bunu oyuncu tercihleriyle açıklarsak yanılırız.
18 dakikada 3 gol yemek akıl alır gibi değil.Bu maçtaki ruhsuzluk ise kesinlikle affedilemez.Haftaya Josef'e Van Persie'ye Hasan Ali'ye kısacası bütün Fenerbahçelilere o çimleri yedirmemiz lazım.

Çevrimdışı underworld

temele inersek hatalı kadro planlaması olduğunu en başından beri söylüyorum.
hatta ileri gidip yapılan sözleşmelerle birlikte seneye de elimizin büyük bir  ölçüde bağlandığını söyleyebiliriz.

bu maç nezlinde ilk yarı q7 çıkıp abu girmeliydi.cenkte benfica maçı gibi kanada gececekti.

temele inersek hatalı kadro planlaması olduğunu en başından beri söylüyorum.
hatta ileri gidip yapılan sözleşmelerle birlikte seneye de elimizin büyük bir  ölçüde bağlandığını söyleyebiliriz.

bu maç nezlinde ilk yarı q7 çıkıp abu girmeliydi.cenkte benfica maçı gibi kanada gececekti.
Yorumlarınız bana Yalçın isminde kulübün yasakladığı beyfendiyi hatırlattı acaba o olma ihtimaliniz var mı ? Takımı olumsuz göstermek adına herşeyi yapıyorsunuz ve sizden tek bir olumlu cümle duyamıyorum bugün de maç varken hala mali tabloyu falan konuşmanız maç sonunda ise taktik konuşmanız gerçekten ilginç normalde insanlar bunun tersini yapıyor.

Yorumlarınız bana Yalçın isminde kulübün yasakladığı beyfendiyi hatırlattı acaba o olma ihtimaliniz var mı ? Takımı olumsuz göstermek adına herşeyi yapıyorsunuz ve sizden tek bir olumlu cümle duyamıyorum bugün de maç varken hala mali tabloyu falan konuşmanız maç sonunda ise taktik konuşmanız gerçekten ilginç normalde insanlar bunun tersini yapıyor.

cevap vermeyin yok sayın adamı siz cevap verdikçe iştahları kabarıyor.

Dikkatlerini çekiyorum diyerekten daha gaza gelip dahada kötülüyorlar.

Etiketler: