Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167798 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Cenk topsuz oyunda neredeyse SIFIR. Rakip takımı rahatsız etmiyor. Bu durum rakip takımı ileriye itiyor, rakip takımdan bir defans oyuncusu ya da 6 numara oyuncu ileriye çıkışlar yapabiliyor böyle bir durumda . Orta sahada 1 fazla oyuncusu olan rakip takıma karşı sertliği de arzu edilen düzeyde olmayan orta sahamız yetersiz kalıyor. Abdullah Avcı bu taktiği Vodafone Arena'da da uygulamıştı . O maçta da aynı bu maçta olduğu gibi takımı ikiye bölmüştü. Hoca bu hataya ikinci kez düştü diyebiliriz.
kesinlikle, işte bu kadar, takımı ikiye bölüp sahanın her yerinde bizden fazla oldular,cenk,babel,quaresma,talisca bir tarafta diğerleri diğer taraftakaldı, böylece kazma bekir,formsuz holmen, emre gibi oyuncuları çok rahat maç çıkardı. Bizim bu gördüğümüzü Şenol hoca eğer görmediyse durum çok vahim, hatta Atibanın sakatlanıp Tolgayın oyuna girmesi bile bu maç özelinde biraz Allah'ın lütfu gibiydi.

Çevrimdışı taner37

Başakşehir resmi Twitter hesabı yazmış

Ligin en iyi top oynayan ikinci takımını ağırlamaktan gurur duyduk yine bekleriz demiş..

Neticeleri kalktı.. nefretimsin Başakşehir

Çünkü takımda fener gs forması giyen tipler var.. başlı başına nefret sebebi
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Yediğimiz goller kadar ikinci yarıdaki etkisizliğimiz de büyük sorun. ikinci 45 dakika boyunca Başakşehir birşey yapamadı. Normal oyunumuzla 2 gol atmamız şaşırtıcı olmazdı. Ama sahada bunu isteyen futbolcu göremedim pek.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Fenerbahçe maçında

Cenk Quaresma Oğuzhan Başlarsa bu sezon artık falan izlemem. Benim için şampiyonluktan ziyade iyi oyun hırs azim istek önemli.
Tosiç hariç bu 11 başlayacak muhtemelen.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Librarius

Quaresması cenki oguzhani babeli değil sorun arkadaşlar bu takım YAVAŞ. Kağnı bu takım. Bir takımın hızlı seri ok gibi koşan bir tane futbolcusu olmaz mı? Abi karşıda visca mossoro cengiz at gibi kosuyolar ataklarda. Ya 35lik adebayor cenkten daha hızlı nasıl koşabilir? 35lik adebayor cenkten daha fazla mücadele nasıl edebilir? Bir kez olsun rahat çıkartmaz mı hücuma rakibini bi takım. Marcelo hayatında yemediği baskıyı yedi. Karşı takımın stoperi bekir 4 aydır ilk kez forma giydi adam rahat rahat çıktı defanstan ya bir kere rahatsız edemedik ya.

Ama iyi oldu bize bu tokat. Öyle şampiyon şampiyon diyerek şampiyon olunmayacağını öğrendik. Bizim takımda koşacak arkadaş adebayor kosuyorsa cenkte koşacak 40 yaşındaki emre koşuyorsa oguzhanda kosacak. Yoksa yok arkadaşlar bu rehavet inşallah dağıtmaz bizi.

Oguzhan'da bir sey seziyorum: pres altinca kaldigimizda cok cekingen oynuyor, sorumluluk almiyor. Defans oyuncusu buna topu atiyor, bu hemen geri veriyor topu. Arkadas topa bir bas, don oyunu ac. Pres yerken topu cikaramamamizin bir nedeni Oguzhan. Tolgay bu konuda ondan daha iyi ama o da bazen gereksiz risklere giriyor. Arasi yok bizimkilerin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ilhan mansız

PlayStation oynamıyoruz hocanın elinde joystick yok oyuncu yanlış pozisyon alıyorsa hata yapıyorsa bunun hoca ile be alakası var?he şöyle dersen Atiba oğuzhan yerine başkası oynamalıydı bu daha kabul görür tezin için.cenk yerini aboubacar la başlamalıydı bence de yalnız şunu da unutuyor hafta içi bu oyuncular la beraber olan çalışan hoca.oyuncu değişikliklerinde çok eleştirdiğim olmuştur ama hocanın forma adaleti konusunda zerre şüphem Yok!

oyun planı sistemin ve isimlerin önünde gelir,,fırsat bulursan maçı bir daha izlemeni öneririm.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok basit bir soru sorucam yediğimiz ilk iki golü taktiksel açıdan açıklarmısın lütfen ?ilki kontra orta saha göbeği piyasada Yok Marcelo acemice çalımı yedi ve gol.2.gol ofsayt fabri uzun vuruyor cenk şey Talisca bakıyor kafayı vuran adam vurduğu topu alıyor araya bırakıyor be gol oluyor 3.gol fabri zaten.yani bunu taktiksel olarak nasıl açıklayacağız?fedarasyon diyeceğim tabi ki ceza alması gereken oyuncu bugün 3 tane kritik top kurtardı!yediğim gol ofsayt onlara verilen aynı pozisyonun tekrarında bize verilmeyen vermediği sarılar valla biz kötü olabiliriz 100 tane farklı etken var maçta hepsi neden de hep bizim aleyhimize.benim kabullenemediğim bu kadar silik durup tepki verememiz bunu hiç bir oyunu açıklayamaz kimse kusura bakmasın...

ya kusura bakma şu maçı hakeme federasyona bilmem neye bağlamak cidden çok ama çok saçma o yüzden bunun tartışılacak bir yanı yok, şurada 1 milyon kişiye sorsak senin gibi 10 kişi çıkar. bunları yenmek için kalecilerinin ceza almasına bel bağladıysan bırakalım zaten ligi bence. Bariz kötü hazırlanmışız maça hem taktik hem mental anlamda adamlar bi sürü eksikle 3 tane attılar gönderdiler daha neyin hakemi federasyonu göksel gümüşdağı yahu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan-

Yav beyler, tamam Şenol hoca formsuz diyelim eyvallah.
özellikle 2. gole dikkat çekmek istiyorum ofsaytı falan boşverin, Attamah denilen eleman orta sahada bizim iki rakibi "çekilin lan siz kenara" diyerek aralarından topu alıyor ve asistin asistini yapıyor.
Şimdi Allah var Şenol hoca'ya mı yazar bu hata?
Fabri'nin içeriye tokatladığı top Şenol hocaya mı yazar.
O kadar milyonlar alan adamlar şu maça konsantre olmak için x kişinin motive etmesini mi bekler?
Bunlar gerizekalı değil ki, maçın öneminin farkında değiller mi, her yer de bizden önce hamle yaptılar, ama beyefendilerde tık yoktu.
Quaresma aynı şeyleri Karabük maçında da yaptı arkadaş tutturamıyorsun bırak işte yapma orta falan yapma yav yapma.
Şenol hocaya taktik açıdan kızmıyorum ama Quaresma, Cenk gibi adamlara sabır göstermesinden bıktım artık.
Koy otoriteni ya, bu takımın horozu sensin civcivlerle baş edemiyorsun.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Librarius

Yediğimiz goller kadar ikinci yarıdaki etkisizliğimiz de büyük sorun. ikinci 45 dakika boyunca Başakşehir birşey yapamadı. Normal oyunumuzla 2 gol atmamız şaşırtıcı olmazdı. Ama sahada bunu isteyen futbolcu göremedim pek.

Cenk varken rakibe baski yapmak zor arkadaslar. Adama atilan her top duvardan geri donuyor gibi bizim sahaya geri geliyor. Senol hoca Cenk'i gol krali yapma derdine duserse bize gecmis olsun. Hele hele FB macina boyle cikarsa sampiyonluk hakikaten tehlikeye girer.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Aklim almiyor senol hocanin bu takintisini ya. Kime sorsan bu maca abu ile 11 cik der,rakibin stoper tandemi cop ama cenk tosunla basladi.

2 sey beni asiri rahatsiz etti.
Ilki cenk tosunu hocanin defansta bogulacagi maclarda 11e koyup takimi 10kisi birakmasi
Ikincisi quaresmanin her duran topu kullanmasi. Ilk yari adriano gayet iyiydi,adam korner kullanicak q7 aliyo topu actigi orta dogrudan disari gidiyo.duran top oluyo, bizim oyuncumuzun olmadigi yere dikiyo topu. 1 sezonda 288 asist yapsan ne olucak her seyi kullaniyorsun. Su iki sorunu halledelim onumuzdeki maclari kazanmak kolay.
Aman gozunuzu seveyim takima kusmeyelim. Cok az kaldi.her yerden tam gaz destege devam.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

oyun planı sistemin ve isimlerin önünde gelir,,fırsat bulursan maçı bir daha izlemeni öneririm.
Barcelona efsane bi oyun sistemi kuruyor, İnter gibi bi takım çıkıyor kitliyor Şampiyonlar ligini kaybediyorsun o yüzden bazen maç maç bakmak gerekiyor anlatmaya çalıştığımız bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Tosiç hariç bu 11 başlayacak muhtemelen.

Cenk 11de başlarsa taraftar sahaya girer. Öyle birşey olmayacak.

Çevrimdışı Librarius

PlayStation oynamıyoruz hocanın elinde joystick yok oyuncu yanlış pozisyon alıyorsa hata yapıyorsa bunun hoca ile be alakası var?he şöyle dersen Atiba oğuzhan yerine başkası oynamalıydı bu daha kabul görür tezin için.cenk yerini aboubacar la başlamalıydı bence de yalnız şunu da unutuyor hafta içi bu oyuncular la beraber olan çalışan hoca.oyuncu değişikliklerinde çok eleştirdiğim olmuştur ama hocanın forma adaleti konusunda zerre şüphem Yok!

Yahu Cenk Aboubakar konusunda haftaici falan deme. Cenk'i sezon basindan beri izliyoruz. Adam zorlu maclari birak lig sonuncusunun stoperlerini rahatsiz edemiyor. Hafta ici kimi rahatsiz etmis ki ilk 11 de oynuyor?  Demba Ba'nin 10 dakika da yaptiklarina bakin Cenk'in neleri yapamadigini daha iyi anlarsiniz.
Cenk gol krali olacak diye resmen sampiyonluk riske ediliyor. FB macinda oynarsa emin olun 1 puani bile zor aliriz. Kjaer ve Skirtel ona top gostermez. Demba Ba oldukca hazir bir goruntu verdi. FB macinda en az yarim saat oynamali.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yav beyler, tamam Şenol hoca formsuz diyelim eyvallah.
özellikle 2. gole dikkat çekmek istiyorum ofsaytı falan boşverin, Attamah denilen eleman orta sahada bizim iki rakibi "çekilin lan siz kenara" diyerek aralarından topu alıyor ve asistin asistini yapıyor.
Şimdi Allah var Şenol hoca'ya mı yazar bu hata?
Fabri'nin içeriye tokatladığı top Şenol hocaya mı yazar.
O kadar milyonlar alan adamlar şu maça konsantre olmak için x kişinin motive etmesini mi bekler?
Bunlar gerizekalı değil ki, maçın öneminin farkında değiller mi, her yer de bizden önce hamle yaptılar, ama beyefendilerde tık yoktu.
Quaresma aynı şeyleri Karabük maçında da yaptı arkadaş tutturamıyorsun bırak işte yapma orta falan yapma yav yapma.
Şenol hocaya taktik açıdan kızmıyorum ama Quaresma, Cenk gibi adamlara sabır göstermesinden bıktım artık.
Koy otoriteni ya, bu takımın horozu sensin civcivlerle baş edemiyorsun.
Gökhan, erçekten Şenol hocaya yazar, 2. goldede rakibin bizi bölmesi yüzünden aten orta sahalar doğru yerde değildi,bu oyuncuların kabahati değil hatta ilk 30 dk defalarca bu duruma düştük, oyun planımız ki eğer bir plan varsa mutlak hatalıydı.

Çevrimdışı kyiv

Önümüzdeki hafta Fenerbahçeyi hem de iyi oynayarak yenmeliyiz.  Aksi halde şampiyon olacağız ama keyfi kaçacak. Başakşehir kalan 5 maçı kazanamaz daha Antalya ve Trabzona gidecekler. Ama bizim bu tip hesaplara giriyor olmamız bile futbolcular ve hocamız adına düşünülmesi gereken bir durumdur. Şenol Hocanın takım düzenini bozmamak adına bazı futbolcularda göz göre göre ısrar etmesi Tolga gibi Cenk gibi futbolculara da takıma da bir şey kazandırmıyor. Bu futbolcular profesyonel,  kötü olduklarında yedek oturmaları gerektiğini biliyor olmaları lazım.Ayrıca bu şekilde futbolcu iyice taraftarın önüne atılmış oluyor.Ve ayrıca bu ısrar sonucu performansını artıran oyuncu göremedik malesef.

Bu önümüzdeki Fenerbahçe maçı futbolcuların onur maçı olmalı. Lig 2.sini 2 maçta da yeneme, Fenerbahçeyi de yeneme. Öyle bir durumda bu takım şampiyonluğu hak etmiş olur mu? Bu hafta içi çok önemli olacak hem fizik hem de konsantrasyon açısından Hocanın takımı çok iyi hazırlaması lazım.

Ligin en iyi takımı olarak kabul edilen bir takımın 2 maç üst üste karakter koyamaması açıklanamaz!

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Şu futbolu bir anadolu takımı Başakşehire karşı oynasa hepimiz tereddütsüz bu maçta şike var derdik. Beni deli edende Beşiktaş forması giyen futbolculuk mesleğini yapan sporcuların gevşekliği oldu.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ilhan mansız

Barcelona efsane bi oyun sistemi kuruyor, İnter gibi bi takım çıkıyor kitliyor Şampiyonlar ligini kaybediyorsun o yüzden bazen maç maç bakmak gerekiyor anlatmaya çalıştığımız bu.
tamam işte onu söylüyorum zaten, adamların nasıl oynadığı çok belli, bunu hocanın fark etmemesi gerçekten çok kötü,,her maç aynı taktikle oynanmaz,

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Önümüzdeki hafta Fenerbahçeyi hem de iyi oynayarak yenmeliyiz.  Aksi halde şampiyon olacağız ama keyfi kaçacak. Başakşehir kalan 5 maçı kazanamaz daha Antalya ve Trabzona gidecekler. Ama bizim bu tip hesaplara giriyor olmamız bile futbolcular ve hocamız adına düşünülmesi gereken bir durumdur. Şenol Hocanın takım düzenini bozmamak adına bazı futbolcularda göz göre göre ısrar etmesi Tolga gibi Cenk gibi futbolculara da takıma da bir şey kazandırmıyor. Bu futbolcular profesyonel,  kötü olduklarında yedek oturmaları gerektiğini biliyor olmaları lazım.Ayrıca bu şekilde futbolcu iyice taraftarın önüne atılmış oluyor.Ve ayrıca bu ısrar sonucu performansını artıran oyuncu göremedik malesef.

Bu önümüzdeki Fenerbahçe maçı futbolcuların onur maçı olmalı. Lig 2.sini 2 maçta da yeneme, Fenerbahçeyi de yeneme. Öyle bir durumda bu takım şampiyonluğu hak etmiş olur mu? Bu hafta içi çok önemli olacak hem fizik hem de konsantrasyon açısından Hocanın takımı çok iyi hazırlaması lazım.

Ligin en iyi takımı olarak kabul edilen bir takımın 2 maç üst üste karakter koyamaması açıklanamaz!
Abi Tolga'da ısrar etti taraftarla arası açıldı oyuncunun, Olcay aynı şekilde şimdi aynısını Cenk için yapıyor yarın öbür gün olmasın kesinlikle ama cenk ıslıklanırsa ne olacak kötü bir sonuçta? Hoca sadece sahaya bakarsa yanılır tecrübeli bi hoca bu noktaya gelmesine izin vermemeli, ısrarından vazgeçmeli.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan-

Gökhan, erçekten Şenol hocaya yazar, 2. goldede rakibin bizi bölmesi yüzünden aten orta sahalar doğru yerde değildi,bu oyuncuların kabahati değil hatta ilk 30 dk defalarca bu duruma düştük, oyun planımız ki eğer bir plan varsa mutlak hatalıydı.

Abi tamam kraldan çok kralcı olmayayım Şenol hoca'da ben hatalıyım dedi de futbolcuların ruhsuzluğunu kime bağlayalım.
En nefret ettiğim şeydir reaksiyon gösterememek, yoksa yenilmek sıkıntı değil.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Savaş

Bu maç bırak 90 dakika 900 dakika oynansa yine kazanamazdık çünkü sahada kazanmak isteyen bir futbolcu yoktu.

11 adamın 11'i de berbat oynuyorsa burada bir sıkıntı var demektir. İdman yapmak yerine okeye mi döndü bunlar hafta içi ne yaptılar anlamadım ben.

Kafa maçta hiç değildi. Ben Beşiktaşı en son ne zaman böyle gördüm hatırlamıyorum. Arkadaş 1 futbolcu kendini maça vermez mi ya?

Çok merak ediyorum hafta içi tesislerde nasıl bir hava vardı? Gerçekten çok merak ediyorum. Yani bu adamların böyle olması için hafta içi tesislerde şampiyonluk kutlaması yapmış olmaları gerekiyor.

Yahu şampiyonluk maçına çıkıyorsun. Alsan maçı iş bitecek! Çatır çatır oynaman lazım ama yaşadığımız şeye bak şaka gibi gerçekten şaka gibi! Ulan bilmem kaç puan fark atan Bayern deplasmanda 6 attı bu hafta da şampiyon oldu. Koskoca Bayern diyorum bak adamlar bilmem kaç hafta kala nasıl disiplinli. Çıkıyor 6 tane atıyor şampiyon oluyor. Ya biz? Hemen havalar bi şeyler falan. Bu sebeple futbolumuz çok yavaş ilerliyor işte.

Maçtan önce de yazmıştım tüm sezonun meyvelerini toplayacağımız maç, şampiyonluk maçı al biti demiştim olana bak. Hala inanamıyorum..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öldürmeyen darbe güçlendirir

Ne Sampiyonlugu ne de Liderliği kaybetmedik sadece Avantaj kaybettik , Şampiyon olacağız ama sadece biraz gecikecek hepsi bu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı taner37

En komiği de Yalçın ve Ufuk ceylan ile aynı şekilde adam dövüp onlar 5 maç ceza alırken volkan babacan 1 maç ceza alması ve tesadüfen ilk maçında Fenerbahçe maçı olması...

Bana kimse tesadüf demesin...
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu maç bırak 90 dakika 900 dakika oynansa yine kazanamazdık çünkü sahada kazanmak isteyen bir futbolcu yoktu.

11 adamın 11'i de berbat oynuyorsa burada bir sıkıntı var demektir. İdman yapmak yerine okeye mi döndü bunlar hafta içi ne yaptılar anlamadım ben.

Kafa maçta hiç değildi. Ben Beşiktaşı en son ne zaman böyle gördüm hatırlamıyorum. Arkadaş 1 futbolcu kendini maça vermez mi ya?

Çok merak ediyorum hafta içi tesislerde nasıl bir hava vardı? Gerçekten çok merak ediyorum. Yani bu adamların böyle olması için hafta içi tesislerde şampiyonluk kutlaması yapmış olmaları gerekiyor.

Yahu şampiyonluk maçına çıkıyorsun. Alsan maçı iş bitecek! Çatır çatır oynaman lazım ama yaşadığımız şeye bak şaka gibi gerçekten şaka gibi! Ulan bilmem kaç puan fark atan Bayern deplasmanda 6 attı bu hafta da şampiyon oldu. Koskoca Bayern diyorum bak adamlar bilmem kaç hafta kala nasıl disiplinli. Çıkıyor 6 tane atıyor şampiyon oluyor. Ya biz? Hemen havalar bi şeyler falan. Bu sebeple futbolumuz çok yavaş ilerliyor işte.

Maçtan önce de yazmıştım tüm sezonun meyvelerini toplayacağımız maç, şampiyonluk maçı al biti demiştim olana bak. Hala inanamıyorum..
Barbekü yaptık bu hafta arasında, şampiyon olduk veya devre arasında filanız da benim mi haberim yok? Ligin en önemli maçı biz ise futbolculara bunun tam tersini aşılıyoruz yönetim ve teknik heyet olarak, gerçekten soruyorum Barbekü partisinin yeri ve zamanı mıdır? Diken üstünde olduğunu hissetmeleri lazım, rahatlamanın yeri ve zamanı değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

dönüp dolaşıyoruz her yol kadro planlamasına çıkıyor.

Etiketler: