Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9110705 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

Gökhan inler bu kadar mı kötü temposuz takıma uyumu yokta böyle kariyerli bir oyuncu ilk 11 başlamıyor. Kimi kescen derseniz orasını da hoca düşünsun
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Oly maçında hata etti aynısını dedim oynasin hatadır yaptı ama bu yetti artık.  Son iki maçın sonucuna direkt etki etti. Oly maçını kazandık belki ama takım 55 dk on kişi oynadı bugünde 25 dk on kişi oynadık. Sarı kart hatalı evet ama sanki orda topu alıp gol atacak. Boşuna saçma hareketler yapıyor BJK forveti böyle yapmaz.
hayır iki maçın sonucuna etki etmedi bu akşam sonuca etki eden hakemdi.
evet kaparsa gol atacak neden denemesin faul yapmıyor nizami şarz yapıyor
ceza sahası dışında top oyunda adam bize hamle yaparak yarattığı fırsat golleri sayesinde
bu gün çeyrek final oynuyoruz. orda kaleci atışı yok top oyun dışına çıkmadı kalecinin elindeyse oyundadır
elinden çıkarttığı anda kaparsın o topu her hangi bir oyuncuya şarz yapma hakkın olduğu kadar orda
kaleciyede var kaleci dokunulmazlığı olan bölgede değil tekrar söylüyorum kaleci topu oyuna sokmuyor top zaten oyunda
kaleciye temas yok kaleci çizginin içinde abou çizginin en az yarım metre dışında orda temas olmadığı ve tehlikeli haraket yapmadığı sürece faul bile veremezsin bırak kartı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yav beyler halen abuobakar'ın pozisyonunda takılı kaldınız tamam bitti gitti artık bu saatten sonra ne puan geri gelicek ne abuobakar'ın cezası ertelenicek.

Bu saatten sonra yapmamız gereken şey çok basit hakem'lere karşıda oynuyoruz bu çok net.

Hakem'e işi bırakmadan bam bam bam işi bitircez.
Takima da bisey diyemiyorum yorgun hepsi , Daha 3 gun once 55 dakika 10 kisi efor sarfettiler

Hocanin ideal 11 den 2-3 oyuncuyu dinlendirmesi gerekiyordu yani rotasyona gitmesi gerekiyordu

Q7 nin Abouya atmadigi pasa cok sinirlendim Gormemesi cok zor Yada direkt kaleye odaklandi ve devam etti bilemiyorum ama Bizi 1 Golden etti bu kesin :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Ve hala hakemler Beşiktaş'ı kolluyor diyorlar 😂
Bunları alıp canın sıkıldıkça döveceksin
sen bu pozisyonda tamamen masumken kendi oyuncunu suçlarsan onlarda hakem koruyor der normaldir.
ne yani senin savunmadığın takımı renklilermi savunacak

Çevrimdışı Savaş

Hakem hatası falan olabilir evet ama sen daha 3 gün önce kafa atıp kırmızı gördüysen bugün de hareketlerine dikkat ediceksin.

Ne gerek var ayağını bacağını sokuyorsun oraya? Zaten sarın var elin kolun rahat dursun ya. Bu hareketi hakem hatası diye kabullenemem ben arkadaş. Sen senede 12 milyon TL kazanıyosan azcık düşüneceksin. Zor bir şey değil bu. Kafanı kullanacaksın.

En zor periyotlarımızda takımdaki en fazla parayı alan adam takımı yalnız bırakıyor 2 kulvarda da, bunu ben hakem hatası diye kabul edemem.

Ha bugünkü puan kaybını da Şenol Hocaya yazarım, oyuncular elinden geleni yaptı çünkü. Aynı kadronun kadayıfı çıkmış 3 gün evvel yine aynı kadroyu sahaya sürüyorsun zor bir deplasmanda. Bu olmadı. 2 haftadır puan veriyoruz yok yere. Her neyse.. Hayırlısı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ımızın kalan maçları ;

Beşiktaş - Gençlerbirliği +3
Trabzonspor - Beşiktaş +1
Beşiktaş - Adanaspor +3
Başakşehir - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Fenerbahçe +3
Bursaspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Kasımpaşa +3
G.Antepspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Osmanlıspor +3

55+25 =80 Puan
Başakşehir'in kalan maçları ;

Akhisar - Başakşehir +1
Başakşehir - Gs +1
Ç.Rizespor - Başakşehir +1
Başakşehir - Beşiktaş 0
Antalyaspor - Başakşehir +1
Başakşehir - Gençlerbirliği +3
Trabzonspor - Başakşehir +1
Başakşehir - Adanaspor  +3
Kayserispor - Başakşehir 0

53+11=64 Puan

Çevrimdışı Berat

Lacazette biraz sekti ve oyundan çıktı haberi almış heralde.  :evillol:

Çevrimdışı taner37

sen bu pozisyonda tamamen masumken kendi oyuncunu suçlarsan onlarda hakem koruyor der normaldir.
ne yani senin savunmadığın takımı renklilermi savunacak
Aynı şekilde kartı Babel Talisca görse kimse suçlamaz ama 4 günde iki kırmızı görüp takımı sahada dakikalarca 10 kişi oynatan birisi olunca tepki olması normal. Kiev maçında aboubakar yüzünden 6-0 kaybettik.
Oly elensek aboubakar yüzünden elenecektik.
Antalya da kazanacaktik belki ama on kişi kalınca mecbur defansa çekildik.

İkinci sarı doğru değil ama bu aboubakar i masum yapmaz bence
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 00:16:24 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Beşiktaş - Adanaspor +3
Başakşehir - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Fenerbahçe +3
Bursaspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Kasımpaşa +3

55+25 =80 Puan

Akhisar - Başakşehir +1
Başakşehir - Gs +1
Başakşehir - Beşiktaş 0

53+11=64 Puan

Kafalar güzel sanırım :)

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş - Adanaspor +3
Başakşehir - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Fenerbahçe +3
Bursaspor - Beşiktaş +3
Beşiktaş - Kasımpaşa +3

55+25 =80 Puan

Akhisar - Başakşehir +1
Başakşehir - Gs +1
Başakşehir - Beşiktaş 0

53+11=64 Puan
Oha yav 9 macta 2 galibiyet yazmissin Başaka

Bu kadar puan kaybetmezler sanmıyorum :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı taner37

Adım kadar eminim Başakşehir Antalya maçına kadar takibe devam ederse Antalya başkanı o maçı Başakşehir e verir rıza Çalımbay da verir. BJK nefreti bunlara herşeyi yaptırır.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Mac başlığında gene saglam salladi Bel bagi falan gitsin Iso daki gibi sevincem falan diye , Israrla yapiyor adam sagolsun @Necmi abi soz konusu kisi @Berat olunca hiçbir mudahalede bulunmuyor biz bunu gundeme getirince Mod alıyoruz yetmiyor No post la tehdit ediliyoruz , Forumca alkisliyoruz :claps:

Q7 yi savunmuyorum bu arada , Aboubakara vermedigi pas la Golü yedi resmen !
gittiği gün bende sevineceğim. bunu geldiği gün söyledim. bir asist yapıyor ama
peşinden kaç pozisyonumuzu yiyor. herkes vermediği pasa bakıyor mesela bir haraketi daha var
topla ilerledi orta kesmesi lazım rakip ona koşuyor kesmedi durdu rakibe çalım attı yetmedi bir tane daha attı sonra ikinci rakibin gelmesinide bekledi topu kaptırdı ikinci rakip gelirken arkasında sanırım GG vardı ona pas verebilirdi
ama yok o iki kişiye birden çalım atmak istedi takım hücumda ve top kaptırdı. bedelinin ne olacağını bir düşün.
bunu her maç bir çok kez yapıyor bütün takımın oraya getirene kadar topu harcadığı emeğe saygısızlık yapıyor.
ta en başından beri söylüyorum takımın el freni ve çekik vaziyette o sahadayken onunla sahaya çıkacağıma kanatsız 4-4-2 çıkarım

Çevrimdışı 38life

Fikstürdeki maçlara tek tek baktığımızda kazanmamızın beklenmeyeceği hiçbir maç yok. Bütün maçlara "bu maçı kazanırız" diye çıkıcaz. Belki Başakşehir deplasmanı biraz... Ama onda da oluşacak motivasyon ve final havası sayesinde favori biziz. Ama tabii ki tek tek baktığımızda böyle gözüküyor. Total olarak baktığımızda kayıpların olması gayet olası.

Bir de şunu unutmamak lazım: Biz şampiyon olmaya MECBURUZ! Başakşehir için ise şampiyonluk tamamen ekstra. Buyüzden sona yaklaştıkça motivasyon faktörümüz daha da devreye girecektir bizim.

Çevrimdışı 38life

Lacazatte sakatlanmadı mı hala ya?

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı benyv-

Aboubakar'a tarihi bir ceza konuşuluyormuş 500-750 bin euro arası. En az bu kadar verilmeli. Aynı zamanda seneye asla olmayacaktır kadroda. Skor olarak bizim için 2 puanlık farkı korumak ve mağlup olmamak iyidir gene de. Aboubakar'ın cezaları bitse dahi 11'e alınmamasını umuyorum sezon sonuna kadar. Bu kadarı yeter sinirim hala geçmedi.  :evillol:

Çevrimdışı taner37

Atiba anlık...

Atiba nin eşi siyahi değil sanırım noah ne tam siyah ne tam beyaz. Sayi Atiba nin kardeşi foto atıyor sürekli noahla ilgili annesi nerede bu çocuğun hiç görmedim :)
Şampiyon Beşiktaş

yav hangi maç'ı rahat geçicek başak'ın :)

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

bir şeyi anlatmak için yazıyorsun yazıyorsun sonra dönüp benim söylediğimi söylüyorsun
ben hiç bir şampiyonluk bir diğerinden daha az veya daha fazla değerli değildir diyorum hepsi anlam olarak
eşit değerde sen kalkıp tek tek anlatıyorsun her şampiyonluğa farklı bir değer koyuyorsun
sonrada yukarda kalın punto yaptığım şeyi söylüyorsun :alala:

Bu konuda farklı düşünüyoruz. Yazdığımı yanlış anlamışsın. Bütün şampiyonluklarımız değerlidir; ama bazı şampiyonluklarımız nazarımda diğerlerinden daha değerlidir diyorum.

Türkiye şampiyonluklarımızın, Türkiye Kupası şampiyonluklarımızın ve İstanbul şampiyonluklarımızın hepsini aynı değerde şampiyonluklar olarak değerlendirip kabul edebilir miyiz, mümkün mü böyle bir şey?!

Sen belki mümkün görebilirsin ama bana göre mümkün değil. Kanımca Türkiye şampiyonluklarımız, Türkiye Kupası şampiyonluklarımızdan daha değerlidir, Türkiye Kupası şampiyonluklarımız da İstanbul şampiyonluklarımızdan daha değerlidir.

Türkiye şampiyonluklarımızın hepsi de değerlidir; ama kanımca 19 Türkiye şampiyonluğumuzun 19'u da aynı değerde değildir. 19 Türkiye şampiyonluğumuzdan bazılarına diğerlerinden daha fazla değer veriyorum. Önceki mesajımda yazdım, burada kısaca tekrarlayayım:

1933-1934, 1959-1960, 1981-1982, 1989-1990, 1991-1992, 2002-2003 ve 2015-2016 sezonunda elde ettiğimiz 7 Türkiye şampiyonluğumuzu diğer 12 Türkiye şampiyonluğumuzdan daha yüksek değerde görüp kabul ediyorum.

Bu benim şahsi görüşümdür ve beni bağlar. Bazı Beşiktaşlılar 19 Türkiye şampiyonluğumuzun 19'unu da aynı değerde görebilir, bazı başka Beşiktaşlılar da şampiyonluklarımız arasında bazılarını diğerlerinden daha değerli olarak kabul edebilir; ama benim yukarıda yaptığım değerlendirmeden farklı bir değerlendirmede bulunabilir. Bunlar normal ve doğaldır.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi Necmi

Normalde Beşiktaş oyuncusuna yapilan hakarete , takilan lakaba en ufak musamaha göstermiyor @Necmi abi

Ama cok ilginc bir sekilde Bu azarlardan fircalardan nasibini almayan , hicbir sekilde uyarilmayan tek kisi @Berat

Bunu sadece ben degil senin gibi Bir cok forum uyesi görüyor ve dile getiriyor son zamanlarda ! Bu kadar kisi bunu görüyorsa demekki bu arkadaş da bir sikinti var demektir.

Ben bunu @Necmi abiye ozelden dile getirdim anlattim ,Sonuc : @Necmi abinin bana mesajı : Dikkat et no posta dogru gidiyorsun simdi ben Ne diyeyim burada NECMI abinin adaletli herkese esit davrandigina nasil ikna olayim nasil inanayim?

Necmi abinin her turlu hakaret ve aşağılama da bulunmasina ragmen Bu forumda Kosulsuz Sartsiz korudugu bir kisi gördüm..

Simdi bu mesajdan dolayi yine Ceza yiyecegim , Ne olursa olsun ben lafimi kimseden esirgemem bedeli ne olursa olsun , Babamda dahil , yapilan haksızlığa her zaman tepki gosteren bir insanım benim yapim bu.
Moderasyonu yedin ikna olmuşsundur artık

Çevrimdışı 'TaNeR'

Puan farkının açılmaması için Kartal 10 kişi bırakılmıştır, net !!

Abou ceza sahası çizgisinin dışında duruyordu kaleci koşarak Abou'nun üstüne doğru geldi, Abou değmedi bile !

Maç boyunca hakem hemen hemen her pozisyonda aleyhimize foul verdi...

Dikkatli olmalıyız, sakin, moralleri bozmadan disiplinli bir şekilde adım adım Şampiyonluğa ilerlemeliyiz.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

SON DAKIKA | PSG maçında sakatlanan Alexandre Lacazette oyundan alındı. Durumu yarın kontrollerden sonra belli olacak

Ne biçim bedua ettiniz :D

Çevrimdışı 38life

Atiba nin eşi siyahi değil sanırım noah ne tam siyah ne tam beyaz. Sayi Atiba nin kardeşi foto atıyor sürekli noahla ilgili annesi nerede bu çocuğun hiç görmedim :)

Etiketler: