bir şeyi anlatmak için yazıyorsun yazıyorsun sonra dönüp benim söylediğimi söylüyorsun
ben hiç bir şampiyonluk bir diğerinden daha az veya daha fazla değerli değildir diyorum hepsi anlam olarak
eşit değerde sen kalkıp tek tek anlatıyorsun her şampiyonluğa farklı bir değer koyuyorsun
sonrada yukarda kalın punto yaptığım şeyi söylüyorsun 
Bu konuda farklı düşünüyoruz. Yazdığımı yanlış anlamışsın. Bütün şampiyonluklarımız değerlidir; ama bazı şampiyonluklarımız nazarımda diğerlerinden daha değerlidir diyorum.
Türkiye şampiyonluklarımızın, Türkiye Kupası şampiyonluklarımızın ve İstanbul şampiyonluklarımızın hepsini aynı değerde şampiyonluklar olarak değerlendirip kabul edebilir miyiz, mümkün mü böyle bir şey?!
Sen belki mümkün görebilirsin ama bana göre mümkün değil. Kanımca Türkiye şampiyonluklarımız, Türkiye Kupası şampiyonluklarımızdan daha değerlidir, Türkiye Kupası şampiyonluklarımız da İstanbul şampiyonluklarımızdan daha değerlidir.
Türkiye şampiyonluklarımızın hepsi de değerlidir; ama kanımca 19 Türkiye şampiyonluğumuzun 19'u da aynı değerde değildir. 19 Türkiye şampiyonluğumuzdan bazılarına diğerlerinden daha fazla değer veriyorum. Önceki mesajımda yazdım, burada kısaca tekrarlayayım:
1933-1934, 1959-1960, 1981-1982, 1989-1990, 1991-1992, 2002-2003 ve 2015-2016 sezonunda elde ettiğimiz 7 Türkiye şampiyonluğumuzu diğer 12 Türkiye şampiyonluğumuzdan daha yüksek değerde görüp kabul ediyorum.
Bu benim şahsi görüşümdür ve beni bağlar. Bazı Beşiktaşlılar 19 Türkiye şampiyonluğumuzun 19'unu da aynı değerde görebilir, bazı başka Beşiktaşlılar da şampiyonluklarımız arasında bazılarını diğerlerinden daha değerli olarak kabul edebilir; ama benim yukarıda yaptığım değerlendirmeden farklı bir değerlendirmede bulunabilir. Bunlar normal ve doğaldır.