bunu bırak başkası karar versin
180 küsur mesaj attın hepsi birbirinin aynısı sürekli Beşiktaşı öven mesajlar
burası global forum olsa anlarımda Beşiktaş forumu bu anlatmak istediklerini kime anlatmak istiyorsun
çevrendeki herkes Beşiktaşlı şöyle bir etrafına bak. Attığın mesajların ne kadar gereksiz olduğunu görürsün
senin yaptığın Beşiktaşlılara Beşiktaşı övmek
sonrada objektif olduğunu söylüyorsun.
şimdi kime sorsan ben objektifim der. Önemli olan başkalarının sana objektif demesi.
ben diyorum sana objektif değilsin her tarafını Beşiktaş sarmış nasıl olabilirsinki hiç birimizde değiliz
Bu konuda seninle farklı düşünüyoruz. Gereksiz mesajlar atmıyorum, attığım mesajların gerekli olduğu kanısındayım ve hep aynı mesajları atmıyorum. Bazı konulara daha fazla önem veriyorsam o konular üzerinde daha fazla mesaj atıyorum. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır; benim tarzım da budur.
O mesajımda objektif olduğumu vurguladım; çünkü Beşiktaş'ın çok yüksek potansiyele sahip olduğunu Beşiktaşlı olmam nedeniyle söylemiyorum, kulübümüzün gerçek durumu budur; Beşiktaşlı olmasaydım da gerçek budur. Bunu vurgulamak kastıyla o şekilde bir ifade kullandım. Umarım kastımı anlatabilmişimdir.
Başkalarının fikirlerine saygı duyarım elbette; ama doğru bildiğim yoldan geri dönmem! Objektif olmadığım kanaatinde olabilirsin; bu senin görüşündür ve bu görüşün doğru değil. Forumda yeniyim ve beni uzun süredir tanımıyorsun. Eğer burada yorumlar yapmaya devam edersem, yaptığım o yorumları okuduğunda objektif olmadığım hususundaki fikrin değişebilir.
Yorumlarımı düşünerek, emek vererek ve ciddiyetle yapıyorum, yazıyorum ve yazdıklarımın faydalı olduğunu değerlendiriyorum. Ben hâliminden memnunum şükürler olsun. Sen eğer mesajlarımı beğenmiyor ya da gereksiz buluyorsan bu da senin görüşündür ve bu hususta yapabileceğim bir şey yok.