Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115361 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kuntz

Beyler işin şakası bir yanan kimse farkında değil mi ufak ufak son 8'e doğru gidiyoruz tarihimizde bi ilk olucak galiba yanlış bilmiyorsam :)

Ve güçlüler gerçekten eleniyor birbiri ile çarpıştılar güçlüler.

İnşallah Çeyrek finalde'de 1 güçsüz rakip daha çekeriz'de daha sonra yarı final son 4 takım arasına kalmak hayal olmaz :)

Çaktırmadan ufak ufak kupa bizim için önemli değil ayağına final'e doğru gidiyoruz. :D

Tek dileğim inşallah şu olimpiokos'u geçip tekrar şöyle zayıf bir rakip çekmek :)

Yok ilk olmayacak. Luce zamanı çeyrek final yapmıştık Uefa'da Lazio'ya elenmiştik. Orada 1-0 yenilmiştik. Burada 2-1 yenilmiştik, Sergen'in direkten dönen topu vardı sanırım, İlhan'da güzel goller kaçırmıştı. Bizde yarı finali kaçırmıştık :D Onun dışında da Şampiyonlar Kulüplerde bir çeyrek finalimiz var.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

bunu bırak başkası karar versin
180 küsur mesaj attın hepsi birbirinin aynısı sürekli Beşiktaşı öven mesajlar
burası global forum olsa anlarımda Beşiktaş forumu bu anlatmak istediklerini kime anlatmak istiyorsun
çevrendeki herkes Beşiktaşlı şöyle bir etrafına bak. Attığın mesajların ne kadar gereksiz olduğunu görürsün
senin yaptığın Beşiktaşlılara Beşiktaşı övmek :D
sonrada objektif olduğunu söylüyorsun.
şimdi kime sorsan ben objektifim der. Önemli olan başkalarının sana objektif demesi.
ben diyorum sana objektif değilsin her tarafını Beşiktaş sarmış nasıl olabilirsinki hiç birimizde değiliz

Bu konuda seninle farklı düşünüyoruz. Gereksiz mesajlar atmıyorum, attığım mesajların gerekli olduğu kanısındayım ve hep aynı mesajları atmıyorum. Bazı konulara daha fazla önem veriyorsam o konular üzerinde daha fazla mesaj atıyorum. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır; benim tarzım da budur.

O mesajımda objektif olduğumu vurguladım; çünkü Beşiktaş'ın çok yüksek potansiyele sahip olduğunu Beşiktaşlı olmam nedeniyle söylemiyorum, kulübümüzün gerçek durumu budur; Beşiktaşlı olmasaydım da gerçek budur. Bunu vurgulamak kastıyla o şekilde bir ifade kullandım. Umarım kastımı anlatabilmişimdir.

Başkalarının fikirlerine saygı duyarım elbette; ama doğru bildiğim yoldan geri dönmem! Objektif olmadığım kanaatinde olabilirsin; bu senin görüşündür ve bu görüşün doğru değil. Forumda yeniyim ve beni uzun süredir tanımıyorsun. Eğer burada yorumlar yapmaya devam edersem, yaptığım o yorumları okuduğunda objektif olmadığım hususundaki fikrin değişebilir.

Yorumlarımı düşünerek, emek vererek ve ciddiyetle yapıyorum, yazıyorum ve yazdıklarımın faydalı olduğunu değerlendiriyorum. Ben hâliminden memnunum şükürler olsun. Sen eğer mesajlarımı beğenmiyor ya da gereksiz buluyorsan bu da senin görüşündür ve bu hususta yapabileceğim bir şey yok.
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 04:00:17 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi Necmi

Beyler işin şakası bir yanan kimse farkında değil mi ufak ufak son 8'e doğru gidiyoruz tarihimizde bi ilk olucak galiba yanlış bilmiyorsam :)

Ve güçlüler gerçekten eleniyor birbiri ile çarpıştılar güçlüler.

İnşallah Çeyrek finalde'de 1 güçsüz rakip daha çekeriz'de daha sonra yarı final son 4 takım arasına kalmak hayal olmaz :)

Çaktırmadan ufak ufak kupa bizim için önemli değil ayağına final'e doğru gidiyoruz. :D

Tek dileğim inşallah şu olimpiokos'u geçip tekrar şöyle zayıf bir rakip çekmek :)
bir kez şampiyon kulüpler kupasında çeyrek final oynadık D.Kieve elendik
bir kezde uefa kupasında çeyrek final oynadık sanırım lazio ya elenmişdik  @cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Lazio atakta tribunler laylaylom ilk kornere cumbur cemaat gibi golu yemistik.

Lucescu ilk defa ucluden o lac vazgecmisti, nedenini bile aciklamadi, niyazi ile falan oynamistik lazyoya karsi.

BAskada hatirlamiyorum ceyrek final uefada.

Sampiyon kulupler kupasinda ceyrek final vardi ama kiev gelmisti.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresma sorununun sebebi alternatifsiz olması, zorlayacak veya daha üst düzey birisini al bakayım böyle hareketler yapabiliyor mu? Çünkü bu hareketleri yapsada bir sonraki hafta ilk 11 de olacağından adı gibi emin, o yüzden çok da Quaresma'da suç bulamıyorum çünkü adam hep böyleydi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Q7 karşı karşıya kaldığı pozisyondaki paslasmalar harika...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lazio atakta tribunler laylaylom ilk kornere cumbur cemaat gibi golu yemistik.

Lucescu ilk defa ucluden o lac vazgecmisti, nedenini bile aciklamadi, niyazi ile falan oynamistik lazyoya karsi.

BAskada hatirlamiyorum ceyrek final uefada.

Sampiyon kulupler kupasinda ceyrek final vardi ama kiev gelmisti.
Abi küreğini Quaresma için de çıkarmanı istiyoruz, yoksa gömücülüğünü tartışmaya açacağım burada  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada 2 maçla Babel'i tanrı seviyesine çıkartan arkadaşları son 4-5 maçtaki performansından sonra buralarda göremiyorum. Fiziken güçsüz ve aldığı çoğu topu eziyor. İşte bunlar hep alternatifsizlikten seneye 1 tane üst düzey kanat şart, Caner'de iyi dönerse o zaman görmek istiyorum ben Babel ve Q7'yi. Ayrıca bana Töre filan demeyin o adamı bu takımda bir daha asla görmek istemiyorum..
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2017, 09:09:18 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada 2 maçla Babel'i tanrı seviyesine çıkartan arkadaşları son 4-5 maçtaki performansından sonra buralarda göremiyorum. Fiziken güçsüz ve aldığı çoğu topu eziyor. İşte bunlar hep alternatifsizlikten seneye 1 tane üst düzey kanat şart, Caner'de iyi dönerse o zaman görmek istiyorum ben Babel ve Q7'yi.
Bu ya plansızlık ya da maddi yetersizlik ile açıklanabilir. Bizde maddi anlamda sıkıntı ağır basmakla birlikte kanatlarda net planlama hatamız da var. Bu iki oyuncunun alternatifi yok. Onun için elimizdekilere sezon sonuna kadar iyi demakten  başka şansımız yok. (Aras'dan umudu kestim artık) Seneye bir kanat (Töre de dönecek) bir forvet bir de 10 numara bölgesinde oynayabilen bir oyuncu alırız büyük ihtimalle.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

bunu bırak başkası karar versin
180 küsur mesaj attın hepsi birbirinin aynısı sürekli Beşiktaşı öven mesajlar
burası global forum olsa anlarımda Beşiktaş forumu bu anlatmak istediklerini kime anlatmak istiyorsun
çevrendeki herkes Beşiktaşlı şöyle bir etrafına bak. Attığın mesajların ne kadar gereksiz olduğunu görürsün
senin yaptığın Beşiktaşlılara Beşiktaşı övmek :D
sonrada objektif olduğunu söylüyorsun.
şimdi kime sorsan ben objektifim der. Önemli olan başkalarının sana objektif demesi.
ben diyorum sana objektif değilsin her tarafını Beşiktaş sarmış nasıl olabilirsinki hiç birimizde değiliz

@Necmi abi ben şahsen objektifim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bize adriano, atiba ve gomez gibi yaşlı oyuncular lazım Q7 gibi değil, şuan beni en çok rahatsız eden konu Q7 ona bağlı olarak oyun oynamamızdan nefret ediyorum, bir de tosic tabii bu kadar majör hata yapan savunma oyuncusu mu olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada 2 maçla Babel'i tanrı seviyesine çıkartan arkadaşları son 4-5 maçtaki performansından sonra buralarda göremiyorum. Fiziken güçsüz ve aldığı çoğu topu eziyor. İşte bunlar hep alternatifsizlikten seneye 1 tane üst düzey kanat şart, Caner'de iyi dönerse o zaman görmek istiyorum ben Babel ve Q7'yi. Ayrıca bana Töre filan demeyin o adamı bu takımda bir daha asla görmek istemiyorum..
Serhat abi, Babelde sanki lag var gibi topu ayağından geç çıkartıyor, adriano ve Oğuzhan bu konuda iyiler mesela.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat abi, Babelde sanki lag var gibi topu ayağından geç çıkartıyor, adriano ve Oğuzhan bu konuda iyiler mesela.
Fiziki yetersizlikten dolayı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

önümüzdeki seneye  1 stoper, 1 on numara, 1 forvet ve 1 kanat ihtiyacımız var. Karijmanın ayrıldığını walcott gibi yardıran bir oyuncunun geldiğini hayal etmek istiyorum  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

6 ŞL 3 UAL toplam 9 maç oynadık, gol yemediğimiz maç yok !!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen günde ayağında top tutmuyor sorumluluk almıyor diye eleştirenler vardı Oğuzhan ı 10 bölgesindeki oyuncumuz pas istasyonu olmadığından Babel in yanlız kalmasından da kaynaklı ayağında fazla top tutması. Ayrıca rakip de onu 3-4 oyuncuyla savundu genelde. Babel kötü oynamış olabilir ama rakip de oynatmadı bunu da işin içine katalım Babel i eleştirirken.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı benyv-

O değil de Adriano ne top oynadı be!

Çevrimdışı eaglekartal

kanat eksikliğimiz çok net belli oluyor.bütün sene q7 nin ayağına bakmak bence plansızlıkdır.babelde o etkiyi veremedi.seneye  üst düzey kanat şart.seri,çevik,iş bitirici kanat almamız lazım.bna imkanlarımızda yeter.marceloda da bi düşüş var sanki.2dir avrupada ıska geçtiği toplardan gol yiyoruz.yorgunlukmu bilmiyorum ama bir düşüş hissediyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 ŞL 3 UAL toplam 9 maç oynadık, gol yemediğimiz maç yok !!!
Şöyle azıcık düşününce Tosic gözümü oyuyor hatalarıyla. Mitrovic neden hiç düşünülmüyor onu da çözemedim. Acaba hoca Atiba yerine mi düşünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen günde ayağında top tutmuyor sorumluluk almıyor diye eleştirenler vardı Oğuzhan ı 10 bölgesindeki oyuncumuz pas istasyonu olmadığından Babel in yanlız kalmasından da kaynaklı ayağında fazla top tutması. Ayrıca rakip de onu 3-4 oyuncuyla savundu genelde. Babel kötü oynamış olabilir ama rakip de oynatmadı bunu da işin içine katalım Babel i eleştirirken.
Yalnız kalması? Ayağında daha fazla top tutan Quaresma o kadar top kaybı yapmıyor, yanlış düşünüyorsun bence. 3 kişinin arasına girersen kafanı kaldırmazsan top kaybı yaşarsın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

Bakıyorum da herkes Q7 ye yüklenmiş de yüklenmiş.Abi adam zaten buydu ne bekliyordunuz ki o girdiği pozisyonları golle veya asistle bitirseydi burda olacağını mı zannediyorsunuz.

Biz ne zaman Q7 den daha iyi bir kanat alırız onu milli takımda ki gibi ekonomik kullanırız o zaman bu tartışmalar sona erer sanırım.Gerçekten yormayın kendinizi.Mal bu

Şenol hoca gibi biri bile bu adamdan vazgeçmiyorsa bizim konuşmamız gerçekten boş.Bence biz bu tosiçle ne yapacağız siz onu düşünün.Eğer turu geçersek ki ben inanıyorum

geçeceğimize o zaman vay halimize bu stoper ikilisi ile işimiz çok zor .Neyse biz şampiyon olalım da gerisi sorun değil transfer sezonunda bol bol tartışırız.

Ha bu arada bu Aboubakarın da son vuruşları gerçekten berbatmış zamanlaması falan çok kötüymüş yaaa pingi çok yüksekmiş dalgın çocuk aboubakar gol sevincinde bile

daldı gitti adam  :naughty: :naughty: :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mustafa Babel'i çok eleştirmedim ben bu maç özelinde iyi değildi, Ben sürekli Q7'yi eleştiriyorum; dünde çok rahatsız oldum hele son dakikadaki gevşekliği çıldırttı beni.

Çevrimdışı underworld

Babeli tanimasak Olcay'i siyaha boyayip kandirdilar sanicaz.

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bi kamp yesin kendine gelir  :D
İlk başlarda istekli ve heyecanlıydı ama bir düşüş içinde olduğu gerçek. Tribünden izlerken de özellikle takip ediyorum oyun içinde kayboluyor, saçma sapan yerlerde top almaya çalışıyor, kanat oyuncusunun orta sahada ne işi var mesela? Bir önceki lig maçında bunu çok sık yaptı, taktik gereği olduğunu düşünmüyorum şahsen bunun..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: