Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135063 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Atiba , Q7  , gg kartlarida temizlesede dahada rahatlasak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Napsak gelecek senenin kadrosunu şimdiden kurmaya filan mı başlasak ki :D

Yeminlen bi boşluğa düştüm :D  :evillol:

Tadım tuzum kalmadı :D

Rakipsiz olmuyor böyle :D

Çevrimdışı federo

İlk ben söylemiş olayım

Bugun oynanan hazırlık maçında
ön liberoda başarılı bir oyun sergiyeleyen

Maej Mitroviç

önümüzdeki yıllarda

yeni Atiba  Hutchinsonmu?

saygılar

Adam akıllı adam biliyor işi soğuk kanlı da ama stoperde daha faydalı olacağını düşünüyorum, dün olsaydı çok daha rahat kazanırdık.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bazı arkadaşlarımız istiyor ki hep diken üstünde duralım :D

Bırakın biraz rahat edelim 30 yıllık lig tarihinde bir ilk olmus 2 rakibide 10 puan fark atılmıs :D

Tadını cıkartamıyoruz :D

Bu arada derbi birimi 50 bin € iken Başkan 75 bin €'ya çıkartmış gönlünden kopmuş hiç yapmayacağı şey aslında :D  :evillol:

Bu kalınla çizdiğim yeri kim ortaya attı bilmiyorum ama bende araştırmıştım bu durumu 99/00 sezonunun 22. haftasında GS bize 11, kankisine 18 puan fark atmış.

Bu kalınla çizdiğim yeri kim ortaya attı bilmiyorum ama bende araştırmıştım bu durumu 99/00 sezonunun 22. haftasında GS bize 11, kankisine 18 puan fark atmış.

:)

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Rakiplerle futbolun tekniği dışında ürün satışlarıyla da arayı açma zamanıdır. Güzel bir stratejiyle bu yaz üstümüz başımız siyah beyaza boyanmalı. 3. yıldız tantanasına forma satışı seviye atlamalı. Bana göre 1 milyon hedef konulmalı. Boru değil 3 yıldızlı forma. Bu yaz çocukları Beşiktaşlılaştırma üzerine gidelim. Eşin dostun çocuğuna hediye en güzeli Beşiktaş hediyesi olur. Ne kadar çok ürün satış o kadar reklam demek. reklam demek para demek, güç demek...Bu endüstriyel futbol içimize işledi artık bir daha çıkmaz.

Eğer bu sezon şampiyon olup 3. yıldızı Beşiktaş futbol takımımızın formasına takarsak, şampiyonluğun ve 3. yıldızın kulübümüze maddi ve manevi katkısının beklenenden de yüksek olacağını tahmin ediyorum.

İstanbul'da yaşıyorum ve sokakta gezerken, üzerindeki kıyafetinden Beşiktaşlı olduğunu anladığım çok sayıda Beşiktaşlı görüyorum. İkâmet ettiğim ilçe Beşiktaş ilçesi değil buna rağmen durum bu. Bu kadar çok sayıda Beşiktaşlı'nın var olduğunu bilmiyordum. Renklilerin sahip olduğu kadar taraftar sayımız yok; ama azımsanamayacak kadar çok sayıda Beşiktaşlı var.

Görüşüne katılıyorum. Eğer sezon sonunda şampiyon olup formamıza 3. yıldızımızı takarsak 2017-2018 sezonu için 1 milyon forma satma hedefi koymalıyız. Geçen sezon olan 2015-2016 sezonunda 400 bin civarında forma satmışız. 2017-2018 sezonunda 1 milyon forma satmamız için 2015-2016 sezonundaki forma satış rakamımızı 2.5'a katlamamız gerekiyor. Yani işimiz çok zor ama imkânsız değil.

Beşiktaş camiası olarak büyük bir sinerji oluşturur ve futbol takımımız 2017-2018 sezonunda başarılı bir sezon geçirirse 1 milyon forma satış rakamına ulaşabiliriz. Taraftarlarımız bu hususta kulübümüze büyük destek vermeli. 3 yıldızlı Beşiktaş formalarımıza 1 milyonun üzerinde satış rakamı çok yakışır. :ok:
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2017, 18:11:29 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk ben söylemiş olayım

Bugun oynanan hazırlık maçında
ön liberoda başarılı bir oyun sergiyeleyen

Maej Mitroviç

önümüzdeki yıllarda

yeni Atiba  Hutchinsonmu?

saygılar
Acele edip çok fazla misyon yüklemeye gerek yok. Daha yaşı genç. O bölge çok tecrübe ve pozisyon bilgisi ister. İşi zamana bırakalım...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan

Eğer bu sezon şampiyon olup 3. yıldızı Beşiktaş futbol takımımızın formasına takarsak, şampiyonluğun ve 3. yıldızın kulübümüze maddi ve manevi katkısının beklenenden de yüksek olacağını tahmin ediyorum.

İstanbul'da yaşıyorum ve sokakta gezerken, üzerindeki kıyafetinden Beşiktaşlı olduğunu anladığım çok sayıda Beşiktaşlı görüyorum. İkâmet ettiğim ilçe Beşiktaş ilçesi değil buna rağmen durum bu. Bu kadar çok sayıda Beşiktaşlı'nın var olduğunu bilmiyordum. Renklilerin sahip olduğu kadar taraftar sayımız yok; ama azımsanamayacak kadar çok sayıda Beşiktaşlı var.

Görüşüne katılıyorum. Eğer sezon sonunda şampiyon olup formamıza 3. yıldızımızı takarsak 2017-2018 sezonu için 1 milyon forma satma hedefi koymalıyız. Geçen sezon olan 2015-2016 sezonunda 400 bin civarında forma satmışız. 2017-2018 sezonunda 1 milyon forma satmamız için 2015-2016 sezonundaki forma satış rakamımızı 2.5'a katlamamız gerekiyor. Yani işimiz çok zor ama imkânsız değil.

Beşiktaş camiası olarak büyük bir sinerji oluşturur ve futbol takımımız 2017-2018 sezonunda başarılı bir sezon geçirirse 1 milyon forma satışına ulaşabiliriz. Taraftarlarımız bu hususta kulübümüze büyük destek vermeli. 3 yıldızlı Beşiktaş formalarımıza 1 milyonun üzerinde satış rakamı çok yakışır. :ok:
İşin garip tarafı 30 milyon tarftarı oldugunu söyleyenen kulupler 500.000 i pek gecemiyor  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

İşin garip tarafı 30 milyon tarftarı oldugunu söyleyenen kulupler 500.000 i pek gecemiyor  :)

Adamlar geçen sene 4 yıldızlı formalarını pazarlayamadılar doğru dürüst.

Bir de çıkıp da FarkınFarkındayız Retro metro diye gönderme yapıyorlar.

Adamların 4 yıldızlı forması Beşiktaş'ın 2 yıldızlı formasından yarısı kadar satılmış, forma fiyatını sezon ortasında 99 liraya indirmelerine (Yeni sezon formaları 99 lira şu anda) rağmen alıp da üstüne giyen yok.

Hala çıkıp laf yetiştirmeye çalışıyorlar bir de, şaka gibiler.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Renklilerin kötü gidişatı onların forma satışlarını olumsuz etkiliyordur. Endüstriyel futbolda sportif başarı çok önemli. Sportif açıdan başarılı olduğun zaman forma satış rakamın da diğer ürünlerinin satış rakamları da artıyor. :tabe:
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı mylife1903

Turkiyenin nufusu 50 milyonken bu adamlarin taraftari 25milyondu 80 milyon oldu nufus hala 25 milyon diye sallarlar.

Onu bunu bilmem benim hesabima gore taraftarin stadini doldurabildigin kadardir, semtin ortasindaki stadi dolduramayan taraftarimiza da selam olsun

Çevrimdışı underworld

Passo başına bir forma ...
Iyi 500 bin
Max 600 bin

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Turkiyenin nufusu 50 milyonken bu adamlarin taraftari 25milyondu 80 milyon oldu nufus hala 25 milyon diye sallarlar.

Onu bunu bilmem benim hesabima gore taraftarin stadini doldurabildigin kadardir, semtin ortasindaki stadi dolduramayan taraftarimiza da selam olsun
Para mı var rize maçında 200 250 lira 2., 3. Kategoriler vip ve 1903 tribünü 600 700 lira türkiyede bu paraları kim verebilir

Çevrimdışı fani madida

ya benim dün akşam dikkatimi çekti ama sormayı unuttum bizim deplasman tribününün yarısı boştu şimdi videoları izleyince iyice baktım hakkaten baya boşluk vardı
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Gokhan-

Bu arada yönetimin Gomez planları varsa eğer ligler bittikten sonra bir kere teklif yapılsın, kabul ederse eder etmesse eğer hiç uğraşılmasın o artistle.

Demba Ba'nın durumuna göre planımızı çizeriz, inşallah kendini toparlar ve makul şartlarda anlaşırız.

Gomez bizi kandırdı, Gomez bizim zamanımızı çaldı, Fio-Wolfsburg arasında kirli anlaşmaya göz yumarak zor zamanımızda gelecek paradan etti, kendisini hiç affetmeyeceğim.Ben başkan olsam umrumda olmaz ama Beşiktaş'ın menfaatleri için bir kereliğine mahsus teklif yapan yönetime de pek kızamam.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İtalya Ligide Türkiye Gibidir
En Büyük Derbi inter-milan olsada en büyük takım juventus 😉😉
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Para mı var rize maçında 200 250 lira 2., 3. Kategoriler vip ve 1903 tribünü 600 700 lira türkiyede bu paraları kim verebilir
Semtin besiktaslilastirilmasi procesi gerekiyor. 20 sene once falan daha tutucuydu semt, oyle fb gs atkisiyla gezemezdin simdi fbli gsli populasyonu artmis semt icinde. Satilmayan biletler semt icinde okullara dagitilmali mac gunu. Semt icinde okullara besiktasli futbolcular gonderilmeli bu amerigan okullarindaki tanisma gorusmeler yapilmali. Semtte oturup, semt icinde okuyan cocuklar ve aileleri tek tek tespit edilmeli ve mactan 4-5 saat icinde satilmayan koltuklar bu cocuklar ve aileleri ile degerlendirilmeli. Gelecege yatirimdir bu, bu cocuklar ileride musteri olacaklar, baskan semt okullarina rozet dagitimi ile baslasin gelistirsin projeyi. Cok mu zor yani, sinirlendim simdi.

Seneye kombine satarken de sozlesmeye dahil edilsin maca gelemeyecek olup, kombinesi devretmeyenin kombinesi yansin, o stad hem kapali gise olmali hem de yayilmaci politikamizin baslangici olmali.

Çevrimdışı mylife1903

Gul gul gul, yazik yahu tekme bile atamiyorlar, zavallilar. Bir tanesi tekme atmaya calisiyor, atibadan saplagi yiyor ahahah

Vinniiirrizz biz bikerem gassaaaaraahahahahhaaha

Gul gul gul, yazik yahu tekme bile atamiyorlar, zavallilar. Bir tanesi tekme atmaya calisiyor, atibadan saplagi yiyor ahahah

Vinniiirrizz biz bikerem gassaaaaraahahahahhaaha

gs en iyi takım sen bilmiyorsun abi :D

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşallah bu sezonu şampiyon bitirirsek forma ve kombinelere hiç zam yapmadan çıkarmalılar. 1 milyon forma ve 30 bin kombine çok kısa sürede satılır. Şampiyonlar ligi ve lig şampiyonluğu primiyle birlikte arayı çok açarız.

Çevrimdışı El Nino

Dün akşam TOKİ'ye 10 kat çıkmışız  :biggrinking:

Çevrimdışı Erdemm

Şu forma tasarımı işini gündeme alsa taraftar sosyal medyada forumlarda..
3 yıldızdan bağımsız olarak.. geçtiğimiz yaz tasarımlara tepki gelince Şubat Mart gibi karar veriliyor denmişti geçen sene haziranda..
Güzel bir tasarım olsun bu sefer..

Etiketler: