Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135344 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Abi bunun konusu sanırım geçen seneydi yine konuşulmuştu burada hatta söylemiştim. Birkaç yerden okuduğum kadarıyla bu spiker fbli. Ben maçı spikersiz yayından izlemiştim şimdi özete baktım, biz gol atmışız sesi çıkmıyor sanki düşman atmış. Maç bitiyor sanki çoluğunu çocuğunu katletmişiz gibi konuşuyor.
Bizim millet balik hafizali. Ikk tane melih vardi. Bu sendilli olan fblidir, azizin yandasidir. Oburu gumusbicaklidir simdi trtde galiba boru gibi besiktaslidir. Bu sendilli azizin ugurlu sikiperidir.

Bu sikiper toplarina yavas yavas girmek lazim bu sene sampiyon olursak 2 sene daha sallaya sallaya sampiyon olacagimiz icin baska cephelerde de savasmak lazimdir.

Basini, yayinci kurulusu hepisini federasyonu, mhkyi ama en onemlisi temsilci ve gozlemcileri yeniden dizayn etmemiz lazim

Çevrimdışı tangaz

bu arada maç başında babelin kafa vurduğu pozisyonda muzlera geç kalıyor ve babele kafa göz dalıyor. NET PENALTI  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

Cikartamadim bu pozisyonda hatirlayamadim.

Iste koyun oldum hepimiz, sikiperimsi soyleyince goruyoruz. Zaten bizim lig maclarini ingiliz sikiperden dinleyince falan kalitesizligimiz fiskiriyor meydana boyle volkanik patlama gibi
Kurcalasak daha neler cıkar abi. Bu lig tv ye iyi tahammul ettik senelerce.Ermanın caktırmadan söylediği piero mevsunu falan unutmamak lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Kurcalasak daha neler cıkar abi. Bu lig tv ye iyi tahammul ettik senelerce.Ermanın caktırmadan söylediği piero mevsunu falan unutmamak lazım.

hepsi ayrı ayrı birer bit yavrusu madem delikanlıymış çalışırken yapsaymış delikanlılığını paraları lig tv.den cukka yaparken neredeymiş delikanlılığı  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı benyv-

Wolfsburg bu gidişle küme düşmemeye oynuyor, gelecek sezon Gomez %90 bizde. Böylece forvet bonservis maliyetinden de kurtulmuş oluyoruz. Aboubakar da gider umarım, 3.8 m euroyu hiç hak etmiyor. Yerine genç bir forvet alırız. Kalan bütçeyi de eksik bölgelere aktarırız.

keyifler 10+12 numara 3 yıldız  :icool: :bandit:

3 yıldız + uefa cup olsun mu :D

Çevrimdışı mylife1903

Bizimki uefa kupasi tamam mi, sizinki bir uefa kupasi degil tamam mi o avrupa ligi kupasi tamam mi :bawling:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı underworld

Seneye iyi bir 10 numara alarak transferi kapatiriz.
( ba yi aldik sayıyorum)

Çevrimdışı tangaz

şampiyonluk oranlarını güncellemiş iddaa bjk 1,10 başak 3,50 gese 9,00 febe 20,00  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Orhan

hepsi ayrı ayrı birer bit yavrusu madem delikanlıymış çalışırken yapsaymış delikanlılığını paraları lig tv.den cukka yaparken neredeymiş delikanlılığı  :busted_cop:
O altın vuruşu kimse yapmadı abi  :D Bir ihtimal dedim ama yok

Çevrimdışı 38life

Aras ceza sahasının sol çapraz çizgisi üzerinden güzel bi gol attı Sancaktepeye.

Çevrimdışı Orhan_

Olmaması için bir sebep göremiyorum valla =)...

şampiyonluk oranlarını güncellemiş iddaa bjk 1,10 başak 3,50 gese 9,00 febe 20,00  :bandit: :bandit: :bandit:

1,10 çok değil mi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada maç başında babelin kafa vurduğu pozisyonda muzlera geç kalıyor ve babele kafa göz dalıyor. NET PENALTI  :bandit:
öyle penaltı olmaz abi, aynı durumda bizim aleyhimizde penaltı verseler isyan ederiz  :evillol:

Olmaması için bir sebep göremiyorum valla =)...

Olimpiokos'u geç :D

Gent yada genk'i çıkart onuda geç yarı finaldeyiz :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Orhan_

Olimpiokos'u geç :D

Gent yada genk'i çıkart onuda geç yarı finaldeyiz :D

Beşiktaş-Roma finaliyle kapanışı yaparız (:..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bjk uefayı alıra 15 orandan 100 lira bastım dermişim abi  :kop:

Çevrimdışı tangaz

öyle penaltı olmaz abi, aynı durumda bizim aleyhimizde penaltı verseler isyan ederiz  :evillol:

yıllarca himmetçiler₁ böle penaltılarla şampiyon oldular

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Uefa için erken önce rize ve kayseriyi üçer dörder atıp yollamak lazım.

Çevrimdışı underworld

Babel topa vuramadan temas etseydi penaltiydi.

Çevrimdışı tangaz

Uefa için erken önce rize ve kayseriyi üçer dörder atıp yollamak lazım.

bu 2 maçta cenke total 5 gol attırıp kral yapmak lasım tam bu iş için doğru maçlar :bandit:

Etiketler: