Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134287 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

gs borsaya 2018 sonuna kadarki sürede hisse satışı yapacağını bildirdi maçtan birkaç gün önce.
mali durumları düzelmedi demek ki hisse satacaklar.
yazın transfer de yapamazlarsa fenerde yapamayacak rakibimiz seneye ts olur.
50.yılında olcaylı ts şampiyonluğa oynar...

Nasıl düzelsin ki, 6 aylık bilançoda 150 milyon TL zarar açıkladılar

Riva ve Florya arazilerini kırdırdıktan sonra aldıkları para 340 milyon TL, bu bilançoda bir senede erir o para.

Ayrıca hisse satışı da rafa kalktı bence, bizi yenselerdi biraz artacak hisseleri satacaklardı.

Dün akşam adamların tüm planlarını kıvırıp çöpe attık.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Olympiakos sezon başından beri toplam 20 gol atan Brown Ideye'yi ve Luka Milivojevic'i devre arasında sattı.

Kadrolarında piyasa değeri 3.5 milyon euro'nun üzerinde tek adam var, o da Konstantinos Fortounis.

Formsuz bir döneme girmiş durumdalar, ligde son 2 maçlarını kaybetmişler.

Önümüzdeki hafta lig 3.'sü PAOK deplasmanına gidiyorlar ve oradan da puansız dönerlerse ligdeki şampiyonlukları bile riske girecek.

Bu turu geçmek için gerçekten büyük favori gibi görünüyoruz, hatta turu ilk maçta garantileyecek bir skor alırsak kimse şaşırmasın.

sanırım benim gördüğüm en zayıf olympiakos kadrosu diyebilirim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2017, 16:48:11
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
gese yaza borç harç transfer yapar febe deseniz onlarda imza parası ayağına adam alırlar birde azcık akılları warsa kjaeri satar o parayla transfer yaparlar bunları yapmakdan başka şansları yok bzim gibi değil onlar daha da batacaklar  :evillol:
Trabzon'un mali durumu da içler acısı. Bu sene şampiyon olursak seneye şampiyonluğu kaçıncı haftada ilan ederiz diye hesap yaparız lig başında...
yine de gevşememek lazım.
Fikret orman gibi bir başkan bulupta iyi oyuncuları bizim gibi bedavaya kiralarlarsa sıkıntı olurlar bize...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2017, 16:50:56
Nasıl düzelsin ki, 6 aylık bilançoda 150 milyon TL zarar açıkladılar

Riva ve Florya arazilerini kırdırdıktan sonra aldıkları para 340 milyon TL, bu bilançoda bir senede erir o para.

Ayrıca hisse satışı da rafa kalktı bence, bizi yenselerdi biraz artacak hisseleri satacaklardı.

Dün akşam adamların tüm planlarını kıvırıp çöpe attık.
31.12.2018 e kadar hisse satabileceğini borsaya bildirdi yani süreleri çok.
hisse fiyatı 15 liradan 45 lere kadar çıkmıştı şuan 31 lira civarında.
burdan bile satsalar iyi satıştır ama kim alacak tabi...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Orhan_

Fikret orman gibi bir başkan bulupta iyi oyuncuları bizim gibi bedavaya kiralarlarsa sıkıntı olurlar bize...

Şenol Güneş gevşetmez takımı. Biz de gevşemeyiz ama tadını da çıkaralım biraz biraz (:..

Çevrimdışı tangaz

bizim oyun seneye iyice olgunlaşır oyuncular ve hoca şl ayağına gevşemezse ligi ilk yarı süpürürüz 45 puan üzerine çıkabiliriz ilk yarıdan...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gese yaza borç harç transfer yapar febe deseniz onlarda imza parası ayağına adam alırlar birde azcık akılları warsa kjaeri satar o parayla transfer yaparlar bunları yapmakdan başka şansları yok bzim gibi değil onlar daha da batacaklar  :evillol:
Bizim sahaya çıktığımız 11 in bonservis bedeli 7-8 milyon euro filan  :) GS'da sırf Sneijder'in bonservis ücreti 7.5 milyon euro :) Ciddi büyük bir başarı hikayesi bu takım, umarım üstüne koyarak devam eder..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Yeni sözleşmelerle birlikte maaş yükümuz 35 milyonu geçti.
Diğer sezon için max 40 milyonu geçmemeli.
Tosic, Babel ve Q7 sözleşmelerinde çok büyük hatalar yapıldı.
Ins yeni uzatmalar için aynilari tekrarlanmaz.

Öncelikle kadromuzun futbolcu sayısı plânlaması yapılmalı diye düşünüyorum. 25 kişilik futbolcu kadrosu kanımca Beşiktaş futbol takımımız için yeterli olacaktır. 11 çok kaliteli ilk 11 futbolcumuz ve her mevkimizin kaliteli birer yedeğinden oluşan ve çok kaliteli ilk 11'imize yakın kalitede olan yedek 11'imiz... 22 kaliteli futbolcumuza ilaveten 3. kalecimiz Utku Yuvakuran'la, bir yedek orta sahamızla (mesela Veli Kavlak) ve 3. santraforumuzla (mesela Ömer Şişmanoğlu ya da Mustafa Pektemek) 25 kişilik kaliteli bir futbolcu kadrosu oluşturabiliriz.

25 kişilik kaliteli futbolcu kadrosuyla sezona başlamamız yeterli ve uygun olacaktır. Eğer Allah korusun ki devre arasına kadar beklenmedik ve uzun süreli sakatlık yaşayan futbolcu ya da futbolcularımız olursa, devre arasında yapacağımız transfer ya da transferlerle eksiklerimizi giderip sezonun ikinci yarısına hazır bir durumda başlayabiliriz.
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2017, 17:13:12 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş gevşetmez takımı. Biz de gevşemeyiz ama tadını da çıkaralım biraz biraz (:..

Bazı arkadaşlarımız istiyor ki hep diken üstünde duralım :D

Bırakın biraz rahat edelim 30 yıllık lig tarihinde bir ilk olmus 2 rakibide 10 puan fark atılmıs :D

Tadını cıkartamıyoruz :D

Bu arada derbi birimi 50 bin € iken Başkan 75 bin €'ya çıkartmış gönlünden kopmuş hiç yapmayacağı şey aslında :D  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Bizim sahaya çıktığımız 11 in bonservis bedeli 7-8 milyon euro filan  :) GS'da sırf Sneijder'in bonservis ücreti 7.5 milyon euro :) Ciddi büyük bir başarı hikayesi bu takım, umarım üstüne koyarak devam eder..
senden böyle güzel yorumlar okumak gerçekten şaşırtıcı abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizim oyun seneye iyice olgunlaşır oyuncular ve hoca şl ayağına gevşemezse ligi ilk yarı süpürürüz 45 puan üzerine çıkabiliriz ilk yarıdan...
bu sene vodafone arenada 15 g 2 beraberlik olacak gibi görünüyor murat abi seneye senin hatırına 17'de 17 yapabiliriz  :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2017, 16:55:20
bu arada Beşiktaş hissesi de fedadan sonra yabancılar tarafından toplanıyor ve hala topluyorlar.
1,5 lardan 6,5 liralara kadar çıktık.
yabancı da biliyor ne alacağını :lol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

ligi koyalımcılardan  hiç ses çıkmıyor , napalım uefayı koyalım mı artık ne diyonuz :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2017, 16:56:43
senden böyle güzel yorumlar okumak gerçekten şaşırtıcı abi :D
yoo bizi değil gsy i övdü :kop: :lol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

sanırım benim gördüğüm en zayıf olympiakos kadrosu diyebilirim

Aynen öyle.

Bu seneki Avrupa maceralarını inceledim, o da felaket.

1- CL ön elemesinde, bizim bu turda elediğimiz Hapoel'e elenmişler.
2- Avrupa ligi ön elemesinde Portekiz'in vasat takımı Arouca'yı zar zor, uzatmalara giden 2. maçta eleyebilmişler.
3- Avrupa ligi gruplarında, hayatımda gördüğüm en zayıf gruba düşmüşler.
APOEL-Young Boys ve Astana'nın olduğu bu gruptan, 8 puanla ikili averajla ancak 2. olarak çıkabilmişler.

İlk eleme turunda da malum Osmanlı'yı elediler.

Ben kuralar çekilirken Apoel'i istiyordum, ama Olympiakos gerçekten daha kötü durumdaymış.

Çevrimdışı tangaz

bu sene vodafone arenada 15 g 2 beraberlik olacak gibi görünüyor murat abi seneye senin hatırına 17'de 17 yapabiliriz  :D

yapsınlar bi zahmet walla  :D

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Orhan_

Bazı arkadaşlarımız istiyor ki hep diken üstünde duralım :D

Bırakın biraz rahat edelim 30 yıllık lig tarihinde bir ilk olmus 2 rakibide 10 puan fark atılmıs :D

Tadını cıkartamıyoruz :D

Bu arada derbi birimi 50 bin € iken Başkan 75 bin €'ya çıkartmış gönlünden kopmuş hiç yapmayacağı şey aslında :D  :evillol:

Başkan da aşka gelmiş :D.

Çevrimdışı benyv-

Aynen öyle.

Bu seneki Avrupa maceralarını inceledim, o da felaket.

1- CL ön elemesinde, bizim bu turda elediğimiz Hapoel'e elenmişler.
2- Avrupa ligi ön elemesinde Portekiz'in vasat takımı Arouca'yı zar zor, uzatmalara giden 2. maçta eleyebilmişler.
3- Avrupa ligi gruplarında, hayatımda gördüğüm en zayıf gruba düşmüşler.
APOEL-Young Boys ve Astana'nın olduğu bu gruptan, 8 puanla ikili averajla ancak 2. olarak çıkabilmişler.

İlk eleme turunda da malum Osmanlı'yı elediler.

Ben kuralar çekilirken Apoel'i istiyordum, ama Olympiakos gerçekten daha kötü durumdaymış.

Form durumunun yanı sıra yakın ve yorucu olmayan bir deplasmana gidecek olmamız da güzel. Ligde ensemizde Başakşehir var, bu yüzden hiçbir maçı boşlamaya gelmez. Olympiakos kadrosu ne kadar kötü de olsa, Avrupa'da bir şekilde yürüyen bir takım, hiç kolay maçlar olmaz kanımca ama şanssızlık yaşamazsak geçeriz.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bizim @yorgo_d(geodem) hatirlar bu yunanistanin avrupa sampiyonu basketbol takimini. Giannakis vardi yaninda da galis. Bu giannakis mesela komple kavga ederdi sahada, basketbolu ise kitabina gore oynardi ayni galis gibi. Herifler turnikeleri disiplin esliginde potali atarlardi. Kavgaysa kavga, isyansa isyan mucadeleyse mucadele. Yanlis hatirlamiyorsam o galis 30-40 sayi atmisti her mac. Giannakisde rakip gardlari cildirtir kavga cikartirdi adamlar uzay takimi sscbyi yenip sampiyon olmuslardi.

Bize boyle adamlar lazim. Iki tane olursa tadindan yenmez.

Vinir minir ben anlamam sikora isyan edecek adam lazim forvet arkasina. Mucadele edecek, kavga edecek, tempoyu belirleyecek, futbolu bilecek, pires baslatacak bir oyuncu sart. Galis giannakis gibi ikili olursa harika ama en azindan bir tanesi sart.

Bu tarz bir oyuncu olsaydi bu sene mesela benfikaya 3-3 yaptiktan sonra sorumluluk alir 4.yu o benfikaya kesin sokardi. Anlatmak istedigim bu
:claps: Aynen, aynen  Galiss de  Yannakis de  Yunan basketbolunun hala en buyuklerıdır.. Bize de  bu  tip iki adam lazim takimi motive edecek  ayagini bastigi  sekille  takima guven verecek rakibi rahatsiz edecek biri lazim .. Galis efsanedir. Bir  de hatirlarsan  fasulye  sirigi gibi olan Fassoulas d a vardi bunalral  ayni  donem oynayan  o da  efsanedir bak  :)
Yorgo

Çevrimdışı caner.eryigit

Şampiyonlar Ligi oynamamız takımı bayağı bi olgunlaştırmış ben öyle gördüm...C.tesi inş mabed de ilk maçımı izleme fırsatı bulacağım.yoğun iş temposundan fırsat bulabildik çok şükür...Çok heyecan var bakalım mabed nasıl bir yermiş...

Çevrimdışı abdusta

İlk ben söylemiş olayım

Bugun oynanan hazırlık maçında
ön liberoda başarılı bir oyun sergiyeleyen

Maej Mitroviç

önümüzdeki yıllarda

yeni Atiba  Hutchinsonmu?

saygılar

Çevrimdışı 38life

İlk ben söylemiş olayım

Bugun oynanan hazırlık maçında
ön liberoda başarılı bir oyun sergiyeleyen

Maej Mitroviç

önümüzdeki yıllarda

yeni Atiba  Hutchinsonmu?

saygılar

güzel bir bakış açısı. bekleyelim görelim.

Çevrimdışı underworld

Gelecek senenin sloganı " Daima Güçlü Beşiktaş" olmalı.

Etiketler: