Rakiplerle futbolun tekniği dışında ürün satışlarıyla da arayı açma zamanıdır. Güzel bir stratejiyle bu yaz üstümüz başımız siyah beyaza boyanmalı. 3. yıldız tantanasına forma satışı seviye atlamalı. Bana göre 1 milyon hedef konulmalı. Boru değil 3 yıldızlı forma. Bu yaz çocukları Beşiktaşlılaştırma üzerine gidelim. Eşin dostun çocuğuna hediye en güzeli Beşiktaş hediyesi olur. Ne kadar çok ürün satış o kadar reklam demek. reklam demek para demek, güç demek...Bu endüstriyel futbol içimize işledi artık bir daha çıkmaz.
Eğer bu sezon şampiyon olup 3. yıldızı Beşiktaş futbol takımımızın formasına takarsak, şampiyonluğun ve 3. yıldızın kulübümüze maddi ve manevi katkısının beklenenden de yüksek olacağını tahmin ediyorum.
İstanbul'da yaşıyorum ve sokakta gezerken, üzerindeki kıyafetinden Beşiktaşlı olduğunu anladığım çok sayıda Beşiktaşlı görüyorum. İkâmet ettiğim ilçe Beşiktaş ilçesi değil buna rağmen durum bu. Bu kadar çok sayıda Beşiktaşlı'nın var olduğunu bilmiyordum. Renklilerin sahip olduğu kadar taraftar sayımız yok; ama azımsanamayacak kadar çok sayıda Beşiktaşlı var.
Görüşüne katılıyorum. Eğer sezon sonunda şampiyon olup formamıza 3. yıldızımızı takarsak 2017-2018 sezonu için 1 milyon forma satma hedefi koymalıyız. Geçen sezon olan 2015-2016 sezonunda 400 bin civarında forma satmışız. 2017-2018 sezonunda 1 milyon forma satmamız için 2015-2016 sezonundaki forma satış rakamımızı 2.5'a katlamamız gerekiyor. Yani işimiz çok zor ama imkânsız değil.
Beşiktaş camiası olarak büyük bir sinerji oluşturur ve futbol takımımız 2017-2018 sezonunda başarılı bir sezon geçirirse 1 milyon forma satış rakamına ulaşabiliriz. Taraftarlarımız bu hususta kulübümüze büyük destek vermeli. 3 yıldızlı Beşiktaş formalarımıza 1 milyonun üzerinde satış rakamı çok yakışır.