Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134496 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yıllarca himmetçiler₁ böle penaltılarla şampiyon oldular
Ben fazla şampiyonluk görmedim o yüzden 4.üncü yıldızı takmamız lazım bu araya da uefa kupasını sıkıştırmak lazım cinconluların sesini kısmak için.

Çevrimdışı tangaz

Babel topa vuramadan temas etseydi penaltiydi.

topsuz alanda rakibe temas faulse bu pozisyonda penaltı işte  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş-Roma finaliyle kapanışı yaparız (:..

Son 4'e Beşiktaş,M.United,Lyon,Celta kalır tahminim :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu 2 maçta cenke total 5 gol attırıp kral yapmak lasım tam bu iş için doğru maçlar :bandit:
Cenkten ziyade Atiba ve Adrianonun gol atmasını istiyorum  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Cenkten ziyade Atiba ve Adrianonun gol atmasını istiyorum  :icool:

adriano zaten çok kıymetli bi gol atmıştı o ona yeter  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sercan62

Acaba neler yazmışlar diye ergenlerle dolu sözlüklerine girip bir bakayım dedim. bir çocuğu hala '' biz kötüyüz beşiktaş ondan yendi.'' falan yazmış:)

Bunun dışında şöyle bir şey daha gördüm:

''beşiktaş'ın 1-0 kazandığı maç. bakın emin olun bu skora gram üzülmedim şu duruma üzüldüğüm kadar. maçın son anlarında beşiktaş bi ara rahat 2-3 dakika top çevirdi. o ara acaba maç vodafone arenada mı diye kendime sormadan edemedim. bizim ruhsuz oyuncularımız topu faul yapmak pahasına dahi ayaklarından alamadı. galatasarayın düştüğü durum işte budur. herifler resmen topla sihirbaz gibi oynuyor kardeşim kimse kendini kandırmasın. maç içinde yaptıkları üçgenlerle filan bizim başımızı döndürdüler. eğer dün beşiktaş deplasman takımı olarak hiç oynamadıysa biz hiç oğlu hiçi oynadık. bu takımı bu hale düşürenlerin.....''

adamlara dert olmuş :D :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adriano zaten çok kıymetli bi gol atmıştı o ona yeter  :D
Vodafone arenada birlikte ne zaman maç seyredeceğiz  :D

Çevrimdışı Orhan_

Son 4'e Beşiktaş,M.United,Lyon,Celta kalır tahminim :)

Finali biz yapalım da rakip farketmez :). Finali yapmışken kupayı da almak lazım tabi.

Çevrimdışı tangaz

Vodafone arenada birlikte ne zaman maç seyredeceğiz  :D

yakın gelecekte  :icool:

Çevrimdışı Alper1903

Finali biz yapalım da rakip farketmez :). Finali yapmışken kupayı da almak lazım tabi.

Oraya kadar çıkıp kupa almamak ayıp olur  :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2017, 16:28:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
gs borsaya 2018 sonuna kadarki sürede hisse satışı yapacağını bildirdi maçtan birkaç gün önce.
mali durumları düzelmedi demek ki hisse satacaklar.
yazın transfer de yapamazlarsa fenerde yapamayacak rakibimiz seneye ts olur.
50.yılında olcaylı ts şampiyonluğa oynar...

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

final stocholmde değil mi? walla finale çıkarsak ölmez sağ kalırsam oradayım  :icool:

Çevrimdışı Orhan_

Oraya kadar çıkıp kupa almamak ayıp olur  :D

:tabe: 7 büyük günahtan birisi.

Çevrimdışı tangaz

gs borsaya 2018 sonuna kadarki sürede hisse satışı yapacağını bildirdi maçtan birkaç gün önce.

gese yaza borç harç transfer yapar febe deseniz onlarda imza parası ayağına adam alırlar birde azcık akılları warsa kjaeri satar o parayla transfer yaparlar bunları yapmakdan başka şansları yok bzim gibi değil onlar daha da batacaklar  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Gözünüz gönlünüz şenlensin biraz :)

Çevrimdışı mylife1903

topsuz alanda rakibe temas faulse bu pozisyonda penaltı işte  :D
Bize vermezler boyle penalti abi. Bizim yetersiz₁ turk hakemleri her pzosiyonda kaleciye faul uydururlar, bulojan bu pozisyonu atladi.

Ha aslinda caaart diye calsa penaltiyi, burda sabaha kadar ampul gibi penalti oldugunu konusurduk. Ne guzel ya adam gafasiylan vursun topa sonra bende yumruk atayim ona. Tosici kaleye koyalim fb macinda, rvo ucan holandali ya, ucsun bakalim, tosic bi eliyle topa vursun sonra rvonun agzinin ortasina kafayi koysun.

Tony schumacherin zamaninda batistona girdigi gibi girsin tosic buna, dislerini eline versin. Kemal ozkani da cagirip operasyon yapsin zokora gibi hatta

Çevrimdışı Orhan_

Trabzon'un mali durumu da içler acısı. Bu sene şampiyon olursak seneye şampiyonluğu kaçıncı haftada ilan ederiz diye hesap yaparız lig başında...

Çevrimdışı tangaz

rize kayseri antalya gençler ts adana ilk 6 maçımız bu ve 4 tanesi iç saha, 16 ya da 18 puan bekliyorum  :bandit:

Çevrimdışı Orhan_

yakın gelecekte  :icool:

Haberimiz olur heralde değil mi? Sesimiz çatallaşıncaya kadar bağıracağız :D...

Çevrimdışı tuncaboylu

Olympiakos sezon başından beri toplam 20 gol atan Brown Ideye'yi ve Luka Milivojevic'i devre arasında sattı.

Kadrolarında piyasa değeri 3.5 milyon euro'nun üzerinde tek adam var, o da Konstantinos Fortounis.

Formsuz bir döneme girmiş durumdalar, ligde son 2 maçlarını kaybetmişler.

Önümüzdeki hafta lig 3.'sü PAOK deplasmanına gidiyorlar ve oradan da puansız dönerlerse ligdeki şampiyonlukları bile riske girecek.

Bu turu geçmek için gerçekten büyük favori gibi görünüyoruz, hatta turu ilk maçta garantileyecek bir skor alırsak kimse şaşırmasın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Olympiakos sezon başından beri toplam 20 gol atan Brown Ideye'yi ve Luka Milivojevic'i devre arasında sattı.

Kadrolarında piyasa değeri 3.5 milyon euro'nun üzerinde tek adam var, o da Konstantinos Fortounis.

Formsuz bir döneme girmiş durumdalar, ligde son 2 maçlarını kaybetmişler.

Önümüzdeki hafta lig 3.'sü PAOK deplasmanına gidiyorlar ve oradan da puansız dönerlerse ligdeki şampiyonlukları bile riske girecek.

Bu turu geçmek için gerçekten büyük favori gibi görünüyoruz, hatta turu ilk maçta garantileyecek bir skor alırsak kimse şaşırmasın.

Ben ilk maçtan garantilyecek bir skor bekliyorum zaten hatta ilk yarıdan garantilyecek bir skor bekliyorum :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2017, 16:43:20
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Ben ilk maçtan garantilyecek bir skor bekliyorum zaten hatta ilk yarıdan garantilyecek bir skor bekliyorum :D
yok canım ilk 5 dakikada turu atlarız...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Etiketler: