Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144580 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şenol hoca konuşmayı çok seviyor. Konuşurkende bazen kaybediyor kendini. Yabancılar için sorun değil tercüman toparlarda yerliler sorun yaşar.dün akşamda röportaj verirken gerekli gereksiz uzun uzun konuştu.5 dakika içinde aklına ne gelirse söylemeye çalışıyor sonunda çorba yapıp bırakıyor. Aradan bizlerde kıssadan hisse çıkarmaya çalışıyoruz.
@MURAT abi senol hocanin da arizasi o beyni 5000devirde 200km hiza cikiyor dili okadar donmiyor yarisinda birakip baska konuya geciyor. Fazla akilli adam.

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi seni tanımasam hükümet sözcüsü sanacağım seni. son 1,5 yılda 30a yakın patlama olan bi ülke burası üstene kalkışma oldu sivil halk köprüde kandırılmış askerlerin boğazını kesti gene sivil halk gezi olaylarında falan birilerini tekmeleyerek öldürdü palalı sallamalı tipler sokaklarda fink attı havaalanı saldırısı  ve en son ataşe suikasti, avrupada fransa dahil buradaki kadar insan ölmedi bu kadar olay olmadı tüm avrupa kıtasında son 1 yılda olan tüm olayları ve sonuçlarını topla sonra 5le 10la çarp karşına türkiyedeki ssayısal veriler ancak çıkıyor. üzücü, toprağını sıksan şehit kanı fışkıracak ülkemizin geldiği nokta çok üzücü sebebi olan kimler varsa gerek yönetici gerekse de vatandaş bu dünyada olmasa da ahirette iki elimiz yakalarında olacak bunu bilsinler. istanbul için sölediklerinse can güvenliğinin soru işareti olduğunu düşününce anlamını yitiren güzellikler oluyor...
Disaridan bakinca da durum vahim. No koment diye gosteriyorlar.
@Necmi abiye katiliyorum zengin adam olmuyor turkiyede olab garibana oluyor. Ama elin futbolcusu haberleri izledigi zaman bir sok yasar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayaller yine yıkıldı  :uyucam:

Ahmet Nur Çebi Radyo Spora konuşmuş: "Stoper mevki Güney Amerika dan olacak. Orada birkaç kişi var. İsim vermememiz gerekiyor, çalışmalar devam ediyor"

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brkntcnr

Şahsen eğer Rakitsky gelecekse ben forvet alınmamasına razıyım. Kanada babele de eyvallah. Zaten ikinci yarı Talisca geliyor Abou yla Cenk de az bişey toparlansa yine şampiyon oluruz evelallah. Ligin başından beri hep stoper kalitesizliğinden gol yiyoruz. Tosic in hatasıyla yediğimiz golün haddi hesabı yok.

Çevrimdışı mylife1903

Ahmet Nur Çebi Radyo Spora konuşmuş: "Stoper mevki Güney Amerika dan olacak. Orada birkaç kişi var. İsim vermememiz gerekiyor, çalışmalar devam ediyor"
Pedro frankoyu alip gelin, en azindan adaptasyon problemi yasamaz. Saka gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pedro frankoyu alip gelin, en azindan adaptasyon problemi yasamaz. Saka gibi
Hayal kurup mutlu olacak zaman bile tanımıyorlar  :ebebe: Çok iyi scoutımız iş başında yine  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Ben de şimdi gördüm, hedef şaşırtmacadır inş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de şimdi gördüm, hedef şaşırtmacadır inş.
Pek sanmıyorum ama inşallah öyledir  :tabe: Dünya gözüyle bir stoper izlemeden gideceğiz bu gidişle yoksa...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı EagleForce

Ilk11 oynayip, takimi bir tik ileri goturecek stoper almayacaklarsa fazla para harcamasalar ve uzun sureli anlasma yapmasalar bari. Yazin ffp'den biraz rahatlayinca adam gibi stoper aliriz.

Çevrimdışı brkntcnr

Mandzukic penaltı kaçırmış başkan bu nası forvet ya penaltı atamıyor demiştir kesin Hem cenk çok efendi bi çocuk :P

Çevrimdışı Mehmet57

Umarim yaz doneminde Vicente Gomez veya Roque Mesa ikilisinden birinin pesinden gideriz. Hele ki Roque Mesa muazzam futbolcu.

Çevrimdışı Necmi

Abi is ciddiye binince biraz tirstim. Melo olayi falan yasayabiliriz. Siti soruyor herif burasi en iyisi en buyugu diyor.
Karijma falan buyuk tehlikede. Belki o yirtar 3-5 mac marka futbolcu falan filan ayagina ama sonra yakalar onu da

Oguzhan karijma ve tolgay, raketci transferi sonrasi (temsili degildir)

iyidir iyidir @tangaz
zaten lazım arada bir onları soyunma odasına sokup kapıyı kitleyecek biri :evillol:
melo olur işte nasıl melo korunuyordu artık sıra bizde :D
hırslı futbolcudan zarar gelmez sürekli takımı itekler.

Çevrimdışı Necmi

Bozuntuya vermemek için başta onu söyleyecektim aslında.  :D

Gerçek anlamda üst düzey golcü olup ekonomik olarak alabileceğimiz adamlar içinde; (Gomez olmazsa)
1.Huntelaar
2.Eto

Huntelaar a sigtursson un girmediği herhangi bir sağlık testi yeterli geçerse 5 ocak ta hemen gelsin başlasın  :)
Boşver huntelaar ı gomezide unut derim peşinde koşarken transfer dönemi biter
sonrada gelmiyorum der. Diğer taraftan bir kez gittiyse dönüp arkana bakmayacaksın geri dönenden
hayır gelmez. Quaresma ayrı o gitmedi onu biz kovaladık yoksa buranın değerini oynarken biliyordu.
Ama gomez olsun sosa olsun anlamamışlar buranın değerini buranın değerini bilmeyenin burda işi olmamalı.
bence Babel, Eto'o, Rakitsky bizim bütün sorunlarımızı çözer. Eto'o gibi bir marka quaresmayıda silkeler verimini arttırır.
Aboununda verimini arttıracaktır. @BJKTÜRK23

Çevrimdışı Necmi

Valla senol gunes bunun agzina abunun kramponunu sokar ortalik fena karisir. Ben ufak ufak deydiriyom o gonuya, senol gunesin soyunma odasinda oyle basin toplantilarindaki gibi sakin olmadigi kulislerde konusuluyor, belirtiliyormus.
Zaten torenin giderken cikardigi dumandan da iskillenmistim bu sene de oguzhan, tolgay, cenk, olcay falan cok bi sakin bilic ortamini bulamadilar gibi hissediyorum. Ilk yarilarda laylaylom ikinci yarilardA kamcilanmis bi goruntu var.
acaba soyunma odasinda verecem kirbaci verecem kirbaci mi oluyor, demiyor degilim

Saha ici lideri raketci olursa soyunma odasinda her hafta tadilat gerekir gibi duruyor. Bunlarin senol gunesle frekansi tutarsa, ouuuavvvvv hayyydoooooooo
valla ağzına soksa keşke benim tanıdığım Şenol hoca öyle ağızla falan uğraşmaz.
hele abounun kendisi varken kramponuyla hiç uğraşmaz :evillol: @mylife1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyler konu dışı yapıcam önemli yardımınıza ihtiyacım var.

Şimdi arkadaşlar 11.12.2016 tarihinde akşam saatlerinde internetimde bir kopma meydana geldi.O gün aramadım arada böyle şeylerin olabileceğini düşündüm fakat ertesi günü akşam yine aynı sorunla karşılaşınca aradım 12.12.2016 tarihinde bir arıza kaydı açtılar.12-13-14-15 sürekli aynıydı internet hergün akşamları kopuyordu ben öyle sanıyordum.16.12.2016'da bidaha arıza kaydı açtılar yine düzelmedi sürekli devam etti.19.12.2016 tarihinde pazartesi günü tekrar arıza kaydı açtılar.1 haftada 3 defa arıza kaydı sayısız müşteri temsilcisi ile görüşme.Resmi Siteden şikayette bulundum.Ben akşamları koptugunu düşünüyordum fakat pazar günü gündüz de koptuğunu gördüm kısacası mahallede ki insanlar internet kullanınca ben kullanamıyordum.20-21-22-23 gün derken.22.12.2016 uzun uğraşlar sonucu eve bir ekip geldi.İnternet'i kontrol ettiler.Modem'e gelen kabloya baktılar normal dediler.Direk eve giren hattı kontrol ettiler normal dediler dışardaki kutuya baktılar normal dediler bu arada ev müstakil tek internet kullanan ben varım kutuya 3 evin interneti bağlı.Ekip bir sorun bulamadı.Yinede gelmişken devreleri değiştirdiler neyse o devreler.22'sinde o gün akşam internet hiç kopmadı ben düzeldiğini düşündüm fakat bugün tekrar kopmalar meydana geldi.Arıza benden kaynaklanmamasına rağmen farklı modem splitter direk ana hat girişini modeme taktım sıkıntı devam etti.Onlarda hızı düşürmelerine rağmen kontrol etmelerine rağmen arıza bulamadılar.

Sizden akıl bekliyorum arkadaşlar ne yapmalıyım sizce ? Müşteri hizmetlerini arasam sürekli arıza kaydı açıyorlar 10 günde böyle geçicek arıza kayıtları ile ekip yine gelicek bi halt yapmadan gidicek.Psikolojimi bozdu bu internet lütfen yardım edin.

İnternet Sağlıyıcısı :T... T...... Anlamışsınızdır zaten.

Çevrimdışı atalay

Foruma Voltaire'nin üye olduğunu bilmiyordum. Bu arada bunu anlayana yemek ısmarlayacağım. 

Çevrimdışı tangaz

Asil kandirilmis olan sen olmusun...
Askerlerin bogazinimi kestiler? Arastir bakalim kim kandirilmis...
Avrupaya git bakalim ne kadar dayanacaksin.
Her yonde inan ki senin Turkiyen gibisi yok.
Insanlari, hastenesi, sokaklari git bakalim gercek gozle gor. Iyi media brainwashed olmusun. Fransaya git donunla donersin Danimarkaya git senin bildiyin social yardim yok. Her zaman Turkiye geldiyimde avrupa 3. World country gibi goruniyor. Turkiye gitikce ilerliyor, avrupaysa durmus ilerme yok herkes sistemi kandiriyor ve kendini dusunuyor boyle ulkeler fazla dayanmaz.
Ondan dolayi butun avrupa turkiye konusuyor. Onemli ve guclu  bir ulke olmazsa Turkiye avrupanin gundemde bile olmazdi.

@leylileyli okuduğunu iyi anlayamamışsın. bunu yurt dışında yaşayan bir kardeşim olduğun için hoş karşılıyorum, türkçen gerilemiş olabilir. boğazı kesilen kandırılmış askerler die belirttiğim grup, hain komutanları tarafından tatbikat var yürüyün gidiyoruz marş marş die sokaklara çıkartılan rütbesiz erlerdir.

sonra medya beynimi yıkayamaz benim çünkü ben haber vb takip etmiyorum yaklaşık 2 senedir bu böyle haber anlamında takip ettiğim tek konu beşiktaş kendimi soyutladım pek çok şeyden dolayısı ile medyanın etkileyebileceği biri değilim. sosyal medya şu bu hiç bir platformda yokum sadece bu foruma üyeyim ve burayıda bilgisayar üzerinden takip ederim. sürekli takip eden üye arkadaşlar akıllı tlf dahi kullanmadığımı bilirler. okuma vb gibi konuları desen ilk okulda cin ali serisinde bıraktığım için birşey bilme, belirli bir dünya görüşü sahibi olma ihtimalimde yok. senin kadar bilgili değiliz o nedenle değil sadece fransada dünyanın her yerinde donumla dönebilirim. kaba bir tabir oldu gerçi bu ama senden öğrendim bu tabiri malum ben cahil biriyim. danimarkada son 18 ayda kaç terör eylemi oldu kaç bomba patladı kaç danimarka askeri öldü kaç danimarka vatandaşı öldü kaç kere darbeye teşebbüs edildi. ileri görüşlü çok bilgili bir dünya insanı olarak bizi de bilgilendirebilirmisin?

son olarak da bak bizler burada yeri gelir takılırız yeri gelir birbirimizi kızdırırız bazen de birbirimize gireriz ama bunları yaparken birbirimize saygısızlık yapmamaya özen gösteririz. ben reşit olduğumda sen daha doğmamıştın. böyle donunla dönersin falan die değil senden bir hayli büyük birine kimseye hitap edemezsin...

birde media brainwashed falan demişsin de yandaş türk medyasını yoğun okuyan ve beyni yıkanan kişinin kim olduğunu stivi vonder abimiz dahi görüyor bilgilerine...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

@Necmi seni tanımasam hükümet sözcüsü sanacağım seni. son 1,5 yılda 30a yakın patlama olan bi ülke burası üstene kalkışma oldu sivil halk köprüde kandırılmış askerlerin boğazını kesti gene sivil halk gezi olaylarında falan birilerini tekmeleyerek öldürdü palalı sallamalı tipler sokaklarda fink attı havaalanı saldırısı  ve en son ataşe suikasti, avrupada fransa dahil buradaki kadar insan ölmedi bu kadar olay olmadı tüm avrupa kıtasında son 1 yılda olan tüm olayları ve sonuçlarını topla sonra 5le 10la çarp karşına türkiyedeki ssayısal veriler ancak çıkıyor. üzücü, toprağını sıksan şehit kanı fışkıracak ülkemizin geldiği nokta çok üzücü sebebi olan kimler varsa gerek yönetici gerekse de vatandaş bu dünyada olmasa da ahirette iki elimiz yakalarında olacak bunu bilsinler. istanbul için sölediklerinse can güvenliğinin soru işareti olduğunu düşününce anlamını yitiren güzellikler oluyor...
@tangaz  ben 51 yaşındayım sizin hiç bilmediğiniz bir dönemi yaşadım. sizin olay dediğiniz bana
güllük gülüstanlık geliyor. Senin bir buçuk sene ülkede patladığını söylediğin bomba bizim zamanımızda sadece bir sokakta patlıyordu. Benim konuşmanı abartılı bulmam gayet normal bizden canları yanan sizleri süt kuzusu yetiştirdi
unutma benim kuşağım 1 milyon tutuklu verdi. Binlerce insan idamdan yargılandı. Bunlar çiçek dağıttığı için olmadı.
gerçi çiçek dağıttığı için yargılananlarda vardı. bu gün ölenlerden çok fazlası o zamanlar ortadan kayboldu. sen kalkışma gördün ben darbenin kendisini yaşadım. Hükümet sözcüsü olma imkanım yok ama genelde olaylara kendimi dışarı çeker tarafsız bakmaya çalışırım. Böyle olayları çok daha değişik görebiliyorsun ama nefret gözüyle bakarsan sadece beyninin görmesini istediği şeyi görürsün kendini kandırırsın. Neyse bunlar siyaset değil sadece görüş yada değer verirseniz nasihat evinde bile ailenle ilişkinde bazen kendini dışarı çekip tarafsız gözle bakman gerekiyor. Böylece sadece karşındakinin hatalarını görmez kendi hatalarınıda görürsün buda olayları daha sağlıklı yorumlama ve doğru çözümleme yapma şansı verir sana hayat belki daha güzel olmaz ama geriye baktığında vicdanınla başbaşa kalmazsın.

Çevrimdışı tangaz

Foruma Voltaire'nin üye olduğunu bilmiyordum. Bu arada bunu anlayana yemek ısmarlayacağım.

burada baya voltaire var dostum biri benim ekürim, bir başkasına ben az evvel yanıt verdim uzun uzun arada bende voltairelik yapamasamda volt kısmına kadar ilerleme kalkışmasındayım aslında sende baya bir voltairesin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

@tangaz  ben 51 yaşındayım sizin hiç bilmediğiniz bir dönemi yaşadım. sizin olay dediğiniz bana
güllük gülüstanlık geliyor. Senin bir buçuk sene ülkede patladığını söylediğin bomba bizim zamanımızda sadece bir sokakta patlıyordu. Benim konuşmanı abartılı bulmam gayet normal bizden canları yanan sizleri süt kuzusu yetiştirdi
unutma benim kuşağım 1 milyon tutuklu verdi. Binlerce insan idamdan yargılandı. Bunlar çiçek dağıttığı için olmadı.
gerçi çiçek dağıttığı için yargılananlarda vardı. bu gün ölenlerden çok fazlası o zamanlar ortadan kayboldu. sen kalkışma gördün ben darbenin kendisini yaşadım. Hükümet sözcüsü olma imkanım yok ama genelde olaylara kendimi dışarı çeker tarafsız bakmaya çalışırım. Böyle olayları çok daha değişik görebiliyorsun ama nefret gözüyle bakarsan sadece beyninin görmesini istediği şeyi görürsün kendini kandırırsın. Neyse bunlar siyaset değil sadece görüş yada değer verirseniz nasihat evinde bile ailenle ilişkinde bazen kendini dışarı çekip tarafsız gözle bakman gerekiyor. Böylece sadece karşındakinin hatalarını görmez kendi hatalarınıda görürsün buda olayları daha sağlıklı yorumlama ve doğru çözümleme yapma şansı verir sana hayat belki daha güzel olmaz ama geriye baktığında vicdanınla başbaşa kalmazsın.

@Necmi biliyosun 80 ihtilalinde bende 5 yaşındaydım sokağa çıkma yasaklarında çıkıp çocukluğumuzu gene de yaşıyorduk o günlerde hayal meyal hatırlıyorum. ama unutmaman gereken bir şey daha var aradan 36 sene geçti dünya değişti savaşlar değişti savaşların şekli değişti ve transferlerini düşündüğümüz futbolcuların hiçbiri 80 ihtilalinde daha doğmamıştı onlar ancak milenyum sonrasını bilebilirler...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Boşver huntelaar ı gomezide unut derim peşinde koşarken transfer dönemi biter
sonrada gelmiyorum der. Diğer taraftan bir kez gittiyse dönüp arkana bakmayacaksın geri dönenden
hayır gelmez. Quaresma ayrı o gitmedi onu biz kovaladık yoksa buranın değerini oynarken biliyordu.
Ama gomez olsun sosa olsun anlamamışlar buranın değerini buranın değerini bilmeyenin burda işi olmamalı.
bence Babel, Eto'o, Rakitsky bizim bütün sorunlarımızı çözer. Eto'o gibi bir marka quaresmayıda silkeler verimini arttırır.
Aboununda verimini arttıracaktır. @BJKTÜRK23

Gomez in dönmesine pek ihtimal vermiyorum bende abi o da ferdinand gibi 1 sene geldi adını tarihimize yazdırdı tadı damağımızda kaldı gitti.

Ama sağlam Huntelaar=X  (Demba Ba<Gomez< X) Q7 nin kaleci alıştıran ortalarına bile vurur. Verimi kat kat artar doğal olarak  :D Sözleşmesi bitiyor maliyeti de yüksek olmaz. Sağlık durumu önemli sadece. 2,5 yıl rahat götürür bizi ilk tercihim o benim.

Eto da işimizi görür tabi ki asla hayır demem hele de lorientten mokoko falan konuşulurken ligi biliyor en önemlisi bizi istiyor ve hayali var tek sıkıntısı devamlılık Antalya da bile çok maç kaçırıyor. 1.5 yıl anlaşılmalı ne eksik ne fazla gelsin bizi şampiyon yapsın hayali olan Cl ye son defa katılsın sonra da bırakır zaten maliyeti de önemli tabi.

bu arada babel-eto-q7-ozi Allah Atiba ya güç kuvvet versin ne diyeyim   :evillol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Necmi

Beyler konu dışı yapıcam önemli yardımınıza ihtiyacım var.

Şimdi arkadaşlar 11.12.2016 tarihinde akşam saatlerinde internetimde bir kopma meydana geldi.O gün aramadım arada böyle şeylerin olabileceğini düşündüm fakat ertesi günü akşam yine aynı sorunla karşılaşınca aradım 12.12.2016 tarihinde bir arıza kaydı açtılar.12-13-14-15 sürekli aynıydı internet hergün akşamları kopuyordu ben öyle sanıyordum.16.12.2016'da bidaha arıza kaydı açtılar yine düzelmedi sürekli devam etti.19.12.2016 tarihinde pazartesi günü tekrar arıza kaydı açtılar.1 haftada 3 defa arıza kaydı sayısız müşteri temsilcisi ile görüşme.Resmi Siteden şikayette bulundum.Ben akşamları koptugunu düşünüyordum fakat pazar günü gündüz de koptuğunu gördüm kısacası mahallede ki insanlar internet kullanınca ben kullanamıyordum.20-21-22-23 gün derken.22.12.2016 uzun uğraşlar sonucu eve bir ekip geldi.İnternet'i kontrol ettiler.Modem'e gelen kabloya baktılar normal dediler.Direk eve giren hattı kontrol ettiler normal dediler dışardaki kutuya baktılar normal dediler bu arada ev müstakil tek internet kullanan ben varım kutuya 3 evin interneti bağlı.Ekip bir sorun bulamadı.Yinede gelmişken devreleri değiştirdiler neyse o devreler.22'sinde o gün akşam internet hiç kopmadı ben düzeldiğini düşündüm fakat bugün tekrar kopmalar meydana geldi.Arıza benden kaynaklanmamasına rağmen farklı modem splitter direk ana hat girişini modeme taktım sıkıntı devam etti.Onlarda hızı düşürmelerine rağmen kontrol etmelerine rağmen arıza bulamadılar.

Sizden akıl bekliyorum arkadaşlar ne yapmalıyım sizce ? Müşteri hizmetlerini arasam sürekli arıza kaydı açıyorlar 10 günde böyle geçicek arıza kayıtları ile ekip yine gelicek bi halt yapmadan gidicek.Psikolojimi bozdu bu internet lütfen yardım edin.

İnternet Sağlıyıcısı :T... T...... Anlamışsınızdır zaten.
@cursedofdragon  bir çok nedeni olabilir bunlardan biri modeminle ilgili olabilir.
başka bir modem bulabilirsin bir kaç gün dene
bir diğeri bağlantı hızın çok yüksek olabilir. bakma TT nin verdiği hızlara limite çıktığında
kopmalar başlar o nedenle düşük ayarlarlar modemin içine girebiliyorsan bağlantı hızına bak
bir diğeride pc ile ilgili bir sorun olabilir. yada TT nin kendisinde sorun olabilir bu aralar bağlantılar
çok kopuyor fazla oynuyorlar. Birde interneti kapı olarak düşün o kapıya geçebilecek insanlardan
fazlası yüklenirse ne olur güçlü olanlar geçer zayıflar dışarda kalır. internet yavaşladı buda kapıların sayısı azaldı demektir
daha az kapıya daha çok insan yükleniyor yüksek hızlı bağlantıları olan fiber olan vs seni itip geçiyor sende
dışarda kalıyorsun normalde bakarsın herşey normal görünür ama birileri senden hızlı haraket ediyordur seni itip kakıyordur :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

@cursedofdragon  bir çok nedeni olabilir bunlardan biri modeminle ilgili olabilir.
başka bir modem bulabilirsin bir kaç gün dene
bir diğeri bağlantı hızın çok yüksek olabilir. bakma TT nin verdiği hızlara limite çıktığında
kopmalar başlar o nedenle düşük ayarlarlar modemin içine girebiliyorsan bağlantı hızına bak
bir diğeride pc ile ilgili bir sorun olabilir. yada TT nin kendisinde sorun olabilir bu aralar bağlantılar
çok kopuyor fazla oynuyorlar. Birde interneti kapı olarak düşün o kapıya geçebilecek insanlardan
fazlası yüklenirse ne olur güçlü olanlar geçer zayıflar dışarda kalır. internet yavaşladı buda kapıların sayısı azaldı demektir
daha az kapıya daha çok insan yükleniyor yüksek hızlı bağlantıları olan fiber olan vs seni itip geçiyor sende
dışarda kalıyorsun normalde bakarsın herşey normal görünür ama birileri senden hızlı haraket ediyordur seni itip kakıyordur :evillol:

abi yorum da yazmıştım zaten farklı bir modemle denedim yine kopma sorunu yaşıyorum.
Hız ile ilgili bir şey değil 5-6 aydır sorunsuz kullanıyordum hız aynı modem'in arayüzünde hızı görebiliyorum.TT hızı düşürdü öyle denediler yine kopma meydana geldi sonra hızı yükseltmişler yani hızla alakalı değil.Zaten 22.12.2016 sabahında ordan bi ölçüm yapmışlar normal diyorlar.
Abi bizim mahallede fiber yok :) 16 mbps Adsl kullanıyorum.
Hayır yeni biriside gelmedi mahalleye yeni internet bağlatan filanda yok ne olduysa bi anda oldu.
Ayrıca pc ile ilgili birşey olduğunu düşünmüyorum akşam saatlerinde kopma yaşıyorum yani insanlar işten çıkıp evlerine geldiklerinde.Bide pazar günleri gündüz ve akşam dahil.
Hafta için gündüz ve geceler'i 12 den sonra kopma sorunu yaşamıyorum millet yatıyor.
Birisi yüzünden internet kopuyor benden kaynaklanmıyor ama bulamadılar sorunu.
Müşteri temsilcisini aramak çözüm değil onlar ekibi yönlendiriyorlar onlarda geldiler işte hiçbirşey yapmadan gittiler.
Aklınıza başka bir çözüm geliyormu :)

Çevrimdışı Barış1903

Etiketler: