Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145118 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bunun akılla bir ilgisi yok, adamların 20 yıllık bir imajı var.

"Porto bir adama yatırım yaptıysa, onda ışık vardır" düşüncesini yerleştirdiler futbola, şimdi Benfica da aynı prestiji kazanmak üzere.

Porto'nun şu anda kirada 19 tane oyuncusu var. Bunların 17 tanesi 24 yaşın üstündeler ve 17'si bedavaya kiralanmış..

Bu onlar adına iyi bir şey değil aslında, kadrolarında ciddi bir şişkinlik olduğunun göstergesi.

O akıllı biz aptal diyerek işin içinden çıkamazsın yani, akıllı adam 17 tane orta yaş üstü oyuncu kiralamaz bir sezonda.

tüm oyuncularını bedawaya kiralayan portoya biz gol atamayan  ve bonservisini 3 milyona aldıkları golcülerini kiralamak için 2,5 milyon kira parası mı ödedik? bu porto için yıldızlı pekiyi bizim için ise "otur sıfır" gibi bişey...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

tüm oyuncularını bedawaya kiralayan portoya biz gol atamayan  ve bonservisini 3 milyona aldıkları golcülerini kiralamak için 2,5 milyon kira parası mı ödedik? bu porto için yıldızlı pekiyi bizim için ise "otur sıfır" gibi bişey...
Hakeme baktim, golu verdi
Abi tuketici haklari mahkemesi falan yok mu turkiyede? Ya da bi khk cikartalim gece yarisi cozelim su isi
@tangaz reis bu abuyu yil sonunda 1.5 verip alsak ben bisi demem de sence abu 3.3 yerine 1.3e razi olur mu?

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen @Necmi abi rinat akhmetov normal bir zengin degil. Bizim icin atiba neyse donesk bolgesi icin de o adam. Parasinin hesabi bile bilinmiyor. 10 milyardan fazla benjamini var deniyor. O adam isterse raketciyi verir hatta bizim borcu da kapatir eli deymisken yani

Muhim olan onun gonlunu almak, oyuncuyu ikna etmek. Kiz istemeye gider gibi gitmek lazim.

Ha dedigim gibi boru gibi de is adamidir gunahini belese vermez, bunlarin bir bildigi vardir azicik para versinler, der.

8 istiyorsa ederi odur, kaziklayacak degil. Ha guzel istersen yaninda raki sofrasi goturup gazozuna nuri alco tableti atarsan belki 6 ya verir.

Bizim başkanın teklifi belli:

"3.5 veririz, onu da şimdi veremeyiz".

Serdar Aziz, Gustavo Gomez ve Glik'te tutmadı, bunda da tutması zor bence.

Tek şansımız Shakhtar'ın şampiyonluğu (play-off olmasına rağmen) çok büyük ihtimalle garantilemesi ve Rakitskiy'in 2018'de sözleşemsinin bitiyor olması.

Çevrimdışı tangaz

Aynen @Necmi abi rinat akhmetov normal bir zengin degil. Bizim icin atiba neyse donesk bolgesi icin de o adam. Parasinin hesabi bile bilinmiyor. 10 milyardan fazla benjamini var deniyor. O adam isterse raketciyi verir hatta bizim borcu da kapatir eli deymisken yani

Muhim olan onun gonlunu almak, oyuncuyu ikna etmek. Kiz istemeye gider gibi gitmek lazim.

Ha dedigim gibi boru gibi de is adamidir gunahini belese vermez, bunlarin bir bildigi vardir azicik para versinler, der.

8 istiyorsa ederi odur, kaziklayacak degil. Ha guzel istersen yaninda raki sofrasi goturup gazozuna nuri alco tableti atarsan belki 6 ya verir.

ben şaktarın öle ucuza ya da aldığın altında bir rakama oyuncu sattığını görmedim mesela dentinyoya bile herif 9 milyon opsiyonu güç bela kabul etmişti. icabında 5-6 yıl neyse kontratının sonuna kadar kullanıyor ama aldığının altına kontratı sürerken bırakmıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar transferinde bizi mat ettikleri doğru. Öte yandan tok alıcı olmakla ilgili bir şey bu.

Piyasada ürüne ihtiyacın olduğunu anladıklarında, istedikleri fiyatı dayatırlar adama.

Vizyon Reis'i çok bekledik ve elimizde fazla opsiyon kalmadı.

O yüzden yeteri kadar pazarlık edemedik Aboubakar konusunda.

Önümüzdeki yaz bunun acısını çıkarır bizim başkan tahminimce.

Çevrimdışı tangaz

Hakeme baktim, golu verdi
Abi tuketici haklari mahkemesi falan yok mu turkiyede? Ya da bi khk cikartalim gece yarisi cozelim su isi
@tangaz reis bu abuyu yil sonunda 1.5 verip alsak ben bisi demem de sence abu 3.3 yerine 1.3e razi olur mu?

razı olmaz reis sen çalıştığın şirket 10 bin dolar maaşını 3bine indiriyoruz derse ne yaparsan abu da aynını yapar. adama portodaki brüt maaşının 3 katı net maaş vermişiz sanırım.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben şaktarın öle ucuza ya da aldığın altında bir rakama oyuncu sattığını görmedim mesela dentinyoya bile herif 9 milyon opsiyonu güç bela kabul etmişti. icabında 5-6 yıl neyse kontratının sonuna kadar kullanıyor ama aldığının altına kontratı sürerken bırakmıyor...

Dentinho'ya epey para da verdiler ama zamanında alırken ve gençti biz kiralarken.

Bu arada Dentinho da adam oldu. Her maç oynatıyorlar ve yeni sözleşme uzatmışlar 2021'e kadar.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim başkanın teklifi belli:

"3.5 veririz, onu da şimdi veremeyiz".

Serdar Aziz, Gustavo Gomez ve Glik'te tutmadı, bunda da tutması zor bence.

Tek şansımız Shakhtar'ın şampiyonluğu (play-off olmasına rağmen) çok büyük ihtimalle garantilemesi ve Rakitskiy'in 2018'de sözleşemsinin bitiyor olması.
Shaktarin futbolcusu sozlesmem bitti bay bay diyemez adamdan kan ornegi alirlar, inceletip aids falan bulurlar. Tek cikar yolumuz bu cocugu ikna etmek, evine gidip baklava, fistik, lokum, tahin pekmez gibi ikramlarda bulunmak. Baskana da gumus tepsi, altin bardak, ozel yapim vodka falan goturup razi etmek.

Su adamla ciddi olarak ilgileniyorlarsa alip gelsinler, transferi de kapatsinlar. Gerekirse santrafor oynatiriz 10 golden asagi atmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Shaktarin futbolcusu sozlesmem bitti bay bay diyemez adamdan kan ornegi alirlar, inceletip aids falan bulurlar. Tek cikar yolumuz bu cocugu ikna etmek, evine gidip baklava, fistik, lokum, tahin pekmez gibi ikramlarda bulunmak. Baskana da gumus tepsi, altin bardak, ozel yapim vodka falan goturup razi etmek.

Su adamla ciddi olarak ilgileniyorlarsa alip gelsinler, transferi de kapatsinlar. Gerekirse santrafor oynatiriz 10 golden asagi atmaz.

Bak bu adam için 1 seneye yakındır PR çalışması yapıyorsun @mylife1903.

Kötü çıkarsa duygularını incitiriz, haberin olsun.  :)

Çevrimdışı mylife1903

razı olmaz reis sen çalıştığın şirket 10 bin dolar maaşını 3bine indiriyoruz derse ne yaparsan abu da aynını yapar. adama portodaki brüt maaşının 3 katı net maaş vermişiz sanırım.
950 brut aliyormus gibi okumustum bi yerde ama net bilmiyorum abi.
Baskan gereginden fazla guvendi. 3.3 olmus adam maasidir. Simdi etoya yil sonuna kadar 2 verse agzimi acmam 12lik reklam yapar eto. Sampiyonlar liginde de oynatabilseydik keske etoyu. Insallah seneye oynatiriz

Çevrimiçi murat

Metin Albayrak Devre arası transferlerimizin % 80'ni ni tamamladık :busted_cop:

Babel&Eto :bandit:

1 adet te Stoper alalim ben fitim :eyes
Yüzde 80 ini tamamladıysak toplam 5 oyuncu transfer olacak demektir bu 4 oyuncunun gelmesi veys gitmesi kesin 1 oyuncunun gelmesi veya gitmesi kesinleşmemiş yada 10 oyuncu transfer olacaktır 8 tanesi kesinleşmiş 2 tanesi belirsiz.  :D

Çevrimdışı mylife1903

Bak bu adam için 1 seneye yakındır PR çalışması yapıyorsun @mylife1903.

Kötü çıkarsa duygularını incitiriz, haberin olsun.  :)
Yahi @tuncaboylu sen benim futbolcu konusunda yanildigimi gordun mu? :bandit:

Bak forvete koy 10 golu var diyorum, defans oynarsa 3 tAne kesin atar bir tanesi kornerden donene twk vurus obur ikisi en yakin 25mden olmak uzere uzaktan.

Meslegimiz degil iste, su futboldan para kazaniyor olsaydik dinlerdiniz beni. Simdi sizde haklisiniZ nasil cocuk yapilir anlatsam inanmazsiniz, hic dogurdun mu lan diye sorarsiniz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yüzde 80 ini tamamladıysak toplam 5 oyuncu transfer olacak demektir bu 4 oyuncunun gelmesi veys gitmesi kesin 1 oyuncunun gelmesi veya gitmesi kesinleşmemiş yada 10 oyuncu transfer olacaktır 8 tanesi kesinleşmiş 2 tanesi belirsiz.  :D

Bizim yöneticilerin transfer demeçlerine takmayın çok.

Başkan da geçen gün "1-2 transfer yapmayı düşünüyoruz, 3'e çıkabiliriz, 3 transfer yapacağız." demişti.

Benim anladığım, 1 transfer kesin yapacağız, 2 transfer yapma ihtimalimiz var, 3 transfer muhakkak yapılacak.

Çevrimdışı mylife1903

@MURAT abi dur ne yaptin, beynim yandi yavas yavas anlat, banker buloya anlatir gibi anlat. @Kalyoncu kos matematik sorusu geldi.

Sef skat metin albayrak degerlendirmesi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

42 mesaj atmışsın bunun 35 tanesi bilet istemek için bir kaç tanesi yol tarifi
sen burayı bilet gişesi olarak kullanıyorsun farkındamısın bir daha bu şekilde katılımcı olmadan sadece maç önleri
bilet bulmak için mesaj atarsan üyeliğin silinecek @karakartal1313

Valla bende saydım abi cidden öle . Ben yazmıyım dedim ama sen yazmışsın  :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

42 mesaj atmışsın bunun 35 tanesi bilet istemek için bir kaç tanesi yol tarifi
sen burayı bilet gişesi olarak kullanıyorsun farkındamısın bir daha bu şekilde katılımcı olmadan sadece maç önleri
bilet bulmak için mesaj atarsan üyeliğin silinecek @karakartal1313

O kadar bilet istiyorsun, yolu da Google maps'ten öğren bari; değil mi ama.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bak forvete koy 10 golu var diyorum, defans oynarsa 3 tAne kesin atar bir tanesi kornerden donene twk vurus obur ikisi en yakin 25mden olmak uzere uzaktan.

Meslegimiz degil iste, su futboldan para kazaniyor olsaydik dinlerdiniz beni. Simdi sizde haklisiniZ nasil cocuk yapilir anlatsam inanmazsiniz, hic dogurdun mu lan diye sorarsiniz.

Umarım gelir ve dediğin kadar çıkar.

Yalnız biraz kısa boyu, hava toplarıdna nasıl bu arkadaş?

Çevrimdışı mylife1903

O kadar bilet istiyorsun, yolu da Google maps'ten öğren bari; değil mi ama.  :D
Bu yeni nesil boyle hazirci, armut pis agzima dus. Sizin sozlukte de mac linki soranlar var ya ayni model. Cocugu da iyi linc ettiniz hem linc hem ifsaa, cok acimasizsiniz

Siz ki polyanna@tuncaboylu ve polyanna@Necmi olumlu insanlarsiniz ama yakaladiniz mi bizim ekipten beter gomuyonuz, allah sizin elinize, dilinize dusurmesin. Suan @Serhat Akkaya moderasyonda sinirden kendini cimcikliyordur  :evillol:

@tangaz reis bak gor bu polyanna esrafindan "hayat tiz pimpe" ekurisi nasil linc kalkismasindalar. Yarin birgun biZi de boyle kesecekler, onumuzu yani

Çevrimdışı Akil Emre

Bu adam gelmez , her transfer dönemi 1 tane üst düzey adama kafayı takıyoruz, son güne kadar heyecanla bekliyoruz sonuç hep hüsran oluyor. Aklıma gelen Örnekler , Maxi perreria, Glik, Vida, Lescott, Kompany, Gustavo gomez, Konoplyanka, Nasri , Mangala, Kolarov, Remy, Zapata , Ospina, Van persie hatta Linnes (ikisi de iyiki gelmemiş :D )

Listede baya uzunmuş :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Umarım gelir ve dediğin kadar çıkar.

Yalnız biraz kısa boyu, hava toplarıdna nasıl bu arkadaş?
Hava topuna cikmaz, gerek yoh raketci top havalanmadan bitirir atagi

Çevrimdışı Necmi

inşallah dediğin gibidir. ya her birinin %80 i bitmişse o %20 sıkıntı olur.
geçen sene transfer dönemi başlamadanda böyle birşeyler demişti ama transferleri son gün yaptık :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Bu adam gelmez , her transfer dönemi 1 tane üst düzey adama kafayı takıyoruz, son güne kadar heyecanla bekliyoruz sonuç hep hüsran oluyor. Aklıma gelen Örnekler , Maxi perreria, Glik, Vida, Lescott, Kompany, Gustavo gomez, Konoplyanka, Nasri , Mangala, Kolarov, Remy, Zapata , Ospina, Van persie hatta Linnes (ikisi de iyiki gelmemiş :D )

Listede baya uzunmuş :evillol:
Bence de gelmez, umut fakirin ekmegi iste. Parayla da alamazsin onu zaten kendi istemezse.

Ha gelirse iki seneye yuventusa satari rekor bedelle, milletin agzi acik kalir.

Rekor bedel dedim de aklima geldi. Boyko+2 milyon verip bir sonraki satistan karin %30unu versek boykoyu da kagit ustunde 6 ya okutsak olur belki bu is.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hava topuna cikmaz, gerek yoh raketci top havalanmadan bitirir atagi

Kornerlerde ya da duran toplarda ne yapıyor, atışı yapacak adamı mı bitiriyor?  :alala:

Çevrimdışı Akil Emre

Bence de gelmez, umut fakirin ekmegi iste. Parayla da alamazsin onu zaten kendi istemezse.

Ha gelirse iki seneye yuventusa satari rekor bedelle, milletin agzi acik kalir.

Rekor bedel dedim de aklima geldi. Boyko+2 milyon verip bir sonraki satistan karin %30unu versek boykoyu da kagit ustunde 6 ya okutsak olur belki bu is.

Boykoyu 1 e okutursak yeterde artar bize. Adamın kalecilikle alakası yok. Adam Cenk gönenin uçamayan versiyonu gibi :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Kornerlerde ya da duran toplarda ne yapıyor, atışı yapacak adamı mı bitiriyor?  :alala:
Yahu @tuncaboylu sen bu adamin topu keya gibi malca kornere taca falan mi vurdugunu saniyorsun, herif top uzaklastirmiyor 60-70m ayaga pas atiyor sergenden daha iyi bir ayagi var cocugun. Marselo kornere vurursa da kisa forvetini tuttursun rakibin. Gidip kuvekeylen eslestirmeye kalkan olursa raketci saha icinde ariza cikartir oyle general futbolcu degil pentagon baskani futbolcudur, gercek liderdir. Oyle oguZhan kiev macindaki slalom yapip gol yedirirse ariZa cikartir. Tolgay, ozzi, karijma basta olmal uzers bu herif gelirse diger futbolcularin savunma sporlarina yonelmesi gerekecek.

Etiketler: