Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144841 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yahu @tuncaboylu sen bu adamin topu keya gibi malca kornere taca falan mi vurdugunu saniyorsun, herif top uzaklastirmiyor 60-70m ayaga pas atiyor sergenden daha iyi bir ayagi var cocugun. Marselo kornere vurursa da kisa forvetini tuttursun rakibin. Gidip kuvekeylen eslestirmeye kalkan olursa raketci saha icinde ariza cikartir oyle general futbolcu degil pentagon baskani futbolcudur, gercek liderdir. Oyle oguZhan kiev macindaki slalom yapip gol yedirirse ariZa cikartir. Tolgay, ozzi, karijma basta olmal uzers bu herif gelirse diger futbolcularin savunma sporlarina yonelmesi gerekecek.
Sinirlenip Abu nun yerine de gol atar bu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Bu yeni nesil boyle hazirci, armut pis agzima dus. Sizin sozlukte de mac linki soranlar var ya ayni model. Cocugu da iyi linc ettiniz hem linc hem ifsaa, cok acimasizsiniz

Siz ki polyanna@tuncaboylu ve polyanna@Necmi olumlu insanlarsiniz ama yakaladiniz mi bizim ekipten beter gomuyonuz, allah sizin elinize, dilinize dusurmesin. Suan @Serhat Akkaya moderasyonda sinirden kendini cimcikliyordur  :evillol:

@tangaz reis bak gor bu polyanna esrafindan "hayat tiz pimpe" ekurisi nasil linc kalkismasindalar. Yarin birgun biZi de boyle kesecekler, onumuzu yani
biz burda zaten öğrenci arkadaşlara yönlendiriyoruz biletleri @mylife1903
ama kimsede bizi kullanmasın yaşı 17 daha bu yaşta birilerini kullanabileceğini sanmasın
özellikle yaptım yoksa mesajını siler özeldende ikaz ederdim. Önce bulunduğu yere saygı
göstermeyi öğrensin. buralara gelip bilet toplayan sonra bunu twitterde satan insanları yakaladık
otomatikman burayı bilet istemek için kullanan insana bu gözle bakmamız yanlış olmaz buraya üye olmuş ve Beşiktaş
hakkında yazı yazmayan bir Beşiktaşlı insanın kafasında soru işareti yapıyor.

Çevrimdışı murat

@MURAT abi dur ne yaptin, beynim yandi yavas yavas anlat, banker buloya anlatir gibi anlat. @Kalyoncu kos matematik sorusu geldi.

Sef skat metin albayrak degerlendirmesi
]
Yüzde 80 transfer bitmişse geri yüzde 20 kalmış işte. Yani 1 oyuncu gelecek veya gidecek o belirli değil. 4 oyuncu ile anlaşılmış ama bu dört oyuncunun kaçı geliyor kaçı gidiyor oda belirsiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu @tuncaboylu sen bu adamin topu keya gibi malca kornere taca falan mi vurdugunu saniyorsun, herif top uzaklastirmiyor 60-70m ayaga pas atiyor sergenden daha iyi bir ayagi var cocugun. Marselo kornere vurursa da kisa forvetini tuttursun rakibin. Gidip kuvekeylen eslestirmeye kalkan olursa raketci saha icinde ariza cikartir oyle general futbolcu degil pentagon baskani futbolcudur, gercek liderdir. Oyle oguZhan kiev macindaki slalom yapip gol yedirirse ariZa cikartir. Tolgay, ozzi, karijma basta olmal uzers bu herif gelirse diger futbolcularin savunma sporlarina yonelmesi gerekecek.

İyi bakalım, ben ikna oldum.

Sen de Rusya'daki bağlantılarını kur, indirim yaptır biraz daha.

Bu Ahmetov da Rus yanlılarından biri gibi duruyor okuduklarımdan anladığım kadarıyla.

Ya siz neden katılmıyorsunuz Rusya'ya falan diye başlasınlar muhabbete senin lobiciler, önemsiz bir şeymiş gibi de Rakitskiy'den bahsederler.

(Djengo'da köle kızı kaçırmaya çalışırken Di Caprio'yu kandırmaya çalışan kelle avcıları gibi)

Çevrimdışı Necmi

konuş konuş şimdi forum kuralları gereği alınırsa oyuncuyu gömemeyiz ama seni iyi gömerim kötü çıkarsa :bandit:

Çevrimdışı karakartal1313

O kadar bilet istiyorsun, yolu da Google maps'ten öğren bari; değil mi ama.  :D

baya komikmiş yalnız yolu tarif eden benim soran değil

Çevrimdışı underworld

Bunun akılla bir ilgisi yok, adamların 20 yıllık bir imajı var.

"Porto bir adama yatırım yaptıysa, onda ışık vardır" düşüncesini yerleştirdiler futbola, şimdi Benfica da aynı prestiji kazanmak üzere.

Porto'nun şu anda kirada 19 tane oyuncusu var. Bunların 17 tanesi 24 yaşın üstündeler ve 17'si bedavaya kiralanmış..

Bu onlar adına iyi bir şey değil aslında, kadrolarında ciddi bir şişkinlik olduğunun göstergesi.

O akıllı biz aptal diyerek işin içinden çıkamazsın yani, akıllı adam 17 tane orta yaş üstü oyuncu kiralamaz bir sezonda.
İşte bu dediklerini bilemeyecek kadar akilsizlar yönetiyor Kulüpleri
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2016, 18:17:07 underworld ]

Çevrimdışı brkntcnr

Başkan Katar' da Juve - Milan maçını izleyecekmiş. Bu takımlardan hangi oyuncuyu izleyebilir ki? Ya da şöyle sorayım bu takımdan hangi oyuncunun izlenmeye ihtiyacı var ki?

Çevrimdışı tuncaboylu

baya komikmiş yalnız yolu tarif eden benim soran değil
O da yanlış, balık vermeyi değil balık tutmayı öğreteceksin.

Passo'da 8. kategoriden bilet var satışta bu arada, burada bulamazsan satın alabilirsin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkan Katar' da Juve - Milan maçını izleyecekmiş. Bu takımlardan hangi oyuncuyu izleyebilir ki? Ya da şöyle sorayım bu takımdan hangi oyuncunun izlenmeye ihtiyacı var ki?

Sosa'yı izleyecektir belki.

Ayrıca oyuncu izlemeye gittiğini nereden çıkardın ki, Quaresma'yı Katar'a satmaya gitti belki.

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa'yı izleyecektir belki.

Ayrıca oyuncu izlemeye gittiğini nereden çıkardın ki, Quaresma'yı Katar'a satmaya gitti belki.

Sosayı izlemeye de ne gerek var ya hiç bilmediğimiz görmediğimiz oyuncu :D :D
Bir çok kişi transfer yapmak için oyuncu izlemek için gittiğini söylüyordu da sosyal medyada (Btd,Evrenmanchester vs.) ondan ötürü söyledim :)

Çevrimdışı Necmi

Sosayı izlemeye de ne gerek var ya hiç bilmediğimiz görmediğimiz oyuncu :D :D
Bir çok kişi transfer yapmak için oyuncu izlemek için gittiğini söylüyordu da sosyal medyada (Btd,Evrenmanchester vs.) ondan ötürü söyledim :)

unutmuştur belki son halini göreyim demiştir :D

Çevrimdışı murat

Belki izlemek için değil pazarlığa gitmiştir.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İyimiş valla sevdim ben bu arkadaşı. Bu sene özellikle Oğuzhan ve Tolgayın kaybettiği toplardan sinirlerim az zıplamadı.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

İyi bakalım, ben ikna oldum.

Sen de Rusya'daki bağlantılarını kur, indirim yaptır biraz daha.

Bu Ahmetov da Rus yanlılarından biri gibi duruyor okuduklarımdan anladığım kadarıyla.

Ya siz neden katılmıyorsunuz Rusya'ya falan diye başlasınlar muhabbete senin lobiciler, önemsiz bir şeymiş gibi de Rakitskiy'den bahsederler.

(Djengo'da köle kızı kaçırmaya çalışırken Di Caprio'yu kandırmaya çalışan kelle avcıları gibi)
Futbol disi olaylarina baktim biraz raketcinin cok fena karisabilir ortalik.

Simdi kullanabilecegimiz koz tosicin karisi var. bu raketcinin karisi da sarkici. Buna soruyorlar en buyuk hayalin nedir, sampiyon olmak ve dolu tribunler onunde benim karinin sarki soylemesi diyor.
(Kari kelimesine kadin okuyucularimiz alinmasin kaba tabir degil, adam oyle diyor, tercume)
Tosicin hanimini da alsin fikret baskan yanina, sampiyonluk kutlamalarina cins cins sarkicilari cikarmayacam bak ikiniz cikacaksiniz, derse arti bir puan yazar
Efendime solim, sonra bu raketci ukraynaca bilmiyor anliyor, kadin ukraynaca soruyor bu rusca cevap veriyor, gunumuz ukraynasinda eksi puan onun icin, ukrayna milli marsindan dolayi da bi tepki var etti eksi iki puan.
Biraz hava degisimine alabiliriz.

Bir ara citinin gundemine gelmis, sormuslar roportajda benim icin dunyada baska takim yok, burasi en iyi en buyugu diyor shahtar icin. Tabi ozamanlar stad donbas arenaydi adamda evinde yasiyordu simdi gocebeler

Arizalari nedir, bu herif lucescuya bile posta koyuyor arkadas mac esnasinda gosteriyor, simdi foruma yazilmaz, yeter lan sus kafami sisirdin, konusma gec otur, yapariz ederiz gibi lucescuya bile posta koyabilen bir adam ustelik kufurlu. Sonrasinda ise lucescunun bile bisi demedigi bir adam.

Fbli taraftarlar buna sise atmis, tam gafasina, yere yatmak falan yok, demir gafa

Ha ozzi, tolgay, karijma dusunsun bu herif gelirse arkadas. Oyle cezaalaninda top kaptirip gol yedirdin mi olay cikar.

Yarmolenkoya bir girisini buldum, tosic girisinin darbelesi. Sonra yarmo shaktar birini tekmeliyor ortalik kimkime dumduma kavgaya donuyor

Karisi hangi sarkiyi soyleyecegime bile karisiyor, diyor bunu soyleme bu iyi degil, diyormus, hep de hakli cikiyormus.

Arkadas bu da ariza

Çevrimdışı İsmail Özyurt

@mylife1903 sen anlattıkça daha bi sevdim ben bu adamı.  Bizim takım futbol maçına mı çıkıyo yoksa golf oynamaya mı şaşırıyorum bazen. Lazım bize böyle bir topçu.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Necmi

Simdi kullanabilecegimiz koz tosicin karisi var. bu raketcinin karisi da sarkici. Buna soruyorlar en buyuk hayalin nedir, sampiyon olmak ve dolu tribunler onunde benim karinin sarki soylemesi diyor.
(Kari kelimesine kadin okuyucularimiz alinmasin kaba tabir degil, adam oyle diyor, tercume)
Tosicin hanimini da alsin fikret baskan yanina, sampiyonluk kutlamalarina cins cins sarkicilari cikarmayacam bak ikiniz cikacaksiniz, derse arti bir puan yazar
Efendime solim, sonra bu raketci ukraynaca bilmiyor anliyor, kadin ukraynaca soruyor bu rusca cevap veriyor, gunumuz ukraynasinda eksi puan onun icin, ukrayna milli marsindan dolayi da bi tepki var etti eksi iki puan.

Bir ara citinin gundemine gelmis, sormuslar roportajda benim icin dunyada baska takim yok, burasi en iyi en buyugu diyor shahtar icin. Tabi ozamanlar stad donbas arenaydi adamda evinde yasiyordu simdi gocebeler

Arizalari nedir, bu herif lucescuya bile posta koyuyor arkadas mac esnasinda gosteriyor, simdi foruma yazilmaz, yeter lan sus kafami sisirdin, konusma gec otur, yapariz ederiz gibi lucescuya bile posta koyabilen bir adam ustelik kufurlu. Sonrasinda ise lucescunun bile bisi demedigi bir adam.

Fbli taraftarlar buna sise atmis, tam gafasina, yere yatmak falan yok, demir gafa

Ha ozzi, tolgay, karijma dusunsun bu herif gelirse arkadas. Oyle cezaalaninda top kaptirip gol yedirdin mi olay cikar.

Yarmolenkoya bir girisini buldum, tosic girisinin darbelesi. Sonra yarmo shaktar birini tekmeliyor ortalik kimkime dumduma kavgaya donuyor

Karisi hangi sarkiyi soyleyecegime bile karisiyor, diyor bunu soyleme bu iyi degil, diyormus, hep de hakli cikiyormus.

Arkadas bu da ariza
olsun arda bir kalkışma yap istersen ukraynaca bile konuşmuyor sevmiyor ukraynalıları diye fitne sok kovalasınlar onu
karısı sorun değil görür zaten tosiçin eşinin şampiyonlukta şarkı söylediğini tek sorun en son hangimiz sahne alacağız kavgası
çıkabilir hanımlar yapmaz erkeklere havale ederse iş fena tosiçde sağlam yanlız.
Küfür olayı sorun olmaz Şenol hoca ona yeni küfürler öğretir adam eğitimci :D
bu arada not sende tırsma cayma belirtileri gördüm inceden.
yanlız desene portekizdeki Benfica maçı sonunda dönüşte quaresmayı portekizde bırakırdık ölü yada diri
yada komada falan dediğin gibi ise o asiste futbol hayatı kesin biterdi quaresmanın :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

7. kim olcay ozi tolga fabri aras talisca  :alala:

Adriano yu düşmemişim Necmi abi  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı mylife1903

olsun arda bir kalkışma yap istersen ukraynaca bile konuşmuyor sevmiyor ukraynalıları diye fitne sok kovalasınlar onu
karısı sorun değil görür zaten tosiçin eşinin şampiyonlukta şarkı söylediğini tek sorun en son hangimiz sahne alacağız kavgası
çıkabilir hanımlar yapmaz erkeklere havale ederse iş fena tosiçde sağlam yanlız.
Küfür olayı sorun olmaz Şenol hoca ona yeni küfürler öğretir adam eğitimci :D
bu arada not sende tırsma cayma belirtileri gördüm inceden.
yanlız desene portekizdeki Benfica maçı sonunda dönüşte quaresmayı portekizde bırakırdık ölü yada diri
yada komada falan dediğin gibi ise o asiste futbol hayatı kesin biterdi quaresmanın :D
Abi is ciddiye binince biraz tirstim. Melo olayi falan yasayabiliriz. Siti soruyor herif burasi en iyisi en buyugu diyor.
Karijma falan buyuk tehlikede. Belki o yirtar 3-5 mac marka futbolcu falan filan ayagina ama sonra yakalar onu da

Oguzhan karijma ve tolgay, raketci transferi sonrasi (temsili degildir)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bende etoo yu saydın zannettim :D

Bozuntuya vermemek için başta onu söyleyecektim aslında.  :D

Gerçek anlamda üst düzey golcü olup ekonomik olarak alabileceğimiz adamlar içinde; (Gomez olmazsa)
1.Huntelaar
2.Eto

Huntelaar a sigtursson un girmediği herhangi bir sağlık testi yeterli geçerse 5 ocak ta hemen gelsin başlasın  :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Arkadas bu da ariza

Lucescu'da da sorun var demek İlhan ve Sergen de soyunma odasında üstüne yürümüştü. İkisi de sembol oyuncularımızdan, bu Rakitsky de demek ki kazanma hırsı çok yüksek bir adam sürekli  yapmadığı sürece arada böyle şeyler iyi bile oluyor ekstra motivasyon.

Çevrimdışı mylife1903

Lucescu'da da sorun var demek İlhan ve Sergen de soyunma odasında üstüne yürümüştü. İkisi de sembol oyuncularımızdan, bu Rakitsky de demek ki kazanma hırsı çok yüksek bir adam sürekli  yapmadığı sürece arada böyle şeyler iyi bile oluyor ekstra motivasyon.
Valla senol gunes bunun agzina abunun kramponunu sokar ortalik fena karisir. Ben ufak ufak deydiriyom o gonuya, senol gunesin soyunma odasinda oyle basin toplantilarindaki gibi sakin olmadigi kulislerde konusuluyor, belirtiliyormus.
Zaten torenin giderken cikardigi dumandan da iskillenmistim bu sene de oguzhan, tolgay, cenk, olcay falan cok bi sakin bilic ortamini bulamadilar gibi hissediyorum. Ilk yarilarda laylaylom ikinci yarilardA kamcilanmis bi goruntu var.
acaba soyunma odasinda verecem kirbaci verecem kirbaci mi oluyor, demiyor degilim

Saha ici lideri raketci olursa soyunma odasinda her hafta tadilat gerekir gibi duruyor. Bunlarin senol gunesle frekansi tutarsa, ouuuavvvvv hayyydoooooooo

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Valla senol gunes bunun agzina abunun kramponunu sokar ortalik fena karisir. Ben ufak ufak deydiriyom o gonuya, senol gunesin soyunma odasinda oyle basin toplantilarindaki gibi sakin olmadigi kulislerde konusuluyor, belirtiliyormus.
Zaten torenin giderken cikardigi dumandan da iskillenmistim bu sene de oguzhan, tolgay, cenk, olcay falan cok bi sakin bilic ortamini bulamadilar gibi hissediyorum. Ilk yarilarda laylaylom ikinci yarilardA kamcilanmis bi goruntu var.
acaba soyunma odasinda verecem kirbaci verecem kirbaci mi oluyor, demiyor degilim

Saha ici lideri raketci olursa soyunma odasinda her hafta tadilat gerekir gibi duruyor. Bunlarin senol gunesle frekansi tutarsa, ouuuavvvvv hayyydoooooooo

Şenol Hoca da tatlı sert adam zaten kızdırırlarsa öpebilir her an  :)

Başkan düşer maaşından yeniler soyunma odasını her hafta sıkıntı olmaz  değişiklik iyi gelir.

Çevrimdışı murat

Şenol hoca konuşmayı çok seviyor. Konuşurkende bazen kaybediyor kendini. Yabancılar için sorun değil tercüman toparlarda yerliler sorun yaşar.dün akşamda röportaj verirken gerekli gereksiz uzun uzun konuştu.5 dakika içinde aklına ne gelirse söylemeye çalışıyor sonunda çorba yapıp bırakıyor. Aradan bizlerde kıssadan hisse çıkarmaya çalışıyoruz.

Etiketler: