İyi bakalım, ben ikna oldum.
Sen de Rusya'daki bağlantılarını kur, indirim yaptır biraz daha.
Bu Ahmetov da Rus yanlılarından biri gibi duruyor okuduklarımdan anladığım kadarıyla.
Ya siz neden katılmıyorsunuz Rusya'ya falan diye başlasınlar muhabbete senin lobiciler, önemsiz bir şeymiş gibi de Rakitskiy'den bahsederler.
(Djengo'da köle kızı kaçırmaya çalışırken Di Caprio'yu kandırmaya çalışan kelle avcıları gibi)
Futbol disi olaylarina baktim biraz raketcinin cok fena karisabilir ortalik.
Simdi kullanabilecegimiz koz tosicin karisi var. bu raketcinin karisi da sarkici. Buna soruyorlar en buyuk hayalin nedir, sampiyon olmak ve dolu tribunler onunde benim karinin sarki soylemesi diyor.
(Kari kelimesine kadin okuyucularimiz alinmasin kaba tabir degil, adam oyle diyor, tercume)
Tosicin hanimini da alsin fikret baskan yanina, sampiyonluk kutlamalarina cins cins sarkicilari cikarmayacam bak ikiniz cikacaksiniz, derse arti bir puan yazar
Efendime solim, sonra bu raketci ukraynaca bilmiyor anliyor, kadin ukraynaca soruyor bu rusca cevap veriyor, gunumuz ukraynasinda eksi puan onun icin, ukrayna milli marsindan dolayi da bi tepki var etti eksi iki puan.
Biraz hava degisimine alabiliriz.
Bir ara citinin gundemine gelmis, sormuslar roportajda benim icin dunyada baska takim yok, burasi en iyi en buyugu diyor shahtar icin. Tabi ozamanlar stad donbas arenaydi adamda evinde yasiyordu simdi gocebeler
Arizalari nedir, bu herif lucescuya bile posta koyuyor arkadas mac esnasinda gosteriyor, simdi foruma yazilmaz, yeter lan sus kafami sisirdin, konusma gec otur, yapariz ederiz gibi lucescuya bile posta koyabilen bir adam ustelik kufurlu. Sonrasinda ise lucescunun bile bisi demedigi bir adam.
Fbli taraftarlar buna sise atmis, tam gafasina, yere yatmak falan yok, demir gafa
Ha ozzi, tolgay, karijma dusunsun bu herif gelirse arkadas. Oyle cezaalaninda top kaptirip gol yedirdin mi olay cikar.
Yarmolenkoya bir girisini buldum, tosic girisinin darbelesi. Sonra yarmo shaktar birini tekmeliyor ortalik kimkime dumduma kavgaya donuyor
Karisi hangi sarkiyi soyleyecegime bile karisiyor, diyor bunu soyleme bu iyi degil, diyormus, hep de hakli cikiyormus.
Arkadas bu da ariza