Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157243 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Çin mevsimi açıldığına göre, biraz da incelememi paylaşayım

Bu sene transferde hareketli olmasını beklediğim takımlar:

Guizhou Zhicheng ve Tianjin Quanjian olacaklar.

2. ligden yeni çıktıkları için, 2'şer yabancı kontenjanları boş ve yabancıları da 1. lige göre düşük profilli.

Yanbian Funde'nin de Avrupa pazarında hareketli olacaklarını tahmin ediyorum, yabancı oyucnuları çok düşük seviyede oyuncular.

Burak Yılmaz'ın takımı Beijing Guoan'ın da bir ya da 2 yıldız alma ihtimali çok yüksek.

Çevrimiçi COB

Sezon başinda ilgilendiğimiz Gustavo Gomez ne alemde acaba?

Çevrimiçi 38life

Eto'o, Babel, Manoel... Allah sonumuzu hayır etsin diyorum. Başka da söz söylemeye pek gerek yok bence. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler mode on!

Çevrimdışı OrhanAker

güsel haber 10+4,5 ile 2 kanat bir forvet aldık mı olay çözülür
Ben her türlü okeyim abi :D

Quaresma'ya kimse 10 milyon euro vermez. Bunların hepsi asılsız dedikodulardan ibaret.
Ateş olmadan yerden duman çıkmaz :bandit: var bir şeyler 10 olmadı 7-8 oldu oda olumlu.

ama quaresma gitmez orası ayrı dawa hayal yanii
Senelik 3,4 milyonu gördümü durmaz burda emeklilik ikramiyesi :D

az
Eöhh muhterem neresi az :D

Çevrimdışı Bishamon

33 yaşındaki Tevez Çinde 40 Milyon euro teklif alıyor sadece maaşı! Bizde Quaresmaya gelen 10 milyonluk teklif sorgulanıyor.Çinlilerin saçma bir para savurma anlayışı var.Pelle ve Lavezzi gibi ortalama oyuncular dünyanın en çok kazanan oyuncuları oldu.Quaresma'ya 10 milyon çok normal

Çevrimdışı mylife1903

ama çinliler 35 vermişlerdi öyle deme
2016  gumus semyise odulu verirler encok

Çevrimiçi 38life

Quaresma için herhangi bir teklifin olmadığının göstergesi peşinden koştuğumuz isimlerdir...

Çevrimiçi 38life

Brezilya basınına göre Cruzeiro Beşiktaşın teklifini reddetmiş.

Çevrimdışı tangaz

2016  gumus semyise odulu verirler encok

mali değeri varsa o da olumlu  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

mali değeri varsa o da olumlu  :money:
Odulu ilk verdiklerinde bir mali degeri olabilir reis, manevi degeri daha onemli fakat aliskanlik yaparsa cok fena

Çevrimdışı OrhanAker

Ahaha  :lol: :lol: :lol:

Not:Maşallah nur topu.
Murat özen paylaşmış istenirse silinebilr.

Çevrimdışı Savaş

Bence Quaresma'ya yüksek bir bonservis teklif edilecektir. Sonuçta Çin ligi hedefi olmayan bir lig ve tribünlerin seveceği şov adamlarını kaç yaşında olursa olsun alıyorlar.

Biz de muhtemelen devre arasında Quaresma ile sözleşme yenileyip sene sonunda güzel bir bonservis ile Çin'e vereceğiz gibi görünüyor. Sonuçta son TR ligi şampiyonu kadrosunda olan, Milli forması ile Avrupa'da kupa alan, CL'de grup maçlarının ilk 11'ine girmiş bir adamdan bahsediyoruz.

Çin tarafında Quaresma'nın modası geçmez. Sene sonunda en az 15 milyona satacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

Aboubacar la ilgili ilginç haberler çıkmaya başladı..yok anlaşmışız sezon sonu almak zorundaymışız ffp nedeniyle bu sene kiralık olmuş..inş gerçeklik payı yoktur yoksa kimse kusura bakmasın arada birileri birşeyler yaptı herhalde!bu umut güner hiç kanım ısınmadı sevemedim adamı bir türlü..

Çevrimdışı cursedofdragon

Aboubacar la ilgili ilginç haberler çıkmaya başladı..yok anlaşmışız sezon sonu almak zorundaymışız ffp nedeniyle bu sene kiralık olmuş..inş gerçeklik payı yoktur yoksa kimse kusura bakmasın arada birileri birşeyler yaptı herhalde!bu umut güner hiç kanım ısınmadı sevemedim adamı bir türlü..

ben dedim size o adam başa geçti.

fenerli sinan engin bütün transferlerimizi biliyor rıdvan dilmen bile biliyor biz bilmiyoruz.

Getirdiği adamlarda ortada işte.

Brezilya basınına göre Cruzeiro Beşiktaşın teklifini reddetmiş.

lick tv ye göre kabul etmiş :)

Babel ve manoel mi ne ise işte.

Çevrimdışı mylife1903

Abubakar ve umut ismi beraber gozukunce once bir umutlaniyorum sonra aklima umut bulut geliyor bi sigara yakiyorum.
Devre arasinda netlesir bence abunun durumu. Zaten afrika kupasina gidecek uzun bir muddet gormeyecegiz. Gozlerden irak olan gonullerden de irak olacak, belki az unuturuz bu fiyasko performansini ve o da bomba gibi doner afrika kupasindan, golleri siralar bizi de sampiyon yapar.

Polyanna afrikada

Çevrimdışı caner.eryigit

Abubakar ve umut ismi beraber gozukunce once bir umutlaniyorum sonra aklima umut bulut geliyor bi sigara yakiyorum.
Devre arasinda netlesir bence abunun durumu. Zaten afrika kupasina gidecek uzun bir muddet gormeyecegiz. Gozlerden irak olan gonullerden de irak olacak, belki az unuturuz bu fiyasko performansini ve o da bomba gibi doner afrika kupasindan, golleri siralar bizi de sampiyon yapar.

Polyanna afrikada
Valla abi bu Erdal torunoğulları olayı üstü falan örtüldü ama herhalde yanlış işler döndü o süreçte.umut güner ismi çıktığından beri Benim de dikkatimi çeken Sinan Engin le pek bir araları iyi herhalde Demiycem öyle bariz belli oluyor kulağına birşeyler fısıldıyor.ne yazıkki canım ülkemde her zaman olduğu gibi liyakata önem verilmediği için her konuda ahbap çavuş ilişkisi olduğu için daha çok böyle abuobacar lan falan olur...Metin albayraklar umut güner ler çok gelip gider daha...yazık başka da birşey demiyorum.

Çevrimdışı alimm

quaresma içn paranın ciddi seviyelere çıkması gerekiyor gitmesi için... quaresma için çin piyasasından 8 M euro kendisine 8 M euro klübe şeklinde bi teklif gelebileceğini düşünüyorumm...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

quaresma içn paranın ciddi seviyelere çıkması gerekiyor gitmesi için... quaresma için çin piyasasından 8 M euro kendisine 8 M euro klübe şeklinde bi teklif gelebileceğini düşünüyorumm...

az

Çevrimdışı Tolga

Quaresma için konuşulan paraların hiçbirinin verileceğine inanmıyorum zaten onun da gitmek gibi bir niyeti yok.

Futbolu burada bırakır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bolu'ya giden 41 koltuklu otobüsümüzde dahi kadro dışı kalıp bagajda gelen koca yürekli Tolga.  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Bir akıllı sizsiniz zaten.  :tabe:

Başkan 7 milyon euro'ya 8 tane adam aldı bu sene, 5 senelik başkanlığı süresince 6 milyon euro'dan (Demba Ba) pahalıya aldığı adam yok.

Kalkıp bu adamın Porto'nun kadrosunda düşünmediği adam için seneye 10 milyon euro bonservis vermemizi zorunlu kılacak bir madde imzaladığına mı inanıyorsunuz gerçekten?

Zaten Porto'ya benzer teklifte bulunan başka takım da yoktu, neden böyle bir zorunluluğa imza atalım.

Hani ebdava kiralamış olsak neyse, kiralama bedeli de Porto için tatmin edici.

Geçen sene de benzer mevzuu Emenike için dönmüştü:

"West Ham 10 maç oynatırsa 10 milyon euro'ya bonservisini almak zorunda" diye bir şey atmışlardı ortaya.

Fener'liler West Ham'ın maçlarını takip ediyor, Emenike 85'te oyuna girince sevinçten birbirlerinin kucaklarına zıplıyordu.

Olan şudur diye düşünüyorum:

Aboubakar'ın anlaşmasında 10 milyon euro'ya satın alma opsiyonu var ve Aboubakar'ın imzaladığı 3 senelik sözleşme de kasada.

Geçen sene Gomez'den akıllandığı için karşı tarafın ve oyuncunun yan çizmesini önlemek için bu işlem yapıldı.

Aboubakar bizde parlayıp yüksek bir teklif alırsa, Porto'ya dönemesin diye önlemler alındı.

Cayma hakkımız olmadığına inanmıyorum o yüzden.
https://twitter.com/SafakSina1903/status/811217616115212288

Çevrimiçi 38life

Aboubakar'ın bonservisinin alınmış olduğuna %5 ihtimal veriyorum ama eğer bu ihtimal olmuş ise Aboubakar bol bol gol atacağı bir lige, takıma 2 yıllığına kiralık verilmelidir. atalayın da dediği gibi Aboubakar bir kaç yıl içinde gelişme kaydedip şuanda varolan sıkıntılarını aşabilir.

https://twitter.com/SafakSina1903/status/811217616115212288

benim bundan anladıgım klübü ile oyuncu ile anlaştık sözleşmesine madde koydurduk 10 milyon € verip satın alabilecez.

Ama almıcaz :)

Çevrimiçi Necmi

Bolu'ya giden 41 koltuklu otobüsümüzde dahi kadro dışı kalıp bagajda gelen koca yürekli Tolga.  :icool:
bu ne demek burda oyuncuyumu Beşiktaşımı aşağılıyorsun anlamadım

Etiketler: