hayır değil. sen ceza sahası içinde çevresinde doğru pozisyon alırsın top istersin ve gelmesini beklersin bu bunu yapamıyor mesela adanada istedi eliyle gösterdi hatta ve o topla golünü attı benzer hareketi bu hafta semih kayada yaptı o da golünü attı. doğru zamanda doğru yerde olmak doğru pozisyon almak doğru koşuyu yapmak gerekiyor maalesef bunları yapamıyor 1-2 kere yaptı onlarda da golünü attı. kafası nerede bilmiyorum ama maç içinde uçup gittiği izlenimi vermeye başladı artık.
her maç 10 tane korner bi o kadar da duran yan top kullanıyoruz birinde bile kafaya çıkarken görmedim ekselanslarını...
tamam onu görmedin peki kimi gördün o toplarda havaya zıplayan

genelde hatta buna genelde denmez artık ısrarla top yakın kale direğinin önüne ortalanacak
birisi ordan geriye aşırtacak tabi bu olmadığı içinde hangi korner atışımız etkili oluyor golcü gol
bölgesinde durur sen topu oraya atmazsan golcün topla buluşmuyor diye hayıflanmayacaksın
duran top bizde nereye atılıyor vurulan kısmın tersinde dışa atılıyor ordan birisi yakalayabilirse
içeri kafa vuracakta biz gol atacağız bunlar hep quaresmanın tercihleri ve bu tercihler bizim bütün
duran top tehlikemizi bitiriyor zaten kutuya düşen topu dikkat et büyük ihtimal golle sonuçlandırıyoruz.
saplantılı olmadan olaya dürüstce bakmak gerekiyor ondan sonra eleştireceksin bende eleştiririm
ama mümkün olduğu kadar art niyetle bakmam çok basit sahada bizim bir forvetimiz daha oluyor
peki o dediğin işleri cenk kaç defa yaptı bırak onu hiç çıktımı kafaya yada ceza sahasında kaç defa topla buluştu
senin forvetlerin ceza sahasında topla buluşamıyorsa içinden birini çekip gömmeyeceksin eşit ve adil
bakacaksın peki sezon başından beri cenki kaç defa eleştirdin mesela o takıma uyum sorunu olmayan arkadaşlarının oyununu bilen
arkadaşlarıda onun yeteneğini ve oyun tarzını bilen bir forvet peki kaç defa ceza sahasında topla buluştu kaç hava topuna çıktı.
ama ona ses yok eleştiri yok bu sizin yaptığınıza Beşiktaşı düşünmek denmezki.
Bir oyuncuyu çıkart sürüden göm birde bu takıma bu sene katılmış bir oyuncu olsun
Diğer tarafta takımda yıllarını vermiş birçok oyuncu var. ozi sakatlıktan döndükten sonra katkısı ne takıma bana göre sıfır
eleştiriliyormu yok cenk Abou kadar oynuyor pozisyona giriyormu abou giriyor kaçırıyor cenk neden kaçırmıyor o dediğin yapılan ortaların
cenk kaçına çıktı peki eleştiri varmı yok peki tamamen kafasına göre takılan sıfır golle oynayan kaç defa karşı karşıya kaçıran
gs maçını unutamadım daha quaresma neden eleştirilmiyor. takım şu anda atiba adriano ve marcelo ile gidiyor son dönemde GG
katıldı bunlara bunların dışında oyuncuların oyuna katkısı yokken aylardır burda bütün kötü gidişin sorumlusu gibi Abouya gömmeniz ne kadar adil.
o kadar takımın eskisi oyuncu varken.
@tangaz bu sözüm sana değil tabiki genele konuşuyorum. üstüne alma
diğer taraftan takımı bırakıp kaçmış birde sözleriyle seni aşağılamış oyuncular hala takımdaki oyuncuların üstünde tutuluyor ya
bunuda çözemiyorum. bu adamları biz göndermedik adamları tutmak için son ana kadar mücadele edildi. Ama gittiler tercihleri
bu yöndeydi saygı duyarım. Emek verdiler teşekkür ederim ama arkalarındanda yas tutmam. Yolları açık olsun. Kendi oyuncularımıda
onların üzerinden iki paralık yapmam.
Evet eleştiri olur eleştirileriniz haklıdırda bunlara bir sözüm yok ama bu ama çok önemli eleştirinde bile adil olacaksın eleştirirken adam
seçiyorsan birine insafsızca saldırıp ondan daha kötü performans göstereni görmüyorsan o zaman haklı eleştirinde haksız olur art niyetli olur
cenk penaltıları çıkarırsan gol sayısında abou ile eşit ama abounun oyuna katkısı cenkden çok daha fazlayken bu takıma uyumsuzken böyleyken
içlerinden abouyu çekip çıkartmayacaksın Beşiktaş için eleştiriyorsan adil olacaksın herkes bu eleştiriden payına düşeni alacak
ancak böyle eleştirilerin katkı olarak döner diğer türlü kendini ve burda seni dinleyenleri kandırmış yanlış yönlendirmiş olursun.