Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157660 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

oo kaçak nerelerdesin yoksun dün hep uzaktan okuyarak geçirdin günü

Valla Kasımpaşa gibi üfürükten bir takıma yenilince hiç bir şey yazasım gelmedi açıkçası.

Çevrimdışı OrhanAker

Boluspor zemini....

Top filan oynanmaz bu zeminde.
Hoca abubakarı oynatmayı düşünüyormuş akşam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rakitisky zor olur abi, ne zaman maliyeti yüksek taraftarca kabul görülen birisinin adı geçse son dakikaya kadar bi umut bekliyoruz sonu hüsran oluyor. O yüzden uzatmadan direk manoel gelsin , yoksa Kompany, mangala, nasri,konoplayka,pepe, ospina,etoo olaylarına döner bu iş.

Benim transfer adaylarım. Manoel, yusuf erdoğan, babel ve eto dur.
Manoel de futbolcudan çok sumocuya benziyor. Umarım bonservisiyla almazlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Whoscored ve squaka puanları nasıl?

Çevrimiçi Samet Demir

181 boyun da 181 kilo.

Ailton vardı bizde onun 1 level altı ve video lara göre biraz atletik arkadaş.

Bence babel messias ve etoo ile transferi kapatacağız.

Etoo ihtimali düşük.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet insan irisi biraz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Ben manuelin tipini begendim. Ayibogana benziyor. Bunu pastirma diyetine sokacan maclardan once ustune 8-10 dis sarimsak yedireceksin ronaldodan bile gol yemeyiz. Ben bile korktum tipinden. Zaten berazilyali tam okuz degilse ali veri vardir zaten stoper kayarak falan girisi de vardir. Bence olumlu.

Kafa topuna cikinca da forvetleri su hale sokmali

Çevrimdışı mylife1903

Abouya top getiremiyoruz onun suçu değil Gomez de çok kaçırıyorrdu film yapardım hatta  :) :) Bak Gomez bitik hem gol atamıyor bu sene  :) :)
Gomez bizde olsa gene golleri atamayacakti hem kendi formsus hem takim bozuk. En ekonomik coZum hocayi degistirmek herhalde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez bizde olsa gene golleri atamayacakti hem kendi formsus hem takim bozuk. En ekonomik coZum hocayi degistirmek herhalde.
Arsenal yıllardır adam gibi golcüsü olmadığı için FA cuptan başka kupa kazanamıyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Savaş

Bizim bu Manoel aşkımız nedir ya geçen seneden beri?

Bayılıyoruz böyle adı sanı duyulmamış futbolcu peşinde koşmaya. Ulan adam benden kısa! Nasıl hava topu alacak bu? Tosun gibi zaten, kalkmaz o cüsse, istese de zıplayamaz bu adam.

Çevrimdışı onur_U

takımda bir oyun organizasyonu yokken manoel, babel gibi sana kademe atlatamayacak oyuncular ile ilgilenilmesi çok saçma geliyor. şenol hoca toparlanır, oyun seviyesini arttırıp özellikle formsuz oyunculara etki edebilirse para da yokken bu gereksiz transferlere gerek olmadığını düşünüyorum. @atalay  'ın dediği gibi sene başı 11 transfer yapılan takıma 3 oyuncu daha..

ayrıca talisca forvette düşünülebilir, o yetenekler onda mevcut. abou'dan çok daha iyi işler yapar bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

takımda bir oyun organizasyonu yokken manoel, babel gibi sana kademe atlatamayacak oyuncular ile ilgilenilmesi çok saçma geliyor. şenol hoca toparlanır, oyun seviyesini arttırıp özellikle formsuz oyunculara etki edebilirse para da yokken bu gereksiz transferlere gerek olmadığını düşünüyorum. @atalay  'ın dediği gibi sene başı 11 transfer yapılan takıma 3 oyuncu daha..

ayrıca talisca forvette düşünülebilir, o yetenekler onda mevcut. abou'dan çok daha iyi işler yapar bence.
Hangi devre arası transfer sezonunda iyi işler çıkarmışız ki? Bunu sadece bizim için söylemiyorum çoğu takımın durumu aynı, Bi kere Ernst ve Yusuf ile sınıf atlamıştık onun haricinde hatırlamıyorum.. yine dostlar alışverişte görsün transferi olacak bu 2 transfer..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Manoel transferi ne kadar içime sinmiyorsa, Babel transfer tam tersine çok içime siniyor.

Dün sözlükte de yazdım, kariyer akışına göre adamın aklında futbola geri dönme isteği var gibi görünüyor.

Deportivo'da taraftarların sevgilisi olmuş durumda, ilk 11 çıktığı son 4 maçta 3 gol 1 asistle oynuyor.

Barcelona ve Real Madrid'de bunu yapmayan forvetleri dövüyorlar ama Deportivo gibi takımda bu epey etkileyici.

Quaresma da düştüğü BAE çukurundan 30 yaşında kaçarak uzaklaşmış ve Porto'da kendini bulmuştu.

Babel kariyer ve kalite anlamında Quaresma'dan epey geride olsa da, aklında futbol varsa çok işimize yarayabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Manoel transferi ne kadar içime sinmiyorsa, Babel transfer tam tersine çok içime siniyor.

Dün sözlükte de yazdım, kariyer akışına göre adamın aklında futbola geri dönme isteği var gibi görünüyor.

Deportivo'da taraftarların sevgilisi olmuş durumda, ilk 11 çıktığı son 4 maçta 3 gol 1 asistle oynuyor.

Barcelona ve Real Madrid'de bunu yapmayan forvetleri dövüyorlar ama Deportivo gibi takımda bu epey etkileyici.

Quaresma da düştüğü BAE çukurundan 30 yaşında kaçarak uzaklaşmış ve Porto'da kendini bulmuştu.

Babel kariyer ve kalite anlamında Quaresma'dan epey geride olsa da, aklında futbol varsa çok işimize yarayabilir.
Katılmıyorum yine varsayımlar üzerinden konuşuyoruz, Deportivo ile Beşiktaş'ı bir tutmak yersiz, oyun kurgusundan rakip takımların aldığı önlemlere kadar tamamen farklı kulüpler ayrıca şu olsaydı tamam derdim geçen sene ki disiplinli takımda Babel iş yapabilirdi şu haliyle ama bu sene herkes yatarken Babel'den harika işler yapmasını beklemek biraz aşırı iyi niyetli olmak gibime geliyor, çünkü Babel'i itecek bir güç yok takımda, Şenol Güneş'in bile basın açıklamalarından bezgin bir halde olduğu belli oluyor. Takımın üstüne geçen seneki şampiyonluk rehaveti çökmüş, takımı ayağa kaldıracak bir isim şart ama devre arasında öyle bir isim nerden bulunur nasıl alınır soru işareti? (Gomez)
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2016, 15:07:38 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onur_U

Katılmıyorum yine varsayımlar üzerinden konuşuyoruz, Deportivo ile Beşiktaş'ı bir tutmak yersiz, oyun kurgusundan rakip takımların aldığı önlemlere kadar tamamen farklı kulüpler ayrıca şu olsaydı tamam derdim geçen sene ki disiplinli takımda Babel iş yapabilirdi şu haliyle ama bu sene herkes yatarken Babel'den harika işler yapmasını beklemek biraz aşırı iyi niyetli olmak gibime geliyor, çünkü Babel'i itecek bir güç yok takımda, Şenol Güneş'in bile basın açıklamalarından bezgin bir halde olduğu belli oluyor. Takımın üstüne geçen seneki şampiyonluk rehaveti çökmüş, takımı ayağa kaldıracak bir isim şart ama devre arasında öyle bir isim nerden bulunur nasıl alınır soru işareti? (Gomez)

kardeşim inan gomez'in bile geçen seneki performansı vereceğine şüpheliyim. bu orta saha kurgusuyla çok zor.
bence futbolcudan daha çok hocamızın etkisinin artması gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2016, 15:20:34 onur_U ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Tüm takım yatarken harika işler yapan dünya üzerinde futbol oynayan sadece iki kişi var biri Messi diğeri Ronaldo o yüzden tüm takım yatıyorsa bu sorunun çözümüde Şenol GÜNEŞ olmalıdır gelecek transferler değil gelecek transferler sadece yardımcı olur çözüm değil. Bizim aradığımız kanat forvet tiplemesi nedir topla rakibinin üstüne gidip geçebilen, top takım arkadaşındayken ceza sahasına girmeyi düşünen, şut becerisi yüksek ve oynadığı kanadın bekini kovalayan bir futbolcu olması bence bonservis vermeden ve Türkiye'nin bulunduğu şartlar içinde alabileceğin en iyi adam Babel'dir. (Bu mevkiye kullanacağın bonservisi defans göbeği veya forvete kullanmak daha mantıklıdır.)
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2016, 15:21:28 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Sonuçta her transfer varsayımla değerlendirilir.

Gomez yazmışsın mesela, sen de Gomez'in geçen seneki gibi motive ve hırslı olacağını varsayıyorsun.

Ancak Avrupa Şampiyonası sonrası evlendiğinden beri geçen 6 ayda formunu bulamayan, kendi ülkesindeki takıma bile faydalı olamayan beklentilerin uzağında bir Gomez'in faydalı olacağını varsayıyorsun.

Adam aynı şekidle olsa bile, geçen seneden çok farklı oyun sistemimize uyum sağlayacağını da varsayıyorsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sonuçta her transfer varsayımla değerlendirilir.

Gomez yazmışsın mesela, sen de Gomez'in geçen seneki gibi motive ve hırslı olacağını varsayıyorsun.

Ancak Avrupa Şampiyonası sonrası evlendiğinden beri geçen 6 ayda formunu bulamayan, kendi ülkesindeki takıma bile faydalı olamayan beklentilerin uzağında bir Gomez'in faydalı olacağını varsayıyorsun.

Adam aynı şekidle olsa bile, geçen seneden çok farklı oyun sistemimize uyum sağlayacağını da varsayıyorsun.
Gomez'i bir ikon olarak düşünüyorum sadece oyun anlamında değil, maç içerisinde hocasına küsen bir adam yerine liderlik özellikleri yüksek birisini görmeyi isterim sahada, Ben oyun düzenindeki sıkıntının ŞEnol Güneş ile alakalı olmadığını ve Gomez üzerinden kurguladığı oyun sisteminin onun gidişiyle birlikte tamamen bittiğini düşünüyorum.. Bunu Gomez'in adını kullanarak yaptım bu özelliklerde başka birisi de gelirse hayır demem ama çok zor her zaman şapkadan tavşan çıkmıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

raskolnikov yeni duyumlar

RASKOLNİKOV ‏@Levent_ozdmr 
Yolun açık olsun ABOUBAKAR

SOSA ---> FENERBAHÇE HAYIRLI OLSUN...

HOŞ GELDİN SAMUEL
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı cursedofdragon

raskolnikov yeni duyumlar

Yolun açık olsun ABOUBAKAR

SOSA ---> FENERBAHÇE HAYIRLI OLSUN...

HOŞ GELDİN SAMUEL

bu adamın birtane birşey tutturdugunu görmedim.

fener için sosa 1 milyon € kiralama bedeli 3 milyon € satın alma opsiyonu koydurmuş.

Kabul etmemişler kaynak badem.

Samuel olabilir belki :)

Abuobakar sene sonu zaten yolu açık olucak bunuda bilmek için kain olmaya gerek yok :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

bu adamın birtane birşey tutturdugunu görmedim.

fener için sosa 1 milyon € kiralama bedeli 3 milyon € satın alma opsiyonu koydurmuş.

Kabul etmemişler kaynak badem.

Samuel olabilir belki :)

Abuobakar sene sonu zaten yolu açık olucak bunuda bilmek için kain olmaya gerek yok :)

abou ile ilgili korktuğum bizimkiler 1 yıl kira+bonsevis yapmaları  :s20:
umarım yapmamışlardır :steamed:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abou ile ilgili korktuğum bizimkiler 1 yıl kira+bonsevis yapmaları  :s20:
umarım yapmamışlardır :steamed:
Nurtopu gibi bir Tabata'mız olur öyleyse..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Nurtopu gibi bir Tabata'mız olur öyleyse..

ama çinliler 35 vermişlerdi öyle deme
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ama çinliler 35 vermişlerdi öyle deme
Başkanın şu para hırsı yüzünden başına bir gün büyük işler açılacak :) 10 milyona alırım 35 e satarım demişse Başkan, Porto bize tam kolonoskopi yapmış :) Paramız yokken iyi gidiyordu parası olunca böyle saçmalıklar yapmasın Başkan, dünyada ondan çakal ne adamlar var Abou'da olduğu gibi donsuz bırakırlar..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: