Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157786 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Başkanın şu para hırsı yüzünden başına bir gün büyük işler açılacak :) 10 milyona alırım 35 e satarım demişse Başkan, Porto bize tam kolonoskopi yapmış :) Paramız yokken iyi gidiyordu parası olunca böyle saçmalıklar yapmasın Başkan, dünyada ondan çakal ne adamlar var Abou'da olduğu gibi donsuz bırakırlar..

tabata transferini söylüyorum demirören ile kızıl grup arasında bir filmler döndü muhtemelen yoksa o bedellere çıkılmazdı Fikret başkanın o taraklarda bezi olmadığını biliyoruz sportif olarak bakınca tabatadan kötü transferdir benim nazarımda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tabata transferini söylüyorum demirören ile kızıl grup arasında bir filmler döndü muhtemelen yoksa o bedellere çıkılmazdı Fikret başkanın o taraklarda bezi olmadığını biliyoruz sportif olarak bakınca tabatadan kötü transferdir benim nazarımda.
Şenol Güneş'in istediğinden bile şüpheliyim bu adamı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan-

Forum milletin birbirine diss attığı rap arenasına dönmeye başlamış iyice.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol Güneş'in istediğinden bile şüpheliyim bu adamı..
Kimseyi alamadık en son aboubakar kaldı onu aldık. Yıllık ücretinin bu kadar fazla olması ve bonservis ücretinin 2.5+10 olmasınında bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Kimseyi alamadık en son aboubakar kaldı onu aldık. Yıllık ücretinin bu kadar fazla olması ve bonservis ücretinin 2.5+10 olmasınında bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

sonu olarak aranan kan değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Bu arada Quaresma ile neden yeniden sözleşme imzalıyoruz? Darülaceze kurma gibi bir planı var Fikret Orman'ın da bizim haberimiz mi yok?
Öyle bedava babel toprakta yetişmiyor malesef.
Q7 yi  gönderince birini almak zorunda kalacaklar ve beceremeyecekler.
Sonuçta q7 elma şekeri taraftar için

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Akşam buz gibi bir zemin olacak umarım her iki takımdan da sakat oyuncu çıkmaz, Şenol Hoca bu durumu değerlendirip olası sakatlıkları minimuma indirmek için umarım genç takımla sahaya çıkar bu alt lig takımları oyuncuları kendilerini göstermek için bu maçları fırsat kolluyorlar ve oldukça sert oynuyorlar zeminde birleşince saçma sonuçlar ortaya çıkmaması için genç oyuncular iyidir, şu dakikadan sonra a takımdan kimseyi oynatmanın faydası yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Forum milletin birbirine diss attığı rap arenasına dönmeye başlamış iyice.
insanlar birbirlerinin fikirleriyle alay etmeye başladı bunun farkındayım.
kendi düşüncelerinin doğru olduğuna hükmedip başkalarının fikirleriyle alay etmek ayrı bir
kafa yapısı olsa gerek bu tip yazılar işleme tabi tutulacak bundan sonra insanlar fikri varsa söyler
başkasının fikriyle alay etmek ne oluyor. bu düşünceyi eleştrimek yada tartışmak değil
direk aşağılama ve gereken yapılacak bundan sonra

Çevrimdışı Gokhan-

insanlar birbirlerinin fikirleriyle alay etmeye başladı bunun farkındayım.
kendi düşüncelerinin doğru olduğuna hükmedip başkalarının fikirleriyle alay etmek ayrı bir
kafa yapısı olsa gerek bu tip yazılar işleme tabi tutulacak bundan sonra insanlar fikri varsa söyler
başkasının fikriyle alay etmek ne oluyor. bu düşünceyi eleştrimek yada tartışmak değil
direk aşağılama ve gereken yapılacak bundan sonra

Aynen öyle abi, diyelim bugün x futbolcuyu övdün veya eleştirdin ertesi hafta iyi veya kötü oynadığında o arkadaşın yaptığı analiz ti'ye alınıyor.

Ama oyun içi katkısı var, ama öteki topu ayaklarına dolaştırıyordu vb gibi söylemler oluyor.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkanın şu para hırsı yüzünden başına bir gün büyük işler açılacak :) 10 milyona alırım 35 e satarım demişse Başkan, Porto bize tam kolonoskopi yapmış :) Paramız yokken iyi gidiyordu parası olunca böyle saçmalıklar yapmasın Başkan, dünyada ondan çakal ne adamlar var Abou'da olduğu gibi donsuz bırakırlar..

Bir akıllı sizsiniz zaten.  :tabe:

Başkan 7 milyon euro'ya 8 tane adam aldı bu sene, 5 senelik başkanlığı süresince 6 milyon euro'dan (Demba Ba) pahalıya aldığı adam yok.

Kalkıp bu adamın Porto'nun kadrosunda düşünmediği adam için seneye 10 milyon euro bonservis vermemizi zorunlu kılacak bir madde imzaladığına mı inanıyorsunuz gerçekten?

Zaten Porto'ya benzer teklifte bulunan başka takım da yoktu, neden böyle bir zorunluluğa imza atalım.

Hani ebdava kiralamış olsak neyse, kiralama bedeli de Porto için tatmin edici.

Geçen sene de benzer mevzuu Emenike için dönmüştü:

"West Ham 10 maç oynatırsa 10 milyon euro'ya bonservisini almak zorunda" diye bir şey atmışlardı ortaya.

Fener'liler West Ham'ın maçlarını takip ediyor, Emenike 85'te oyuna girince sevinçten birbirlerinin kucaklarına zıplıyordu.

Olan şudur diye düşünüyorum:

Aboubakar'ın anlaşmasında 10 milyon euro'ya satın alma opsiyonu var ve Aboubakar'ın imzaladığı 3 senelik sözleşme de kasada.

Geçen sene Gomez'den akıllandığı için karşı tarafın ve oyuncunun yan çizmesini önlemek için bu işlem yapıldı.

Aboubakar bizde parlayıp yüksek bir teklif alırsa, Porto'ya dönemesin diye önlemler alındı.

Cayma hakkımız olmadığına inanmıyorum o yüzden.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2016, 16:59:28 tuncaboylu ]

Çevrimdışı OrhanAker

Quaresma için 10 milyon bonservis önerilmiş :D  :super: :super:

Çevrimdışı tangaz

güsel haber 10+4,5 ile 2 kanat bir forvet aldık mı olay çözülür

Çevrimdışı tangaz

ama quaresma gitmez orası ayrı dawa hayal yanii

Çevrimiçi 38life

Quaresma'ya kimse 10 milyon euro vermez. Bunların hepsi asılsız dedikodulardan ibaret.

Çevrimdışı alimm

o fiyata +stoper +yedek sol bek bile alırız biz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

Quaresma'ya kimse 10 milyon euro vermez. Bunların hepsi asılsız dedikodulardan ibaret.

zlatana 2 yıl için 120 milyon verilen bir coğrafyadan bahsediyoruz quaresma son avrupa şampiyonu kadroda etkili biri idi ve nihayetinde bir markadır. çinliler burak yılmaza 8 ersan gülüme 7 verdiler...

Çevrimdışı tangaz

o fiyata +stoper +yedek sol bek bile alırız biz...

işte o zaman kaybeden biz oluruz...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

rakitsky ismi çok çıkmaya başladı.

Çevrimdışı tuncaboylu

zlatana 2 yıl için 120 milyon verilen bir coğrafyadan bahsediyoruz quaresma son avrupa şampiyonu kadroda etkili biri idi ve nihayetinde bir markadır. çinliler burak yılmaza 8 ersan gülüme 7 verdiler...

Çin Ligi transferlerine bakınca, olası gözükmüyor.

Bu zamana kadar aldıkları adamlar en fazla 30, nadiren 31 yaşında oldu.

O yüzden Quaresma'ya talip olmaları çok mümkün değil.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimiçi 38life

Burak 29 Ersan 27 yaşındaydı. 33 yaşında finish noktasına varmış bi adama öyle paralar vereceklerini hiç sanmıyorum.

Çevrimiçi 38life

Şenol Güneş'e Çin'den teklif varmış. 20 milyon veriyorlarmış yönetim 25 istiyormuş.

Çevrimdışı tangaz

Burak 29 Ersan 27 yaşındaydı. 33 yaşında finish noktasına varmış bi adama öyle paralar vereceklerini hiç sanmıyorum.

verseler dahi ben q7nin gideceğini düşünmüyorum

Etiketler: