Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157919 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın :)

Paralel evrende evet :D

:D

aboubakar ne yaptıysa çarpı 2 yazıp seyredin  :iblush:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:D

aboubakar ne yaptıysa çarpı 2 yazıp seyredin  :iblush:
En iyi sezonunda yapamamış o istatistikleri :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mellfred

hadi be sarı saçlım mavi gözlüm

http://t24.com.tr/haber/mario-gomezin-donme-ihtimali-artiyor,377997

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen Mario Gomez'in ailesini ikna etmeye çalıştığı ileri sürüldü..
gomez dönsün çok istiyoruz ama bizim asıl eksiğimiz sosa ve daha  geçen yılki Olcay

Çevrimdışı mylife1903

Abu iki gol be @Serhat Akkaya carpi iki 4 gol eder. Babel kesin atar 4 gol.
Parasi 500bin olsa. Hem yumusak hem hesapli

Iki gol dedim bir atasozu aklima geldi

Cok akilli tecrubeli bir cinli aksakal ne demis

Yin han ti kuan duo niyahu nihan tirani vin, hiaoito konfini fan fin fon

Turkce meali

Bozuk saat dicital degilse gunde iki defa dogru zamani gosterir yeterki sen dogru zamanda bak

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Turkce meali

Bozuk saat dicital degilse gunde iki defa dogru zamani gosterir yeterki sen dogru zamanda bak
Benim saatçi olayına gönderme mi yapıyorsun abi? @mylife1903
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Benim saatçi olayına gönderme mi yapıyorsun abi? @mylife1903
Ahaha yok yahu bi keps vardi onu hatirladim. Iki gol dogru zaman gollerin dakikalarina da bakmak lazim.
Diyorum bak iki gol atmis adam onu atamayan forvetlerde var bu sezon.

Mesela ilhan mansiz, pascal nouma, oktay hatta ve hatta ferdinandin bile iki golu yok bu sezon.

Çevrimdışı KUMANOVALI

deportivoda ilk yarı 4 golü yokmu? :iblush:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

Turkce meali

Durmuş saat olmasın o?  :ebebe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada Quaresma ile neden yeniden sözleşme imzalıyoruz? Darülaceze kurma gibi bir planı var Fikret Orman'ın da bizim haberimiz mi yok?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

Durmuş saat olmasın o?  :ebebe:

oo kaçak nerelerdesin yoksun dün hep uzaktan okuyarak geçirdin günü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

oo kaçak nerelerdesin yoksun dün hep uzaktan okuyarak geçirdin günü
Ahaha vaziyet almistir abi buralar karisikti ya

Çevrimdışı tangaz

Ahaha vaziyet almistir abi buralar karisikti ya

polyannalar haftasonu hezimeti söyledikleri tüm sözlerin çöp olması vbvb nedenlerle köşeden izleyerek geçirdi dünü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu arada Quaresma ile neden yeniden sözleşme imzalıyoruz? Darülaceze kurma gibi bir planı var Fikret Orman'ın da bizim haberimiz mi yok?
Senin nefretten gözün kör olmuş. Hayır q7 35 yaşında yeni sözleşme almıyor 34 yaşında 9 aylıkken alıyor sözleşmeyi :)

Çevrimdışı alimm

bir tarfta rakitsky diğer tarfta manoel, bir tarfta gönderilmek istenen gomez diğer tarfta takımda tutlmaya çalışılan babel....
ilginç bi transfer sezonu bizi bekliyor olabilir... :money: :money:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

polyannalar haftasonu hezimeti söyledikleri tüm sözlerin çöp olması vbvb nedenlerle köşeden izleyerek geçirdi dünü
Bu aratransfer acilinca galiba elestirmeye baslayAbilecez abi. Gonderilecekleri falan yazabiliyoruz galiba kanunen yani

Simdi @Necmi abinin pozitifligine ihtiyacimiz var aratransfere kadar. Futbolumuz toZpembe yonetim anlayisi tozpenbe falan derken transfer basligina iltica ederiz. Irtica mi yapacaktik iltica mi

bu hafta basaksehir ile fb puan kaybedince biz de entebi yenersek pespenbe olur ortalik. En az 10 kisi forvet transferine gerek yok der.

Harika bir polyanna hikayesi cikar burdan

Çevrimdışı mylife1903

bir tarfta rakitsky diğer tarfta manoel, bir tarfta gönderilmek istenen gomez diğer tarfta takımda tutlmaya çalışılan babel....
ilginç bi transfer sezonu bizi bekliyor olabilir... :money: :money:
Rest derim 4.5milyonumla blof yaparim tutarsa hepsini alirim tutmazsa zaten rakipler kotu sansimizi deneyecegoz. Abu turkcs ogrenmeye basladi uyum saglayacak vs lig biter

Çevrimdışı murat

rakitisky ile ciddi ilgileniyor manoellede öyle. Demekki bir stopre alınacak ve boyu 1.81 olacak. Ayağı düzgün ve hızlı tipinde. Birde kanat alınacak galiba ismi geçenlere göre. Başkan 3 transfer diyormuş galiba bakalım 3. İsim hangi bölgeye. Forvet arkası ve santrafora pek isim geçmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

rakitisky ile ciddi ilgileniyor manoellede öyle. Demekki bir stopre alınacak ve boyu 1.81 olacak. Ayağı düzgün ve hızlı tipinde. Birde kanat alınacak galiba ismi geçenlere göre. Başkan 3 transfer diyormuş galiba bakalım 3. İsim hangi bölgeye. Forvet arkası ve santrafora pek isim geçmiyor.
Aleksisi ismaele gurban edmeyeceedik. Simdi bi santrafor alir kapardik transferi.
Gekas, samaras kadayif yunanli bi santrafor alip geliversinler gayri

Adapte olurlar hemen. Menulerdeki yemeklerin sonuna i ekleriz islem tamam raki da icerler.
Dolma dolmai
Enginar enginari
Haydari ve pilaki nasil olacak onu da gugila soram gelem hemen

Bu sonuna siyon ekleyip fransizca yapinca verim alamiyoz

Dolma dolmasyon
Doner donersiyon
Oturtma oturtmasiyon
Olmuyor, adapte olamiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Reis simdi bu kiralik oyuncular sakatlanirsa nasil oluyor. Mesela bizim tore sakatlandi orda hava degisimi falan vermezler mi?

Bu bizim feyyaz sakatlanmisti galiba gol sevincinde, simdi az gol atinca insan nasil sevinecegini bilemez unutur lag yapar falan.

Simdi bu entep macinda abu sakatlanirsa bizim yabanci transferleri nasil etkileyecek. Isin bu boyutu da var

Çevrimdışı Akil Emre

Rakitisky zor olur abi, ne zaman maliyeti yüksek taraftarca kabul görülen birisinin adı geçse son dakikaya kadar bi umut bekliyoruz sonu hüsran oluyor. O yüzden uzatmadan direk manoel gelsin , yoksa Kompany, mangala, nasri,konoplayka,pepe, ospina,etoo olaylarına döner bu iş.

Benim transfer adaylarım. Manoel, yusuf erdoğan, babel ve eto dur.

Çevrimiçi Necmi

Yahu @Necmi abi bu polyannaciligi nezaman birakacagiz. Bizim takimda gelen ortalar gelen paslar tamam bir real seviyesinde degil ama bir kayserispor da degiliz.
Kanatta quaresma degil visca olsa viscayo gectim bir kanatta ronaldo obur kanatta beyl oynasa abu gene gol atamaz. Usenmedim adamin portodaki performansina baktim futbol komedi.
Portoda pas verenlerde bos adamlar degil.

Pas yeterince geliyor, abu duracagi yeri alacagi pozisyonu vuracagi zamani bilmiyor. Bildigin subuan santrafor. Iyi tabirle.

Bu abuyu koruyacagim diye kanat oyunculari ile itleri rahatsiz etmeye gerek yok.

Simdi osmanli macinda fransizca konusan weboyu izledik hepimiz. Iki adim one bir adim geriye aliyor, ofsYt kontrolu yapiyor geleni zimba gibi kaleye vuruyor. Bu adam 35 yasinda.

Abu bizim icin yanlis transfer arkasinda oguzhan degil juninho oynasa saginda quaresma degil messi solunda olcayin yerine ronaldo oynasa sonuc degismez.
Adam golcu degil. Anadolu takimi futbolcusu olur. Atalay gelisebilir diyor, gelissin ama butceyi sisirmeden gelissin. Besiktasin boyle santraformsu bir fitbolcuya verecek 12.5 milyon bonservis luksu yok yilda gomez parasi alip umut bulut performansi kabul edilemez.

Bu kulubun sahibi olsaydi ve fikret orman atanmis bir baskan olsaydi, patron bu transferden sonra kovardi onu. Cok fahis paralarin verildigi cok yanlis ve ihtiyacimiza ters bir transfer.

Gekas yahu gekas olsaydi bugun gekasin turklere ne kadar benzedigi, uyum sorunu yasamadigi, turk ve yunan yemeklerinin benzerligini falan konusurken. Olcay kerim aras ve quaresmanin bu formlarinda devam etmeleri durumunda satin alinmayan toreyi ne yapacagimizi konusuyorduk.
Abouyu korumuyorum @mylife1903 şu anda korunacak bir yanıda yok
sadece kendinizi kandırmayın diyorum bizim esas sorunumuz bu değil. Biz pozisyon
üretemiyoruz. Benim eleştirim bütün takıma çıkar cenk golleri sıralar dersin abou
atamıyor iyide hiç biri atamıyor. sıkıntıyı burda aramak lazım. girdiğimiz pozisyonu atıyoruz zaten
düşün ne kadar az pozisyona giriyoruz. Yoksa bir oyuncu değiştirmekle olacak iş değil bu
gerçekleri göremeden çözüm üretemezsin.

Çevrimdışı Bishamon

Abouya top getiremiyoruz onun suçu değil Gomez de çok kaçırıyorrdu film yapardım hatta  :) :) Bak Gomez bitik hem gol atamıyor bu sene  :) :)

Çevrimdışı Bishamon

Biliyorum, aslında işin özünde ülkemizdeki kulüplerin yönetim şekilleri ve menajer ilişkilerindeki çarpıklık yatıyor, altyapıdan çıkan oyuncudan nasıl para kazanacak yöneticiler ve menajerler yoksa di mi? :)

Aslında kazanmanın yolu var bu altypıdaki çocukları direk kendi tanıdığın menajerlik şirketine vereceksin  :D

Mesela Hırvatistan'da çok çirkin işler dönüyor Mamiç oyuncularla anlaşma imzalayıp gelecekte transfer olursa maaşının bir kısmını alıyor.Bunu kabl etmezse zaten futbol geleceği olmuyor.Modric gibi bir çok oyuncu bunun kurbanı şu an.Bu anlaşmayı imzalayanlar ne olursa olsun milli takımda kendini gösteriyor ve transfer olma şansını arttırıyor

Çevrimdışı Bishamon

Etiketler: