Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157841 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Zaten gol sorunu çekiyoruz son zamanlarda Benfica maçı hariç, bir de hava şartları etkileyecektir bizi..

Dinamo Kiev son 10 resmi maçının 9'unda gol yemiş.

Beşiktaş son 20 resmi maçının 19'unda gol atmış.

Bugün gol yemezsek gol bulacağız, ilk golü bulmak önemli.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Shaktar maçını düşünüp dandik bir kadro ile çıkarsa şansımız yüksek ama işi şansa bırakmayıp yenmeliyiz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen abi ilk gol kritik bir de zeminin durumu önemli tabii buz olursa Ginlerle uzun top oynamak durumunda kalırız.

Çevrimdışı tangaz

Shaktar maçını düşünüp dandik bir kadro ile çıkarsa şansımız yüksek ama işi şansa bırakmayıp yenmeliyiz..

dandik kadroyla falan çıkmayacaklar olabilecek en güçlü kadroları ile çıkacaklar maça. kazanmak için de köpek gibi oynayacaklar, biz bunlara 3-5 verip işi bitirmeliydik şimdi benfica napoli aralarında para toplayıp vermişlerdir kievspora
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

bu takıma güvenmeyen herkese inat bu maçı çatır çatır kazanacağız Allahın izniyle
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

dandik kadroyla falan çıkmayacaklar olabilecek en güçlü kadroları ile çıkacaklar maça. kazanmak için de köpek gibi oynayacaklar, biz bunlara 3-5 verip işi bitirmeliydik şimdi benfica napoli aralarında para toplayıp vermişlerdir kievspora

En güçlü kadrolarıyla çıkıp köpek gibi oynasınlar, o oyunlarıyla ve kadrolarıyla şimdiye kadar 2 puan alabildiler.

Yeneceğiz, güvenin takıma.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En güçlü kadrolarıyla çıkıp köpek gibi oynasınlar, o oyunlarıyla ve kadrolarıyla şimdiye kadar 2 puan alabildiler.

:claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Iki puanin birini bizden birini bizim deplasmanda tokatladigimiz napoliden aldilar.

Italyanlar cantayi vermistir cokdan. Hani bildigimden degil, ben olsam uefadan gelenin yarisini kieve hortumlardim.

Çevrimdışı tangaz

uefa maça da operasyon hakemini atamış bu arada
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Iki puanin birini bizden birini bizim deplasmanda tokatladigimiz napoliden aldilar.

Italyanlar cantayi vermistir cokdan. Hani bildigimden degil, ben olsam uefadan gelenin yarisini kieve hortumlardim.
Kendi sahalarında 2 mağlubiyetleri var abi, 3.üncüsüde muhtemel gibi görünüyor; zeminde buzlanma olmazda bu iş biter.

Çevrimdışı Çağatay

normal şartlarda havlu atmış bir takım
mylife1903 ün dediklerini düşünüyorum lakin
arka planda bir pislik yoksa
sıkıntı çıkmaması lazım
ha maça asılırlarsa zaten alırız
yatarlarsa sıkıntı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

uefa maça da operasyon hakemini atamış bu arada

deniz ateş bitnel mi ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ulku tirpanci abi en sevdiim
Cem Papila'dan büyüğünü mü tanıdınız ki bu isimleri sıralıyorsunuz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onu yapmaya kimsenin büzüğü yemez, rahat olun.

Sepp Blatter ve Platini'ye bile uzandı yolsuzluk soruşturmaları.

İtalyanlar yenilmezse zaten çıkıyor, çantayla mantayla uğraşacak halleri yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Onu yapmaya kimsenin büzüğü yemez, rahat olun.

Sepp Blatter ve Platini'ye bile uzandı yolsuzluk soruşturmaları.

İtalyanlar yenilmezse zaten çıkıyor, çantayla mantayla uğraşacak halleri yok.
Yok be dostum halen neler dönüyor uefa'da, hakem atamalarını görmüyor musunuz son zamanlarda türk takımlarına karşı? Para mara işleri dönmez ama hakem olayları çok sık olmaya başladı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Cem Papila'dan büyüğünü mü tanıdınız ki bu isimleri sıralıyorsunuz?
Oooo ulku tirpanci efsanedir.

hakem golu saymadi, hakem golu iptal etti falan denir ya futbolda yoktur oyle bisey aslinda.
Hakem pozisyona ofsayt vermistir, faul vermistir. Pozisyonun gol olmasi icin santrasinin yapilmasi lazimdir.
Simdi sen adami doversen, cinayetten yargilanmazsin.

Bu ulku efendi ise besiktas bursaspor macinda metinin ampul gibi golunu santrada iptal etmistir, efsanedir.

Çevrimdışı mylife1903

Yok be dostum halen neler dönüyor uefa'da, hakem atamalarını görmüyor musunuz son zamanlarda türk takımlarına karşı? Para mara işleri dönmez ama hakem olayları çok sık olmaya başladı..
Para donmez de transfer yapilir.
Mesela boyko zu kiev
Herhangi bir kievli futbolcu zu besiktas +3.5 sark hizmeti kurasinda besiktas yarmolenkoya cikarsa da bayram ederiZ.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hakem konusunda bir şey diyemem, ama şikeydi teşvikti falan pek cesaret edeceklerini sanmıyorum.

Hakeme dönersek, grubumuzda boğuştuğumuz takımlardan biri tepedeki 8-10 takımdan biri olsaydı kıyıma uğrardık muhtemelen.

Ama Napoli ya da Benfica için bizi feda edeceklerini çok sanmıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hakem konusunda bir şey diyemem, ama şikeydi teşvikti falan pek cesaret edeceklerini sanmıyorum.

Hakeme dönersek, grubumuzda boğuştuğumuz takımlardan biri tepedeki 8-10 takımdan biri olsaydı kıyıma uğrardık muhtemelen.

Ama Napoli ya da Benfica için bizi feda edeceklerini çok sanmıyorum.

Bu arada Benfica-Napoli maçına İspanyol hakem vermişler, o da ilginç olmuş.

Asıl operasyon o maçta dönerse şaşırmam.

EssiLor

• Ziyaretçi

Sosa nın gidişinin en kötü yanı takımda pas trafiği denen birşey kalmadı Atiba ve Oğuzhanın gol yollarındaki bağlantısı kesildi
Sosa milanda unutuldu devre arası geri alsak iyi olur
Matador da Wolsburg dan ayrılacak oda gelirse
Toreing de devre arası gelirse asıl Beşiktaşı ozaman görürler  :)

Çevrimdışı tangaz

Sosa nın gidişinin en kötü yanı takımda pas trafiği denen birşey kalmadı Atiba ve Oğuzhanın gol yollarındaki bağlantısı kesildi
Sosa milanda unutuldu devre arası geri alsak iyi olur
Matador da Wolsburg dan ayrılacak oda gelirse
Toreing de devre arası gelirse asıl Beşiktaşı ozaman görürler  :)

töre aylardır sakat kadroya giremiyor buraya gelince şapkadan tavşan çıkarmasını beklemeyin derim.

Çevrimdışı EMİR EMRE

İnşallah maci alicaz da, adamlarin Skakhtar maci    12 sinde mi neymis. Gel de coz bu isi. Bizim federasyon 3 gune bir mac oynatir adamlar yaydira yaydira maclara cikar.

Ama Beşiktaş kollaniyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Gazamız mübarek olsun abilerim kardeşlerim Allah utandırmasın bu gece bizim gecemiz olur inşallah...Haydi Bismillah...

Etiketler: