Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157199 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Sosyal medyanın gelişmesi ile Beşiktaş taraftarı güçlendi ve bilinçlendi dedik. Yakın zamanda birçok Beşiktaş hesabı kapatıldı ve hala kapatilmaya devam ediyor. Şu şikayet listesine bakın hepsi Beşiktaş hesapları. Burnuma pis kokular geliyor. Safları sıkıştırmak gerek.

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2016, 23:47:05 cisse557 ]

Çevrimdışı Kalyoncu

bir daha burada soru soranı sevsinler! forum bir kaç kişinin kendi aralarında konuştuğu bir yer olmuş , aylardır bu şekilde...kendi sorduğum sorunun cevabını buraya koyayım belki bilmeyenler vardır...hadi size iyi makaralar...
http://www.futbolarena.com/dinamo-kiev-taraftari-besiktas-macina-ilgi-gostermedi-302553h/
Cevabını bilmiyorsa insanlar nasıl cevap versinler. Bide ne güzel araştırmışsın bulmuşsun bizde bilgilendik işte niye sinir yapıyosun onu anlayamadım.

Çevrimdışı Ensar

bir daha burada soru soranı sevsinler! forum bir kaç kişinin kendi aralarında konuştuğu bir yer olmuş , aylardır bu şekilde...kendi sorduğum sorunun cevabını buraya koyayım belki bilmeyenler vardır...hadi size iyi makaralar...
http://www.futbolarena.com/dinamo-kiev-taraftari-besiktas-macina-ilgi-gostermedi-302553h/
forumun geldiği durum konusunda haklısın fakat insanlar senin sorduğun sorunun cevabını bilmek zorunda mı abicim , bak ne güzel bulmuşsun bizde bilgilenmiş olduk sayende teşekkürler
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kalyoncu

Oynarsa atar Olcay.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben yarın Benfica'nın napoli'yi yeneceğini düşünüyorum :)

Çevrimdışı Orhan_

Günaydın herkese. Uyanın artık. Maça az kaldı =)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BEŞİKTAŞ Ailesi,

Şu maç 19:00'da olaydı ne güzel olurdu  :biggrinking:

Kim beklıcek sımdı aksam o saate kadar  :lol:

Çevrimdışı Ensar

günaydın herkese , rüyamda atiba cezasahası dışından sol ayağı ile yerden köşeye attı golü :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Zor bir maç olacak berabere biteceğini düşünüyorum benficadan gelecek gol haberi heyecanı artıracak.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gol olmaz maçta büyük ihtimalle son haftalardaki performansımızı göz önünde bulunduracak olursak, Napoli Benfica'ya 2.yarı yaslar bir tane Uefa'ya gideriz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gol olmaz maçta büyük ihtimalle son haftalardaki performansımızı göz önünde bulunduracak olursak, Napoli Benfica'ya 2.yarı yaslar bir tane Uefa'ya gideriz..
Yanılacaksın bence

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Zor bir maç olacak berabere biteceğini düşünüyorum benficadan gelecek gol haberi heyecanı artıracak.

Aksine Kiev'in shaktar derbisi var + iddası kalmaması nedeniyle cok fazla asılmayacak.

1-0 alır, Benfica Napoli birbirini parçalar  Bizde gönül rahatlığı ile çıkarız inş. :pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@Serhat Akkaya Abicim kötüyü niye çağırıyorsun sabah sabah relax halımızde  :halay:
Güzel düşünelim güzel olsun . :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Oooo @Serhat Akkaya kuregi bileylemeye baslamis sabahtan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oooo @Serhat Akkaya kuregi bileylemeye baslamis sabahtan
Bu seder boşa bileyleyecek küreği abi gruptan çıkacağız

Çevrimdışı LuceGel

Bizim maçta gol olacağını bende düşünmüyorum diğer maçta uzun süre berabere devam eder extrem bir durum olmazsa.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim maçta gol olacağını bende düşünmüyorum diğer maçta uzun süre berabere devam eder extrem bir durum olmazsa.
Zaten gol sorunu çekiyoruz son zamanlarda Benfica maçı hariç, bir de hava şartları etkileyecektir bizi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Zaten gol sorunu çekiyoruz son zamanlarda Benfica maçı hariç, bir de hava şartları etkileyecektir bizi..
Sifir sifira ben raziyim, telefonla joker hakkimi kullanip cevabi benfikadan alabilirim. Benfikaya guvenelim derim. Zaten bu ispanyollar ile italyanlar arasinda bir cekisme vardir, benfika napoliye birakmaz bu maci

Etiketler: