Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157181 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

@tangaz hayrola seni aşırı bir pessimist gördüm bugün iyi uyumadın mı  :D

Çevrimdışı tangaz

@tangaz hayrola seni aşırı bir pessimist gördüm bugün iyi uyumadın mı  :D

walla uyku tutmadı saat 4e doğru uyudum. bir kaç gündür eskilerin tabiri ile içimde bir sıkıntı var umarım hayrımızadır. @Bishamon
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sergei Rebrov : Shaktar ile önemli bir maç olabilir ama önümüzde CL 'nin en önemli maçı var ve ilk galibiyetimizi almak istiyoruz  . Rotasyon düşünmüyoruz.

http://dynamo.kiev.ua/articles/257870-sergej-rebrov-nikakoj-rotatsii-sostava-ne-budet

Rusca'sı olanlar bir el atsın.  :biggrinking:

Çevrimdışı Bishamon

walla uyku tutmadı saat 4e doğru uyudum. bir kaç gündür eskilerin tabiri ile içimde bir sıkıntı var umarım hayrımızadır. @Bishamon

Bir kere de şans yanımızda olsun  :D

Çevrimdışı tangaz

Sergei Rebrov : Shaktar ile önemli bir maç olabilir ama önümüzde CL 'nin en önemli maçı var ve ilk galibiyetimizi almak istiyoruz  . Rotasyon düşünmüyoruz.

http://dynamo.kiev.ua/articles/257870-sergej-rebrov-nikakoj-rotatsii-sostava-ne-budet

Rusca'sı olanlar bir el atsın.  :biggrinking:

terbiyesiz bu rebrov önce biz sonra şaktar çaksa şu soysuza da kowsalar şunu. fenerin ekmeğini yiyip suyunu içmiş ya halen onun etkisinde belli ki.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

terbiyesiz bu rebrov önce biz sonra şaktar çaksa şu soysuza da kowsalar şunu. fenerin ekmeğini yiyip suyunu içmiş ya halen onun etkisinde belli ki.
bi yerleri çok havada bu herifin acayip gıcık oluyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BEŞİKTAŞ  - 1

D. KİEV     - 0 

GOL : DK 33 VİNCENT ABOUBAKAR.

Çevrimdışı mylife1903

Sheva falan konussa tamam. Dalkavuk sen kimsin kafami bozdu ariza cikardi.

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mylife1903

BEŞİKTAŞ  - 1

D. KİEV     - 0 

GOL : DK 33 VİNCENT ABOUBAKAR.
Dk 33 ne yahu gomeze gonderme mi

EssiLor

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2016, 12:57:07 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı tangaz

ilk yarı 2-0 sokuştursak da kievsporun gardı iyice inse serseler maçı bitse de gitsek moduna girseler ikinci devre gevrek gevrek sırıtarak izlesek maçı diğer maçın skorunu bekleyip 1. mi 2. mi olacağımızı beklemek olsa tek gayemiz ne güsel olur  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ilk yarı 2-0 sokuştursak da kievsporun gardı iyice inse serseler maçı bitse de gitsek moduna girseler ikinci devre gevrek gevrek sırıtarak izlesek maçı diğer maçın skorunu bekleyip 1. mi 2. mi olacağımızı beklemek olsa tek gayemiz ne güsel olur  :icool:
Abi Beşiktaş'tan mı bahsediyorsun? :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

birinci olup leverkusen veya porto çeksek ne güzel olur be :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Orhan_

İlk yarı 2 attık diyelim de ikinci yarı sırıtarak maç izleyebilir miyiz?

Çevrimdışı mylife1903

— Результат завтрашнего матча значения для «Динамо» не играет. В связи с этим мы завтра увидим ближайший резерв вашей команды?
Yarinki macin sonucu dinamo icin bir anlam ifsde etmihor. Bunun sonucu olarak yedek takimi sahada gorebilir miyis?

— Вы завтра увидите самых сильных футболистов. Не может быть ротации в Лиге чемпионов. Каждая команда стремится участвовать в этом турнире. Игра с «Шахтером», которая состоится через неделю, очень важна для нас, но сейчас нас ждет важнейший поединок Лиги чемпионов. Женя Макаренко сказал, что мы набрали очков меньше, чем того заслуживали. Но я считаю, что мы заслуживаем того, что имеем сейчас. Да, у нас были предпосылки для того, чтобы набрать больше очков, но мы их не набрали. Так что довольствуемся тем, что есть. Но я уверен, что завтра ребята выйдут выигрывать, чтобы добыть первую победу в этой Лиге чемпионов. Так что никакой ротации состава завтра не будет!
Yarin en onemli oyunculari sahada goreceksiniz. Clde rotasyon yapilmaz, her takim bu sampiyonada oynamaya calisiyor. Shatrar maci bizim icin cok onemli ama onumuzde birnhafta sure var ama simdi onumuzde clnin onemli bir maci var. makerenko dediki biz oynadigimiz oyunun karsiligini pusn olarak alamadik. Bana gore ise onumuzdeki mac ne yapafagimiz onemli. Bizimde planlarimizda daha cok puannalmaknbardi ama beceremedik. Elde ne varsa ona razi olduk. Ama eminimkincocuklar harin kazanmak icin oynayacaklar ve clde ilk galibiyetimizi alacagiz. Rotasyon falan yok yani.
— Удалось ли вашей команде восстановиться после изнуряющего матча с «Ворсклой»?
Son mactan sonra hazirlanabildini mi?
— Думаю, как раз после таких матчей легче восстанавливать команду и проходить период восстановления. Когда футболисты находятся в зоне комфорта, когда команда побеждает, то её настроить тяжелее. А когда мы теряем очки, то ребята сами сами понимают, что они должны выйти на поле и доказать, что могут добиваться другого результата. И вообще, я не понимаю, как можно говорить о мотивации в Лиге чемпионов, или говорить о том, что нет сил играть. Я поговорил с каждым из ребят, и могу вас заверить: все наши футболисты готовы играть. Уверен, что те восстановительные мероприятия, которые проходят наши игроки, помогают им. Более того, считаю, что нашей команде абсолютно комфортно работать в таком режиме. И они завтра должны это показать.
Dusunuyorumki boyle maclardan sonra hazorlaak ve hazirlik donemi rahag geciyor. Puannkaybondan sonra cocuklar daha bi calisiyor kazandigimiz zaman motive etmeknve toparlamak daha Zor oluyor cocuklar komfkrta alisihor. Ben zaten anlamam soz konusuncl ise motivasyon falan ya da gucumuz yok oynamaya ylrgunjz. Ben butun takimlantek tek konusgum size garanti veririmkinhepsi pyina hazir. Zaten bizim takim bi -davet minpartimi ne varmis iyo gecmks- konforlunsekilde maca hazorlandogini yarin gostermek zorunda

— Сможет ли выбывший из-за травмы Гонсалес принять участие в завтрашнем матче?
Gonzales iyilestinmi oynar mi
— Гонсалес уже неделю тренируется в общей группе. Так что он в строю. Это же касается и всех остальных ребят.
Gonzales bir haftadir takimla calisiyor. Formda bu ayrica butun takim icin gecerli
— Шовковский сказал, что не планирует продлевать контракт с «Динамо», который истекает у него в конце декабря. Планируете ли его задействовать в завтрашнем матче и в поединке с «Шахтером»? Или мы его теперь увидим лишь в прощальном матче?
Shovokcski seson sonu bitecek sozlesmesoni uzatmayi planlamiyor. Siz onu oynatmayi yarin ya da shator macinda dusunuyor musunuz yoksa biz onu sadece veda macinda mk gorecegiz?
— А когда у него прощальный матч? Пригласите на этот поединок и меня! (Смеется). В киевском «Динамо» прощальный матч можно было проводить целым поколениям игроков! Но их удостоились единицы. Саша, считаю, достоин этого! И, уверен, что такой матч пройдет. А сейчас его преследуют травмы. Я разговаривали с ним: он не хочет подводить команду, не хочет выходить на поле, если не чувствует себя готовым на 100 процентов. И мы считаемся с таким его решением.
Ne zaman onun veda maci? Beni de cagirin o maca!(gulusme) kievde son mac jubile olur dalan filan sasha bunu hak etti cart curt. Sikildim tercjman miyim ben. Adam zaten sakat. Konustum onjnlantam hazir olmadan hem takkmi hem kendini riske etmek istemiyor

— Станет ли завтра погода союзником «Динамо»?
Hava durumu destek olur mu yarin bize?
— Во-первых, мы с вами говорим о Лиге чемпионов. Во-вторых, речь идет о том, что «Бешикташ» впервые в своей истории может пробиться в плей-офф этого турнира. Учитывая такие обстоятельства, наши соперники завтра точно не будут обращаться внимания на погоду. Ну а для нас такие условия являются абсолютно нормальными, никто из футболистов от погодного фактора не отворачивается. Мы играли и при более морозной погоде — и при «минус десять», и при «минус пятнадцать». Тем более, нет никаких проблем с полем — оно сейчас накрыто, и, уверен, завтра будет хорошего качества. Кроме того, надеюсь, что, несмотря на погоду, наши болельщики придут на стадион и поддержат нас. Так что, говорить о том, что мороз «минус пять» поможет какой-то из команд, считаю, неправильно. Завтра будет серьезная борьба, серьезный матч как для нас, так и для «Бешикташа».
Bir biznsizinlencl hakkinda konusuyoruz
Iki besiktas tarihinde ilk defangruptan cikabilecek durumda.
Yarin rakibimiz hava durumu falan dinlemeyecektir ha bize ise giren cikan yok bizim icin kesinlikle normal hava sartlari hic bir futbolcu da hava sartlarini gorunce oyunansirtceviremes. Biz daha soguk havalarda da oynadik eksi 10 eksi 15 en onemlisi sahanin durumu, saha suan brandayla kapali ve eminimki yarin kaliteli bir zemij gorecegiz. Herseyden ote umjd ediyorum kintaraftarimiz hava durumuna bakmadan stadi doldurur ve bizi destekler
Yani demek istedigim eksi bes derece bir takima dqha bi avantan sqglahacak, bence yanlis.
Yarin cok ciddi bir savas olacak ciddi bir mac olacak bizim icin oldugu gibi besiktas icinde.

Ohhhh bitti
Telefondan bu kadar yazabildim.

Ukraynaca mi verdi roportaji acaba, yamuk yumuk bi rusca, kultursuz herif, okuz hayvan

Çevrimdışı Anıl1903

Görünen o ki Dinamo Kiev elindeki bütün kozlarını bize karşı kullanmaya çalışacak.Bizi tek etkileyecek hava durumu ve nasıl bir oyun oynayacağımızdır.Çeviri için teşekkürler @mylife1903 abi.

Çevrimdışı sametbagan

hakikaten iyi noktaya parmak bastın @sametbagan sen bizim için kievspor forumlarına sızma yapsan ve bilgi toplayıp bizlerle paylaşsan süper olur  :icool:
Bence bu ii sen ve @mylife1903 daha iyi becerir o zaten oralarda sen de belliki DİL konusunda tecrübeli bi abimize benziyorsun siz daha iyi çevirmenlik yapabilirsiniz bence

Çevrimdışı tangaz

Bence bu ii sen ve @mylife1903 daha iyi becerir o zaten oralarda sen de belliki DİL konusunda tecrübeli bi abimize benziyorsun siz daha iyi çevirmenlik yapabilirsiniz bence

ama olmaz ki sürekli armut piş ağzıma düş modundasın dostum  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Görünen o ki Dinamo Kiev elindeki bütün kozlarını bize karşı kullanmaya çalışacak.Bizi tek etkileyecek hava durumu ve nasıl bir oyun oynayacağımızdır.Çeviri için teşekkürler @mylife1903 abi.
Hava basiyor olabilir sahaya cikinca goruruz kadrosunu. Aykusu bu rebrovun 73 falan

Çevrimdışı mylife1903

ama olmaz ki sürekli armut piş ağzıma düş modundasın dostum  :icool:
Hehe cevirmesek tamam abi forumu da baskasina okutuyor, kendi dinliyor galiba

Siri forumu ac
Siri son mesajlari oku

Çevrimdışı Savaş

Kaybedecekleri bişey olmadığı ve ilk galibiyetlerini almak isteyecekleri için full atak oynayacaklardır. Bu da arkada alan birakacaklari anlamına geliyor. Arkada sakin kalıp hızlı hücumla cekicez fişlerini.

Bize karşı hücum oynanmaz. Oynayan 3'lük olur. Net.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl1903

Hava basiyor olabilir sahaya cikinca goruruz kadrosunu. Aykusu bu rebrovun 73 falan
Rebrov,ülkenin onuru için çıkıp mücadele edeceğiz falan diyip taraftarlarıyla bütünleşip gözümüzü korkutmaya çalışıyor ama boş işler.Bu zamana kadar ülkenin onuru vs yokmuydu saçma.

Etiketler: