Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157219 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

İnşallah maci alicaz da, adamlarin Skakhtar maci    12 sinde mi neymis. Gel de coz bu isi. Bizim federasyon 3 gune bir mac oynatir adamlar yaydira yaydira maclara cikar.

Ama Beşiktaş kollaniyor.

Konunun genelinde haklısın, ama Shakhtar'ın Perşembe maçı var.

Kiev-Shakhtar maçının Pazartesi oynanması normal o yüzden.

Bir de olaya sadece yorgunluk gözüyle bakmamak lazım, sakatlık riski de var.

Yani Rebrov da biraz akıl varsa, şu zorlu saha şartlarında kilit oyuncularını riske etmez.

Çevrimdışı Orhan_

Cem Papila'dan büyüğünü mü tanıdınız ki bu isimleri sıralıyorsunuz?

Cem Papila
Fırat Aydınus

Metin Tokat vardı bi de. Sergen'in frikiğine blok koyan adamı görmemişti (yersen).
Vahap Beyaz Ahmet Çakar zaten belli.

Oğuz Sarvan vardı bi de adam Fenerbahçeyle özdeşleşmiş kafamda. Sevmezdim onu da.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gecen gün bu ihtimalden bahsetmiştim :tabe:

:D :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı anilsevim

Gökhan gönül ve oğuzhan'da ağrılar varmış.

Tahmini kadrom gerçekleşiyor gibi.

Fabri

Beck   Marcelo  Tosic   Adriano

Atiba     İnler

Quresma    Tolgay       Cenk

Abuobakar

Şafak Malatya verdi bi 11. Bu adam her maçtan 1 gece once 11 veriyor. Daha tutturamadığını görmedim.
Son taktik idmanından mı haber alıyor ne yapıyorsa. Neyse onun 11 i:

Fabri
Beck marcelo tosiç adriano
Atiba ozi
Q7 tolgay olcay
Aboubakar
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kiev Macina BORDO forma ile çıkıyoruz :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

Sifir sifira ben raziyim, telefonla joker hakkimi kullanip cevabi benfikadan alabilirim. Benfikaya guvenelim derim. Zaten bu ispanyollar ile italyanlar arasinda bir cekisme vardir, benfika napoliye birakmaz bu maci
Evet İspanyol takımları hep ters gelmiştir italyanlara dediğin gibi Benfica yenebilir berabere de kalabilir yenilebir de ama :claps:

Çevrimdışı onur_U

Şafak Malatya verdi bi 11. Bu adam her maçtan 1 gece once 11 veriyor. Daha tutturamadığını görmedim.
Son taktik idmanından mı haber alıyor ne yapıyorsa. Neyse onun 11 i:

Fabri
Beck marcelo tosiç adriano
Atiba ozi
Q7 tolgay olcay
Aboubakar

ozy hazır değilse mutalaka atiba-inler-tolgay çıkmalıyız...

Çevrimdışı anilsevim

ozy hazır değilse mutalaka atiba-inler-tolgay çıkmalıyız...

Şenol hoca önce 1-2 gol sıkıştırayım, sonra ozi-inler değişikliği yaparım diyo herhalde  :D
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

EssiLor

• Ziyaretçi

töre aylardır sakat kadroya giremiyor buraya gelince şapkadan tavşan çıkarmasını beklemeyin derim.
Şenol Güneş Faktörü var bizde  :bandit: :bandit:

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Ensar

o yüzden töre geçen sene döktürdü di mi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş varken en kötü dönemini geçirdi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

şenol hoca töre, kerim, aras, olcay, abubakar da bir faktör şeyedemedi farkındasın değil mi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

herşeyi geçtim de elenmiş bir takımın oyuncuları nasıl motive olur ki zaten
en fazla olacak olan bu maçta kazanılan parayı oynayanlara vermek olabilir
o zaman asılırlar 1.5M için
onun dışında bir şey yok

empati yapalım
biz elenmeyi garantilemişiz
ve fb ile pazartesi maçımız var
kafan bu akşamki maçta mı olur diğerinde mi ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sametbagan

Herkes bizim muhtemel 11 iyazıyor 1-2 oyuncu dışında bizim 11 zaten belli de şu Kievin 11 ini yazacak babayiğit yokmu şurda bence o daha önemli
Adamların maçı önemseyip önemsemediği hakkında bize biraz bilgi verirdi hiç olmazsa

Çevrimdışı tangaz

Herkes bizim muhtemel 11 iyazıyor 1-2 oyuncu dışında bizim 11 zaten belli de şu Kievin 11 ini yazacak babayiğit yokmu şurda bence o daha önemli
Adamların maçı önemseyip önemsemediği hakkında bize biraz bilgi verirdi hiç olmazsa

hakikaten iyi noktaya parmak bastın @sametbagan sen bizim için kievspor forumlarına sızma yapsan ve bilgi toplayıp bizlerle paylaşsan süper olur  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Gokhan-

Şu Bordo ve kırmızı formalardan nefret ediyorum, sırf taraftar istiyor diye böyle saçmasapan işlere giriyorlar bizim rengimiz siyah-beyaz kardeşim ne gerek böyle janjanlı renklere..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Şu Bordo ve kırmızı formalardan nefret ediyorum, sırf taraftar istiyor diye böyle saçmasapan işlere giriyorlar bizim rengimiz siyah-beyaz kardeşim ne gerek böyle janjanlı renklere..

feda sezonu kırmızı forma güzeldi de bu seneki bordo forma fiyasko bence ve hiç gerek yoktu begün giymeye...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bordo forma kesin mi? Bence siyah giyilir bugün.

Çevrimdışı Gokhan-

Ben güzel veya çirkin kıyaslamasına hiç girmiyorum bile abi, gereksizoğlu gereksiz bir iş bence.

Ne tribün ahengi bırakıyor, ne de bizim "renkli" kavramına uygun düşüyor, çelişiyoruz resmen kendimizle.
@tangaz
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Ben güzel veya çirkin kıyaslamasına hiç girmiyorum bile abi, gereksizoğlu gereksiz bir iş bence.

Ne tribün ahengi bırakıyor, ne de bizim "renkli" kavramına uygun düşüyor, çelişiyoruz resmen kendimizle.
@tangaz

katılıyorum. sanırım böyle bir bildirim zorunluluğu var yanii deplasman forması adı altında 3. bir alternatif bildirmek zorunlu ama sadece bildirsek ve kağıt üzerinde kalsa, hiç kullanmasak çok doğru olur. siyah ve beyaz o kadar ideal ki bu konuda rakibin koyu renk giyse beyaz  giyersin açık renk giyse siyak giyersin ve olur biter...

Çevrimdışı caner.eryigit

Mehmet demirkol ne yaran varmış be kardeş Beşiktaş a nereden vuracağınızı şaşırdınız ..Aziz babaları vermiş emri satılık köpekler hodri meydan buyrun!!

Çevrimdışı cisse557

Kiev'den değil de hava şartlarından çekiniyorum

Çevrimdışı ekrembaser

Mehmet demirkol ne yaran varmış be kardeş Beşiktaş a nereden vuracağınızı şaşırdınız ..Aziz babaları vermiş emri satılık köpekler hodri meydan buyrun!!

Memleketin en sinsi spor yazarlarından biri onlar talimatı aldılar başkanlarından savaşa başladılar bakalım da bizim taraftar boş durmaz bu sefer şu maçı bi atlatalım gereken cevabı alırlar. Y.d nin Beşiktaş'tan alacağı paraya takmış kafayı ulan y.d yeni mi başkan oldu federasyona terbisiyesiz adam elbet güçleri bitecek ve biat edecekler Beşiktaş'ıma

Etiketler: