Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157860 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

feda sezonu kırmızı forma güzeldi de bu seneki bordo forma fiyasko bence ve hiç gerek yoktu begün giymeye...

Bordo formaya bayıldım ben, bu sene aldığım forma da o.

Çevrimdışı tangaz

Hava basiyor olabilir sahaya cikinca goruruz kadrosunu. Aykusu bu rebrovun 73 falan

annesi bunu ameriqada okutmak için ne zorlukların altına yatmıştır kimbilir.

run rebrov run...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim hanım çakma GS'lı ama evde Beşiktaş tişörtleriyle geziyor :) Ben de ona Bordo forma aldım bi ara bilet ayarlayabilirsem maça götürecem ama bakalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl1903

Kaybedecekleri bişey olmadığı ve ilk galibiyetlerini almak isteyecekleri için full atak oynayacaklardır. Bu da arkada alan birakacaklari anlamına geliyor. Arkada sakin kalıp hızlı hücumla cekicez fişlerini.

Bize karşı hücum oynanmaz. Oynayan 3'lük olur. Net.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şüphesiz olmasını isteyeceğimiz bir senaryo olur açık alan bırakmaları gerisini oyuncularımız halleder.Zor olacak fakat ilk golü biz bulursak dirençlerini kırarız gibi geliyor hayırlısı.

Çevrimdışı tangaz

zevk meselesi tabii, ben sevmedim bordoyu. ben beyazdan aldım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu arada mevcut tabloya bakarak sanki grubu 2. bitirmek kura bakımından daha iyi olacak gibi duruyor.

Çevrimdışı benyv-

Ful atacak felan oynamayacaklar. Shaktar Donetsk ile maçları var haftasonu. O maç ligdeki kaderlerini etkileyecek. Biz bu maçı düşünüp Fb'ye karşı nasıl oynadıysak onlar da öyle oynayacaktır. Zaten Kiev'in oyun planı hızlı hücumlar üzerine. Bu üzerimize gelmelerinden daha tehlikeli olabilir. Rahat bir maç izliyoruz derken atabilirler. Hava koşullarından dolayı da iki takım biraz zorlanacak. Şans da bizden yana olursa, her şeyimizi ortaya koyup kazanırız.

Çevrimdışı tangaz

iddaa bjk oranını 2den 1,85e çekmiş kievsporu ise 2,8den 3e yükseltmiş. meraklısına...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ful atacak felan oynamayacaklar. Shaktar Donetsk ile maçları var haftasonu. O maç ligdeki kaderlerini etkileyecek. Biz bu maçı düşünüp Fb'ye karşı nasıl oynadıysak onlar da öyle oynayacaktır. Zaten Kiev'in oyun planı hızlı hücumlar üzerine. Bu üzerimize gelmelerinden daha tehlikeli olabilir. Rahat bir maç izliyoruz derken atabilirler. Hava koşullarından dolayı da iki takım biraz zorlanacak. Şans da bizden yana olursa, her şeyimizi ortaya koyup kazanırız.

Tatlı sert başlamalıyız oyuna.

"Topa vuruyordum, ayağına da geldi; pardon"lar.

"Ayağına vurdum ama topa da dokundum, kusura bakma"lar.

"Omuz omuzaydı seni haylaz, kalk ayağa"lar.

Heriflere "Bu adamlar bu maçı çok istiyor, çok bulaşmayalım da başımıza bir şey gelmesin" düşüncesini ilk 15-20 dakikada yerleştirmeliyiz.

Sonrası kolay olur.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bugünü hayırlısıyla turu geçerek bitirebilsek. Bende acayip stres var.

Çevrimdışı anilsevim

Çok şükür çok
Ersin Düzen vs değil
Maçı kral Yalçın Çetin abimiz anlatıyor.
Bunlar turun habercisi inş  :tabe:

https://mobile.twitter.com/yalcincetin37/status/806087872432525313
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı cursedofdragon

Grubunu 1. sırada bitiren takımların, ikincilerle eşleştiği bu turda Kara Kartal eğer grubunu zirvede bitirerse, şu anki tabloya göre; Arsenal, Manchester City, Bayern Münih, Leverkusen, Real Madrid, Porto, Sevilla ile eşleşebilir.

Siyah-Beyazlılar ikinci olur ise PSG, Barcelona, Atletico Madrid, Monaco, Borussia Dortmund, Leicester ya da Juventus’tan biriyle çeyrek finale çıkmak için mücadele verecek.

Çevrimdışı Gokhan-

Grubunu 1. sırada bitiren takımların, ikincilerle eşleştiği bu turda Kara Kartal eğer grubunu zirvede bitirerse, şu anki tabloya göre; Arsenal, Manchester City, Bayern Münih, Leverkusen, Real Madrid, Porto, Sevilla ile eşleşebilir.

Siyah-Beyazlılar ikinci olur ise PSG, Barcelona, Atletico Madrid, Monaco, Borussia Dortmund, Leicester ya da Juventus’tan biriyle çeyrek finale çıkmak için mücadele verecek.

Valla aga şansımızı grup aşamasında doldurduk biz, şimdi 1. çıksak Real Madrid, 2. çıksak Barcelona gelir bize  :evillol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Valla aga şansımızı grup aşamasında doldurduk biz, şimdi 1. çıksak Real Madrid, 2. çıksak Barcelona gelir bize  :evillol:

farketmez çıkalımda :)

Bu saatten sonra güçsüz takım yok zaten. :)

Çevrimdışı alimm

şöyle bir istatistk vereyimmm....
şampiyonlar liginde
son 5 sene de
2. tur 40 eşleşmesinin ilk maçı deplasmanda oynayanların 32'si tur atlayan taraf olmuştur.(%80)..
çeyrek final 20 eşleşmesinin ilk maçı deplasmanda oynayanların 15'i tur atlayan taraf olmuştur.(%75)...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

farketmez çıkalımda :)

Bu saatten sonra güçsüz takım yok zaten. :)

öyle deme porto lester sevilla leverkusen diğer takımların bence 1-2 tık gerisindeler

Çevrimdışı Bishamon

Biz once bir gruptan cikalim da sonrasina bakariz

Bu sene Şampiyonlar liginde ilk defa Bordo formamızı giyicez.

Çevrimdışı benyv-

Gruptan çıkıp bize hakemler sayesinde kaybetmiyor diyenlerin ağzının payını versek önce ne güzel olur. Sonra da isterse Real Madrid çıksın önemli değil. 2. turun geliri de çok katkı sağlayacak bize. Şu ana kadar havuz payı ve Uefa tur ve maç paralarından 30 m eurodan fazla almayı garantiledik, daha da arttığında 2. devreye iyi transferler ile girebiliriz.

Çevrimiçi Necmi

öyle deme porto lester sevilla leverkusen diğer takımların bence 1-2 tık gerisindeler
ama biz iki tık gerideyiz :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu kose baslarinda hep takiliriz insallah kaderimiz degismistir.
Koyar geceriz cikariz gruptab, mesaleleri yakariz.

Ama benim bildigim besiktas bir sifir one gecer uzatmalarda kendi kalesinenatip berabere kalir. Obur macta 1-0 benfika ondeyken uzatmaninnuzatmasinda kaleci kendi kalesine yumruklar topu bizde alt kosede kucuk ekrandan izleriz, kahroluruz.

Bizim bu seneki hedefimiz zaten gruplardan çıkmaktı :)

Şampiyonlar ligi seviyesine erişmek öyle kolay değil :)

Kolay rakip yok derken onu kastediyorum.

Psg,Bayern,Arsenal,Real,Barça,Dortmund,Atl madrid,M.city vs :)

Sevilla güçsüz değil bu arada :) Her sene UEFA avrupa ligini alan takım bu sene orda olsa yine alıcaktı :)

Şimdiye kadar gruptan çıkanlar.

1.ci ve 2.ci olsakta güçlü rakipler gelicek Porto,leichester,leverkusen çıksın tabi ki isterim ama o kadar takımın arasında zor :)

Tekrar söylüyorum biz gruptan çıkalımda bu sene ilk amacımız buydu zaten.

Seneye biraz daha çıtayı yükselticez zamanla olucak bu işler :)

Yavaş yavaş şampiyonlar ligi takımı olucaz :)

Çevrimdışı tangaz

ben bu seneki form durumunu şey ederekten portoyu istiyorum porto gelsin porto  :D

bu sene hedef gurptan çıkmanın ötesinde katılımdı elimize fırsat geçti çıkmak üzereyiz elimize bi porto fırsatı çıksa onları da tokatlasak ekstradan bir 7-8 milyoncuk daha gelir olsa fena mı olur, porto iyidir porto  :D

Çevrimiçi Necmi

ben bu seneki form durumunu şey ederekten portoyu istiyorum porto gelsin porto  :D

bu sene hedef gurptan çıkmanın ötesinde katılımdı elimize fırsat geçti çıkmak üzereyiz elimize bi porto fırsatı çıksa onları da tokatlasak ekstradan bir 7-8 milyoncuk daha gelir olsa fena mı olur, porto iyidir porto  :D
Bencede iyidir Leicester falanda fena sayılmaz bak leverkusenede hayır demem Monaco yuda kabul edebilirim :bandit:
ama bize kim çıkarsa çıksın renkliler önce fark yiyecekler diyecek sonra ilk maçlar oynandığında adamlar gene ballı kura çekti
diyecekler :D

Ben gelecekten geliyorum beyler bu takımlar çıktı  :iblush:

Etiketler: