Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170211 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Erken bir gol yersek iş cok zora girer. Ama şu macta yenilsek de onemli degil benim icin
kiev maci cok daha kritik. Bunun telafisi var onun yok.
Olsun biz genede yenilmeyelim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Orta sahada , Tolgay - Ozi - Atiba üçlüsü Kesin gibi heryer ayni seyi söylüyor...

Josef-Topal-Alper orta sahasina karsi zayif kalma ihtimalimiz var

Inler veya Necip ikilisinden biri ile baslayip Fenerin Sert orta sahasına ayni sertlikte cevap vermeliyiz..

Necip sertliği abartır, zamanlama hatası yapar ve kırmızı görür.
İnler'in ise sertlik katmasını beklemiyorum, orta sahada en fazla fb orta saha oyuncularına eskortluk yapar.
Ayrıca İnler ile oyun genetiğimiz de değişiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cenk pas yapabilen bir forvet ama :)

Top tutabilen bir forvet cenk :)

ORta sahamızda pas yapmaya müsait bilemedim şimdi :)
Bence tutamayan bir forvet

Çevrimdışı Gokhan-

Cenk top tutuyor da kendisini tutamıyor ya yalandan düşüp faul almaya çalışıyor ya da gerçekten gücü yetmiyor öyle düşüyor..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yasin02

Beşiktaşımızın Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda açıklanan maç programı şöyle;

2.Hafta (14.12.2016)
20.30 Beşiktaş – Kayserispor (Vodafone Arena)

3.Hafta (20.12.2016)
20.00 Boluspor – Beşiktaş (Bolu Atatürk Stadı)

4.Hafta (27.12.2016)
20.30 Beşiktaş – Boluspor (Vodafone Arena)
Kağıt bilet satışı olur mu acaba
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Bishamon

Kağıt bilet satışı olur mu acaba

Sanmıyorum hazırlık maçları bile passo ile oldu

Çevrimdışı cursedofdragon

Size kalsa böyle çıkalım derbiye :D

Tolga

Beck  Atınç  Rhodolfo  Tosic

Necip  Atiba

Kerim      Tolgay        Olcay

Ömer

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şaka demi bu :)
Saka degil kardeşim

Cenk top tutamıyor , Top saklayamıyor...

Cenk daha farkli ozelliklere sahip bir oyuncu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Size kalsa böyle çıkalım derbiye :D

Tolga

Beck  Atınç  Rhodolfo  Tosic

Necip  Atiba

Kerim      Tolgay        Olcay

Ömer
Oooooo Grande Capitano Tolgea seni hic özlemedik :icool:

fıstık gibi kadro işte neyini beğenmiyorsunuz tosic sol bek değil kerim oynuyor herkes'in eleştirdiği beck yerine gökhan oynuyor.

Abuobakar oynasa belki daha iyi olabilirdi oda gripmiş napalım.

Cenk'i gömüyorsunuz ayrıca süper kupa maçında cenk onları atsa kupa bizimdi cenk o pozisyonlara girdiği için oynuyor derbide zaten bide böyle birşey vardı demi :)

Vodafone arenada gs derbisinde gol'ü kim attı ? :)

Maca Cenkle baslarsak maalesef Cenk ileride Tek kalir , Skrtel ve Kjaer Cenki kucagina alir mac boyu Etkili olamaz

Aboubakar bu yuzden önemliydi bu maçta , Hem onlarla bogusur hemde surekli hataya zorlardi hemde bozardı.. :s20:

Saka degil kardeşim

Cenk top tutamıyor , Top saklayamıyor...

Cenk daha farkli ozelliklere sahip bir oyuncu

ya siz maçları nasıl izliyorsunuz :D

Top tutan cenk :D

Hızlı rakip defansı yoran abuobakar :D

Bitirici olan ömer :D

3'nün toplamı 1 adamımız yok :D

fıstık gibi kadro işte neyini beğenmiyorsunuz tosic sol bek değil kerim oynuyor herkes'in eleştirdiği beck yerine gökhan oynuyor.

Cenk'i gömüyorsunuz ayrıca süper kupa maçında cenk onları atsa kupa bizimdi cenk o pozisyonlara girdiği için oynuyor derbide zaten bide böyle birşey vardı demi :)

Chedju-Semih

Kjaer-Skrtel

Yeterli mi ?

ya siz maçları nasıl izliyorsunuz :D

Top tutan cenk :D

Hızlı rakip defansı yoran abuobakar :D

Bitirici olan ömer :D

3'nün toplamı 1 adamımız yok :D
Yahu tamam Hadi diyelim ki Cenk top tutuyor ama bize O Skrtel-Kjaer ikilisini surekli zorlayacak , Onlarla boğuşacak , Onlari bozacak bir oyuncu lazim bu mac ozelinde , Cenk bunları yapamaz

Skrtl-Kjaer ikilisi Cenki Kucagina alip kitlerler bunu ongormek cok zor degil Gülhan bazen cok abartıyorsun

Ha Cenk cikip Gol atsada fikrim degismez ama mac boyunca Skrtl ile Kjaerin kucaginda oynadigina sahit olacagiz mac boyu

Çevrimdışı Gokhan-

Senin dediğine gelmiyoruz diye Cenk'i mi gömdük biz şimdi?

Senin demene göre Cenk tam bir pivot ama gram alakası yok.Cenk de, Abou'da tek başına iş yapabilecek forvetler değiller, birinin son vuruşu yok diğerinin stopleri rahatsız ettiği yok, kaçak dövüşüyor.
Cenk oynamasın diye bir şey de söylenmedi ama tek başına iş yapmayacağı aşikar, şanslı gününde, şanslı günümüzde olması lazım.
İlk yarı Cenk ile şansımızı deneyecez olmadı forveti ikileyecez.
Geçen senelerde ki gibi gol bölgesine fazla adam sokamadığımız için tek forvetler bu sistemde kaybolup gidiyor.

Chedju-Semih

Kjaer-Skrtel

Yeterli mi ?

gs'nin yediği gol 11
fb'nin yediği gol 11 ?

Birisinin kalecisi muslera idi birisinin volkan ?

Yeterli mi ?

Senin dediğine gelmiyoruz diye Cenk'i mi gömdük biz şimdi?

Senin demene göre Cenk tam bir pivot ama gram alakası yok.Cenk de, Abou'da tek başına iş yapabilecek forvetler değiller, birinin son vuruşu yok diğerinin stopleri rahatsız ettiği yok, kaçak dövüşüyor.
Cenk oynamasın diye bir şey de söylenmedi ama tek başına iş yapmayacağı aşikar, şanslı gününde, şanslı günümüzde olması lazım.
İlk yarı Cenk ile şansımızı deneyecez olmadı forveti ikileyecez.
Geçen senelerde ki gibi gol bölgesine fazla adam sokamadığımız için tek forvetler bu sistemde kaybolup gidiyor.

ne alakası var abi ?

Ben cenk tek başına iş yapar filan dediğimi hatırlamıyorum zaten.Cenk sadece top tutar yazdım tek başına iş yapar nerde yazmışım  :alala:

Ben cenk sonradan oyuna girince daha etkili olduğunu söyleyen insanım.

Bu maç özelinde söylediğim şey ise orta saha pas yapan oyuncularamızdan kurulu olduğu için cenk uyum sağlar dedim bide sol kanatta olcay olsa geçen seneki oyun anlayışımız oluyor pas oyunu ondan dedim.

Yahu tamam Hadi diyelim ki Cenk top tutuyor ama bize O Skrtel-Kjaer ikilisini surekli zorlayacak , Onlarla boğuşacak , Onlari bozacak bir oyuncu lazim bu mac ozelinde , Cenk bunları yapamaz

Skrtl-Kjaer ikilisi Cenki Kucagina alip kitlerler bunu ongormek cok zor degil Gülhan bazen cok abartıyorsun

Ha Cenk cikip Gol atsada fikrim degismez ama mac boyunca Skrtl ile Kjaerin kucaginda oynadigina sahit olacagiz mac boyu

sen hocanın taktiğini nerden biliyorsun peki yunus ?

Belki kanatları etkin kullancaz ? Gökhan,Quaresma. Adriano,Kerim hocanın istediği belki bu kanatlardan getirip cenk'in bitiriciliği ile vurucaz ?

Hocanın istediği bu belki ?

Ayrıca muhtemel 11 bu yarın bu sahaya çıkacak diye birşey yok.

Abarttığım filan yok ayrıca.

ne alakası var abi ?

Ben cenk tek başına iş yapar filan dediğimi hatırlamıyorum zaten.Cenk sadece top tutar yazdım tek başına iş yapar nerde yazmışım  :alala:

Bu maç özelinde söylediğim şey ise orta saha pas yapan oyuncularamızdan kurulu olduğu için cenk uyum sağlar dedim bide sol kanatta olcay olsa geçen seneki oyun anlayışımız oluyor pas oyunu ondan dedim.
Gulhan neden anlamamakta israr ediyorsun guzel kardesim Biz baska birsey diyoruz sen bambaska bir cevap veriyosun

Bak Cenk evet pas oyununa uyum saglar ama Kjaer-Skrtl duvarına carpar her seferinde ,  Bu ikilinin kucağında oynar mac boyu , Aboubakar da tam tersi ikisininde icinden geçer , Ikisinin oyun yapisi ve karakteri cok farkli

Aboubakar zorlar , Alan acar , Stoperi alip goturur bu mac icin bicilmis kaftandi onu soylemeye çalışıyoruz

Çevrimdışı Gokhan-

ne alakası var abi ?

Olcay-Cenk-Oğuzhan uyumuna ben de katılıyorum, hatta Cenk kenar forvet oynadığında Oğuzhan-Cenk yine fena durmuyor ama Cenk ilerde olursa tamamen bozuluyoruz.Cenk yaklaşıp Oğuzhan'dan top alsa bu sefer stoperlerini ve gol bölgesini karıştıracak kimse olmadığı için ileri uç'ta patates olacaz :)
Hani Abou Cenk'e göre daha güzel karıştırıyordu oraları, daha güçlü, daha çok ayakta kalıyor demek istediğimiz bu.
Yarın ki kenar oyuncularımızdan veya ofansif orta sahalarımızdan birinin yarın Cenk'e yakın ve yardımcı olması gerekiyor, yoksa Cenk kaybolup gidecek stoperlerin arasında.
Kaldı 20 saatimiz yarın göreceğiz hep birlikte, mutlu sonla mümkünse  :bandit:

sen hocanın taktiğini nerden biliyorsun peki yunus ?

Belki kanatları etkin kullancaz ? Gökhan,Quaresma. Adriano,Kerim hocanın istediği belki bu kanatlardan getirip cenk'in bitiriciliği ile vurucaz ?

Hocanın istediği bu belki ?

Ayrıca muhtemel 11 bu yarın bu sahaya çıkacak diye birşey yok.

Abarttığım filan yok ayrıca.
Evet kanatlardan getirip Cenk ile bitireceğiz , Skrtlle - Kajerin de elleri armut topluyordu zaten

Yahu diyorum ki Oynatmaz bu ikili Cenki oynatmaz pozisyona bile sokmazlar kaybolur Cenk , ha Etkili olmasini istiyorsan yanina Aboubakari da koyarsin bak ozaman olur cok da iyi guzel olur ama Tek basina Cenk ezilir bu ikisinin karsısında
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2016, 23:05:13 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Aboubakar bence kilit oyuncu oynamazsa Cenk o savunmanın arasında kaybolucaktır o savunmanın en sevdiği oyuncu kendi arkasına koşu atmayan oyuncudur buda Cenk'tir.

Aboubakar bence kilit oyuncu oynamazsa Cenk o savunmanın arasında kaybolucaktır o savunmanın en sevdiği oyuncu kendi arkasına koşu atmayan oyuncudur buda Cenk'tir.
Aklin yolu Bir :ok:

Yarim saattir anlatamadik bunu Gulhana , Israrla anlamamkta direniyor

Neyse ins O hakli cikar biz haksiz cikariz Cenk bu 2 azmani perisan edip Golünü atar :tabe:

Etiketler: